Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
-
Yager01
senior tag
Halkan jegyzem meg, hogy az edigital-ban van valami elektronikus fizetési lehetőség amit október 31-ig ha igénybe veszel akkor -10e Ft jár... Pontosan nem emlékszem az akcióra de akit érdekel megtalálja!
A TZ30 így már csak 74.900 Ft
http://www.edigital.hu/Ultrazoom_fenykepezogep/Panasonic_DMC-TZ30_digitalis_fenykepezogep_barna-p323360.html
-
Yager01
senior tag
Köszönöm mindenkinek ! Rendelem a TZ30 -at !
-
Yager01
senior tag
válasz
junior11 #37546 üzenetére
Lehet elírtam! TZ30-at akarok venni, csak az USA-ban más a neve:
Panasonic LUMIX DMC ZS20 / TZ30 Digital Camera. Ha innen veszem akkor 260USD körül lenne az ára.Ezzel szemben van Canon PowerShot SX230 HS.
Más ajánlatot nem írtatok! De mindent összevetve a TZ30 jobb vétel lenne... sztem!
-
Yager01
senior tag
sziasztok! Gondolkodom rajta, hogy vennem kéne egy Panasonic Lumix DMC-TZ20 -at. Nem nagyon vagyok képben a többi típussal, nem tudom mik lehetnek a vetélytársak ?
Szerintetek ebben a kategóriában mi jöhet még szóba aminek az ára kb. ezen a szinten mozog? A Panában tetszik a nagy zoom tartomány, az új gyorsabb élesség állítás, a Leica optika.
Előre is köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest