Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
L2 Coin Chache:
PIJ0237ipszilon7Y7I8SRBFDVD
-
l.skywalker
titán
Hero Circlet kód:
HROONC4ARCJPIBH52Y1N
-
IreN!CuS
őstag
válasz
DiamondBack #1275 üzenetére
Pedig van bőven szerver, de a legtöbb sajnos kuka. Ha a régi igazi L2 kell akkor L2 reborn. Régi interlude X1 minden szépségével és nehézségeivel kb egy hónapja én ott kezdtem el nosztalgiázni. Ha meg high rate H5 akkor l2hopezone szerver listán biztos találsz olyat is.
-
válasz
DiamondBack #1273 üzenetére
Kemény vagy?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack #750 üzenetére
Na megnézzük mi változott az elmúlt több mint 10 évben
-
Nestor16
senior tag
Androidra van hivatalosan Lineage 2 játék?
-
kokaa19
csendes tag
Sziasztok! játszanak-e még magyar játékosok a L2-vel? van valahol egy mondhatni, nagyobb közösség? klán,guild? ha igen L2 offical, vagy inkább tört szervereken? L2 offical-on megéri játszani?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
MasterHUn
senior tag
Hello. érdeklődnék hogy, az új patch-el jön-e új fegyver,ruha? olvastam már sokat róla de konkrét eggyértelmű választ nem találtam.
-
MasterHUn
senior tag
Újabb kérdés.
Sigel Shilen templar-nak milyen ékszereket érdemes használni ami mindenképp a javára válik?
jelenleg ami van :
COC earring
zaken
Soul tezza
COC ring
Ring of creationpróbálom kitalálni, hogyan tudnám elérni, hogy a lehető legjobban ellenáljon. tudom resist,pdef,mdef,reflect. De hátha van aki annó űber girdó tankot gyártott
és esetleg tudna mesélni ez azt.
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. Sokszor gondolkodok el azon, hogy amikor egy ékszeren (boss), aug-on olyat dob be pl: damaged reflect by 5 az 5 az % vagy azt mennyinek számolja vagy mihez számolja a játék ?
Erre valaki esetleg tudja a választ ? -
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata szerver készítésben? Hogyan lehet belekezdeni? Milyen gép kell hozzá?
Van egy alap tudásom programozás terén és az angolt is gyakorolnám ezzel, illetve régi álmom.
)
Szeretném hobbiként folytatni, de ahogy ismerem magam csak ráfüggnék
Egy retro Interlude-t szeretnék. -
Nestor16
senior tag
Ti hogy és hol keresnétek rá olyan képre, amit poszterként ki lehetne tenni a falra, tehát nagy felbontás (A4-es méret) és sallangmentes legyen a kép. Még jobb lenne, ha a Duelist kasztot ábrázolná (ilyet már végképp nem találtam). Az volt a kedvenc kasztom.
Köszi. -
törölt tag
Gyerekek!
Van arra mód, hogy az egyik szerverről a másikra áthelyezzem a karim?
Látom a zaken szeró texasi idő szerint fut... átvinném onnan a karim a Naia-ra. -
törölt tag
Üdv!
Lassan hazaérek, és kezdek egy karaktert a Zaken szerveren. Pár kérdésem lenne:
Érdemes egyáltalán a Zakenen karaktert kezdeni? Milyen idő szerint működik? Vagy inkább Naia?Másik: Milyen karaktert kezdjek? Melyik kaszt az, amivel kapok majd a későbbiekben partyt.
Én, egyértelműen Iss-re gondoltam, mert az tetszik is.Kezdő nem vagyok,mert vagy 4 évig nyomtam annó NF-en, meg míticen is voltam pár évig
-
válasz
IreN!CuS #1239 üzenetére
Kaszt váltásnál nem minden részénél mutatja meg térképen az aktuális feladatot. Sajnos én meg már nagyon nem emlékszem pontosan hogy hogy is van egy kettő fájnak a kasztja pedig régebben tudtam.
Jelenleg az L2 toxin szerveren játszom és vannak magyarok is saját klánnal akit érdekel. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Játszik valaki közületek offon Core-on? A Revolution magyar klán még a szerveren van még? Nem válaszolnak a mailekre.
Másik: Elakadtam a Dark elf 20as kasztváltójánál. Varika nevű kezdő npc-t nem tudom hogy hol van. Tudja valaki?
-
alvarezlopez
tag
válasz
Luck Dragon #1234 üzenetére
A mostani Lineage 2 már egy teljesen más játék, mint régen volt. Ha tényleg újra belevágnál érdemesebb várnod pár hónapot, mert elvileg még idén elindul az official Lineage 2 Classic, ami a régi játékmenetet követi majd.
Apropó, lehet valakit érdekel ez a felhívás: https://4gameforum.com/threads/528366
Magyarul tudó fórummoderátort keresnek a hivatalos L2 classic fórumra. -
Régebben játszottam ezzel a játékkal és szeretnék ismét, esetleg van valamilyen szerver ami ajánlott?
-
IreN!CuS
őstag
Lassan lassan elindul az európai classic srv is , akit érdekli itt talál bővebb infót : [link]
-
aizen92
addikt
Sziasztok.
Eredeti szerveren, ha selling közben kilépek ott marad a karakterem?
Vagy ez csak tört szerver feature volt anno? -
hidaipetya
csendes tag
válasz
Plasticbomb #1230 üzenetére
Az eredeti szervereken futtatott legújabb krónikák már csak távolról hasonlítanak a régi - általad ismert - játékra. Freya után még bejött a High Five krónika, amiben számos terület megváltozott és új skilleket is kaptak a karakterek. Ezt követően érkezett a váltás, a Goddess of Destruction, amiben feje tetejére állt a világ. (6-os szinttől már csak 7 klassz létezett, vadonatúj területek, naponta ismételhető insták és questek amik segítséget nyújtottak a fejlődésben. Egy idő után már annyi napi quest volt, hogy nekem mint átlag játékos nem jutott időm mindegyiket megcsinálni, naponta. Valamikor a GoD 3. vagy 4. update körül nem is játszottam tovább. A fő problémát az okozta a játék életében, hogy az ingyenes játéklehetőség okozta bevételkiesést pótolni kellett, így pénzért számos olyan item-et lehetett megvásárolni, amit a játékban más módon nem lehetséges megszerezni. A legújabb update-ben bejött egy új faj, amiről már semmit nem tudok. Összefoglalva, az eredeti szerver ingyenes, 1-től 85-ig viszonylag egyszerű eljutni, majd 86-tól 99-ig (talán már 100 fölött van a max szint) kezdődik a nehéz rész.
Körülbelül egy éve Koreában, és pár hónapja Oroszországban elindult az L2 classic vonal. A fő célja az, hogy a régi L2 élményt visszaadja a játékosoknak. Mintha újra C1-ben játszanánk, kicsinosítva és néhány változtatást eszközölve. Itt igazán nehéz előre jutni, annyira kevés adenát farmolsz, hogy a Teleport és a Soulshot majdnem ismeretlen. Az exp rate x1, az adena rate x1/6. Hardcore!
Tört szerverek még mindig futnak a régi krónikák közül, High Five, Freya, Gracia FInal, Hellbound és még korábbiak is, egészen C1-ig. Ha egy szerveren van legalább 1500 játékos csúcsidőben, az már jónak számít. A legtöbb szerver néhány száz fős népességgel rendelkezik.
-
Plasticbomb
addikt
Üdv!
Én valamikor akkor hagytam abba, amikor bejött a Freya, és reklámozták, hogy lehet majd házakat építeni (ere lehet, hogy az Aionból emlékszem, de fene tudja már), stb. Ezekből nem tudom, mi valósult meg, de eszembe jutott, hogy ki kéne próbálni most az L2őt. Viszont halvány lila gőzöm sincs hol kezdjem. Anno az volt a bajom az eredeti szerverekkel, hogy baromi alacsony a dropp ate, és nekem nincs kedvem álló nap szórakozni azzal, hogy valamit megpróbáljak kiszedni, vagy összeszedni spoilal valaminek a hozzávalóit, ezért játszottam anno tört szerveren. Mystic, Revolution. Meg a high rates PVP szerverek.
Kedvencem a Tyrant volt, püfölni fisttel az ellent és közben visszatölteni a sebzésből a hpt.
Jókat ökörködtünk egy két ismerőssel.
De olvasom, hogy összevonták a kasztokat, meg minden lófütty, és elbizonytalanodtam, hogy mit felrakjam, vagy sem. Most eredeti szervereken mi a helyzet, továbbra is 1xesek? Tört szerverekből van élvezhető?
Mik ezek az említett okosságok, amikkel 2 nap alatt értek el x lvl-t?
-
hidaipetya
csendes tag
Sziasztok! Laptopot keresek, amin néha napján el tudom futtatni a játékot. Valaki tudna ajánlani egy nem túl drága configot?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Shokkolo #1227 üzenetére
Sajnos semmi beszólogatás nem volt avast oldaláról, így nem is arrafelé kanyarodtunk a hibakeresésnél.
Bedobtunk egy HD6950-es kártyát, mert rejtélyes fagyás volt a játék indításának a következménye (illetőleg winyó aktivitás volt a háttérben, de bill+egér használhatatlan volt és pl. a feladatkezelőben is szépen megállt az idő számolása), de ezzel a VGA-val is pontosan ugyanazt produkálta, így kezdtünk el más irányban tapogatózni.Beraktam avastnál kivételek közé a játék mappáját és ki is kapcsoltam teljesen az avastot, de amíg le nem szedtük a gépről megakadt az L2 indulása.
Természetesen az Intel HD4600 szépen viszi a játékot, így jól tippeltük az elején, hogy VGA-ra nem kell külön költenie, jó lesz az iGPU is.
-
Shokkolo
addikt
sajnos bekavarhat az avast, esetleg kivételnek oda lehet adni és segíthet...
tekintve h. online, volt már h. antivirus nekiállt hisztizni értede az IGP-nek röhögve vinnie kell.
anno játszottam ezeréves 9600 radeon pro -n, az IGP ahhoz képest High-End graphics -
AtHoS
nagyúr
Avast free van telepítve, nem tudom belezavarhat-e.
A rendszergazdás indítás nem is rossz ötlet, azt is meglessük, ha barátom hazajön a nyaralgatásából.Addig térképezem a problémát, hátha valami triviális dolgon csúszunk el.
Egyébként a játék indít valami videót az elején? Kérdeztem barátomat erről (én nem játszom L2-vel), de nem tudott érdemben nyilatkozni. Ugyanis codec pakkot nem raktam fel neki (VLC mellé nem kell).
Volt pár játék, ami problémázott hasonló tünettel indításkor codec hiány miatt, így esetleg még itt is lehet keresni a probléma okát. -
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Lineage 2 elfut egy i5-4440 GPU-ján?
Barátom panaszkodik, hogy most összerakott gépén, ha elindítja a Lineage 2 játékot még az indulás elején fekete képernyővel megáll és reset-elnie kell a gépet.
Javasoltam neki a legújabb Intel béta driver telepítését, de egyáltalán az Intel HD4600-as GPU képes futtatni a játékot? Azóta kiderült, hogy a béta driverrel is ugyanúgy megfagy a játék indítása.
Egyébként a gép tökéletesen működik, míg a játék elindításra nem kerül
-
DEV_NULL
őstag
-
Shokkolo
addikt
válasz
DiamondBack #1215 üzenetére
és melyik? a scryde vagy a dubai ?
-
DiamondBack
senior tag
Fentebb linkeltem
-
Shokkolo
addikt
üdv mindenkinek,
jópár év kihagyás után ezsembe jutott h. de jó lenne újra játszani egy kicsit.
nem tudtok valami jó mid / high szervert ahol playerek is vannak?
(ha véletlenül pár magyar is... az lenne a hab a tortán)
-
Oppenheimer
nagyúr
Csak én játszom?
Lvl 55 sps. Estenként és hétvégente játszom.
-
Oppenheimer
nagyúr
Elkezdtem egy sps-t, 20-as szintű. Nem akar valaki mentorálni?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #1210 üzenetére
Valamiért mindig az íjász felé húz a szívem. De ha még mindig szarok, akkor kezdek sorcit. 1vs1-be érdekelne, hogy mennyire jó az íjász. Pl farmolás közben ha helyzet van, ki tud nyírni egy varázslót, vagy egy tőröst? Esetleg egy summonert?
-
Oppenheimer
nagyúr
Az új kasztok közül melyik imba?
-
DiamondBack
senior tag
http://www.scryde.eu/index.php?lang=en
Kellemes kis high rate pvp szerver. Kb 3 év után jó megint kicsit őrültködni
-
Mardel
őstag
Hello!
Mi DN Tarantula szerveren vagyunk (Interlude, offmod, stacksub rendszer), ahogy korabban irtam. Csucsidoben ~2100 jatekossal (offline shopokat nem szamolva).
A szerveren 1 dbox engedelyezett varoson kivul, szabalyszegoknek jail, visszaesoknek ban, botozasert perma ban.
L2Tower forumat nezve ([link]) eleg hatekony a rendszer, bar sosincs 100%-os vedelem.Sok magyar jatszik itt, klan szinten csak a BlackArmyt (lvl6 ch Goddardban) tudom emliteni mint magyar klan, en is ebben a klanban vagyok, ahogy 7 evvel ezelott is.
A tobbiek meg cpkent mas nemzetkozi klanban probalnak szerencset.Ha erdekel irj a leadernek ingame: Lycan, vagy irj a clan forumra, vagy PM nekem itt Ph-n.
(Team Speak hasznalata kotelezo.)
-
RawrRr
tag
válasz
SunSoul #1204 üzenetére
Egyenlőre nem akarok officialra menni (régen játszottam és nincsenek pozitív élményeim). Azért kérdeztem konkrétan a High Five szeróra rá, mert úgy érzem ez már privát szervereken is eléggé rendben lehet (lévén, hogy jött már jó pár újabb verzió), és ebben a verzióban érdekelne a karakter balansz
-
SunSoul
tag
High Five szerón játszol? Azóta kijött már egy pár fejezett. Most offi szerveren a warlord, destro nagyon jók, íjászok is. Awaken után teljesen új skillek lesznek, az lesz az igazi.
A VGA driverben állítitsd be, hogy az szabályozza a beállításokat, ne "egyéb alkalmazás" beállításon legyen..
-
RawrRr
tag
válasz
SunSoul #1202 üzenetére
Hát most olvasom a Levelling guide before Awakening 40-84 és úristen. Milyen questeket ír le milyen rewardokkal, én meg csak moboltam
Lehet új karaktert kell majd kezdenem, mert így ha ezen végig haladok rengeteg mindent össze lehet kukázni.
High Five-ba melyik fighter class az amire azt mondanám, hogy "ez igen!" ? Íjászok hogy állnak? C3-ban jók voltak, de aztán elszutykultak rendesen.Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a gamma-t ne vegye fel a Windows ha nem full képernyőn játszom?
-
SunSoul
tag
Ha minden újdonságot szeretnél látni, akkor hivatalos szeró. Ha zavar a bot, kezdj olyan karit amivel büntetlenül leölheted.
A 3 box nem sok. 1. piacon ül és árul, 2. mentor, városban ácsorog, 3. mentee, questel, fejlődik.
L2Wiki kezdőlapján leveling guide-ot nézd meg mielőtt elkezdenéd. Nehogy neki állj tört szerós beidegződés szerint mobozni, mert sose leszel még 20-as se.Mostani tört szerőkat nem ismerem, de ahol több ezer karakter van bent, biztos lesz aki botozik. Régebben megjártam pár törtet, nekem az eredeti az igazi. Wipe nincs, Naia-n a legelső EU játékosok közül is vannak még. Meg nekem minden tört szerő egy kicsit olyan, mint egy rossz beállításokkal futó beta, az eredetihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest