Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Sok év évnyi Nod/Smart Security után váltottam, mert meguntam pár hülyeségét és, h nemzetközi teszteken is elég gyengén szerepel, középmezőny,nem győzött meg túlzottan új 6-os sem...
Most F-Securra váltottam, elégedett vagyok vele, talán teljesítményre is jobb, mint Nod, illetve tesztgyőztes, ami nem utolsóTalán csak helyreállító CD készítést hiányolom belőle,v van benne?
Látom Bitdefender, Kaspersky, F-Secure trió a top, bár külföldi PC Worldbe G-Datát hozták ki győztesen, de az meg baromira fogja a gépet úgy tudom...
Szerintetek melyiket érdemes felrakni otthonra, mert ha akad jobb, akkor lecserélem ezt is seperc alatt(#16925) TFSi: komoly...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium Használt, karcmentes Gyári garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest