Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz savior #63894 üzenetére
Ezen a gépen, kétlem, nincs napi szinten használva sem. Ez valami Windows bug lesz, a 10-esen mindig van vmi meglepi... Amúgy a Defi és a KFE is futott a feladatkezelőben, Chrome-ban kipróbáltam azonnal jelzett a védelem, viszont maga a Windows biztonsági központ nem érhető el...
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz junior11 #63892 üzenetére
Kaspersky free-vel is ez a helyzet, a Windows biztonsági központjának a felületét nem tudom megnyitni és a tálcán sem jelenik meg (most is csak a restart után villant fel a tálcán egy pillanatra a pajzs ikon sárga felkiáltójellel, aztán eltűnik).
Ilyennel még nem találkoztam, mi lehet a gond...[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
-
-
junior11
veterán
Mi lehet a gond, ha a régi gépemen nem tudom megnyitni a Windows biztonsági felületét (a Defendert)? Az ikonja is eltűnt a tálcáról, viszont a feladatkezelőben látszik, hogy fut, a start menüből megnyitva - "a rendszergazda IT letiltotta, forduljak a supporthoz" - vmi ilyesmi, aztán magától bezárja az ablakot.
Ma frissült a rendszer, de már előtte is ezt csinálta, szóval annak semmi köze hozzá, párszor újraindítottam, de nincs változás.
Vmi ötlet? Köszi.The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
milan26
senior tag
Megkérdeztem az AVG-t a Facebook oldalukon, hogy az egy éves promóció valós-e vagy kalóz. Azt válaszolták, hogy nem közvetlen tőlük származik, és javasolják hogy hivatalos eladón keresztül vásároljak. De azt nem írják, hogy kalóz lenne. Nem lehet, hogy ez is szürke, mennyiségi liszenszes, továbbszámlázott, mint a windowsok, officeok a hardveraprón?
"Thank you for sharing the screenshot, R.... We confirm that this promotion isn't from our end. We suggest you to purchase AVG subscriptions only via our website or valid reseller. Let us know if you have further queries."
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Szellem. #63882 üzenetére
Általában 3-4 hónap és 6-8db BETA verzió kell egy új verzió kiadásához. Mindenki másképp csinálja. Emsisoft is havonta kiad egy frissítési jegyzéket míg a Dr.Web állandóan frissíti a komponenseinek összetételét akár heti szinten. Ez csak egy kis érdeksség, mert eszembe jutott.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
Release 17.8 beta 5 (4.30.5794):
New features:
- Chromium based Microsoft Edge browser is now supported.
- The design of excluding harmful items found in manual scanning has been changed but this is still work in progress and the new UI elements have not been translated. More changes are expected in this area.
- New App and file control dialog is now fully in use and the old dialog has been removed.
- We have made significant internal changes to the product structure to support future development. This should not change anything in product behavior.Fixed issues:
- Network installer name is changed to "Setup Tool" (PBL-6023)
- fssettings crashed (PBL-6019, SAFE_BUG-02902)
- "Fileless" exploits not handled correctly in App and file control (PBL-5996, SAFE_BUG-02896)
- Trouble with opening fresh .NET App and File Control (PBL-6014, SAFE_BUG-02899)
- Badly rendered targets/exclusions in scanning reports with IE due to misplaced "ul" tag (PBL-5971 SAFE_BUG-02894)
- Some fixes for Narrator support (PBL-5940)
- Short scan completes very slowly (PBL-5995)
- Internet Security renewal text changes (PBL-5683)
- "Scan Wizard" crashes in 10-20 seconds after stopping by user (PBL-5932, SAFE_BUG-02893)[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Dumi86 #63872 üzenetére
Nálam a VLC media player a nyerő, egy dolog ami nagyon tetszik benne: lehet szoftveresen is növelni a hangerőt, ez főleg mostanában fontos, mert a hangfalamon lévő poti kezd megfáradni ezért azt egy erős közepes állásban hagyom és a Windows hangerejét növelem csak, de VLC esetében sokszor ahhoz sem nyúlok hanem szoftveresen emelem minőségromlást nem érzékeltem.
-
Dumi86
senior tag
MPC-HC a nyerő szerintem Ott nincs ilyen sallang se a telepítőben se máshol.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
junior11
veterán
Köszi, tényleg a ruszki promó, el is felejtettem Amúgy érdekes, hogy a Norton weboldalán nem érhető el 30 napos trial, régebben volt rá lehetőség.
Amúgy korábban olvastam, mintha egyes esetekben volt gond, ha frissült a program verziója és ismét oroszra váltott, már nem rémlik, megoldódott vagy sem...
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz junior11 #63865 üzenetére
Hello!
Erre nehéz válaszolni, mert több tényezőtől függ (adatbázis, alkalmazott technika stb.) Egyszerű fertőzések esetében Browser Hijack, PUP, Adware ellen elég a Malwarebytes termékei. Komolyabb fertőzések esetében pedig nem éri meg bohóckodni a sok keresővel. Egy nagyon random egyszerű példa:
- ESET Online scanner lefuttatva talál 923512 db fertőzést de mondjuk a Dr.Web vagy Emsisoft Emergency Kit nem. Most akkor a többi nem ér semmit ?
- Megnézed mit távolított el és rájössz, hogy mind kéretlen tartalom volt ami egy igen kérdéses téma. Akkor most mi is történt?Nem kell mindent elhinni és 15 féle online keresőt lefuttatni hanem bőven elég egy esetleg kettő arra, hogy havonta lefuttass egy ellenőrzést. A Dr.Web olyanba is belenéz amibe más nem, így megzavarhatja a felhasználót.( Példa kedvéért Host.)
Légy a magad ura vagy halgass meg másokat is.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
-
makoss
veterán
válasz Szellem. #63860 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés:
Találtam a youtubeon egy videót, hogy a Malwarebytes mellett még az avast ingyenes verziója is javasolt. Momentán pont az van fent, de pont a videóban ajánlott szerinti beállítás is működhet? 3:17[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Üdv!
Amit a Malwarebytes program talál és karanténba helyezés után törlöm azt ha kitöröltem nem okoz a windowsban problémát?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #63852 üzenetére
Én nem tudom, hogy nálad, hogy megy a Chrome, de ha én beadok neki egy friss jelszót, akkor azt elmenti, pontosabban az egész account adatot. Mivel a fiókom jelszó védett, így, ha meg akarom nézni a mentett jelszavaimat, csak a jelszó ellenében engedi meg!
KIS 2021-et próbáltam, de nálam nem volt vele semmi gond. Ha beleolvasol a Kaspersky topikba láthatod, mert képeket is tettem be. Viszont, mivel még béta, azaz nem végleges kiadás, nem érdemes vele foglalkozni! Én a 1168-as buildet próbáltam ki!
Amúgy meg nem lenne rossz, ha nem a 1270-es buildet használnád, mert az igen régi, hanem a .1388-ast!
Még letöltési linkem is van neked:
[link]
Aztán még azt javaslom, hogy a trace log, s egyéb hibakeresést kapcsold ki, mert alap esetben be vannak kapcsolva és kurvára lassítja az oprendszert. De, ha elolvasod a Beta portálon az ide tartozó részeket, akkor írják is, hogy beta verzióknál ez alap esetben be van kapcsolva. Így, simán okozhat lassulást, és bugot. Nálam a telepítéskor az első az olt, hogy ezek lekapcsoltam és restartoltam a gépet. Utána faszán működött a termék.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #63852 üzenetére
Ha a böngészőben úgy van beállítva, hogy automatikusan mentse őket, akkor elmenti természetesen. Ezt ki lehet kapcsolni. Viszont ha meg szeretnéd őket nézni, akkor nálam MS fiókkal használva csak a korábban említett jelszó vagy pin kód után lehetséges.
-
félisten
válasz junior11 #63849 üzenetére
Hamarabb válaszoltam volna, csak ez a tetves szél miatt gond volt/van az árammal, meg a tetőre is mehettem fel egy pár cserepet visszarakni...
Na szóval kipróbáltam a Chrome-t (helyi fiókkal van telepítve az OS), csont nélkül lementi a jelszavakat, mindenféle kérdés nélkül...
MOD #63853 Meg is lehet nézni őket, mindenféle kérdés nélkül...Plag #63850
Régen én is használtam a Sticky-t, de aztán Keepass-ra váltottam. Nem épül be sehova, így biztosan nem is lassít semmit ezáltal.
Én nem csak a saját adataimat kezelem Keepass-al, hanem kb a fél faluét, Önkormányzatokét, melóim által beállított hálózati eszközök jelszavait, firmware-ket, stb stb stb... Szóval semmi felhő (ha veszik/kikerül valami, akkor azzal mások is szívnának)...Más: Én most a KIS2021-t erőltetem, de olyan bug-os, mint az atom, még a bug-reportot sem tudom néha elküldeni a Midori Kuma-knak, mert abba is belefagy...
(KIS topikba is válaszolhatsz erre, ha esetleg Te is teszteled...)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz junior11 #63849 üzenetére
"ha leülsz a gép elé, Windowsnál akkor sem tudod megnézni a jelszavakat csak úgy, mivel kéri az azonosításhoz a Microsoft fiók jelszavát vagy PIN kódját (MS fiókkal használom a gépet, lokális account esetében nem tudom, hogyan működik ez a megoldás vagy sem)."
Így igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #63848 üzenetére
Igaz nem nekem írtad a válaszod első felét, de had jegyezzek meg itt egy-két dolgot:
Kaspersky jelszókezelője a Sticky Password csak a felülete Kaspersky-re van testre szabva.
Felhőben tárolja az adatokat. Amikor belépsz a mykaspersky accountba ott éred el őket természetesen a mester jelszó begépelésével. Lokálisan nem tárol adatot ha jól emlékszem. A mentett jelszavakat .txt állományba le lehet menteni a gépre.A magam részéről kipróbáltam egy pár jelszókezelőt, a KPM-et meg is vettem, de nekem egyik sem szimpatikus és mindegyikkel van, volt valami gond. KPM és Sticky esetében amikor belépek egy weboldalra bizonyos elemek jó lassan töltődnek be miattuk. Az meg nekem nem okés, hogy minden alkalommal be kell gépelnem a mesterjelszómat a használatukhoz és itt nem arra gondolok, ha az elfelejtett jelszómat kívánom megkeresni!
A lokálisan tárolt jelszókezelőknek is megvan a maga hátrányuk. Pro és Kontra.
Én a magam részéről maradok a böngészős/mesterjelszós megoldásnál.
Az meg külön az én véleményem, hogy sajnos ma nem attól kell inkább tartani, hogy Jóska/Pista a gépeden lenézi a jelszavaidat, mert elég sok hír van kb. két hetente, hogy mely cégeknek, közösségi portáloknak törték fel az adatbázisát és kerültek ki felhasználói adatok, jelszavak, stb.Nem vagyok felelőtlen, de a félelem alapú marketinggépezetet inkább hanyagolom!
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #63848 üzenetére
Igen, a KeePass/KeePassXC nagyon jó, én még meghagytam a próbálgatás után mellé a nyílt forráskódú Bitwarden-t, de semmi komolyat nem tárolok benne.
FF-nál igen, van mesterjelszó, de a chromium alapú böngészők esetében, ha leülsz a gép elé, Windowsnál akkor sem tudod megnézni a jelszavakat csak úgy, mivel kéri az azonosításhoz a Microsoft fiók jelszavát vagy PIN kódját (MS fiókkal használom a gépet, lokális account esetében nem tudom, hogyan működik ez a megoldás vagy sem).
-
félisten
válasz junior11 #63842 üzenetére
1. Amiről Te írsz, az kicsit már más. Amire a KIS figyelmeztet (meg amiről írtam), az arról szól, hogy a böngészők maguk jegyzik meg a belépési adataid és a saját gépeden/meghajtódon, lokálisan mentik el egy (vagy több) fájlba az adatokat. Ilyenkor elég, ha csak magára hagyja valaki a gépét, valaki simán leül elé, aztán 10 másodperc alatt megnézheti minden fiókod adatát (mesterjelszó hiányában)
2. Igen, biztonságosabbnak tartom egy ismert/megbízható jelszókezelő alkalmazását, de magam részéről csak és kizárólag olyan alkalmazást, ami helyi adatbázisban tárolja az adatokat, nem felhőben.
Nem olyan rég olvastam egy olyan tanulmányt, amiből az derült ki, hogy a "felhős" cégek (amikben érzékeny adatok is vannak), több, mint fele egyáltalán nem tesz jelentést arról(törvény kötelezi őket amúgy) a megfelelő hatóságnak és felhasználóknak, ha behatoltak a rendszerébe és személyes adatokhoz is hozzáférhettek/kikerülhettek... A maradék "50%"-nak (aki tett jelentést) meg kb 20% csak akkor értesíti az illetékeseket, amikor már nagy a baj és/vagy valami magánember és/vagy biztonsági cég rájuk bizonyította a dolgot... Azt hiszem, abban egyetérthetünk, hogy ez elég lehangoló...3. Én magam FF-ben letiltom jelszavak megjegyzését, privát böngészés üzemmódra állítom (mindig abban indul) és Keepass-t használok, helyi adatbázissal. 1 jelszót tudok, amivel a Keepass adatbázisát védem(16-20 karakterből áll), a benne található azonosítókat/jelszavakat nem tudom, nem is tudhatom, mert azt meg a beépített jelszógenerátorral vannak létrehozva. A Keepass adatbázisát rendszeresen archiválom és ennyi. (Magammal is tudom vinni, hisz van portable változata is)
Plag #63845
Nyilván nem rád gondoltam, de a többség nem foglalkozik ilyen "aprósággal", mint mesterjelszó....[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Cs1csó
félisten
válasz Szellem. #63846 üzenetére
Nem fogalmaztam jól, ő sem általánosságban vírusvédelem ellen szólt, hanem a kiegészítő védelmekre, persze volt aki kikapcsolt védelem mellett éli a napjait inkább az ilyen hozzáállásra értettem. A Defender gyárilag bele van téve nem kell csinálni vele semmit csak használni.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Fire/SOUL/CD #63841 üzenetére
Naná, hogy megjegyeztetem a böngészővel a jelszavakat, mert azért van! Az meg már más kérdés, hogy mesterjelszóval tudom megnézni a jelszavaimat!
A figyelmeztetés arra jó, hogy -remélhetőleg- a user veszi a fáradtságot, aztán használ mesterjelszót a böngészőjében...
Ez a figyelmeztetés a Kaspersky részéről nem figyelemfelkeltő és nem a mesterjelszó használatára hívja fel a figyelmet, hanem sima marketingfogás. A kettő meg nem ugyan az![ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Szerintem átesünk a ló másik oldalára. Ha valaki a legfrissebb naprakész Windows 10-et használja és nem tiltja le a Defender-t és nem telepít más külső védelemet csak úgy használja ahogy van már azzal sokat tett a védelemért:
- naprakész oprendszer - nem letiltott frissítések, nem Windows 7 vagy Windows 10 egy régi build-je stb. naprakész programok
- a pótolhatatlan adatokról mentés legalább egy OFFLINE helyen (klasszikus: külső HDD)
- a böngészőben tartalomblokkoló - szerintem az UO a legjobb de pariban van vele az AdGuard is
- pénzügyek intézése kétfaktoros azonosítás (talán már máshogy nem is lehet ez az alapértelmezett sok pénzintézetnél)Tehát ha így tolod a PC-ét akkor nem kell "külső" se ingyenes se fizetés védelem.
-
junior11
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #63841 üzenetére
Biztonságosabb tárolni szerintem egy jelszókezelőben (mondom ezt úgy, hogy nekem is még mindig sok jelszó van a Google fiókban, ami a Chrome-ban elérhető, de simán bárki nem nézheti meg). Itt az a kérdés, kire merjük bízni a jelszavainkat.
-
félisten
válasz Szellem. #63837 üzenetére
Jó is, hogy figyelmeztet, teljesen igaza van a KIS-nek, mert sokan megjegyeztetik a böngészővel a belépési azonosítókat/jelszavakat, de nem használnak mesterjelszót, aztán bárki simán megnézheti az összes account-od összes adatát...
(Pl FF-nél a key4.db fájlban van minden jelszó, ami meg egy "sima" sql lite adatbázis-állomány, kis hozzáértéssel terülj-terülj asztalkám...)A figyelmeztetés arra jó, hogy -remélhetőleg- a user veszi a fáradtságot, aztán használ mesterjelszót a böngészőjében...
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
Norton és Kaspersky mellett a Defendert is próbálgatom kb. heti váltásban és semmilyen termékelőnyt eddig nem tudott felmutatni a két fizetős termék, persze a saját böngészési szokásaim alapján. Jelenleg én is úgy érzem, hogy tudatos internethasználattal felesleges a kiegészítő vírusvédelem.
-
azka79
aktív tag
Defender a legjobb. Be is szánthatjuk a topikot.
-
AtHoS
nagyúr
Azért mellékletek megnyitásának módjával is lehet valamennyire védekezni. pl. .doc(x) esetén letiltott makrós office- ból word elindít, majd fájl megnyitása és nem pedig fájlkezelőből a letöltött "dokumentum"-ról indítani. Előbbi esetben be fog szólni a word adott esetben, hogy gond van a doksival.
read-only mode on the forum
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #63822 üzenetére
Könnyes a búcsú, de ez van tovább kell lépni. Szoktam hangoztatni, hogy nem kell leragadni megszokásból egy elavult (pl. régi utorrent) vagy rossz irányba fejlődő (Avast, anno a Daemon Tools lite stb.) program mellett.
Nem zárom ki, hogy később még visszatérek és kipróbálom ki tudja a botrányok hullámai most elég magasra csaptak lehet, hogy tényleges változások is történni fognak és suttyomban nem ugyanott folytatják ahol abbahagyták.FistXL
Frankó, ezt nem is tudtam. -
FistXL
senior tag
Az Avast egy igazi szemét... Letörlöm a gépről, de még fentthagyja az Avast Overseer nevű spyware-jét, ami minden rendszerindításnál elindul, fut 10 másodpercig, majd leáll. Vérlázító, hogy újra kell telepíteni ahhoz a Win-t, hogy végleg megszabadulj tőle...
-
Dumi86
senior tag
-
C. s.
addikt
Szia!
Szerintem érdemes volna kipróbálnod a Sandboxie-t, épp ilyesmire találták ki. Virtuális környezetet biztosít a benne futó vagy beletelepített programok számára. A W10 szereti szívatni az embert, ezért a W10 és Sandboxie telepítése, frissítése előtt mindig ellenőrizd a kompatibilitást Az SB oldalán (valahol a fórumban szokott lenni). Még annyit, hogy immáron ingyenes, semmiféle korlátozással nem rendelkezik. Fontos!
Itt eléggé sok infó összegyűlt már róla, ha érdekel.
-
C. s.
addikt
válasz Semplar #63795 üzenetére
Köszönöm a színkódot! És a 2 oszlop mit jelent? Melyikben mit állítok a színekkel?
"Visszaállítanám lemezképből"
Még csak ennyit sem kellene dolgoznom vele, mert a Sandboxie-ban megy a móka, csak ki kellene üríteni, viszont akkor fontos fájlok is törlődnének. Azok miatt vergődöm, mert jó volna megbizonyosodni róla, hogy tiszták, mielőtt kiemelem onnan őket. Nem valószínű, hogy érintettek, de nem akarok még nagyobb galibát.
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Exodius #63810 üzenetére
Pont erről beszélgettünk valamelyik nap! Akármelyik termék mellett be lehet szopni bármilyen kártevőt. Teljesen mindegy, hogy ki mit használ.
Kell egy szemléletmód ahhoz, hogy ne fertőződjön meg valaki, és emellett olyan terméket kell használni amivel a usernek a legkevesebb gondja van vagy egyáltalán nincs és csendben teszi a termék a dolgát. -
zolee0307
őstag
Sziasztok!
A Windows beépített virtuális környezete milyen? Érdemes használni, milyen?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
sz.j
nagyúr
A külföldről érkező e-maileket és a mellékleteit soha nem nyitom meg, de a hazaiakat kénytelen vagyok, mert nagyon nagy többségében leendő ügyfelektől jön, árajánlatkérésként ....
Megjegyzem, hogy biztonság kedvéért 2-4 naponként biztonsági mentést csinálok hogy ha netán baj lenne vissza tudjam állítani a normál rendszert.
@ csicso82
Ha megjön a Kasper magyar nyelvű változata, akkor nagy valószínűséggel ki fogom próbálni.
Mint írtam külső tározóra rendszeresen csinálok mentést.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
bzoley
veterán
válasz junior11 #63801 üzenetére
Nincs tippem, mivel senki nem használja a gépet, és nincs telepítve semmi. Ami fut, az is népszerű, és a gyári oldalakról való. Ez inkább valamilyen támadás lehet, csak fura hogy többször is. Korábban érdeklődtem, de nem kaptam tanácsot. Most a no-ip-s címet is megváltoztattam, hátha valahol "népszerű" lett, és azért találtak meg újra. Egyelőre nyugi van.
-
sz.j
nagyúr
Mivel naponta sok e-mailt kapok, és ezek 99%-a ismeretlenektől (külföldről is) jön olykor mellékletekkel, szerintetek melyik nyújtana nagyobb e-mail védelmet a Defender, a Free AVG vagy a Free Kasper?
Esetleg más?[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest