Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Kékes525 #61796 üzenetére
Az a baj ezekkel a gondolatokkal, hogy mindenbe bele lehet magyarázni bármit. Most nem személyeskedni akarok hanem rávílágítani arra, hogy nem kell túlgondolni a dolgokat.
1. Megveszed az ESET-et, hogy egy komplett védelmed legyen.
2. Feltételezhetően ha már fizettél érte akkor valamilyen szintű elvárosod van a termékkel szemben.
3. Megvásárolsz egy másik terméket (HP Alert), hogy fokozd a védelmet.Most akkor célravezetőbb több terméket megvásárolni vagy elég egy termék és odafigyelsz?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
csaba1203
addikt
válasz Jack Oneill #61797 üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #61795 üzenetére
" A téves riasztás meg már miért altatná el a felhasználót, amikor ugye jó esetben jelez a termék, hogy gond van? "
Honnan tudja az egyszerű, de még sokszor a profi felhasználó is, hogy az a riasztás téves? A profinak van esélye tudni, de az egyszerű felhasználónak alig. Akkor mit csinálhat?
1. Mindent el kell hinnie, amit a vírusirtója mond neki. Ez pedig sokszor nagyon nagy galibát tud okozni.
2. Ha segítséget kér a szupporttól, jó esetben segítenek neki (jó esetben!), akkor egy idő után már megpróbál (hat) magától is dönteni, annak pedig katasztrofális hatása lehet, mert ez akár vírusok beengedését is okozhatja a rendszerébe. Ezt neveztem altatásnak.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Kékes525 #61794 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérned, de nem érted amit írok.
Nem sok téves riasztás a lényeg, hanem a téves riasztás. Nincs olyan proaktív technológia még, ami ne produkálna téves riasztást. A téves riasztás meg már miért altatná el a felhasználót, amikor ugye jó esetben jelez a termék, hogy gond van? Inkább az altatja el a felhasználót, amikor nem jelez a vírusvédelme, és beengedi a fertőzést a gépre, mert a mérnök nem merte agresszívebbre venni a gépi tanulást nehogy kettővel több téves riasztás legyen a VirusBulletinen.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #61783 üzenetére
"Sajnos, ma még nincs olyan technológia, ami védene is, meg ne produkáljon fals pozitívot. "
Bocs, szerintem ez ellentmondás. Az a program nem igazán véd, ami sok fals pozitívot is ad, mert a felhasználóra hárítja a döntést, aki éppen azért használ vírusirtót, hogy segítse. Ha a false pozitívból sok van, az elaltatja a felhasználót és egy valódi riasztást is false pozitívnak gondol. Azaz az ilyen vírusirtó nagyobb kárt okoz, mint hasznot. Szerintem az ESET ezért is jó, mert ott sokkal kevesebb a false riasztás.
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Tényleg a webkamera a legnagyobb para? A billentyűzetfigyelő malware szerintem több kárt tud okozni, mint az, hogy valami rosszfiú nézi a kopasz fejem. Esetleg a szemüvegem én tükröződő monitor képét próbálja dekódolni... (Nincs webkamera az itthoni asztali gépemen) Akkor már inkább pár másodpercenként egy screenshot, és azt kicsempészni a gépről, nem?
Ez is olyan értelmetlen divat, mint az email aláírásba beírni, hogy "Védd a fákat, egyél hódot - ne nyomtasd ki!" Élő embert még nem láttam, aki ezt elolvasva a homlokára csapott volna, és azt mondta volna: "Tyű, vazze, akkor nem nyomtatom ki!" Cuki, csak nem ér célt...[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Jack Oneill #61779 üzenetére
Nem vagyok semmi jónak elrontója, de ez a gépi tanulás már benne volt a termékben, csak most kapott egy külön menüt, meg gombot. Ettől még jó termék, de csodát ne várjunk tőle. Kedvelem az Esetes srácokat, mert rendes munkát végeznek, de igen is le vannak maradva a megelőző védelem területén. Amúgy nem rossz dolog ez a gépi tanulás, de foshnak a sok fals pozitívtól, amire ugye nagyon büszkék. Sajnos, ma még nincs olyan technológia, ami védene is, meg ne produkáljon fals pozitívot. Valamit valamiért.
-
Cs1csó
félisten
-
UserX
addikt
válasz Szellem. #61764 üzenetére
Nem kötekedés, komolyan érdekel, hogy ezt az 'egyértelműen' kijelentést mire alapozod? Én is KIS-ről váltottam a fent részletezett problémák miatt.
Az ESET különösebb rendszerterhelés, 'ugatás' nélkül csendben teszi a dolgát.
Vírussal 10x éve nem is találkoztam, pedig több progi megfordult azóta nálam (Dr.Web, EMSI, KIS...). Azért, mivel az ördög nem alszik megy az MBAM is, de így is gördülékeny a rendszer egy alsó kategóriás gépen.Szerk.: Ja, annyit csinált az ESET, hogy Outlook2010 alatt ezt a SPAM mapábba tette:
'Gratulálunk!! Az Ön e-mail címe a EUR870 000,00 euró átalányösszegu kifizetés és a Samsung Galaxy S10 + nyertesévé vált. A SAMSUNG YEAR END programból ezt az online programot a MICROSOFT FOUNDATION közösen szponzorálja. Az e-mail kézhezvételének visszaigazolásához és további útmutatáshoz vegye fel a kapcsolatot Helen Thomson asszonnyal e-mailben: helenthomason2009@live.com Köszönöm'
[ Szerkesztve ]
-
-Nomad-
tag
válasz Szellem. #61760 üzenetére
Olvasom a Kaspersky topikot is és elszomorító a helyzet hogy ennyire les***ják az egészet.Az lesz hogy KIS uninstall és vagy megelégszem a Defenderrel vagy még ott az eset licenszem használom tovább.remélem az nem csinál ekkora pinget.Kérdés:mivel tudom letörölni van neki uninstaller progija?Már közben megtaláltam ez a kavremover jó erre?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz -Nomad- #61756 üzenetére
Olvass bele a Kaspersky Topikba. Ugyan ez a bajom nekem is a 2020-as Kasperskyvel! bejelentetem az itthoni supportnak. A külfölditől az jött, hogy nem tudják reprodukálni a hibát magyarul nem ismerik el! Erre leírtam, hogy itthon két különböző géppel is ez ugyan ez a helyzet! Bekértek egy egy 2x9 Gigás hibajelentést! Ott a Kaspersky topikban. Egyenlőre vizsgálják mi a helyzet!
Az a baj, hogy senki nem jelenti be azt a problémát! Mindenki csak puffog, de nincs bejelentés. Kell írni a hazai supportnak a support@2f.hu címre és bejelenteni nekik! Különben az orosz szarik az emberekre és úgy kezelik a problémát, mint Csernobilt! -
tpeter77
addikt
válasz Cs1csó #61745 üzenetére
máv startos wifiről egyedül ezt a fórumot szoktam olvasni, vadgy 1-2 google keresést + menetrendet nézek meg. Semmi extra...
még a levelezésembe sem lépek oylankor be.Messenger a kérdés, azt megnyissam, vagy ahhoz keressek valami külön androidos progit, ami titkosítja a kapcsolatot?
Bitdefendernek volt ilyen titkosított opciója, de már lejárt a licenszem.
-
UserX
addikt
Ha valaki (rajtam kívül ) bizonytalan lenne az MBAM Premium 4-el, itt a hivatalos válasz:
'I can confirm that Malwarebytes can be installed along with other security software. We have encountered cases where ESET antivirus was conflicting with our software, however, the issue can be resolved by setting mutual exclusions'
-
Pano
addikt
válasz -Nomad- #61756 üzenetére
Nyisd meg a parancssort és ott pingelj meg valamit. Pl add ki ezt a parancsot:
ping google.hu
Az ottani eredményekkel nézd meg. Nem tagadom, hogy beleszól a kaspersky, de ezek a speedtestes metódusok a használt csomagokkal sok esetben abszolút nem mérvadók.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
-Nomad-
tag
Egyszerűen nem értem hogy a lópikulába lehet ekkora pingem KIS-sel? Kijött már 5 patch és még mindig nem tudták kijavítani Hiba volt Kaspersky-re váltanom
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz tpeter77 #61734 üzenetére
Ez elsősorban akkor lehet problémás ha felhasználónevet és jelszót kérő oldalra akarsz belépni mint pl. a PH, de ezek az oldalak már HTTPS tehát titkosított útvonalon kommunikálnak. Esetleg megoldás lehet - asztali böngészőben pl. notebook-on - a HTTPS Everywhere használata.
Android-ra nem tudom milyen megoldás van. De ha nem belépős oldal akkor nagy gond nem lehet pl. NSO olvasgatás nem veszélyes, a lényeg, hogy ahol adatokat kell megadni ott legyen titkosított kapcsolat.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátom facebookja ray ban hírdetést posztolt több ismerősét megjelölve. Ez vírus lenne? Ha igen, akkor azt hogyan lehet leírtani? Elméletileg csak telefonról (android) facebookozik.
-
Kékes525
félisten
válasz Winnie The P #61722 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. Nem vírus, hanem a KVRT nem kódolja rendesen az adatbázisát (vírus szignatúrát). Gondolom. A maiban is tapasztaltam. Régebben sohasem fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
Sziasztok! Most jött el a pillanat amikor legyakom a francba a ESET Smart Security-met, mert rosszabb mint bármilyen vírus, amivel valaha találkoztam. Mikor kezd lejárni a license, folyamatosan dobja föl az ablakokat, a gépem belassul(pedig combos a konfigom), a programok fél óra alatt töltenek be, legyakja/letiltja a progikat amikkel előtte dolgoztam és dolgozni kell rajtuk h elinduljanak. Mintha csak forszírozni akarna, hogy "fizessé má". Elegem volt.
Átmennék Panda Antivirusra, vannak jó tapasztalatok vele kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Comodo után.. Feltörték a ZoneAlarm fórumát...is,hiba ugyan az volt mind két esetnél.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Pano
addikt
válasz fogirobi #61724 üzenetére
A legjobb és leghatásosabb védelem ezen vírusok ellen a folyamatos biztonsági mentés az adatokról. Ha nincs vegyél egy külső vinyót és mindenről amit fájna nélkülözni egy másolatot ments arra is át, de csak a mentések idejére legyen a gépre csatlakoztatva.
Érdemes teljes rendszermentést is tárolni rajta (pl Macrium Reflect Free -> egy komplett képet csinál az egész lemezről és probléma esetén azt a -tiszta- állapotot teljesen egészében vissza tudod állítani, percek alatt).
Plusz ha nem ódzkodsz a dologtól menthetsz felhőbe is, de a felhőszolgáltatás ne legyen közvetlen csatlakoztatva/szinkronizálva az oprendszeren belül. Mindig lépjél be rá, mondjuk böngészőn keresztül. Egy esetleges zsarolóvírus esetén elvileg vissza lehet állítani felhőben a fájlok előző állapotát, ha valamiért ott is kódolna a szinkronizációt kihasználva, de én nem kockáztatnék.Ami az antivirusokat illeti, a nevesek közül teljesen mindegy. Amelyikkel együtt tudsz élni és nem akadályoz a gép használatában. Piacon a legerősebb védelem a mai napig a Kaspersky, viszont nagyon konfig függő a működése: van aki teljes megelégedéssel használja, van akinek folyton az agyára megy. Ki kell próbálni.
Tehetsz próbát nyugodtan F-Secure védelemmel is, azok is nagyon jónak mondhatók, de szóba jöhet még a Norton, esetleg az Emsisoft is. Bár, az utóbbiról mostanában megoszlanak a vélemények és tapasztalatok.(#61723) hahakocka Na, király. Akkor általános szoftvergondok lesznek a háttérben.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Szellem.
Topikgazda
Nem kell sokat rugózni rajta. Ez a Kaspersky VRT fájlja, amit az Eset vél vírusnak. Szokott ilyet csinálni az Eset. Engedni kell és probléma megoldva.
-
Cs1csó
félisten
válasz fogirobi #61724 üzenetére
1. a pótolhatatlan vagy a nehezen pótolható (nekem ilyen a zenegyűjteményem) adataidról legalább egy másik helyen is legyen másolat pl. egy külső HDD ami a fiókban pihen és csak az adatmentés idejére dugod a gépre esetleg ez kiegészítve egy felhőtárhellyel már elég jó védelem
2. az olyan adataiddal amikkel vissza lehet élni ha mondjuk ellopják pl. intim képek, bizalmas adatok stb. érdemes saját magadnak titkosítani pl. VeraCrypt
3. a pénzügyeidet kétfaktoros azonosítással végezd
4. webkamerádat és a mikrofonodat fizikailag is kapcsold ki amikor nem használod ha nem kap áramot akkor nem tudják átvenni felette az uralmat idegenek pl. a webkamera elé valami bende-ét tenni stb.Ha ezeken túl vagy akkor:
- legyen naprakész Windows-od - lehetőleg legfrissebb Windows 10 build -
- naprakész programok pl. ne használj olyan programot amit már nem fejlesztenek évek óta pl. Utorrent 2.2.1-es verzió sokan ezt használják mert az újak rosszak, ahelyett, hogy a megfelelő friss alternatíváját használnák pl. a Qbittorrent-et.
Ha ezeken túl vagy akkor akár a Windows 10 saját védelmét is használhatod ha nem akkor is van pár alternatíva pl .ingyenes vonalon:
Avast Free, Kaspersky FreeFizetős:
ESET, Kaspersky, BitdefenderA teljesség igénye nélkül soroltam csak fel párat.
Kiegészítő védelemnek - ezeket jellemzően nem is kell telepíteni csak elegendő 1-2 hetente vagy gyanú esetén lefuttatni: AdwCleaner, DrWebCureIt, Emsisoft EK, MBAM Free (ez települ a beállításaiban ki lehet kapcsolni, hogy induljon a rendszerrel és aktiválni lehet az ingyenes változatot a próbaidős verzió helyett) Hitman Pro ( 30 napig használható, lehet, hogy alapos registry pucolás után újra telepíthető de ezt nem tudom)
Ha ezeket megcsinálod akkor kb. rendben vagy. Persze van még pár finomhangolás pl. SMB1 kikapcsolása, UPNP tiltása aminek kell annak portot nyitni
A legfontosabb: megfontolt netezés, józan ész, pl. ha egy email-t kapok ami átcsúszik a spam szűrön és teljesen ismeretlen akár furcsa is a feladó instant törlöm el sem olvasom ha valaki nagyon el akar érni tud rá más módot is. AZ már régen rossz, ha bizsereg az ujj, hogy rákattints és megnyithasd.
-
UserX
addikt
válasz Winnie The P #61725 üzenetére
Az én értelmezésem szerint az ESET vírusosnak talál egy file-t, amit a KVRT megpróbál elérni és tisztának tartja. A kérdéses elemet további vizsgálatnak vetném alá.
-
Winnie The P
őstag
Akkor ezek szerint az Eset vírusosnak találja a KVRT-t?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. 2 hete kb bekaptam egy zsaroló vírust és most újrahúzom a rendszert. A kérdésem az lenne, hogy milyen védelmet érdemes beállítanom, hogy a jövőben semmilyen fenyegetésnek, vagy legalábbis minimálisnak legyen kitéve a gépem.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
törölt tag
-
Pano
addikt
válasz hahakocka #61714 üzenetére
Ezzel a két progival nézesd át a gépet. Ha ezek semmit nem találnak, akkor nagy valószínűséggel tiszta a gép (használat előtt mindenképp frissítsd az adatbázisukat!):
[Emsisoft EK]
[Kaspersky RT]Amúgy az 50 fok is egy procinál még teljesen normál tartomány, a 35 meg aztán bőven jó. 70 foktól kell eléggé hümmögni és 80 fölött aggódni. Ha egy vírus pörgetné, akkor bőven 80-100% között menne a kihasználtság. Természetesen ettől még lehet rejtőzködő bányászvírus, de majd a fentiek megmondják.
A megszokottnál nagyobb procihasználtságot amúgy víruson kívűl bármi más okozhat az op rendszeren belül, vagy esetleg valamelyik használt alkalmazás háttértevékenysége.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
hahakocka
senior tag
Nem tudom vírus tud e procihütőt bepörgetni mert a Cpu használat csak egy 7 a 11% közt van.
-
salaud
aktív tag
válasz hahakocka #61714 üzenetére
Az általad linkelt fájl F-secure Safe szerint tiszta, virustotal azt mondja, hogy négy kergető szerint van benne IObit kéretlen alkalmazás,többek közt az Eset mondja ezt. Szóval elvileg nem vírus.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
hahakocka
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem melyik most a legmegbízhatóbb vírusirtó? Nem tudom lehet bekaptam egy vírust mert sokszor nézem az AIDA-t és 35 fok a proci majd felugrik 45 re hirtelen majd szépen lassan visszamegy majd megint. Egyszer 50 fok is volt. S annó elindítottam egy exe-t ami azt hittem mod, de lehet hogy vírus volt. WIn Defender és az Eset Online scanner nem talált semmit. S mintha a cpu hűtő is most hangosabban menne azóta. A task managernél 11% a használat csak. R5 2600x a proci. Mi a legjobb víruskereső? Vagy Malware írtó? HOl tudom a cpu hűtő pörgésének mértékét nézni? MSI afterburner?
https://community.pcgamingwiki.com/files/file/1321-dungeon-siege-2-mouse-cursor-fix/
Itt volt ez a mod exe ami lehet hogy vírus zip fájlban bár eltérő volt a méret a steames és a sima közt. Ezért is megtévesztő. Sajnos az új windows 10 update bugosít sok régi játékot s eltűnnek cursorok stb emiatt kell itt is mod vagy megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Windows Defender van fenn, ma párszor próbáltam. A gyors teszt lefutott, de a teljes vizsgálatnál illetve egyszer egy partíció teljes vizsgálatánál teljesen lefagyasztotta a gépem. Másnál volt már ilyen?
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Attila2011
aktív tag
válasz Jack Oneill #61710 üzenetére
Oké, köszi.
-
Cs1csó
félisten
válasz Attila2011 #61708 üzenetére
Meg sem nyitottam volna, ha kétes eredetű az email akkor nem szoktam vele foglalkozni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Attila2011 #61708 üzenetére
Semennyire, töröld. Vannak még ilyen és ehhez hasonló baromságok, próbálkozások. Honnan tudták meg a címedet? Ugyan már, akárhonnan, ahol csak egyszer is megadtad az email címedet, ne legyünk naivak. A cégek információból élnek, megkaparintanak mindent, akkor is, ha az áll a szerződésben, hogy nem adják tovább harmadik félnek, de továbbadják, nyugodj meg, és még van ezernyi mód.
-
Sdi
addikt
válasz Mikulásbá #61707 üzenetére
Azért egy Hp 620-nál jóval erősebb gép, eleve üzleti kategória, újabb és az SSD sokat dob rajta. Az amivel ő próbálkozik nem a sajátja, hogy "feljavítsa" hardveresen. De a win10-et valóban érdemes lenne megpróbálni. Az én T500-as gépemen / ami hasonló korú / elfutott.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Attila2011
aktív tag
Üdv!
Kaptam egy levelet hotmail-es címemre. A tartalma talán kevésbé fontos, de röviden; egy hacker lefilmezett szexvideó nézése közben (webkamerám sincs), s fizessek neki bitcoinba, vagy tovább küldi, stb...
Ami inkább zavar, hogy miként találhatták meg a mail címemet, és lehet-e valóban vírus a gépemen. Mennyire kell az ilyesmivel foglalkozni, vagy csak törölni a levelet, mint egyszerű spam? Illetve hol lehet jelenteni az efféle zsaroló tevékenységet?
Köszi
-
nagyúr
-
tpeter77
addikt
válasz Mikulásbá #61704 üzenetére
Megnézem az alaplapot, egyáltalán támogatott e a win10
Pont a héten találkoztam egy Hp 620 notebookkal, aminél a win7 az utolsó driver, ott vírusírtót raktam fel, meet még az sem volt és ez az iskolatitkári gép. Olyan lassú, mint a tetű, ehelyett egy asztalit állítottam be. -
tpeter77
addikt
Minden MS termékből az iskolának rendelkezésére áll ingyenesen letölthető verzió, a sulinet biztosítja a szoftvereket, csak le kell tölteni. Az más kérdés, ha ezt a rendszergazda nem tudja, de sajnos van olyan is, aki ennek ellenére direkt tört verziót használ...
Jogtiszta lesz minden termék amit telepíteni fogok, csak az ingyenes vírusvédelem a kérdés, hogy abból mit használhatok az iskolában.
-
junior11
veterán
Sziasztok, használja, próbálta vki a BD 2020-as verzióit? Az összefoglalóban lévő 90 napos promó akció még mindig él, aktiváltam egy e-mailt, gondoltam a két androidos telefonra felrakom, Windowsra viszont a Defenderrel nincs gond, max egy gépen kipróbálnám, ha nem bugos, ahogy szokott náluk lenni. Van vele tapasztalat? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
UserX
addikt
válasz tpeter77 #61698 üzenetére
Az AVIRA, ha jól tudom csak magáncélra ingyenes. Ugyanez a helyzet az AVAST/AVG-vel is. Talán a CIS/CAV, az ami használható. Ennek viszont nem ismerem az erőforrás igényét, mert 10 éve nem használtam (nem tudnék benne megbízni...). Szóval, ha jogtisztává akarsz tenni mindent, nem vagy egyszerű helyzetben! Az MS Office-t kiválhatja az OpenOffice, nálunk is ez van, de nagyon sok a baj vele. Sokszor inkompatibilis az MS Office-el!
Semplar: +1
Nem rossz a 360 TSE, csak nem ismerem a licenc feltételeket. Le is lehet jelszavasítani, hogy a nebulók még véletlenül se piszkálják. Alapból egy saját cloud motor van benne, de lehet aktiválni AVIRA-t és BD-t. Ezzel viszont gondolom, hogy több erőforrást használ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saab, Volvo topik
- EA Sports WRC '23
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest