Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyan
senior tag
válasz #20749568 #70229 üzenetére
A vírusvedelmi program mellett a pótolhatatlan adatairól legyen offline mentése, pl. egy winchesterre, amit csak a mentés idejére csatlakoztat a géphez. Ezen kívül felhőbe is érdemes menteni a pótolhatatlan dolgokat, hogy ne csak egy helyen legyenek meg a fontos adatok.
-
tyan
senior tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
-
tyan
senior tag
Rákérdeztem az Emsinél, hogy milyen dokumentum szükséges az 50%-os tanulói vagy tanári kedvezmény igénybevételéhez és ez a válasz érkezett:
Hello Peter,
Thank you for contacting Emsisoft Support.
We offer our security software with a special 50% discount for students and teachers. To qualify for the educational discount please send us an email from your school/university email account or attach a shot of your student card.
Looking forward to your reply.
Claude Bader -
tyan
senior tag
válasz g.gergo #64910 üzenetére
Szia!
Nálam 22 napja van fent az EAM trial és én is gondolkodok rajta, hogy megvegyem, ezért megnéztem, hogy van-e mostanában valamilyen promó. Sajnos nincs. A fiókomba belépve azt is megnéztem, hogy ha a korábbi licenszem hosszabbítását kérem, akkor felajánl-e esetleg kedvezményt, de itt sem jártam sikerrel.
Egyébként viszonylag jó árban lévő program még teljes áron is, ráadásul az ügyfélszolgálata is segítőkész.Ja igen, a Pano által írt tanár/diák kedvezmény az él. Ennek igénybevételéhez küldeni kell egy olyan igazolást, amely megerősíti, hogy jogosult vagy a kedvezményre. Erre az e-mail címre kell küldeni: edu@emsisoft.com. Ezután küldenek egy hozzáférési kódot, amely lehetővé teszi a kedvezményes vásárlást.
[ Szerkesztve ]
-
tyan
senior tag
válasz #45687808 #64828 üzenetére
Szerintem mindennél fontosabb, hogy a fontos és pótolhatatlan adataidról legyen mindig aktuális mentésed minimum két különböző helyen (az egyik pl. felhőtárhelyen, a másik pedig csak a mentés idejére a gépre csatlakoztatott vinyón). Sajnos nincs és nem is lesz 100%-os védelem, csak jó védelem (Win10-nél a Defender és a böngészőbe pl. UblockOrigin kiegészítő bőven jó) és a józan paraszti ésszel való böngészés.
-
tyan
senior tag
válasz Szellem. #64596 üzenetére
Dehogy dolgoztál feleslegesen. Megtetted a tőled telhetőt (sőt, még annál többet is). Én pl. nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal és azt is remélem, hogy előbb-utóbb lesz eredménye. Az, hogy ők nem foglalkoznak vele (még kommunikációs szinten se), az meg az ő saruk.
-
tyan
senior tag
-
tyan
senior tag
válasz Szellem. #64319 üzenetére
Én itt lezártnak tekintem a dolgokat.
Tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek, bármikor, bármiben segített.
Szó sincs arról, hogy bevágtam volna a durcát, nincs okom rá, de jobbnak látom a továbbiakban csak olvasni a topicot.
Általában fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok (42 éves), de 5-nek még nem nézett senki. (Természetesen értem én a poént).
-
tyan
senior tag
válasz Kékes525 #64273 üzenetére
Egyrészt a cikk címe hatásvadász. Nincs ilyen, hogy legjobb vírusírtó.
Történetesen nálam a Norton egy agybaj volt, pedig ő a legjobbnak hozza ki.
Szerinte a Panda Dome is szuper. No comment.
Egy szó el nem hangzik arról, hogy a mai Világban édeskevés egy vírusírtó, józan paraszti ész is kell és rendszeres adatmentés.l
Komolytalan.
[ Szerkesztve ]
-
tyan
senior tag
Sajnos a Webroot évek óta nem fejlődik. Ez a rollback dolog se olyan, ahogy előadják.
A Webroot tesztelése során az 1000+-os mintából éles tesztrendszeren indítottam el jó néhány kártevőt, vígan engedte őket futni. Majd pár perccel később felhőből felismerte ugyan, de addig egy ransomware simán letitkosítja az adataimat. -
tyan
senior tag
válasz Szellem. #63438 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de válaszolok.
Teszteltem a korábbi mintákon, sok mindent nem ismert fel, amit a többi víruskereső igen. Élesben is teszteltem, elinditottam néhány kártevőt, volt amit blokkolt, volt amit nem.
Viszont nagyon gyorsan reagálnak a beküldött mintákra.
A program nem terheli a gépet, nagyon könnyű és gyors.
-
tyan
senior tag
Likvidáltátok a jó kis F-Secure-t?
[ Szerkesztve ]
-
tyan
senior tag
válasz maxi1975 #63334 üzenetére
Szia!
A lekódolt vinyódat rakd el, hátha a későbbiekben lesz rá dekódoló program (ez nem garancia, hogy lesz). Felesleges lenne kifizetni az 1000 dodót, mert vagy visszakapod az adataidat vagy nem.
A jövőben a számodra fontos adataidról legalább 3 különböző helyre (winchesterre, felhőtárhelyre és mondjuk pendrive-ra) csinálj rendszeresen mentést. A vinyót és a pendrájvot csak arra az időre csatlakoztasd a gépre, amíg az adatokat átmásolod, adatmentést követően fizikailag csatlakoztasd le a gépről.
Ha eddig nem használtál vírusírtót, akkor használj. A böngésződbe pedig telepíts reklámblokkoló beépülőt (pl. Ublock Origin).
-
tyan
senior tag
Ezt a Defenderrel kapcsolatos problémát hova lenne érdemes jelezni? A MS Magyarországnak vagy inkább Redmondba?
-
tyan
senior tag
Boldog új évet kívánok Nektek!
-
tyan
senior tag
Kellemes ünnepeket kívánok!
-
tyan
senior tag
Mostanában nem lesz véletlenül víruscsomag?
-
tyan
senior tag
válasz Dyingsoul #62947 üzenetére
Szia!
1. Nincs mindenható vírusírtó. Ha win10-ed van, akkor használd a Defendert, ha fizetőset szeretnél, akkor Kaspesrky, F-secure, Norton.
2. A fontos, pótolhatatlan adataidat legalább 3 különböző helyre (hdd, ssd, dvd, blu-ray, felhőtárhely) mentsd le. A fontos adatokat tartalmazó adattároló csak az adatmentés idejére legyen összekötve a géppel.
3. Ahol lehet állíts be kétfaktoros azonosítást. A jelszavad legyen erős (én a lastpass-t használom erre, böngészőbe beépül, jelszavakat is lehet vele generáltatni).
3. A jelszavaidat időnként változtasd meg.
4. Minden más rajtad múlik.
-
-
tyan
senior tag
Fura ez a Norton is...
Beküldtem nekik a megmaradt 55 db fájlból az első 9-et elemzésre. Visszajött a válasz e-mail, hogy 2-3 fájl fertőzött, de ezek a legfrissebb adatbázisban benne is vannak. Frissítettem az adatbázist, a gépet újraindítottam, majd csináltam egy keresést. Hiába van az adatbázisban a beküldött fájlok közül néhány, azokat az újraellenőrzés során nem érzékeli kártevőnek. Ez nekem így nagyon érdekes.
-
tyan
senior tag
A Norton esetén nincs jobb klikkes vizsgálatra lehetőség? Nálam nem jelenik meg a jobb klikkes menüben...
-
tyan
senior tag
válasz eladohardver #61681 üzenetére
Milyen vírusvédelem volt a gépeden?
-
tyan
senior tag
A Webroot is kezd lejtmenetben lenni, évek óta nem nagyon viszik túlzásba a fejlesztést...
Ahogy a webroot fórumon is említik: valóban nem az a lényeg, hogy tesztek alatt hogy szerepel egy program, hanem sokkal meghatározóbb, hogy a valós életben hogyan akadályozza meg a fertőzést. -
tyan
senior tag
Ez az Intel procikat érintő sebezhetőség a való életben tényleg akkora problémákat okoz, ahogy mondták vagy ez a sebezhetőség csak "papíron" van így, a mindennapi használatban viszont elenyésző a jelentősége?
-
tyan
senior tag
1 órája küldtem be az MS-nek, Defender letöltésnél blokkolja. F Secure nem ismeri fel, beküldés után 2 órával sem... F Secure Safe ment a levesbe, maradok továbbra is a Defendernél.
-
tyan
senior tag
-
tyan
senior tag
válasz Cs1csó #60324 üzenetére
Amit a Kaspersky és több más cég is csinál évek óta az valóban fingreszelés (vagy ahogy én mondanám vízgereblyézés). Évről-évre átírják az évszámot, oszt csókolom. Szinte nulla fejlesztés, de minek is tennék, ha vannak, akik így is megveszik. Csak röhögnek a markukba ezek a cégek.
Ezért tértem át a Defenderre, az én igényeimnek teljesen megfelel, amit addig használtam (Kaspersky, Webroot, Emsisoft) sem adtak nagyobb biztonságérzetet. -
tyan
senior tag
A múltkor többen jeleztétek, hogy az eon nevében kaptatok kamu számlát. Hozzám is megérkezett az említett számla, de nem hagytam annyiban. Írtam az eon-nak, hogy a nevükben valaki e-mail-eket küldözget. Annyit válaszoltak, hogy tudnak róla, az ügyben büntetőfeljelentést tettek, illetve rendőrségi nyomozás van folyamatban. Saját megjegyzés: Nem biztos, hogy lesz a nyomozásnak eredménye, de legalább léptek az ügyben, nem csak egy legyintéssel intézik el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest