Hirdetés
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- DOOM - The Dark Ages
- Commandos: Origins teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mit játszottál végig utoljára?
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Írtam jó 2 hete hogy a saját kocsimhoz kijött a következő éves Casco díjam. Idén 49 500 volt fél évre, ez következőre 53 000 ft-ra emelkedett. Be is fizettem rendben, majd mikor lépek be a biztosító oldalára akkor kijelzi hogy még van 2 700 ft tartozásom. Mondom ez meg a mi franc, hát megnéztem és az 53 000 ből 55 700 ft lett, szóval 2x emeltek.
Következő munkanap fel is hívtam őket, és elnézést kértek a rendszerhiba miatt! (??) Nem akartam már mondani de ha nem foglalkozok vele és befizetem akkor rendszerhiba miatt kell az emelt díj fölött 5400-al többet fizetnem?
Kíváncsi lennék hogy ezt mennyi emberrel játsszák el akiket nem érdekel és befizetik a díjat. Nevetséges az egész komolyan.BigBlackDog
Ha egyszer váltasz Netrisken akkor megjegyzi a beállításaidat a kocsihoz, és nem kell állandóan végigmenni azon a 100 kérdésen?
Tudom hogyha minden kérdésre válaszolsz akkor az tud segíteni a díjak faragásában, de most olyanra hogy a klíma szérián felüli értéke, vagy a rádió szérián felüli értéke, meg ilyen kérdésekre mi a fenét tud írni az ember. -
Peter.70
addikt
Nekem telefonon kalkulált az illető, kijött egy összeg, mondom netrisken nem ennyi jött ki. Válasz: ahhh hát igen pont január 14-től van új tarifa, rögtön az általam kalkulált összeg jött ki. Akkor nem kötöttem még meg, pár nap múlva megint eljátszotta ugyanezt
Ha nem figyel az ember átb@ ák mint azt a bizonyost a palánkon
(#121071) Qru: Én is ezt csinálom, netrisken összehasonlítom, saját oldalon lecsekkolom
(#121072) BigBlackDog: Összes biztosító már névről ismer
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netflix
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest