-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Sok év évnyi Nod/Smart Security után váltottam, mert meguntam pár hülyeségét és, h nemzetközi teszteken is elég gyengén szerepel, középmezőny,nem győzött meg túlzottan új 6-os sem...
Most F-Securra váltottam, elégedett vagyok vele, talán teljesítményre is jobb, mint Nod, illetve tesztgyőztes, ami nem utolsó Talán csak helyreállító CD készítést hiányolom belőle,v van benne?
Látom Bitdefender, Kaspersky, F-Secure trió a top, bár külföldi PC Worldbe G-Datát hozták ki győztesen, de az meg baromira fogja a gépet úgy tudom...
Szerintetek melyiket érdemes felrakni otthonra, mert ha akad jobb, akkor lecserélem ezt is seperc alatt(#16925) TFSi: komoly...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest