Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Regisztrálni akarja magát! :S
Az meg pénzt kér...Avatar
-
FZsolt15
aktív tag
válasz axioma #27392 üzenetére
Unlockroot Pro free verzióját kell letölteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz axioma #27389 üzenetére
(#27389) axioma
regi rom-ra visszaallni (mert ha jol ertem ez is csak azon mukodik); Nem jól érted nem kell v20xx egyiksem egyből mehet a v30xx valamelyikére
Ezt nyugodtan tedd fel a v30b stock ROM-ra ahogy le van írva nem kell telepíteni semmit sem.
A legvégen beírod, hogy reboot recovery és kész. Csak pontosan ugyan azt írd be amit leírtam abban a hsz-be minden ugyan úgy legyen szóközök stb stb
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
axioma
veterán
Jo ket eve nem jartam erre... a telefont a ferjem hasznalta, aztan meg o is valtott kinai ketkartyas csodara. De most bedoglott az MM2-m, ugyhogy ezt vennem atmenetileg kezelesbe (alkatreszt varok Kinabol...). Es hat persze hogy nem a jelen allapotaban, az tul egyszeru lenne
1. az xda-n mar vannak 4.4 nightly-k (namelessRom), nem is irnak komoly gondot, probalta mar valaki?
2. mivel nullarol indulok, siman tennek egy probat (a milestone-omon is cm11 volt, ha nem is surun csereltem de azert full kezdo se vagyok), viszont erositsen meg valaki, hogy ha az eredetileg telenor redbull keszulekre az itteniek szerint felrakott 4.0.4 van fent (P97030b-EUR-xx), akkor
a) regi rom-ra visszaallni (mert ha jol ertem ez is csak azon mukodik);
A visszaallas mehet smartflashtool-lal, ahogy a 30b-re atallas le van irva? Es mit kene felraknom, mehet a fuggetlen v20a?
b) a fenti "ez" felrakja a recoveryt (linux command line nem para, de ha mas modszer ajanlottabb az is johet)
c). innentol mar ahogy barmilyen recovery-s modszer, wipe-ok, formatok, install zip+gapps.
(remelem hogy a 3. pont utan ha mar csak a recovery-bol mokolok barmit, az a recoverynel melyebbre nem tudja szetcseszni, persze esszel es leirasok alapjan haladva, ahoyg latszik most is inkabb kerdezek, mielott probalkoznek). -
GAbre
veterán
Sziasztok akarom rootolni az lg-met.
Néztem a leírásban adott linket,de nem működik!
Ice cream sandwichet nem akarok rakni rá.
V30D van rajta,azt vagy hasonlót lehet találni?Avatar
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #27385 üzenetére
Szívesen, máskor is.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #27383 üzenetére
XDA-n találtam egyet: [link]
system/app mappába kell másolni. -
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki be tudja nekem linkelni a Smartshare alkalmazást, mert én annó kimentettem a törölt alkalmazásokat, de sajnos nem titanum back-kel és elveszett. Előre is köszönöm!
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #27380 üzenetére
Igen én is így vagyok vele igaz ezt a kis időt már ki bírom, de most, hogy vissza tettem a v30b HUNt-t azóta nem csinálja.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok egy kis segítséget kérnék.
Mi okozza a kijelző fel villanását? Esetleg egy FC megoldja?
-
shogilaslow
tag
válasz kriszpontaz #27373 üzenetére
én IZS-t használom, eddig meg vagyok vele elégedve. Kb 2szer több a rendelkezésemre álló szabad memória. Bár azt vettem észre, hogy néha egy újraindítás nem árt neki
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #27376 üzenetére
(#27376) Godlike79
Igen beindul én úgy használom, hogy gyári V20B és a leírásomba szereplő recovery van fent csak a backup kacifántos.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Köszi mindkettőtöknek, már rég bogarásztam a topikot, régebben még az volt a felállás hogy recovery után tégla a telefon ICS alatt, és nagyon nehéz életre kelteni.
Már csak az nem tiszta nekem hogy reboot recovery után ha kilépek belőle mondjuk úgy hogy nem flasheltem semmit, a gyári rendszer rendben beindul?[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
Jó a miui, csak nem ekkora memóriával, nekem nagyon laggolt, és kisebb hanghibákat is észleltem, amúgy ha nem lett volna annyi kisebb bug, akkor simán meghagytam volna ezt a romot. De ettől független megéri feltenni, hátha ami nekem zavaró volt, másnak nem az.
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
Szia. A gyári romra is fellehet tenni a recoveryt: link
-
kriszpontaz
veterán
Sziasztok. Mivel lejárt a készülékgaranciám így már nekiállok én is barmolni a telót. Kinéztem ezt a ROM-ot.
Hogy fel tudjam tenni konkrétan melyik romot kell flashelnem előtte a telefonra ami engedi a recovery telepítést?
Álljak vissza V20-as romok egyikére utána reboot recovery és telepítsem, vagy hogy is megy ez? Már egy éve nem piszkáltam a ROM-ot, viszont téglázni nem akarom a telót. Nem tudom a kamera megy-e benne, de jó lenne mert naponta használom.Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz SLOBYYYY #27371 üzenetére
[FZsolt15 itt] már említette az IZS-t, azt ajánlanám inkább és akkor még cwm-ed is lesz.
-
SLOBYYYY
újonc
válasz andyTM #27370 üzenetére
Nem írtam be semmi szervízkódot és pláne nem nyomtam hosszan a nullát. Minden esetre időközben kiderült, hogy fotózni már nem lehet a telefonnal, a kamera app elindul, de vak sötétség van csak.
Jelenleg CM-ot akarok rá feltolni, viszont a Topic elején levő leírás szerint V30B-től felfelé nem lehet Recoveryt rárakni (noha azt se tudom, hogy az mire kell, még soha nem cseréltem ROMot). Ez azt jelenti, hogy az én V30B-met vissza kell flashelni valami régebbire és azt piszkálni a ROM managerrel?
Ezt a leírást találtam: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_p970
Ez csak 2.2 és 2.3-at említ rootolásnál, itt a Known Issues szekcióban nincs említés semmi Recovery paráról.Tehát a kérdés az, hogyan tudok most a P970-emre feltenni egy CM-et feltenni? A link alatt található guide jó?
-
SLOBYYYY
újonc
válasz FZsolt15 #27368 üzenetére
Végül sikerült megoldani az újraindulás problémáját. Ráakadtam erre a linkre:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2104100
Itt látható az "LG Remote Support Service" nevű app ami (az LG előtagot leszámítva) ugyanazon névvel rendelkezik mint amit kiír nekem újraindulás előtt. Igaz, hogy mellé volt írva, hogy Caution, de veszíteni valóm nem igazán volt... A jelzett rspermlge.apk természetesen ugyanott volt, ahol az előző RemoteCallbin.apk. Ugyanazon módszerrel eltávolítottam, azóta nem indulgat újra, más problémát egyelőre nem találtam.
Még egyszer köszönöm a segítséget, illetve remélem én is segítettem ezzel valakinek.A másik probléma viszont még mindig fennáll, ha tárcsázás képernyőn nullát nyomok, azonnal bejön valami szerviz tesztes app és nem tudom hogy szüntessem meg. Ötletek?
-
FZsolt15
aktív tag
válasz zoleeboy #27367 üzenetére
Igen SmartFlash Tool-lal (útmutató felteszed a PRE_IZS romot és utána sorban vagy a v1 + 1.1-et. Vagy van a v2-est ahhoz nem kell a v1-es.
SLOBYYYY: sajnos nem tudom mi lehet a probléma. Nekem is volt bajom ezzel a progival,hogy megmaradt ha előszór nem úgy távolítottam el ahogy leírtam, sorrendben.
[ Szerkesztve ]
-
SLOBYYYY
újonc
válasz FZsolt15 #27364 üzenetére
Köszi, ezzel egyel tovább jutottam de még mindig nem oké.
Első probléma:A vendor/carrier/system könyvtárban ott volt a RemoteCallbin.apk, ezt töröltem is.
(megjegyezném, hogy kellett hozzá egy mount -o remount,rw /system, hogy lehessen törölni a mappából, majd egy mount -o remount,ro /system, hogy visszaálljon az eredeti állapotra a mappa)
A system/app mappa viszont nem tartalmazott semmi RemoteCall vagy erre hasonlító alkalmazást, ergo onnan nem távolítottam el semmit.
A dolog most annyiban változott, hogy ugyanúgy felugrik, hogy Inicializálás, de most már azt írja ki, hogy "Remote support service" és alá már csak 1/1 van írva. Eddig "Remote call support" volt a kiírt szöveg, szóval ezt előrelépésnek tekintem. Ettől függetlenül még mindig ugyanúgy újraindul
Úgy tűnik, hogy el akar indítani valamilyen szervíz szolgáltatást, de itt meghal.Erre valami tipp?
Másik probléma: Tárcsázni szeretnék, amint megnyomom a nullát, felugrik egy "Phone Test Mode" alkalmazás ami rengeteg szervíz tesztet tartalmaz (kamera, vibráció, stb). Én -tudtommal- sehol nem állítottam be ezt, tárcsázni meg elég nehéz így..
Erre tud valaki valami megoldást?
-
zoleeboy
csendes tag
Sziasztok!
4.0.4 30b van fent, és szeretném feltenni IZS v2-t.....
A telo nincs rootolva.
Tudna valami egy leirást linkelni ami egyszerü? olyan igazi szájbarágós )Köszönöm
-
SLOBYYYY
újonc
válasz andyTM #27359 üzenetére
Ott már többször is kerestem a "Remote support callt", de -ismétlem- nem található. Azóta leszedtem pl a ROM Toolbox Prot, ami sok extra szolgáltatást tartalmaz, többek között a futó alkalmazások, szolgáltatások kilövését, tiltását. Ezzel sem találtam semmi olyat, aminek a nevében "remote", "support", "initialize", vagy ezekhez esetleg kapcsolódó szó lenne
-
SLOBYYYY
újonc
válasz andyTM #27357 üzenetére
Nincs ilyen alkalmazás, legalábbis az összes alkalmazás között semmi hasonló nevű nincsen listázva. Ezen felül a telefon beállításai között sem találok semmi Remote support call beállítást, vagy hasonlót.
Azzal is próbálkoztam, hogy a download managert letiltom, hátha onnan ered a probléma, de az sem segített. Azért gondoltam erre, mivel néha (!) a wifi bekapcsolásakor is elindul ez a folyamat, de akkor amint megjelenik az "Inicializálás.." üzenet, azonnal újraindul a telefon. -
SLOBYYYY
újonc
Sziasztok!
Telefonomat tegnap frissítettem a hivatalos LGMobile Support Toollal ICS-re (V30B) és azóta a következőt csinálja:
PIN megadása után nem sokkal a fenti status barban kiírja, hogy "Inicializálás..", mellette olyan ikon ami a szoftverek frissítésekor szokott lenni. Ha ekkor lehúzom a gyorsmenüt (nem tudom mi a hivatalos neve, ahol be lehet kapcsolni a wifit, látom mit telepít, stb), akkor ott szerepel egy "Remote Support call" nevű bejegyzés, alá az van írva, hogy "1/2". Ilyenkor kb van 30 másodpercem és a telefon automatikusan újraindul. Ezt eljátszotta tegnap vagy 50x, mire sikerült valahogy kikerülni a problémát (lehúztam a gyorsmenüt, bementem a beállításokba és itt időzve egy idő után nem futott ez le).
Most megint elkezdte..
Netkapcsolattól függetlenül elkezdi, csak PIN megadása után (ergo nem hardware/firmware hiba). Rootolás nélkül és azzal is csináltaTalálkozott már valaki ilyennel, vagy sejti esetleg, hogy mi ez?
Amennyiben senkinek nincs tippje, próbálkozzak esetleg másik rommal? A topic elején írta a szerző, hogy ICS-nél nincsen recovery. Az azt jelenti, hogy ha feltolok egy custom romot, akkor onnan nincs visszaút csak ha flashelem a cuccot pl SmartFlashToollal?[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
Kedves Barátaim, Fórumtársak!
Sikerekben gazdag, nagyon jó évet kívánok mindenkinek jövőre! Remélem mindenkit megtart az Isten és együtt éljük meg a mindennapokat! Sajnos én ebben az évben elveszítettem az élettársam és egyedül maradtam a 7 éves lányunkkal, ezért kérek mindenkit körültekintően, nyugodtan élje meg a megpróbáltatásokat! Köszönök mindent, igazán jó fejek vagytok (így ismeretlenül is). Jövőre ugyanitt!
B.U.É.K.!
-
akaresz
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Használható ROM-ot keresek erre a telóra, most a gyári V30D van fenn, de nagyon nem vagyok vele megelégedve, hamar merül, dobálja az SD kártyát és a füles hangszóró is megadta magát a bekapcs gombbal együtt (de ezt már átprogramoztam a G gombra
A fülesről tudom, hogy nem a ROM tehet, persze.
ÉS ha lehet szájbarágós leírást is szeretnék a recovery telepítéstől kezdve, mert az elmúlt időszakban inkább HTC-ken csereberéltem ROM-ot és elszoktam az LG-ktől.
Köszi előre is és BUÉK!
K
https://www.facebook.com/rangersfootballteam
-
bubus66
nagyúr
Sikerekben Gazdag Boldog Újévet kívánok mindenkinek
-
androcles
tag
válasz IcePrincess #27302 üzenetére
Ment üz...
[ Szerkesztve ]
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
firemanus82
senior tag
Utolag is kellemes karacsonyt es boldog uj evet kivanok!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
shogilaslow
tag
Kellemes Ünnepeket!
-
embe
nagyúr
Mindenkinek:
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
ReverzY
tag
Valamint lett törölve egy pár gyári app is.
-
ReverzY
tag
Üdv! Csinálnék egy factory resetet a hivatalos v30d rommal (mert akadozik már sűrűn a teló) a telo menujéből lévő resettel viszont nem tudom mennyiben befolyásolja a dolgot ha a teló rootolva van??
-
hoge87
tag
Valaki tudna segíteni miért nem ébreszt egy csomószor a telefonom?Előjön a jel fent, de mintha szüneteltetném...és ha rákattintok akkor elkezd ébreszteni...nem mindig van ez, de mostanában egyre többször. Letöltöttem egy másik ébresztőt, azzal is ugyanezt csinálja...már nem egyszer elaludtam emiatt...
-
takessz
senior tag
-
andyTM
őstag
- látom, pörög a topikkkkkk
-
takessz
senior tag
Aham Amugy embe te az Sp hez milyen fájl kezelöt használsz? vagy neked volt rajta?
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
Nos igen nekem 12 majdnem 13k lett a benchmarkom 4.2.2 gyári rommal ami nem rosz Az L-töl szerintem
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
Sok szerencsét neked is Embe és üdv a sonysok között erősitsük csak a táborukat és brutál az sp gondolom
-
embe
nagyúr
Hali!
Na elérkezett a pillanat. Elköszönök a fórum lakóktól. Mától egy Sony Xperia Sp tulaja lettem.
Több mint 2 évig használtam a Blacket - nagy megelégedésemre. Azt már most kijelenthetem, hogy szebb a kijelző képe mint az SP-nek.
Minden jót nektek!
Bubus66 köszi a sok segítséget! Bár lehet találkozunk az SP topicban.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
takessz
senior tag
Na tmobile behúzta a számításaim igy Sony Xperia L lesz de maradok a fórumba leskelődni
-
bubus66
nagyúr
Én meg majd holnap meg nézem CM10-re írták jó nak kell lenn van bent egy camera-omap hw lehet ha az a lib-ben át lenne téve akkor az is jó lenne
-
bubus66
nagyúr
Akinek CM van fent a telefonján az próbálja ki ezt a kamerát.
-
bubus66
nagyúr
válasz IcePrincess #27319 üzenetére
Azt nem a HA biztos akadrá igaz nekem is 3 hónap után akadt itt a HA-n.
Próbáld meg más oldalakon is hirdetni apród jófogás, stb
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #27313 üzenetére
okés rendben kdz-es visszarakom és köszi a gyors reagálást illetve neked bubus volt egy kds telepitö leírásod be tudod nekem linkelni azt megköszöném!!
-
takessz
senior tag
Pls kellne egy kis segitség ano volt egy program 1 gombnyomásra vissza lötte az alapromot amit csak lehet tudtok ebbe segiteni mert el akkarom adni és teljesen gyárira vissza rakok mindent mivel igy hirdetem a telefont
-
bubus66
nagyúr
Gyorsabb meg nincs bent a sok LG szemét A XperiaLauncher2-vel is gördülékenyebb.
egyenlőre ennyit, az Omi ROM-t próbáltam, de nekem nem volt wifi jelem.
-
-
bubus66
nagyúr
Itt az IZSV2 innét lelehet tölteni mert az oldalról valamiért 2 nap alatt jön le,.
-
takessz
senior tag
Üdv srácok jó volt veletek fórumozgatni én megválok szeretett Black-emtöl és áttérek Alcatel One Touch Idol-ra remélem a telefonom is mihamarabb új gazdira talál itt hadverapron!!
-
bubus66
nagyúr
válasz Angelotti #27303 üzenetére
(#27303) Angelotti
Az aláírásomban bent van az oldalam címe ott tudsz kérni is meg válogatni is.
(#27302) IcePrincess
Remélem nem L9 akarsz venni???
(#27297) andyTM
Na ezt meg cáfolom, én használom, és semmi vel sem szívja jobban az akksit. Vagy az akksival van gond vagy valamelyik alkalmazás fut a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Tudnátok vmi jó offline GPS-t ajánlani?
Jelenelg IGO van rajta és finoman szólva néha nem valami gördülékeny Pedig nem nagyon fut a háttérben semmi.
A 4.0.4--est is úgy kell rootolni, mint a 4.0.2-est?Tudtok valami gondolkodós, logikai, kvizz játékot amit érdemes leszedni? Programok közül mi az amit érdemesnek tartotok és jól használható ezen a telón?
Amúgy a 8 gigás kártyámat nekem is el szokta dobálni, ahhoz képest, hogy mennyit használom elég sűrűn. Szinte csak GPS-ként teszi a dolgát, néha netezek, skypolok rajta. De ahogy fentebb írták csak ICS alatt /volt gyári 4.0.2, most 0.4 van de ez alatt is szokta ugyanúgy csinálni/
GB alat nem tpasztaltam ilyet (mondjuk az csak 3 napig volt rajta )(*)(*)
-
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok. Eladnám megbízható, szép állapotú, megkímélt még 15 hónapig garis Blackemet.
-= Honor 7 =-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest