Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #50 üzenetére
pörgess ki annyi season questet, amennyit tudsz, menj fel 5K creditig, aztán kezdj el nyitni. nem hiszem, hogy a pár hetes balance change után valami gyökereset változtatnának.
én a hétvégén kifarmoltam a rank 100-at, már csak a goldot gyűjtöm, hogy a következő season passból tudjak többet kipörgetni, mert a season cache-ek nem nagyon dobnak értelmes dolgot és csak a daily questekből sok kell egy szinthez.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
eljutottam Pool 2 végére, úgyhogy most megint farmolás jön, bár apróbb szépséghiba, hogy erősen pool 3 tartalmú deckek jönnek már szembe.
viszont meglett az utolsó lap is (Infinaut) a pool 2 control paklihoz, ezt most nagyon élem
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #55 üzenetére
igen, nálam is nagyon belassultak a dolgok, jövögetnek a kártyák, de nagyon össze-vissza, egy tier 3 deckhez sincs meg az összes tech lap, pl ma nyitottam egy Patriotot, ami tök jó, csak Debrii meg Mistique nélkül játszhatatlan. de így is 95-ös rankon vagyok, az Apocalypse aggro és a Collector+Dino még mindig működik, szóval grindolok szépen.
-
fogtunder
nagyúr
válasz fogtunder #60 üzenetére
Nyitottam egy Magnetot is, ment is Hobgoblin helyére, még Korg helyére egy Waspon gondolkodok. Kísérleteztem Sunspottal is a második 1-es slotban, hogy tudjak T6 Infinautot játszani, de Killmonger egyszerűen túl sok value szokott lenni és általában van jobb T5 play.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ti Pool 3-ben is tartjátok az 5000 kreditenkénti ugrást, vagy amikor van, elköltitek? Már CL500 körül simán jöttek olyan paklik, hogy mind a 6 körben Pool 3-ből származó lapot játszott ki az arc, szóval kicsit okafogyottnak érzem a visszatartást (bár az a dopaminhegy, ami egy-egy ilyen upgrade alkalmával bekövetkezik, az felülmúlhatatlan).
Egyelőre nyomulok a Collectoros Dino deckkel, amivel eddig is, a Pool 2 archetípusok nem nagyon fogtak meg ezen kívül, várom a Pool 3 nyitásokat. Egy Sandman alapú deckkel próbálkoztam, amit marvelsnapzone-on találtam, de nem érzem a wineket vele olyan betonbiztosnak. -
fogtunder
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #65 üzenetére
Ellenem rank 90 felett már kezdtek olyan paklik jönni, amik jelentősen erősebbek voltak annál, amit össze bírtam rakni, úgyhogy elkezdtem költeni. Meg untam is a discard aggrot, akartam valami újat. Aztán nyitottam egy csomó olyan cuccot, ami egy kombó része és igazából nem javított egyik paklimon se, ez a mai Lockjaw nyitás volt az, amire már lehetett paklit is építeni. Szerintem menj tovább, ne tartalékolj, hosszú távon úgyse lesz értelme, Pool 3 sokkal nagyobb, mint a 2 és folyamatosan bővül.
-
pachito
őstag
Megjelenés MA! Még nem késő előregisztrálni valamelyik platformra !
-
Chuzzlee803
aktív tag
Steamen már tölthető! Hajrá srácok, lányok!
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Azért így botok nélkül eléggé más lett a játék
-
ClydeBeka2
őstag
Sziasztok!
Én is megkezdtem a Marvel Snap pályafutásom. 23-as szintre fel is húztam magam, ha jól értettem a kártyát felfejlesztése csak esztétikai, viszont ezért kapom a szinteket és ezáltal kártyákat / egyéb jóságokat.Jelenleg ezekből a boosterekből fogyok ki mindig, ez lesz mindig a bottle neck? Ha lehetséges maradnék F2P, de mivel ilyen rövid 1-1 meccs, lenne időm sok meccset játszani. Tartható ez hosszú távon? Lesznek jó lapjaim/meta deckjeim?
Tetszik a játék egyelőre nagyon!
Köszi a válaszokat előre is!LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
fogtunder
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #72 üzenetére
Nem, Booster mindig lesz elég, a credit lesz a bottleneck. Szerintem kivitelezhető a F2P egyelőre, de azért idő lesz, mire megszerzel minden lapot. Az első két collection level nagyjából két hét, utána belassul, még nekem is nagyon sok lap van hátra.
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #72 üzenetére
Boostert minden meccs után kapsz, valamelyik a deckedben lévő lapra, annyit, ahány körig tartott a játék. Papíron random, hogy melyik lapra kapod őket, de a valóságban a szürkéket eléggé preferálja a játék.
A kredit viszont csak napi küldetésből, battlepassból, ranked rewardból.
Szerintem kifejezetten élhető a F2P, holnapután leszek egy hónapos (), és 610-es szinten vagyok perpill.
Nem is nagyon kockultam rá szerintem, amikor összegyűlik a napi küldi, letolom mindet, aztán hagyom a következő 24 órában. Szvsz innen Pool 3-től kérdéses, mert ugye 'idefent' már nincs fix kártya, csak ez a csoda collector's cache amiből nekem 586 óta csak booster és gold esett. De ha jól emlékszem, erre is lesz megoldás, valamilyenféle crafting rendszer, ha 1-2 kártya nagyon, de nagyon kell, akkor be tudod majd őket szerezni.
Mondjuk nem is bánom, jó ez a Dino, meg minden, de az előző ellenfelemnek pl. már most ott virított a Lockjaw, a Wong és a Captain Marvel is a pakliban, szóval szívesen lennék az ő helyében is. -
fogtunder
nagyúr
válasz Chuzzlee803 #74 üzenetére
nagyon változó minőségű paklik ellen játszok én is, ha valaki bemákolta a nyitásait pool 3 elején, akkor elég OP dolgai lehetnek, a pool 2 elég kicsi, de utána megint van több, mint 60 lap, nekem is többnyire kombó darabok esnek csak, de a héten mondjuk már nyitottam egy Captain Marvelt és egy Destroyert, viszont a fullos paklikból még mindig hiányzik 1-2-3 kulcslap, amivel tényleg jó lehetne. Lockjaw is olyan, hogy egy csomószor kapok kezdőkézbe 2-3 5-6 dropot és akkor hirtelen nagyon nem jó nekem, a két Thorral más lenne a helyzet, azokat nem baj, ha felhúzza az ember.
-
alite
senior tag
Elkezdtem én is, nagyon bejön eddig. A 2,5 hetes season pass 10$-ért, viszont picit meredek.
-
fogtunder
nagyúr
5 hetes az, csak szezon közepén volt launch. Amúgy kicsit drága, az elején, mikor kártyákat gyűjtesz, nem ad szerintem annyi pluszt az ingyeneshez képest, hogy megérje. A starter bundle 1800-ért viszont nem rossz, azt én is vettem
-
Jacktor
tag
PC-n továbbra sem lehet vásárolni? (a startert megvenném, de csak homokórázik)
www.wotinfo.hu
-
Bazsi1987
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy ha nem veszem meg a starter packot meg a Battlepasst akkor azokhoz a lapokhoz máskép nem is juthatok hozzá?
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz Bazsi1987 #85 üzenetére
Csak egy lap van, Miles, simán kihagyható. Amúgy is csak két hét van már ebből a szezonból, ne vegyél passt.
A starter bundle viszont a 700 gold miatt jó deal, azt szerintem érdemes megvenni, ha másra nem is költesz
[ Szerkesztve ]
-
-
Bazsi1987
őstag
Ez az arany kérdés engem is érdelne?
-
fogtunder
nagyúr
küldetés refill, vagy credit.
a variantok külön kártyának számítanak, nulláról tudod őket fejleszteni, de az elején 700 Goldot felesleges erre elszórni.
azt még nem tudjuk, hogy mi jön majd a kukázott Nexus eventek helyére, és ott mivel kell majd fizetni, de erre én nem tartalékolok előre, kellenek a kártyák.
-
pachito
őstag
Ééés vége, (Nick Fury-t leszámítva, aki még nem nyitható) megvan a full collection. Szinte napra pontosan 5 hónapba került, season pass-t pedig kétszer vettem, mást nem vettem pénzből.
Ez persze a régi rendszerben történt nagyrészt, az új, gyorsabb systemben szerintem ebből bőven lehet faragni, én valahol mínusz 5-1000 collection level-lel számolok tehát 2000-2500 körül már reális lehet a full collection. -
lm83
őstag
Én azért csak ezt mondanám.
Most amit játszok pakli, már minden lapot maxra húztam. A szivárványos verziót, ami ugyanaz, csak nem akarnám felhúzni, inkább egy jobb variantot.
Mert így nehéz már a szintlépés.
Csak nem váltok azért másik paklira, hogy had jöjjön több booster, mikor nem tudok vele nyerni... -
Chuzzlee803
aktív tag
Esett egy Daredevil, ilyen sufnituning control/disrupt deckeket próbálgatok, bár egy Green Goblin még bőven elférne a listába.
CL 754-en állok most, szoktam questeket is venni, bár amikor már a weekly challenge megvolt, akkor nem (gyanítom, hogy édesmindegy, de erősítsetek meg).
Húztam egy Lockjaw-t és a női Thort is, de érzem, hogy maga Thor az utolsók között lesz, pláne most, hogy 8 helyett már csak 12 szintenként kapok Cachet. Azért reménykedem. -
addikt
Sziasztok, én is csatlakoztam a játékosok táborhoz. Ahogy sokaknak itt, nekem is jópár év HS múltam van, de meguntam és abbahagytam. Most ezt fiammal együtt kezdtük el játszani, pár napja indultunk, ő ilyen 15x én 170 lvl felett vagyok kicsivel. Eleinte az Odin reveal dekkhez gyűltek össze nagyjából a lapjaim /nekem annyira nem jött be/ utána ongoinggal mentem, ott sokszor egész jól kijöttek a lapok, viszont nincs Onslaught-m, így egyelőre ez is parkol. Jelenleg discard paklival megyek, próbálom elérni a 40-es rankot, még szoknom kell, hogy a snap-t ne eröltessem feltétlenül, illetve a kora reggeli játékok nagyon nem adják, hatalmas bukókat tudok ott beszedni. A startert én is megvettem, IOS-en 1300 huf, ami szerintem nem tétel, viszont a havi 4000k-t sokallom ráadásul így pár nappal a vége előtt nem igazán érte volna meg sehogy sem, meglássuk a köv hónapban/seasonben mit dobnak be. Egyelőre teljesen beszippantott a játék, mivel még a Pool2 is messze van, nemhogy a Pool 3, azt hiszem darabig elleszek.. (:
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
Már kiszivárgott a köv két BP témája/tartalma. Nem akarok spolier-ezni, így csak linkelem, az kattintson akit nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest