Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
andyTM
őstag
válasz SLOBYYYY #27371 üzenetére
[FZsolt15 itt] már említette az IZS-t, azt ajánlanám inkább és akkor még cwm-ed is lesz.
-
andyTM
őstag
Kedves Barátaim, Fórumtársak!
Sikerekben gazdag, nagyon jó évet kívánok mindenkinek jövőre! Remélem mindenkit megtart az Isten és együtt éljük meg a mindennapokat! Sajnos én ebben az évben elveszítettem az élettársam és egyedül maradtam a 7 éves lányunkkal, ezért kérek mindenkit körültekintően, nyugodtan élje meg a megpróbáltatásokat! Köszönök mindent, igazán jó fejek vagytok (így ismeretlenül is). Jövőre ugyanitt!
B.U.É.K.!
-
andyTM
őstag
- látom, pörög a topikkkkkk
-
andyTM
őstag
válasz shogilaslow #27169 üzenetére
- ahogy írja tlala: tedd fel az IZS-t, azzal nincs gond és még reco-d is van.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
- köszi
- [Apex Launcher] 10x7 dokk nélkül, [Tiny Icons],[háttér+zárképernyő], [Power Toggles], [Ultimate custom widget (UCCW)] [iOS 7 iPhone Clock UCCW Skin]-el.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz kriszpontaz #27007 üzenetére
- akkor marad a gyári, közben ajánlották a handcentsms-t, de ha így jó, akkor nem érdekel más app. Köszönöm szépen!
-
andyTM
őstag
válasz kriszpontaz #27005 üzenetére
- s ezek után nem bontja 160 karakterenként, és nem állítja át mms-é?
-
andyTM
őstag
- úgy tűnik, hogy az apn beállításokkal beállt a rendszer, a wallbase-el is simán bírja egy napot (egész nap szinkron+wifi), gps meglepően jó, gyorsan pozicionál, hívások nem szállnak el, kivéve az sd-t azt egyszer eldobta, de nem vészes.
- egy kérdés: sms-nél hol kell beállítani, hogy egy bizonyos karakter után ne állítsa át mms-é?
-
andyTM
őstag
- meg van az első hiba, ami az előzőeknél is megvolt, mégpedig a képernyőzár; ez is elfelejti. Ez mitől van?
( van egy igencsak memóriagyilkos program, a [Wallbase ]és ezen a romon fut a legjobban; gb-n csak képregényként működött)
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
Hali!
- valaki árulja már el, hogy ebből a rejtett menüből hogy lehet kijönni, mert nem tudok számot beírni, egyből oda visz.
-
andyTM
őstag
válasz IcePrincess #26918 üzenetére
- adb hiányzik, engedd, hogy az updete-n keressen a win. és másik usb portot használj.
bubus66: akkor már működik?
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz IcePrincess #26914 üzenetére
- másik usb, akksi ki, nyomod a gombot, majd rádugod a gépre, hogy s/w-ben legyen, majd rátolod smartflashtool-al a gyári gb-t.
-
andyTM
őstag
válasz theslaughter #26898 üzenetére
- vagy rossz a driver, ami telepítve van, esetleg próbálj másik usb-t; de mindenképpen indítsd újra a sz.géped.
-
andyTM
őstag
válasz Ed3r_X_ #26638 üzenetére
- pl. [Apex Launcher]
-
andyTM
őstag
- megy sw módban, de semmire nem reagál, be sem lehet kapcsolni, vagyis csak az LG logóig jut; úgy kezdte, hogy egy bizonyos időközönként lefagyott(gyári 2.3 andro) és csak akku ki segített rajta, no tegnap is eljátszotta ezt, de már hiába volt akku ki-be, megfőtt.
- holnap megy vissza a t-hez.bubus66 - ezer hála neked (is), azért letöltöm, mert nem tudom, hogy mit kapok helyette
-
andyTM
őstag
Sziasztok!
- rég jártam erre
bubus66 - kérhetek egy szívességet? [ TMA/T-MOBILE(AUSTRIA)30B]-t kellene megcsinálni smartflashtoolhoz.
-
andyTM
őstag
-
-
andyTM
őstag
- az alcatelről beszélt, benéztétek
-
andyTM
őstag
válasz kriszpontaz #23090 üzenetére
- felétek is?
-
andyTM
őstag
válasz bubus66 #22285 üzenetére
- és mennyi lenne az az annyi? - ha érdeklődhetek
LG E960 Nexus 4: 129 000Ft
LG E960 Nexus 4:
-GSM850 /GSM900 /GSM1800 /GSM1900
-HSDPA850 /HSDPA900 /HSDPA1700 /HSDPA1900 /HSDPA2100
-13.39x6.87x0.91 cm, 139g
-True HD IPS Plus capacitive touchscreen, 16M szín, 768x1280 pixel
-3.5mm jack
-2GB RAM
-8/16GB belsőmemória
-GPRS, EDGE, DC-HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, USB, GPS
-8MP, 3264 x 2448 pixel, autofocus, LED, Videó
-OS: Android OS, v4.2 (Jelly Bean), upgradable to v4.2.1
-Chipset: Qualcomm APQ8064 Snapdragon
-CPU: Quad-core 1.5 GHz Krait
-GPU: Adreno 320
-SMS, MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
-HTML5
-Java
-SNS integration
-TV-kimenet
-MP4/H.264/H.263
-MP3/WAV/eAAC+/AC3 player
-Google Search, Maps, Gmail,
-YouTube, Calendar, Google Talk, Picasa -
andyTM
őstag
- sziasztok(!), ma én is feltettem a v30b-t, de a redőnyt nem lehet lehúzni; tipp esetleg?
-
andyTM
őstag
válasz salvadorE51 #21700 üzenetére
- konkrétan melyik asphalt 6-os volt?, - az adrenalin?, esetleg verziószámot tudsz?
- esetleg az autómatikusan induló programok közül töröld, pl.: ES task managerrrel [link][ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz atillaahun #20890 üzenetére
- mondtam már, hogy az nem jó progi mkv-hez.
-
-
andyTM
őstag
- sziasztok! - egy nap teszt után visszament a v20s bubus-féle, mert a következő hibákat tapasztaltam:
- GPS- 30 km után talált jelet
- hiába a beállítások, nem jegyezte meg (pl.:képernyőzár eltűnt )
- (ausztriában) mobil hálózattal is gondban van; gps használata mellett kb.: 50km alatt 10 percet tudott hálózaton lenni (T-s kártyával)- szépnek szép, de nekem ettől jobb a v20-as....., egy próbát megért..., root sikerült....
-
andyTM
őstag
válasz atillaahun #15521 üzenetére
- ez tényleg működik így? - mit mond rá a szervizes?
madmike: a grand x inteles verziójára ne várj custom romot, meg semmiféle "buherát", mert full zárt bootloaderű készülék(ek) (pl.:Motorola); én a helyedben várnék a tegrásra.
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz atillaahun #19638 üzenetére
- igen, ez egy youtube-os videó 720p, és avi. a kettő nem egy
- ha mkv-t akarsz lejátszani, akkor: [DicePlayer], [QQPlayer], [RockPlayer Lite], [VPlayer Video Player] - itt csak hardveresen. -
andyTM
őstag
válasz atillaahun #19630 üzenetére
- pl.: [ezt]
- volna egy gondom: volt már valakinél porosodás a kijelzők között?, mert először azt hittem, hogy meg van kopva a kijelző, de nem; közelebbről megnézve a panel között van por(!?) ilyenkor cserélik a telefont, vagy csak a kijelzőt?; vagy nem foglalkoznak vele?
[ Szerkesztve ]
-
andyTM
őstag
válasz atillaahun #19617 üzenetére
- az [ES File Explorer File Manager]-t telepíted és ebben vagy egy(több is) beépülő modul, pl.: es media player; kiválasztod a lejátszani kívánt fájl-t és ez vinni fogja.
- smart tabnál volt ilyen probléma és csak így lehetett orvosolni; ez összefüggésben van a hibás fényképezővel, amit kernelen belül kellene megoldani; vagy portolni a gyáriból a drivert és ha még nem is működik a kamera a youtube videók mennek hd-ben. -
andyTM
őstag
válasz atillaahun #19502 üzenetére
- próbáld meg, hogy kikapcsolod a hw fedvények-et és menni fog...
-
andyTM
őstag
válasz bubus66 #19431 üzenetére
- az melyik, ami a képeken van?; - kicsit bővebben kifejtenéd, hogy "először a V6 kell fel tenni és úgy a updatet. De van ICS témás V7.03" melyik miben különbözik, no meg van ott minden :kernel,mod, beta azok mik?, valamint fel lehet tenni erre az ausztriába szánt lg-re is? ( "This ROMs are based on V20S and V20O from Spain, and V20N Europe Open." )
-
andyTM
őstag
válasz Öregcápa91 #19424 üzenetére
- nekem az usb3-al volt a gondom; usb2-n simán felment; de csak az után sikerült mindez, hogy a gyári windowsos program frissítette a 2.2-t 2.3.4-re.
-
andyTM
őstag
- a quick boot sem megy ; wifi nélkül meg semmit nem tudok csinálni vissza az egész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon