Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
fogtunder #43865 üzenetére
Igen. Természetesen egy jó évig ez sem lesz ingyen, de én törekszem a ennél hosszabb távra előre tekinteni. Én ezt néztem ki. Pontosabban nem ártani még két 275 wattos napelem panel, de az már csak utólagos bővítés lesz szerintem.
(#43866) Iginotus
Lásd a linket!
Természetesen van még telepítési költsége is a dolognak, amivel kalkulálni kell. Valamint a lakhelyed önkormányzatát le kell infózni, hogy milyen rendeletek vonatkoznak a szélgenerátor telepítésre. Alapban 6kW-ig nem engedélykötele, de pl magassági korlátozás lehet. Ez nálunk pl a házmagasságod +3 méter. Szélerősség mérésre is szükség lesz, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e egyáltalán szélgenerátorban gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest