- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
#61275904 #23493 üzenetére
Nekem ez vírus gyanús. Panda és mcafee mellett sajnos lehetséges, hogy bekaptál vmit. Hitman pro futtatás, és Malwarebytes telepítés, frissítés, futtatással kezdeném a probléma megoldását. Mind2 ingyenes.
(#23490) Kenan:
Én úgy vagyok most vele, hogy ilyen bivaly gépre se raknék olyan av-t ami sok erőforrást használ. Tudom, h valszeg úgyse lehet észre venni, de az av állandóan ott fut a háttérbe, és nekem ne csökkentse a gép maximális teljesítményét egy ilyen av. Ebből a szempontból a Bitdefender jobb választás, mint a KIS. Szerintem a webrootot is próbáld ki. Gyenge gépekre szoktuk ajánlani, mert ennek a legkisebb az erőforrás-igénye, viszont ugyanebből kifolyólag a géped lehetséges max. teljesítményét sem befolyásolja.
Ez azért lehet érdekes, mert gondolom nem azért vesz az ember ilyen vasat, hogy egész nap aknakeresőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Azonnali játékos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest