Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
EMSI AM: 38/25, maradék: 13 (beküldve), 65, 78%:
A virtuális gépen való tesztelést egyelőre szüneteltetem, be kell lőnöm az új telepítést. Pl.: a Steam fontosabb...
-
csaba1203
addikt
AVG 38/22=57.9%
-
Sharkweb
aktív tag
Kaspersky IS
38/22=61.11%
16 maradt -
viralmind
aktív tag
Eset Nod32 Antivirus 9
38/34=89,47%
4 maradt. -
Restart®
tag
Még tegnap éjfél előtt futtattam le, de már nem volt kapacitásom felnyomni ide. Also:
Windows Defender
36/12 felismert fenyegetés >33.33%
[ Szerkesztve ]
"A vörösbor fáj, de azt mondja: "Jó lenne élni!" Ha többet iszol, így szól: "Élni kell!" Ha igen sokat iszol, ezt kiáltja: "Élni fogsz!" És ez akkor is szép, ha nem igaz." Rejtő Jenő
-
Sharkweb
aktív tag
Kaspersky IS
36/19=52.77%
Maradék: 17 -
ƵøŁĭ
veterán
-
UserX
addikt
EMSI AM: 36/20, maradt: 16, 55,55%:
Melyik a legjobb reklámblokkoló Chrome (Dragon) alá szerintetek? Előre is kösz!
Sajnos újra kellett rakni a kb. 5 éves rendszeremet . Nem látta a keyboard divert, így nem vplt billentyűzetem, utána BSOD, bármit csináltam...
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
AVG 36/18=50%
-
Cs1csó
félisten
válasz salaud #41029 üzenetére
Szinte biztos, hogy a microsoft trükköl valamit. A 8 éves notebookomon több ok miatt is win 7 van és egyszerűen meghal a win update - pörgeti a processzort majd lefő a gép és semmi - át is szoktam egy integrált rendszerre az update pedig sajnos letiltva különben leég a gép.
-
salaud
aktív tag
Panda Free: 36/10 27 fájl maradt. 28%
Átállítottam a pandás gépet is win10 home-ra, win7 alatt belefagyott a keresésbe. Nem tudom, mit csinál az microsoft a háttérben a frissítésekkel, de erős a gyanúm, hogy ezzel is próbálják terelni a jónépet a windows 10 felé.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
membrandj
nagyúr
Kedvezményes F-secure vásárlási lehetőségről tud valaki?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
_stick_
őstag
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
salaud
aktív tag
válasz salaud #41021 üzenetére
Gyorsan feltoltam az eddigi win7 tesztrendszer helyére egy win10 home-ot. Sophos nem kapcsolta ki a deffendert, nekem kellett manuálisan. A Win7-en simán bekapta a rendszer mellette a malaware-t, de ez az állandó rezidens védelem ki-be kapcsolgatása miatt nem feltétlen írnám a sophos rovására.
Sophos Home:
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
salaud
aktív tag
-
blattida
nagyúr
A rollback rx jó a ransomware-ek ellen is, hiszen snapshotot csinál a rendszerről és adatokról és azt nem titkosítja egyik crypto variáns sem, de a későbbiekben nem lehet tudni, milyen változások lesznek ezen a téren is, tehát a biztos megoldás a már sokszor leírt külső adatmentés, azt nem pótolja semmi, viszont a rollback rx is tud külső tárolóra rendszerképet menteni, így erre a célra az is használható.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
_stick_
őstag
válasz csaba1203 #41011 üzenetére
Kaspersky IS2016 ~2800Ft-ért, egy olyan értékelésű top rated eladótól, akitől bármikor vásárolnék. Persze volt már, hogy befürödtem, (legutóbb 20db elemel), de programot még nem vásároltam sosem.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz _stick_ #41010 üzenetére
- pl. csakKaspersky Antivirus 2190 Ft (2016/17/18) is elfogadja "majd" .
(#41013) _stick_
Nem vásároltam ebay-ről ezért sem reagáltam rá. Figyelni kell a régiókorlátozásra illetve a kulcs eredetére .2500 Ft-os KAV ajánlat számomra a tiszta .[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
_stick_
őstag
Jó ötlet! Van egy régi laptopom, befogtam tesztelésre.
Más kérdés: ebay-en található bitdefender, kaspersky és egyéb IS programok, 1 éves előfizetéssel 2500Ft-ért szerintem elég korrekt áron vannak. Megbízhatóak vajon?
csaba1203: csendes figyelőként olvasom a topikot és volt 1-2 kérdés, amire a válasz engem is érdekelt volna, de nem kapott választ a kérdező. Had ne keressem meg, melyik(ek) voltak azok. Minden esetre a választ magam is felleltem google-n.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz _stick_ #41002 üzenetére
Mindennap próbálok aktuális mintákat keresni . ( pl.email melléklet Downloader-> Locky) Nagy részét futtatom sanboxban ellenőrzés,következtetés érdekében.
F-Secure eredményével észrevettem egy hibát a csomagon amit javítanom kell . Tömörített állományban lévő kártevőt nem távolítja el ezt a logban is megnézheted . Dr.Web jelzi ,hogy kártevőt tartalmaz a tömörítvény és eltávolítja kompletten míg F-Secure kihagyja .[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
UserX
addikt
Két kérdés:
1. Az egyik gépen 360 Security Essential van. Kb. 1 hónapja tettem fel, a BD adatbázis azóta nem frissül (be van kapcsolva a motor), az AVIRA viszont igen. Mi a teendő?
2. A RollBack RX megfelelő védelem-e a ransomware-k ellen (úgy értem, pótolja-e a teljes offline mentést)?
Előre is kösz!
Üdv:
UserX
_stick_: Bocs, hogy én válaszolok. Az egyes csomagok más és más különböző mintákat tartalmaznak, mindig újakat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest