Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
aktív tag
Ha valaki telepítette a Mallwarebytes legújabb, 3-as verzióját, és a Chrome nem indul el, akkor a védelemben a biztonsági rés elleni védelmet kikapcsolva tudja azt ismét használni. Nálam legalábbis ez van, órákat szívtam vele, mert mindkét gépemre felraktam, aztán jött a meglepi, hogy nics Chrome. Most néztem feljebb, volt már róla szó! Bocs.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Dévacsen
senior tag
Mivel nem ismerem,nem tudom neked fejből megmondani,de ilyenekre gondolok hogy pl:viselkedés elemzésnél,viselkedés blokkolásnál,fájlok ellenőrzésénél,ha valaminél látod hogy még lehet feljebb tolni,vagy ha valami előtt nincs pipa,utána nézni hogy az mit takar és bejelölni,talán a 9 es verziónál még maga az eset fejlesztői szóltak hogy alapból nincs bejelölve valamelyik opció,és hogy azt tegyék meg a felhasználók mert az segít a zsaroló programok detektálásában,ilyesmikre gondolok...de nem vágom az eset termékeket.
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Giot
addikt
válasz Dévacsen #44486 üzenetére
Szigorúbbra? Mit értesz ez alatt?
A tűzfal interakítv ezzel már volt negatív tapasztalatom. Pár évvel ezelőtt megbízható zónának jelölt egy trójait, mely facebook kód mögé bújt. Onnan lett gyanús hogy nem vagyok fent facebookon.
Aztán később rátalált és leírtotta, de okozott egy pár kellemetlen órát.[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Hát ha alapbeállításon használod akkor nem lepődnék meg,ha meg minden fullra van állítva, nem ismerte fel,van ilyen,lehet egy pár órás vagy napos adatbázisban már benne lesz.Nem ismerem az eset termékeit,ha eddig alapbeállításon volt állítsd szigorúbbra,amíg a gépedet nem akasztja,a topicjában biztos segítenek.Életemben elősször kb 2 hete próbáltam ki az eset antivírust,de arra emlékszem hogy állítgattam rendesen,én mindig mindent maxra állítok addig amíg nem zavarja a rendszer gyors ,stabil működését,ha jó úgy marad,ha nem visszább veszek.
[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz Dévacsen #44481 üzenetére
Malwarebytes:
Folyamat: 0
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)Modulok: 0
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)Beállításkulcs: 1
Trojan.SathurBot, HKLM\SOFTWARE\CLASSES\CLSID\{3B5B973C-92A4-4855-9D3F-0F3D23332208}, , [b2a0b233eab0ee488aee98c552b008f8],Beállításazonosító: 0
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)Beállításjegyzék adatok: 0
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)Mappa: 5
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\SecurityCache, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\SecurityCache\cache, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\SecurityCache\data, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\temp, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],Fájl: 4
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\PerformanceMonitor.dll, , [b2a0b233eab0ee488aee98c552b008f8],
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\SecurityCache\7f85e2244a79ece35912330d4fba8c35, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],
Trojan.SathurBot, C:\ProgramData\Microsoft\Performance\Monitor\SecurityCache\zepplauncher.mif, , [82d0f1f45248fc3aa2098bfc738f2bd5],Fizikai szektorok: 0
(Nem észleltem rosszindulatú elemeket)Köszönöm!
Remélem nem bújt el még valahova.Egyébként az ESET miért nem szúrja ki?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Üdv!
Kipróbálnám ezt a Freenom World-öt[link], csak kérdés, hogy van-e valami biztonsági kockázata ennek? Aki egy kicsit jártasabb ebben a témakörben, annak megköszönném a véleményét."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Dévacsen
senior tag
Itt a malwarebytes egy mostani legfrissebb előtti verziója ha kellene,azért ez mert a legújabb már fizetős verzióként települ,nem lehet telepítéskor kilőni hogy csak a free üzemeljen,így az eset-tel összeakadhat.[link] Itt meg az emsi kit csomagja,mindkettőt telepítés után állítgasd még be értelemszerűen,hogy mindenre kiterjedően vizsgálódjanak,ez egyébként az eset-nél is ajánlatos,és minden védelmi programnál,[link] sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
holyseat
csendes tag
A McAfee AntiVirus Plus 2017 mennyire ajanlott vedelem? Csak mert itt van egy 6 honapos promo
-
Dévacsen
senior tag
Szia,van a Kasperskynek egy jó kis rootkit-botnet detektora,külső merevlemezre,vagy usb re is letöltheted,és onnan is átnézetheted vele a gépet,indítás után a change parameters beállításnál pipálj be mindent,kér majd egy ujra indítást,boot sectort,mbr-t mindent átnéz,hamar végez,mert speciállis dolgokra van kifejlesztve.Azért erről az oldalról linkelem,mert a Kaspersky odalán e-mailt kér,azt meg nem kell dobálgatni senkinek ha nem muszály.Routeren majd jelszót azért cserélj,meg keress rá a tipusod szerinti beállításokra,és ha nem volt eddig szigorítsd a beállításokat,néz utána hogy lehet biztonságosabbra állítani.Ha nem vállna be a Kaspersky,lehet próbálgatni mást,hitman,emsi kit csomagja,malwarebytes(hatékonysága közel sem olyan mint 7 éve,de speciállis dolgokban még jó lehet).Ha nem tudnál szabadulni tőle,gyaluld le a rendszert,és ne használj rendszer visszaállítást,mert sokszor abban is benne bújik már a kártevő,és azzal együtt visszaállítod.Régebben így volt,nem tudom most is működik e,ez a fajta módszer,de jobb az óvatosság.[link]
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Ki akartam próbálni egy játékot, nem megfelelő forrásból töltöttem és itt a kukac botnet. A gépen az eset smart security 8 ( os win7 64 bit pro /legal/ ) dolgozott a fertőzés pillanatában, futattam keresést, nem talált károkozót, de figyelmeztett hogy a memóriába befertőzte magát, majd a powershell.exe fájlra mutogatott. Ezután folyamatos botnet riasztás.
Ekkor frissítettem eset10-re hátha az újabb verzió megtalálja. Hiba volt hisz ekkor a gép tűzfal nélkül marad.
Azóta is folyamatos a riasztás de explorer.exe a ludas. Plusz az eset szerint a routerem is fertőzött, melyet akkor állapított meg mikor ellenőrzést futattam a routeren, igaz mikor arra kattintok hogy konkrétan milyen vírus fertőzte meg, csak annyit hoz, hogy komoly biztonsági rést tartalmaz a router. Frissítettem a legujabb fw-re de nem hozott változást.
Mivel tudnám kideríteni hogy a router tényleg áldozatul esett e vírusnak? Illetve hogy tudnám levakarni a gépről ezt a nyomorult botnet vírust?
Az összefoglalóban ajánlott hitman pro vagy társai ajánlottak ilyen helyzetre?Köszi!
-
Greenebola
senior tag
válasz Greenebola #44471 üzenetére
WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
válasz netpeti98 #44462 üzenetére
nálam is indul rendesen de ha be van kapcsolva a biztonsági rés elleni védelem akkor nem indulnak el a böngészőim. tulajdonképpen tökmindegy mert 12700 ft-t én biztos nem veszek meg egy programot amikor a kaspersky és társait melyek tűzfalat is tartalmaznak olcsóbban vannak. tiszta vicc az egész. itt nem lehet warezről szó de a malwarebytes kezd erre megérni.
-
holyseat
csendes tag
A McAfee AntiVirus Plus 2017 mennyire ajanlott vedelem? Csak mert itt van egy 6 honapos promo
-
Dévacsen
senior tag
Na tessék,már hirdetésekben is elrejtik a károkozókat.[link]
-
Ereshkigal
őstag
-Morrowind-, Pete1: köszi!
-
Dévacsen
senior tag
Új biztonsági funkciók a Windows 10-ben (sajnos csak vállalati szinten) [link]
-
Pete1
tag
válasz Ereshkigal #44453 üzenetére
Nekem nagyon bevált az ingyenes 360 Total Security Essential. Az Eset-hez hasonlóan nem fogja a gépet és van benne BitDefender motor is. A BitDefenderhez hasonlóan angol nyelvű
-
Dévacsen
senior tag
válasz Ereshkigal #44453 üzenetére
Ha bevált neked,újítsd meg,a Bitdefender jó képességei vitán felül állnak továbbra is,mint már jó pár éve.
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Az elmúlt évben Bitdefender Antivirus Plust-t használtam, lassan meg kell újítani. Van esetleg más, amit jobban ajánlanátok helyette?
-
Szellem.
Topikgazda
Köszi a válaszod.
Én kipróbáltam a terméket. Gondom nem volt vele,de én a 2016-os Outlookban nem láttam ilyen beépülő modult. Sőt! Leírást vagy opciót sem találtam a programban. Ettől még jó a termék, de ezt a funkciót nem láttam benne. Olvastam is a termék lapját, de ott sem találtam.Amúgy Te meg vagy elégedve a termékkel? Mik az tapasztalataid?
-
Dévacsen
senior tag
válasz Ryder62 #44450 üzenetére
Szia, "Ha googleval képeket keresek a képkeresőjével és megnyitom őket a jobb klikk 'kép megjelenítése' opcióval, úgy mennyi az esélye hogy vírust szedek be? " ilyenről még nem hallottam,annak híre menne.Viszont a facebook,skype és társaikon terjednek olyan képek,és videókat is olvastam már hogy,meg vannak patkolva futtatható kóddal,pl: jpg kiterjesztésű látszólag,de mögötte .exe is van,de az csak akkor látszik ha az illető gépén ki van véve a pipa az --ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése elől.Persze ha letöltjük és megnyitjuk a képet akkor települ a kártevő,itt már az antivírusnak kell átvenni a feladatot,vagy meg fogja vagy nem.2002 ben már csináltak ilyen képben terjedő vírust.De nem vettem észre hogy nagyon terjedt volna azóta,a google meg csak figyel,az ilyesmikre.Én magam nem találkoztam még ilyesmivel,csak olvasgatni szoktam róluk.--ismert fájltipusok kiterjesztéseinek elrejtése---nálam ez az egyik első dolog rendszer telepítés után,innen a pipát azonnal kiveszem,így nem ér meglepetés,mindig látja az ember mi az amit valóban letölt pl: mikor vírusokat teszteltem,zip fájl-t töltöttem le,tudtam hogy kártevő,nem kártevő pakk volt,hanem egy konkrét, kész vírus,de mire a gépre lejött már .exe lett a kiterjesztése,anélkül hogy hozzányúltam volna,de ha nincs kivéve a pipa a fájlkiterkesztés elől,és meg akarom nyitni a zip-et,már települ is a vírus.Észnél kell lenni.
-
Ryder62
őstag
Hali,
Ha googleval képeket keresek a képkeresőjével és megnyitom őket a jobb klikk 'kép megjelenítése' opcióval, úgy mennyi az esélye hogy vírust szedek be? Egy jpg, png stb végzédésű url lehet egyáltalán vírusos?
-
Dévacsen
senior tag
Dolgoznak,folyamatosan a problémán,több antivírus gyártó,európai rendőrség stb...van ez az oldal ahol elérhetővé tették,és teszik folyamatosan azokat a kikódolókat amiket sikerült valamilyen úton módon megszerezni/oldani...sajnos ami neked kellene az még nincs itt,de el kell menteni az oldalt és figyelgetni,bár gondolom idő nincs rá,fizetni nem szabad,a megélhetési bűnözőket további tevékenységre ösztönzi..[link]
-
lacoka007
tag
A Windows Defender kibővítése a nemkívánatos szoftverek ellen
2016. december 5. Szerző: Mesant
A Windows Defender képességét felruházhatjuk a nemkívánatos szoftverek (PUS) elleni védelemre is.Ehhez be kell mennünk a Beállításjegyzékbe, futtatásba (win+r) írjuk be regedit és okézzuk le.
Navigáljunk el a következő sorig:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows Defender\
Majd nyissunk egy új kulcsot MpEngine névvel mp Ha létrehoztuk, kattintsunk a jobb oldalon és hozzunk létre egy új duplaszót(32) MpEnablePus névvel (nem Plus!), majd értékét módosítsuk 1-re. Indítsuk újra a számítógépet! Ezt követően a Defender nemkívánatos szoftverek elleni (antimalware) védelme működik, az EMET-re már nincs szükség.
A Microsoft szerint ez a funkció a Windows 10 Enterprise kiadásához készült, de működik minden Windows 10 kiadásban.
Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Bitdefender zsarolóvírus szempontjából kicsit túl szigorú. Még a Firefox-ot sem engedi. Egyébként ajánlott kijelölni a védendő mappákat biztos ami biztos? Illetve zsarolóvírus tudja magát Firefoxnal álcázni? Akkor lőttek a védelemnek.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz pinnacle #44432 üzenetére
Én elég messze vagyok attól, hogy ajánlgassak széleskörű tapasztalat hiányában ugye
Amivel véletlenül telepítés idejére összefutottam vagy környezetemben használnak sem tudok érdemben nyilatkozni, mivel nincs tapasztalatom velük napi szinten.
Jó ideje webroot-ot használok, azt pl. tudom ajánlani, de ugye nem ismerem mások preferenciáját, ami erősen eltérő lehet az enyémtől. Ilyenkor év végén szokták akciózgatni és 5...30 dolcsi között hozzá lehet jutni az egyes verzióinak egy éves licence-éhez.
Én kicsit paranoid hozzáállású vagyok védelmi szoft részen (jeligém: inkább eggyel több védelmi vonal, mint kevesebb ) főleg, hogy még csak zavaros vizeken sem szoktam evezni, de ugye a mai webközéppontú géphasználat során sosem lehet tudni mikor ugrik be egy kártékony kód "valahonnan"Bitdefender számomra azért sem szimpatikus, mert túl keveset kérdez (tudom: nagy marha vagyok ), de úgy vagyok ezzel, mint a rendőr a viccben:
Elviszi a rendőr a családját az állatkertbe.
Ahogy sétálgatnak, a fia mindig kérdez tőle:
- apa, miért hosszú a majom farka?
# nem tudom kisfiam
- apa, miért zöld a krokodil?
# nem tudom kisfiam
- apa, miért hosszú a zsiráf nyaka?
# nem tudom kisfiam
- apa, ....
Megszólal a fiú anyja:
> kisfiam hagyd már apádat
Mire a rendőr:
# hagyjad csak! Akkor tanul, ha KÉRDEZSzóval had kérdezzen csak
read-only mode on the forum
-
UserX
addikt
válasz Szellem. #44429 üzenetére
Szia!
Én itthon az őskövület Mozzilla Thunderbird 2.0.0.23-at használom levelezésre. Nekem ez esik kézre és funkcionalitásában is tökéletesen megfelel! Ebbe valóban nem épül be az EMSI. Office 2010-el tesztelteltem, azzal működik! Az előző HSZ-ben írt infot a neten találtam. Ha komolyan érdekel, teszteld le (esetleg virtuális gépen), hogy beépül-e az Outlook legújabb verziójába...
Az én választásomnál nem ez volt a döntő szempont. Bízom benne, hogyha emailben érkezne vmi. mocsokság, még időben elkapja. Nem szoktam ismeretlenektől szarmazó mellékleteket megnyitni, sőt a POP Tray progi használatával még a szerverről törlöm pl. a 'borika' féle hírleveleket és társait.Üdv:
UserX
-
Darkness
aktív tag
Szia!
Kellemetlen dolog. Jelen esetben nincsen még olyan program ami vissza tudja fejteni a titkosítást. a Backup lemezt rakja félre későbbre, hát ha egyszer lesz rá gyógymód. Bár nem hiszem lesznek oly' jó fejek, mint annó a tesla -nál voltak.
Ne fizessen, nem garantált, hogy megkapja a feloldáshoz szolgáló kódot.
egyenlőre RIP az adatoknak....Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
Ogard
tag
Sziasztok, egy idős barátom gépét megfertőzte a locky osiris ma reggel. Sajnos a backup mervelemezei is rá voltak dugva a gépére, így azokon is titkosította a fájlokat.
Én linuxot használok, nincs ilyen tapasztalatom, az volna a kérdésem, hogy érdemes-e és biztonságos-e fizetni, illetve tudtok-e bármilyen más megoldásról.
Minden infóért-segítségért hálás volnék, amit találtam elolvastam, de magáról az eseteleges fizetés mikéntjéről és a visszaállító szoftver működéséről nem sikerül érdemi infót találnom.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Ha valaki USD-ben fizet PayPal-al, jobban jár ha ott váltja át, mint a Bitdefender oldalán. Auto Renewal-t ki lehet kapcsolni utólag a fiókban vagy chaten/emailben kell nekik üzenni?
-
tpeter77
addikt
szia
örülök neki, ha tetszik. Nekem a PC és a médiaplayer a routerre van kötve DHCP-vel kapnak ip címet.
A defender telepítése után nem tudtam csatlakozni a médialejátszóval a PC-n lévő megosztott filmek mappába, mert a defender tűzfala megfogta.
Ha nálad is van hasonló gond, akkor add hozzá a médialejátszó IP címét a kivételek/megbízható kapcsolatok közé,
vagy komplett ip cim tartományt is megadhatsz, az is jó opció...
üdv! -
Pokesz007
senior tag
Több ,mint egy év után leakarom váltani a gyári Windows Defendert..+használok mellette Malwarebytes Anti-Malware Premium-ut. Elkezdte zabálni a procimat és a videokártyámat terhelni. Ahogy bezárom,visszaugrik az alap helyzetbe minden. Eddig megvoltam vele elégedve. Windows 10 Home x64 a rendszerem. Mit ajánlotok? Magyar legyen és ingyenes,ha lehetséges. Nem járok fekete helyeken.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
pinnacle
nagyúr
Idővel magától is megjelent.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Te milyen védelmet ajánlasz? Én a korábbi hozzászólások, tesztek alapján gondoltam a Bitdefenderre, illetve azért ennyit tényleg lehet szánni 3 gépre. Nem tudom, hogy ez mennyire probléma, de az ikonja nem jelenik meg, csak azután ha elindítottam. Mintha régebben is volt ilyen probléma, talán a Comodo-val.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz pinnacle #44430 üzenetére
Bitdefender adatbázis alapú védelemben "erősködik", de az utóbbi időben megrekedt és semmi innovatív előrelépés nem tapasztalható a védelmi vonalainak fejlesztésének irányából. Mondjuk előnyős, hogy erőforrásigénye elég alacsony. SZÁMOMRA múltidéző védelmi szoftver, amibe még ekkora összeget sem fektetnék. Bár ez ugye egyéni szemlélet
-
pinnacle
nagyúr
Lehet, hogy a 10€ árával, most a Bitdefender a legolcsóbb ajánlott vírusirtó. Sandboxie jelezte, hogy gond lehet vele, én mondjuk nem tapasztaltam semmit, de a tartalomtörlést azért megcsináltam. Valaki használ Bitdefendert, Sandboxie-val? Remélhetőleg problémamentes. Nem tudom, hogy meddig van ez az akció.
Sandboxie-nál nem tudja az oldalakat ellenőrizni, ha más gond nincs akkor jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Ha két darab FIZIKAI vinyó van a gépben, két külön oprendszer. Ha az egyiken vírust kapok, akkor az hatással van a másik vinyós oprendszer teljesítményére?
-
atee
őstag
Most, hogy a free Avastot levaltottam Bitdefender TS re. Ami így elsőre kicsit már sok is nekem
E mellè kell mèg bármi más?
Vagy "minden" szarra odafigyel?D-day 2002-01-04 01:54
-
SharpSA
veterán
Olvasom ezt a cikket. Az Avira tényleg annyira jó? Na és a Eset-hez képest mennyire fogja a gépet? Bár ahogy látom még nem a 10-es szerepel... Sőt az előbbiből sem a 2017-es...
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz BenQhunria #44419 üzenetére
Ha nem szereted megvenni a termékeket akkor javasolt egy komolyabb védelem .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
BenQhunria
tag
Rakjak fel WIN 10-hez vírusírtót, vagy jó a gyári defender?
Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
pinnacle
nagyúr
válasz bobalazs #44415 üzenetére
Nem tudom, már régen tettem fel, de gondolom frissíti magát a legújabbra. Windows Defender kikapcsolásának tiltása, után megy a Defender, persze, lehet, hogy felesleges a Bitdefenderrel együtt. Csoportházirendél, 2x ez az üzenet jött fel, utána tudtam csak módosítani a beállítást. 2 laptopon, egyik frissített Win10, másik tiszta telepítés (frissítés után) szintén előjött, 3. laptopon, egyből Win10 ment rá, nem jött elő.
Leginkább attól tartok, hogy a gyerekek gépeiről valami zsaroló vírus lekódolja a fényképeket, videókat, igaz már a Megára feltöltöttem mindent. Egyébként ilyen zsarolóvírus, ha rámegy valamelyik laptopra, akkor a hálózaba lévő, másik laptop külső vinyóját is meg tudja támadni?[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz bobalazs #44415 üzenetére
Kikapcsolja, DE kell a gépnek egy restart. (Persze ez nem egy végleges kikapcs a tálcáról eltűnik az ikonja és a beállításoknál a csúszkák beszürkülnek a biztonsági központban is csak az Avast free-t mutatja. Amint törlöd az Avast azonnal jelzi hogy kapcsold be és ha nem kapcsolod be de történik egy vagy két rendszerújraindítás akkor lehet, hogy majd magától is bekapcsolja)
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Szerintetek, megbízható ez a site? Az uBlock Origin másodpercenként egyre több lekérést blokkol. Ilyet még nem tapasztaltam. Használhatom fizetésre? PayPal-ra irányítana át, ott fizetnék ténylegesen. Mi a véleményetek erről?
Már 5 ezernél tart a lekérdezések blokkolása és folyamatosan, megállíthatatlanul nő...
Az uBlock Origin hibája lenne?Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Cs1csó #44406 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy visszateszem az Avast-ot. Linket, hol tudok ellenőrizni? Valószínűleg fals riasztás a http://www.russiawanderer.com/
AtHoS Avast kapcsolta ki nem én, de vissza már elfelejtette. Ezért kérdeztem, hogy hol tudom a Csoportházirendben bekapcsolni. Tudsz ebben segíteni?
-
Cs1csó
félisten
válasz pinnacle #44404 üzenetére
Az Avast nem jött be? Az egyik legjobb: komolyan veszik az ingyenes vonalat is, testre szabható, magyar nyelv, fórum, a virlaborok tesztjein a free verzió van tesztelve jó eredményekkel, neten is szeretik, egyik legnagyobb felhsználói bázissal bír.
DE ezen kívül:
- QIHOO 360 TSE - BD motor bekapcsolva egy kis BD érzés
- AVIRA free - webvédelem hiánya(?)
- Comodo - is , cloud - sokszor bugos,
- Sophos home - érdekes versenyző - vállalati szektorból nyitottak az otthoni felhasználók felé
- Panda - magyar nyelv a reklám mókolás nélkül lelőhető - itt a fórumon nem dícsérik
- Tencent - nem ismeremEzeknél az is érték hogy fél évnél nem régebbi a legfrissebb programverzió.
-
AtHoS
nagyúr
válasz pinnacle #44404 üzenetére
Ahogy kikapcsoltad a csoportházirendnél, pont ugyanott kell visszakapcsolni is
Na mondjuk ilyet normál esetben nem kell tenni, mivel Avast (és úgy állezusammen az összes értelmes AV) automatán lekapcsolja a Defendert a telepítésekor. Szóval ezt már SK. kellett végezned, így kerítsd elő azt az útmutatót, amivel ezt sikerült végrehajtanod és menni fog a "visszacsinálás"
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Cs1csó #44400 üzenetére
Köszi! Ingyenesek közül melyiket ajánlod?
Avast eltávolítása után, hogy tudnám a Defendert engedélyezni?
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Én nem tapasztaltam ezt, de ettől függetlenül inkább blokkoljon kicsit többet, mint engedjen. Mellesleg tovább lehet lépni az oldalra, mert van engedélyezésre lehetőség.
Ilyen téren egyik termék sem tökéletes.Az ára már más kérdés. A konkurenciához képest valóban sokba kerül. Van akinek ez probléma, van akinek nem. Ez sajnos csak pénztárca kérdése.
Amúgy a termék kiváló. Pofon egyszerű mert le van butítva, de nem is zavar. Teszi a dolgát és kész. Már rég óta nem érdekel az, hogy agyon kell konfigolni egy terméket, mert bizonyos funkciók nincsenek bekapcsolva vagy éppen be vannak amikre nincs szükségem. Ezt felrakod, egy-két dolgot megcsinálsz és el lehet felejteni.
Eddig semmi nem jött át rajta.Még az Emsisot ami tetszett, de valahogy nincs az a must have érzésem. Valamiért kiesik nálam, pedig azt mondják szuper termék. Bár hiányoznak belőle a számomra alap funkciók. Pl. e-mail védelem. A teszt eredmények meg érdekesek. Néztem az av-tests.org, vagy az av-comparatives oldalakat illetve youtube videókat és vegyesek az érzéseim.
-
Szellem.
Topikgazda
Az F-Secure nálam nagyon jól muzsikál. Abszolút meg tudom erősíteni, hogy kiváló program. Nincs telerakva felesleges funkciókkal, de amit kell azt magasan tudja a többi termékhez képest. Nálunk a gépeinket nem fogja, pedig van 2 ami nem egy erőgép. Én nagyon megszerettem a terméket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Pc játékok
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest