Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Myth: Wukong
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
- World of Warships
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
Én nem tapasztaltam ezt, de ettől függetlenül inkább blokkoljon kicsit többet, mint engedjen. Mellesleg tovább lehet lépni az oldalra, mert van engedélyezésre lehetőség.
Ilyen téren egyik termék sem tökéletes.Az ára már más kérdés. A konkurenciához képest valóban sokba kerül. Van akinek ez probléma, van akinek nem. Ez sajnos csak pénztárca kérdése.
Amúgy a termék kiváló. Pofon egyszerű mert le van butítva, de nem is zavar. Teszi a dolgát és kész. Már rég óta nem érdekel az, hogy agyon kell konfigolni egy terméket, mert bizonyos funkciók nincsenek bekapcsolva vagy éppen be vannak amikre nincs szükségem. Ezt felrakod, egy-két dolgot megcsinálsz és el lehet felejteni.
Eddig semmi nem jött át rajta.Még az Emsisot ami tetszett, de valahogy nincs az a must have érzésem. Valamiért kiesik nálam, pedig azt mondják szuper termék. Bár hiányoznak belőle a számomra alap funkciók. Pl. e-mail védelem. A teszt eredmények meg érdekesek. Néztem az av-tests.org, vagy az av-comparatives oldalakat illetve youtube videókat és vegyesek az érzéseim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest