Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RawrRr
tag
válasz
SunSoul #1204 üzenetére
Egyenlőre nem akarok officialra menni (régen játszottam és nincsenek pozitív élményeim). Azért kérdeztem konkrétan a High Five szeróra rá, mert úgy érzem ez már privát szervereken is eléggé rendben lehet (lévén, hogy jött már jó pár újabb verzió), és ebben a verzióban érdekelne a karakter balansz
-
RawrRr
tag
válasz
SunSoul #1202 üzenetére
Hát most olvasom a Levelling guide before Awakening 40-84 és úristen. Milyen questeket ír le milyen rewardokkal, én meg csak moboltam
Lehet új karaktert kell majd kezdenem, mert így ha ezen végig haladok rengeteg mindent össze lehet kukázni.
High Five-ba melyik fighter class az amire azt mondanám, hogy "ez igen!" ? Íjászok hogy állnak? C3-ban jók voltak, de aztán elszutykultak rendesen.Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a gamma-t ne vegye fel a Windows ha nem full képernyőn játszom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest