-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz kriszpontaz #27658 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
válasz pcsabat #27656 üzenetére
Én meg pont azt tettem vissza mert a Ginger a Google alapcuccok frissítése után állandó jelleggel szinkronizált, kikapcsolt wifi mellett is és a zsír új akkut leszívta 1 nap alatt. A 4.0.4-el kikapcsolt wifinél nincs akadás, viszont merülési probléma sincs. Bekapcsolt wifinél akad a készülék csak, de úgy sem merül vészesen.
Azonnal küldöm a Dropbox linket, csak tetü lassú a net valami miatt.
-
pcsabat
őstag
valaki tudna linkelni/küldeni smartflash tool-al telepíthető t-mobil-os 2.3.4-t esetleg? Az első hsz-ben lévő linkek már nem működnek sajnos. Jelenleg gyári 4.0.4 van rajta, de annyira hitvány lassú, hogy míg ideiglenesen használom a telefont visszaraknám lehetőség szerint a ginger-t.
-
solberg13
csendes tag
szervo!4.1,4.2,4.3,4.4 romot felteszek,tiszta installal,dalvik meg mindenfele uritessel,ahogy azt kerik.egesz szepen es gyorsan reagal a telefon...de mikor netezek elkezd lassulni,lefagyogatni,masodperceket(10,20,vagy tobb) kell varjak,hogy reagaljon...mintha valami megtelne es nem tudna mozogni miatta a telefon.az oldalbeallitasoknal az elozmenyek es a keccsek uritve vannak...megis nagyon belassul,lefagy.ha valaki tudna otletet adni miert van ez.koszi
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de a készülékkel csak úgy lehet fényképezni, ha van benne SD kártya?
-
Mika1227
őstag
Elhagytam én is a tábort, Lenovo P70-re váltottam! Brutál jó teló ajánlom aki még nem váltott és szeretne! Az LG megmarad tartalék versenyzőnek! Jó kis teló volt, szerettem!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27649 üzenetére
Az nagyon tuti. De akkor ha V20S van fent ami gyári+cwm+root és ráteszem a V20O-s lite-ot akkor abból nem lesz a későbbiekben valami bug?
-
ruskop
senior tag
V20S vagy V20O-t érdemesebb feltenni? Nekem mintha a V20O gyorsabb lenne. Egyébként vannak ezek a lite verziók amik elég jók, viszont érdekelne, hogy mondjuk egy V20S rendszerre a V20O lite feltehető?
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27646 üzenetére
Én a GB-t stabilabbnak érzem. Az ICS alatt ha valami megakasztotta akkor az nem is ment tovább. Most is akadozik de ez elviselhető kategória.
-
ruskop
senior tag
Mindig is féltem az olyan készülékektől amik még az ICS megjelenése előtt jöttek ki. GB-vel mondhatni kisebb akadásokkal de még élvezhetően működnek, aztán kijön egy ICS rá és meghalnak. Itt is így van amint látom. Nagyon belassult. Ment vissza a GB.
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27642 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Körbenézek a neten. Köszi még egyszer.
-
ruskop
senior tag
válasz kriszpontaz #27640 üzenetére
Köszönöm. Tehát az, hogy V30B annak csak a firmware verziójához van köze és nem a telefon típusához. Értem. Ha nem jön be akkor vissza tudom tenni a 2.x verziót?
-
ruskop
senior tag
Sziasztok! Vettem ma használtan egy ilyen telót, céges telefonnak tökéletes. A kérdésem a következő lenne: Ezen még valami ősrégi 2.2.2.-es V10C firmware van. A pc progi felajánlt frissítést ami V30B. Fel lehet tenni? Érdemes 4.x-re frissíteni vagy van valami gáz vele? Köszi
-
ReverzY
tag
4 év után tegnap lett lecserélve a Black egy Lumia 535-re! viszlát srácok
-
Mika1227
őstag
válasz kriszpontaz #27635 üzenetére
Én is kb. ennyire gondoltam. Ennyiért már nem éri meg eladni, jobb ha marad tartalék telónak.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Vajon el lehet még adni egy ilyen telót és ha igen mennyiért?
-
kriszpontaz
veterán
-
solberg13
csendes tag
ugy nez ki,hogy elkeszult a Jelixis fele cm12 ...csak meg nem toltotte fel a szerverre
-
solberg13
csendes tag
...ha engem kérdeztél,cm 1 0.1-re tértem vissza nameless 4.4.4-ről...ha nem tőlem kérdezted akkor elnézést,h beleugattam
-
solberg13
csendes tag
xda/aeroi 5.0 rom/jelixis a fejlesztő...meg persze a háttérben sokan mások(akiknek szintén köszönet jár)...még dolgoznak rajta,de remélhetőleg a hétvégére kidobják(habár ezt már két hete ígérgetik)
-
solberg13
csendes tag
en meg napi szinten hasznalom...most varom az 5.0 romot,h kijojjon...aeroi 5.0 xda
-
Mika1227
őstag
válasz kriszpontaz #27623 üzenetére
Nekem még jó az akksija, bár az is igaz, hogy alig használom mint okostelefon. Így bírja az akksi 1,5-2 napot is.
Mi váltotta?[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Van még akinek ez az úgymond fő telefonja?
-
pepetech
őstag
Halihó! Ebayeztem egy ilyen telot munkaba osszetoros telonak. Vettem bele vadonat uj gyari aksit de ha mobilnetet kap a kicsi akkor kb 2-3 ora alatt lemerul. Viszont net es wifi nelkul 5 napig is elvan a szekrenyen. Na most vajon a legujabb rendszer vegett van ez vagy mar maga a telefon rossz? Mondjuk en a rendszerre gyanakszom. De hatha talalkozott mas is ilyennel hogy net alatt nagyon merul. Ja es full szuz a rendszer. Semmi nincs most ratelepitve.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Richee11
senior tag
válasz kriszpontaz #27616 üzenetére
Köszi, és te melyiket ajánlod, valamelyik programmal frissítsem a szoftvert, vagy rootoljam?
-
kriszpontaz
veterán
válasz Richee11 #27615 üzenetére
Hali!
Először nyisd le az összefoglalót felül, abban szinte minden benne van.[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben találtam a fiókba egy ilyen telefont. Igazából totál le van lassúlva így arra gondoltam, hogy újraélesztem a kicsikét, nem tudja valaki, hogy hogyan lehet pikk-pakk rootolni, hogy hazsnálható állapotba kerüljön?
Melyik programokkal kell, és hova van leírva lépésekben a folyamat. Ez lenne az első rootolásom, szóval fogalmam sincs, hogy hogyna kell.
-
balintka
addikt
válasz Mr. Nimbus #27613 üzenetére
Írjál privátot.
-
balintka
addikt
válasz Mr. Nimbus #27611 üzenetére
Én a VIPphone-nál vettem. Már nem kapható (eredeti LG). Lehet eladó lesz, mert a telót is eladom. Ki sem próbáltam.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Aki vett új akkut a telóhoz, honnan szerezte be?
-
vegyszer
addikt
válasz FZsolt15 #27608 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hát akkor erre fog sor kerülni...
Ehhez nem kell USB debug mód, root, stb? Simán kábellel mehet fel?
Lehet abban csak wipe factory reset-et elkövetni?A gyári állapotban nem érhető el a gyári recovery?
Ilyen sem volt még a praxisomban."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A fiók mélyén lelt az egyik kollégám egy ilyen telót. Hibás volt, ahogy az övé is. A kettőből csinált egy működő darabot. Viszont abba futott bele, hogy így a vas kér feloldó mintát. Gondolom Root nélkül, adb nélkül ezt nem egyszerű megoldani. Sajnos a gyári recovery-be nem sikerült belépni. Nem az akku ki, majd be, és hang le + Power lenne a megfelelő kombináció? Onnan egy factory reset megoldás lenne, de 20x I próbára se bootol recovery-be, csak simán...
Ötlete van valakinek?
Köszönöm a segítséget!
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
axioma
veterán
Mienk mar nem toltott, az egy dolog, mert neha azert be volt kapcsolva (votl kulso toltonk is), mint minitablet, duolingo es tarsaira eleg. Egyik nap viszont a gyerek akarta leszedni a hatlapot, es repedt az elolap... ugyhogy ennek ennyi.
-
Mika1227
őstag
Nekem még mindig meg van a Black. Szeretem de azért már rendesen be van lassulva szegény!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #27600 üzenetére
Kisfiam eláztatta.
Kaptam helyette biztosításban egy G2 minit (amit direkt fehérben választottam) neki adtam páromnak.
Nagyon gyenge a G2 mini. Kijelzője elég fakó és kicsi a felbontása is, kamerája sem egy színvonal, se értesítési LED, se fényérzékelő, 1GB RAM gyalázat hogy 190Mb van belőle szabadon, de a tárhely is nagyon kicsi.Most egy HTC Wildfire S-t használok ideiglenesen. Májusban lesz módom készüléket venni, nem tudom még mi lesz az S3 LTE helyett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- OpenWRT topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- nVidia tulajok OFF topikja
- Egér probléma