-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #25497 üzenetére
(#25491) HaZsolt
Itt megtalálod a SmartFlashTools-hoz való romot és a leírást is, hogy hogyan kell fel rakni vele. Az előbbi hsz-ből kimaradta link.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz k_laci #25496 üzenetére
(#25496) k_laci
Töröljél, vagy tiltsál le alkalmazásokat amik nem kellenek, és akkor be fog állni, nem ártott volna egy factory resetett csinálni, mert a szervizben biztos, hogy nem csináljak.
(#25492) tzsolesz
Ezek nagyon ott vannak a gyári kamera alkalmazás. Még mondja valaki, hogy nem jó.
(#25491) HaZsolt
Itt megtalálod a SmartFlashTools-hoz való rom és a leírást is, hogy hogyan kell fel rakni vele.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
k_laci
tag
Sziasztok, úgy alakult pár dolgom, hogy hozzájutottam egy Blackhez, most olvasgatom a fórumokat, és érdekelne pár dolog.
Két napja lett kihozva szervízből a telefon ( T-Mobile ), nagyon megörültem neki, hogy gyári ICS-el kaptam vissza ( V30b ), ami nem is működik rosszul, elégedett vagyok vele. Ellenben az akksi üzemidejével nagyon nem!
Oké, hogy 2011 Novemberi a telefon, de azért ZÉRÓ használat mellett, a 8 órás műszakomban 89%-ról nem kellene 21%-ra merülnie.. Megnéztem az akksi használat statisztikát, 70%-ot tesz ki maga az "Android rendszer" folyamat :S
Ezzel lehet valamit csinálni? Vagy szokjak hozzá, ez a gyári ROM? :S
Köszi. -
-
HaZsolt
őstag
Hivatalosan van ICS a telefonra? Kipróbálnám
[ Szerkesztve ]
-
Laja981
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
válasz Laja981 #25485 üzenetére
A szervizben bent lesz 2 hétig és akkor is így fogsz járni a legközelebbi frissítésnél főleg ha az araboktól származik. Mert azok rá mokolnak a boltban ahol vetted egy magyar nyelvet aztán jó napot, ez fog tartani két hétig, amit te a SmartFlashTools-sal 5 perc alatt meg csinálsz.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Laja981 #25485 üzenetére
(#25485) Laja981
OK 35xxxxxxxx LGP970 AHUNTL 107KPGS515031 20110710 V20S_00 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AHUNTL/V20s_00/V20S_00.kdz http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP970/AHUNTL/V20s_00/V20S_00.kdz GLOBAL/GLOBAL N N EL GSM
A Linken az egyenlőség jel után írd be az IMEI számod és azt küld vissza amit én itt kivastagítottam
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI
Azért ilyet ne mondjál, hogy fapados csínálj egy factory resetet és a fapadosság megszűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Laja981
csendes tag
válasz gabancs #25484 üzenetére
Az összes telefonbeállítás angol nyelven van. Rendszerüzenetek szintén angol. Ezt sehol sem tudom átállítani magyarra. Miközben van lehetőség magyar nyelv használatra sok helyen. Pl: üzenetek, telefonkönyv, multimédia.Fapados alatt azt értem, hogy a V20 szoftver grafikailag kidolgozottabbnak tűnik. De lehet csak én nem tudom beállítani rendese. Bár már kezdem megszokni és van jó pár dolog, ami kimondottan tetszik, illetve hasznosabb. Viszont ez a két nyelvűség nagyon zavaró tud lenni. Nagyon jó Bubus66 leírása, de inkább nem próbálkozom. Beviszem a szervizbe. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Laja981
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Néhány napja vettem egy LG P970-es gyári független új készüléket. V20 szoftver volt rajta. Ami nekem (kezdő okos telefonos) tökéletesen megfelelt. Regisztráltam a honalapon és felajánlotta, hogy frissítés van. V30b. Végig csináltam és valami katasztrófa lett az eredmény. Most félig angol, fél magyar az egész, ráadásul nagyon "fapados" az egész kinézet. A kérdésem az lenne, hogy vissza lehet állítani a gyári szoftverre. Én is megtudom csinálni vagy érdemes szakemberre bízni és elvinni a szervizbe? Köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
válasz salvadorE51 #25480 üzenetére
igen csinálhatja PL ez LED notification, be lassíthatja a telefon, meg a facebook és társai alkalmazások is.
-
salvadorE51
tag
Úgy látszik mindenki teljesen meg van elégedve a Black-jével
Mondjuk én nem teljesen vagyok ezzel így. Mostanában a gyári v30b időnként nagyon belassul. Úgy hogy nem is fut semmi. Pedig nem rég húztam újra. Másnál is csinálja?
Fent van a módosított build.prop. Az nem foghatja vissza a procit?Láttátok, hogy jelent meg frissítés a LED notification appból? Ezt nézzétek meg. Még tesztelem...
Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
Lala6
őstag
A memkártya eldobások miatt visszatettem a V20s-t, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy már nem birok rá visszaszokni, az ICS sokkal kezelhetőbb, felhasználó barátabb. Így inkább vállalom a memkártya eldobással járó időszakos újraindítást
-
bubus66
nagyúr
(#25470) pirox
Tessék itt van minden.
Nem kell a SmartFlashToolsal akkor a Vodást tedd vissza és a Logout blogomba bent van minden ne a recoveryst hanem a másikat. Ebben bent van a V20O Vodafone is a SmartFlashTools-hoz. Itt tudod töröltetni ha akarod a hszt.
-
bubus66
nagyúr
Akkor tárgytalan minden. Ebben nem tudok segíteni, meg szerintem már akkor a garancia sincs meg. Így van ahogy embe is írta. Vagy akkor mindegy milyen ROM-mal viszed el mert úgy is kifizettek veled.
[ Szerkesztve ]
-
pirox
csendes tag
hogy tudom vissza állitani gyári állapotba a telot ha flasheltem már?
-
pirox
csendes tag
ha flash tools al tetten fel v30bt azt ésre veszik a szervuzbe?
-
Matrixka
tag
Sziasztok!
Mi van itt?
Mindenki eladta a telefonját?
Pedig szorgalmas látogató vagyok és nagyon sokat tanultam itt.
Várom az új szoftvert is. -
pirox
csendes tag
Marvel ICS version 11 létezik magyar nyelv?ha igen akk honnan tudom letölteni?mert ebbe nincs http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2125216
-
pirox
csendes tag
melyik rendszer a leg jobb és a leg stabilabb?
-
ba3_2107
tag
Én kipróbáltam. Egy biztos, a kamerája egy retek hulladék. Olyan, mintha 1 MP-s lenne, arról nem is beszélve, h nem tud fókuszálni, a videó meg felvétel közben megfagy. Ezt leszámítva szerintem sokkal jobb lenne mint mondjuk egy IZS. Gyorsabb is, testre szabhatóbb is, jobban is tettszene. Csak hát ez így használhatatlan. Próbálkoztam az IZS kamera app-ját valahogy "belehackelni", de sehogy nem sikerült(lehet azért mert nem is lehet?).
Jaa, az lemaradt, hogy én ezt próbáltam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1932553
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz eisento #25458 üzenetére
Delutan ota mi is ismet v20s-t hasznalunk.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
eisento
addikt
válasz firemanus82 #25446 üzenetére
en kb egy hete raktam vissza v20-at es nincs kartya dobalas... azert mekkora lol hogy ezt nem tudjak megcsinalni az lgnel....
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
firemanus82
senior tag
válasz bubus66 #25456 üzenetére
ok
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz firemanus82 #25454 üzenetére
Akkor nem mondom, hogy cseréld ki.
-
firemanus82
senior tag
válasz bubus66 #25449 üzenetére
Bubus. A gyári
-
bubus66
nagyúr
Névjegyek/Beállítások/SIM ott kell beállítani, az enyémbe sincs csak azért mert nincs egyetlen egy névjegy se a SIM kártyán,nekem az SD kártyán van a gépen meg a Gmail fiókomba. Soha nem szoktam a SIM kártyára tenni a névjegyeket.
-
bubus66
nagyúr
válasz firemanus82 #25446 üzenetére
Neked melyik bulid.prop van fent?
-
Mika1227
őstag
Szeretném beállítani, hogy bizonyos karakterre nyiljon fel a lezárt teló de PIN kódot kér hozzá. De olyan régi a sim kártyám, hogy nem tudom már. Hogyan lehet megtudni vagy úgy beállítani, hogy ne kérje a PIN kódot!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
firemanus82
senior tag
Nagyon idegtepo ez az sd kartya dobalas. Kb. egy honapja semmi, erre a napokban tobbszor is! V20s visszaterek hozzad 3
-
pirox
csendes tag
nem tudjátok h mért nem látj a 4.1.2 a sim kártyán a névjegyeket?
-
pirox
csendes tag
sziasztok.tud valaki valimit erröl a rendszeröl:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1932553
van benn magyar nyelv? -
jegenye77
addikt
Bevittem kb 1 hete a vodás boltba a telót,hogy nézzenek rá miért nincs mobilnetem az ICS-el.
Nem tudtak neki semmit se csinálni mert nem lehetett állítani a hálózatbeállításoknál semmit.
Viszont tegnap kaptam egy üzenetet a szolgáltatótól és volt benne egy fájl amit telepíteni kellet és attól kezdve megint van net!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
gabancs
addikt
Ez alatt mit értesz? Hogy jelentkezik? Mert nekem fogalmam sincs, hogy mit kellene figyelni.
-
mouzrr
őstag
Még mindig nem tudja senki miért használja az LG billentyűzet a gyorsulásmérő szenzort? Ez meríti nagyon a telefont...
-
eisento
addikt
sziasztok van mar javitott rom sd kartya random eltavolitasra? mert mar nagyon felkur ez a szajbavert telefon hogy az lg nem tudja kijavitani ezt a hibat. vettem egy verbatim microsd-t (3. sd kari amit vettem bele) de ugyanugy eldobalja. szaro kaz ics-re visszarakom gingert mert felrobbanok a pipatol. vagy eladom a retekbe az lesz a vege.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
bubus66
nagyúr
Aki szeretné a perIZS feltenni itt van beletettem az összes frissítést és a magyarosítást is, recoveryből kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz badmad #25420 üzenetére
Meg azt is olvasd vissza,hogy a perIZS-nél még olyan is előfordulhat, hogy nem lesz adat kapcsolat, és utána sem, ha bármelyiket rakod vissza.
-
ReverzY
tag
válasz badmad #25418 üzenetére
A preIZS-t smart flash toolal felrakod ami után rögtön recovery fog bejönni de ugye előtte rakd az sdre a választott romot!! Ha vissza olvasol megtalálod a preIZS linket. Jah és ha cm 10.1 akarod felrakni akkor nem ajánlom mert folyton befagyott nekem a teló (de 2x gyorsabb mint ez az ICS..)
[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
Sziasztok!Rootoltam a telóm és most szeretnék kipróbálni 1-2 custom romot mit ajálotok melyiket érdemes feltenni ami stabilan müködik?A másik kérdés nekem most gyári ICS van fent hogyan tudok a recoverybe belépni hogy megcsináljam a rom cserét?Vagy előtte felkell telepiteni egy recoveryt??Elnézést a sok kérdésért de még LG androidom sohasem volt.
-
ANDLdupi
csendes tag
Dunakeszi 20km-es körzetében keresek hozzáértő embert, aki rendbe rakná 2db
P970-es telómat. -
mouzrr
őstag
Valaki nem tudja miért használja a billentyűzet a gyorsulásmérő szenzort? Nagyon meríti a telót! Alap bill 2.3.4 root
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
30b-nél van-e már frissebb rom a telóhoz? Csak mert ez valahogy nem az igazi.. Főként a kamera minősége a korábbi verziókhoz képest..
Véleményem szubjektív...
-
shaggy
aktív tag
Feltettem ezt a Heuxx féle IZS romot és amikor elindul a telo akkor kiirja LGSetupWizart leállt és nem is csinál semmit.
Nah most mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest