Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Webroot érdekesség.
https://www.youtube.com/watch?v=pT0wyZRG3A0&feature=youtu.be -
Pityu.
nagyúr
Valaki tesztet nem csinált ESET NOD32 Antivirusal?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
ƵøŁĭ
veterán
Délután ha úgy gondoljátok egy nagy csomagot összedobhatok .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, ingyenes vírusírtók között van olyan, amelyik nem spammel állandóan reklámokkal? Az avast már kezd egy kicsit az idegeimre menni.
-
daimonion
senior tag
válasz #10234880 #41661 üzenetére
Nem tudom, Én ezt használom kb 2,5 éve semmi gondom vele.Torrent témában sem tudom a választ csak azt tudom, hogy a Tixati még nem akart reklámokkal bombázni, nem akart a frissítőjén keresztül semmiféle szarságiot rám tukmálni.
turbokappa
a Tixati még nem akart reklámokkal bombázni, nem akart a frissítőjén keresztül semmiféle szarságiot rám tukmálni.Ellentétben a népszerű torrent kliensekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
ESET NOD32 Antivirus lehet olyan jó mint a Emsisoft anti-maleware?
-
berbali
újonc
válasz turbokappa #41649 üzenetére
Nekem az App könyvtárba fészkelték be magukat a bitcoin vadászok.Ha ott nézelődsz lehet te is kiszúrod őket. MBAM-em egyébként elkapta őket simán. Szerintem jó a Kasparsky, nálam bírja a vas a terhelését.
-
Misztéra
csendes tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni sajnos bekapott a gepem egy bizonyos virust es sokadik probalkozas utan atfuttatni a viruskeresot kasperskym van a malwarebytsot a hitmanprot es a kasperskytssdkillert nincs eredmeny . Ez a virus a gepemmel egyutt a bongeszovel indul egy orosz oldal jon be zodiac game info . Org es semmi tovabbi otletemnincs met tehetnek a neten talaltam leirasokat az eltavolitasara amikbol probalgattam az oldalak ajanlottak a spyhintert meg a reghuntert de egyikben se bizom . Koszonom elore is a valaszokat .
-
M3oH
addikt
válasz daimonion #41660 üzenetére
Tixati nem rossz, de régebben pl. magon sem engedélyezték, most nem tudom, hogy áll. Amúgy, meg Qbittorrent is elég jó, no reklám több éves folyamatos fejllesztés.
-
Cs1csó
félisten
válasz espeke #41658 üzenetére
Üdv, igazán nem lehet ilyen mondani, hogy melylik a legjobb és, hogy melyik terheli legkevésbé a gépet de jelenleg ajánlott az INGYENESESK között a QIHOO 360 TOTAL SECURITY ESSENTIAL - fontos - hogy az essential verzió mert az alap verzió tele van egy csomó nem kimondottan hasznos vagy inkább más közkeletű programban is megtalálható dologgal.Ha fizetősben gondolkodsz akor érdemes még egy kört futni az oldalon és talán adnak tanácsot.
-
daimonion
senior tag
válasz turbokappa #41657 üzenetére
Ha mindenáron torrentezni akarsz akkor TIXATI.Azt akkor nyugodtság van.Nyugodtan el lehet felejteni a bittorrent micro torrent meg ilyen szarságokat
-
espeke
tag
sziasztok,
tudom, lehet lama kerdes, de melyik a legjobb virusírtó egy 1,9es mhz-es celeron laptopba windows 10 hez ?
comodo volt az asztalin, de azt lehuztak h az uj valtozatok mar nem olyan jok.
avasttol eleve parazok a belassulás miatt. Avirat és Kaspeskyt szokták ajánlani még.
Malwarebytes az alap es nagyon szeretem azt a progit.Köszi a segítséget!
m0o0ncalf https://www.youtube.com/watch?v=T9BD3JS2DRI
-
turbokappa
senior tag
A kasperskyvel az a bajom,hogy rohadt lassú lesz tőle a gép.
A semmiért vállalom a felelősséget!
-
turbokappa
senior tag
válasz turbokappa #41655 üzenetére
Win10, de letiltottam az értesítéselet,meg a win update+ search..így most jobb.
-
turbokappa
senior tag
válasz LeslieG Jr. #41654 üzenetére
Azt még nem is írtam,hogy esetenként a merevlemez is 100%- on megy.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz blattida #41653 üzenetére
Hát mive két szó ütötte meg a szememet ami a GPU 100% és a torrent. Ebből sajnos arra következtettem hogy uTorrent-et használ vagy valamelyik hasonszörű társát ami a frissítések alkalmával Bitcoin bányászos progit tölt le a gyanútlan user gépére ellehetetlenítve bármilyen nemű játék futatását. Mivel 100%-on pörög a Bitcoin-tól a GPU.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
blattida
nagyúr
válasz turbokappa #41652 üzenetére
Az ingyenes változatát bármikor tudjátok használni, a kézi keresés mindig működik, csak a rezidens védelem nem elérhető a free változatban.
LeslieG Jr.
Amit írsz, önmagában igaz, viszont náluk az állandó processzor terhelés a kérdéses játékhoz kötődik, nem az utorrenthez.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
Ha uTorrent-tet használsz akkor az tölti le a frissítések alkalmával a bitcoin bányászós francot. MBAM-al el tudod távolítani a bitcoin-os bányászós cuccot. Az pörgeti a GPU-t 100%-ra. Mindenképpen ajánlott az MBAM lefutatása és az automatikus frissítéseket kikapcsolni a uTorrent programban.
(#41652) turbokappa: Töltsd le a free változatot ne a Pro-t. Azzal is le tudod szedni.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
blattida
nagyúr
Hitman pro vagy valamelyik rescue disc segíthet, viszont, arra készülj föl, hogy utána, valószínűleg, nem fog menni a játék.
Eleve azt tanácsolnám, hogy ne warez, tört játékokat használjatok.Az mbam miért nem "játszik"?
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
turbokappa
senior tag
Most megint divatba jöttek a böngészőeltérítők nálam... viceice,youndo,de az adwcleanerrel gyorsan leszedtem. Azonban nemrég torrenteltem a gta5-öt,és sajnos a videókártyát egy idő után 100% pörgeti,gondolom bitcoin bányász lehet,tudtok ajánlani valamit amivel leírthatom,mbm most nem játszik. Ha letörlöm a játékot,újra okés minden,de a gyerek folyton nyaggat.
Köszi.A semmiért vállalom a felelősséget!
-
berbali
újonc
válasz TheProb #41646 üzenetére
Nekem hasonló volt csak üzenetben. A Chrome-t kinyírta a gépemen.
Jelenleg Kasparsky + Malwarebytes Anti Malware + Reimage a védelmi vonalam.
Az Avirám észre se vette.Én még annyit csináltam pluszban, hogy a FB a nemkívánatos tartalmakat letiltattam az oldalakat letöröltettem + átnéztem az összes applikációmat és a falsokat ledaráltam. Érdemes még az ismerősöket is átnézni, mert én is felfedeztem 4 kamu ismerőst. (Lopott név + fiók) duplikálva.
avirus.hu-n van egy jó cikk az FB vírusokról, ha rákeresel.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Fater bekapott egy facebook vírust. Csinált neki 1 valag fb oldalt, bejelölget random embereket random kreált posztokban. Mivel lehet ezt letakarítani? Jelszavát megváltoztattam, kiléptettem mindenhonnan, malwarebytes épp fut, mit lehet még tenni?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
zeusz55
senior tag
válasz zeusz55 #41641 üzenetére
Sziasztok! Megoldódott, ez a videó tökéletesen levezeti mi a teendő... nekem az explorer.exem tünt el, csak azt tettem vissza a shell32őt nem bántottam! Ha nem jó a videó letöltöttem, privibe kérd el!
https://www.youtube.com/watch?v=FT42A6iYWj8
Keresőszavak:
zeusz55
Windows 7 explorer.exe javitás repair reinstall újratelepítés shell32.dll– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
zeusz55
senior tag
-
Pityu.
nagyúr
Nincs valakinek felesleges licensze Emsisoft anti maleware vírusírtóhot?
-
Pityu.
nagyúr
Nem tud valaki véletlenül olyan oldalt ahol vírusirtókhoz megbízható forrásból olcsóbban lehet licenszet vásárolni?
-
zeusz55
senior tag
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok! Az explorer.exemet valoszinuleg kiutotte a spyhunter virusirto mert semmi asztalom nincs de feladatkezelovel tudok dolgozni... hogy tudom helyrerakni az expl.exemet??? Koszi
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
berbali
újonc
Sziasztok!
Sajnos szombaton én is benyaltam egy Facebook Message vírust.
-Egy egyszerű n betű vel kezdődő link volt+ emo jel +egy random kód.
-Azzal kezdte, hogy elküldte magát, mind az 500 ismerősömnek, valakinek többször is.
-Aztán kifagyasztotta a gépemet és a Chrome-ban pedig nem működtek a billentyűleütések.
-Létrehozott kb. 24 oldalt az FB fiókon belül.
-Ezután újra kifagyasztotta a Chrome-ot, ami már semmire nem reagált.
-Miután átmentem Firefox-ra végre ki tudtam tiltani (nem kívánatos tartalmak jelentése) + jelszócsere.
-A Chrome-ot szerintem kinyírta, mert újra telepíteni sem tudtam.
-Az Avirám abszolút nem vette észre, nem is reagált.
-Reimage-el végül felderítettem és kitakarítottam.Nekem 4 órába telt ez a folyamat, úgy hogy közben az ismerőseimnek írogattam, meg posztoltam, hogy nem én küldtem a linkeket. Azt szeretném kérdezni, hogy ráengedjek- e még valamit a gépemre? (Spyhuntert vagy
Malwarebytes Anti Malwaret) -
nagyúr
válasz vizihulla79 #41634 üzenetére
Nem kell semmi,esetleg ha nagyon félsz,a MBAM mehet mellé.
-
vizihulla79
csendes tag
Sziasztok,
új gépem van, win10 pro az oprendszer, egy ESET Smart Security 9 van most fent.
érdemes mellé még valamit felhajítani?facebook,spotify,twitter,(+bármi ami most menő) NEM megy, távoli gép elérés nincs, régen OWA-t használtam, most nem, de előfordulhat.
gmail, steam, skype, eseti netbank megy erről a gépről.
előre is köszi.
-
dqdb
nagyúr
-
tybsen
addikt
válasz Mikulásbá #41625 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Tehát akkor csak berakom a CD-t installálom és kész? Vagy le kellene töltenem a 2016-os tesztverziót és ott beírni a meglévő 2015-ös verzió kódját? Vagy ha most felrakom akkor automatikusan egy évig érvényes lesz független attól hogy 2015-ös verzió van ráírva?
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
egy Lenovo B50-10 80QR0014GE egyszerű notebook-ra szeretnék valamilyen védelmet és ebben ill. ennek kiválasztásában a segítségeteket kérni.
Böngészésre (híroldalak, fórumok, google fiók, google drive hozzáférés, ilyesmi) lenne csak használva illetve egy költségvetés program (gnucash vagy money manager ex futna rajta). (Illetve a bankomhoz webes hozzáférésre, bár ez nem annyira szempont mert telefonról szoktam a bank alkalmazásával megoldani). Semmi letöltés vagy torrent vagy akármi ezek nem érdekelnek meg nem is értek hozzá.
Átolvastam az összefoglalót és a következő kérdésem lenne.
Van itthon egy bontatlan Kaspersky Internet Security 2015 csomag - ezzel még lehet valamit kezdeni, vagy már nem nem aktuális és vegyek egy 2016-os verziót? Illetve ezen a gépen ez jól működne egyáltalán?
Egyébként nem ragaszkodom pont ehhez a vírusvédelemhez, csak valami olyat szeretnék amivel hozzáértés hiányában nem lesz semmilyen gond/akadozás és megfelelően működik a védelem a fentebb leírt felhasználás mellett, tehát más termék is jöhet.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is.
Szerk: valami olyasmit olvastam talán, hogy a Kaspersky nem működik Windows 10 edge böngészővel, vagy ezt csak félreértettem, nem tudom.. Ez tényleg így van?
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
esetleg a net szolgáltató "szórakoztat"
Ez is lehet.
Belépek, és látom, hogy az elérhető eszközök között olyan van ami nekünk nincs. Délelőtt egy galaxy telefon.
Nem tudom mi lehet, ezen a gépen sem a norton sem a malware nem talált semmit, a telefont tegnap újra telepítettem ráadásul CM rom.
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
Olyan vírusirtót tudnátok javasolni nekem ami pendrive csatlakoztatásánál egy karanténba futtatja le a pendrive-ot és csak ez után (ha nem vírusos) nyitja meg a számítógépem?LG G3
-
korpas15
tag
Sziasztok!
A mai nap arra lettem figyelmes, hogy F16DE5.exe 100% osan használja a procimat. Futtattam Nod32-t és Malwarebytest, de semmit nem talált. A feladatkezelőbe leállítani letudtam, de minden gépújraindításnál indul.
Mivel tudnám eltülteni? Neten is rákerestem erre az exe-re de semmit nem találtam. -
AtHoS
nagyúr
Akkor szerintem ott "benézel" valamit és esetleg a net szolgáltató "szórakoztat"
De majd jön egy facebubus és talán tudja mi lehet náladSzerk.
Ja, hogy spotify-t használja valaki? Nem tudom hogyan működik a face-es fiókkal történő belépés implementálása, de lehet spotify-nál is kellene egy "reset" féleségKi kellene esetleg lépni faceből és spotify-ból, majd másik eszközről belépve megnézni mit mutat
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
cekkk
veterán
Na most megint van egy csatlakozott eszköz ami nem az enyém. Facebook oldalon most már sms azonosítást is kér, de valaki mégis be tudott lépni.
Hogyan lehetséges? -
AtHoS
nagyúr
Én egy kaspersky rescue disk-ről boot-oltatnám a rendszert és úgy indítanék egy keresést. Némi infó hozzá
read-only mode on the forum
-
fitusn
csendes tag
Sziasztok!
Van egy érdekes jelenség a laptopomon ami halálra idegesít, de nem tudok rájönni hogy mi okozza.
Win 7 rendszer, Norton Antivírus védelemmel.
A laptop pár napja véletlenszerűen naponta 2x - 5x benyom egy hangeffektet:
"Tídidi Tídidi" trombita szerű effekt
Nincs hibaüzenet, nincs semmi feltelepítve, nem fut semmi a háttérben. Norton nem talál semmit.
Vírusra tippelek, zseni volt aki a kitalálta, mert olyan frusztráló, egész nap ott motoszkál a fejedben, hogy mikor szólal meg, és amikor megtörténik mégis váratlanul ér, vérnyomás azonnal 300.
Találkozott már valaki ilyennel? Előre is köszi a segítséget! -
Cs1csó
félisten
Van lehetőség kétlépcsős azonosításra, meg lehet adni egy olyan email címet aminek lehetőleg csak te tudd a jelszavát és akkor ha a te géped megjegyezteted a facebookal akkor csak abban az esetben jelez ha más gépről próbálnak belépni, és ugye erre az email-re küld levelet. De tény, ha nagyon bonyolult jelszóra is van belépési próbálkozás vagy netalán belépés akkor lehet hogy tényleg keylogger probléma lehet.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ellopták a spotify jelszavamat vagy is a FB jelszavamat mivel azzal léptem be mindig. Megváltoztattam a jelszavamat és most megint azt látom, hogy valaki használja az alkalmazást.
Mit tudok csinálni ilyenkor?
-
t72killer
titán
Feltettem az Avira Phantom VPN-jét, erreföl...
Gondolom fals pozitívok, de a 9es szám, amit a ma reggeli scan produkált, több, a 7es, amin korábban állt
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
blattida
nagyúr
válasz betyarr #41602 üzenetére
Nem használhatatlan, mivel a helyi viselkedés elemző és a sandbox net nélkül működik, de a teljes funkcionalitásához természetesen szükség van a netre is, mivel a felhő av-vel és a valkűrrel való kapcsolata igényli.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Életemben először feltörték a mail fiókomat...
20 éve magyarázom a családtagjaimnak, hogy ne kattintsanak olyan linkre amit nem ismernek, gyanús stb.
Főleg nem EA/Origin re
Most sikeresen bedőltem egy ilyennek az Androidos telómról.
Utána jött az email, hogy megpróbálnak belépni.
Majd hogy megváltoztatták a jelszavam.
Majd az EA fiókom jelszavát.
10 perc múlva gyorsan visszavettem a yahoo-s fiókom és beletettem egy kétlépcsős azonosítást.
Az EA fiókkal harcoltam egy ideig - majd az ukrán gyökér végleg kizárt.
Felhívtam az EA-t és segítettek visszavenni.Az lenne a kérdésem, hogy miként tudták megszerezni az email jelszavam? Hogyan tudtak belépni hozzám?
Mit tegyek még? Lehet, hogy a számítógépem törték fel?Ez volt a mail címe a srácnak: igor.vasili2017@yandex.ru
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
blattida
nagyúr
válasz Dévacsen #41597 üzenetére
A szerver kapcsolati probléma nem a ccav miatt van, hanem azért, mert jelenleg is zajlik a szerver oldali optimizáció és a hónap végére fejeződik be a nagy szerver park csere comodoéknál, utána már egyáltalán nem lesz ilyen gond, sem a kapcsolattal, sem pedig a valkűr válaszának sebességével.
Náluk korábban nem volt a felhő ekkora mértékben használva...ráadásul sosem volt rájuk jellemző az, hogy túlméretezzék a kiszolgáló oldali dolgaikat...kory24
Persze, hogy javulni fog. Eddig is elég sokat fejlődött a ccav, ami egyébként is a legfrissebb és következésképpen a legkiforratlanabb comodo termék.
Már most is használható, dacára a kapcsolódási gondoknak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest