-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
válasz gyuri00 #27570 üzenetére
[ROM] [ICS] [9/2014] Mystery V330-C [beautiful UI] [BEST for daily using]
Ezt ajánlom, sokkal jobb, szebb és gyorsabb mint a gyári.
Optimus Black Android Development itt találsz még más ROMokat is.
-
bubus66
nagyúr
válasz gyuri00 #27192 üzenetére
Az oldalamon fent van.
Itt válogathatsz közülük Eltávolítható alkalmazások
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
gyuri00
aktív tag
válasz gyuri00 #27189 üzenetére
Csak neki rugaszkodtam a frissítésnek eddig nem mertem ne hogy valami baja legyen a telefonomnak de bubus66 írásának köszönhetően zökkenő mentesen ment az első frissítésem nagyon hálás vagyok neki!
ICS V30B tettem fel remélem ezzel megszűnnek az újraindulások lassulásokmindezt 5 ezerért akarták megcsinálni örülök hogy nem vittem el
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gyuri00 #27143 üzenetére
A T-Mobile nem fogja neked frissíteni ICS-re mert nem lett Rá kiadva, az LG szerviz fel frissíti. Nem levelezni kell be kell menni és meg kérdezni, de ah nincs rá garancia akkor a SmartFlashTools-sal mehet fel. (a SmartFlashTools-sal garanciálisra is fel lehet tenni).
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
shogilaslow
tag
-
-
shogilaslow
tag
válasz gyuri00 #27135 üzenetére
Ha a menüből elérhető szoftverfrissítés kiírja, hogy ez a legfrissebb, akkor csak egyet tudsz tenni. Nekem ez volt...Néha a telefon szarakodott, bevittem szolgáltatóhoz, felvettük a dolgokat. Elküldték szervizbe. A szervizben alap, hogy frissítik az elérhető legújabb frissítéssel. Mivel gari volt, ezért ingyen megcsináltak mindent. Aksit kicserélték, valamint szalagot is cseréltek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz gyuri00 #15249 üzenetére
Parancsikon???? Ha rádugod a telefont, úgy kellene működnie mint egy pendrive.
(#15250) pcsabat : lényegében igazad van. Amúgy nálam is ezért esett erre a választás. Ha nem így lett volna már régen a Galaxy S Plus topikban vagy egyéb helyen írogatnék. Sajnos Szifonra nincs keretem, iPad lesz, de ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz gyuri00 #15247 üzenetére
Legelőször, installáld a telefon drivereit. LG honlapjáról letölthető.
LINKHa be van kapcsolva a Beállítások -> Alkalmazás beállítások -> Fejlesztés -y Usb hibaelhárítás, akkor tudomásom szerint nem lehet aktiválni az adattár módot.
Ha be van kapcsolva, kapcsold ki.Ha nem akar menni, akkor próbáld a telefon csatlakoztatása előtt a Beállítások -> Memória kezelő -> Csak adattár módot kiválasztani, hátha használ.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz gyuri00 #11931 üzenetére
(#11931) gyuri00
Igen de azt teszed fel amelyik szimpatikus, de ha nem akarsz root+ recoveryt akkor meg van a sima gyári V20O TMO-is.
(#11929) Land
Pl. Milyen hibái lehetnek? Semmilyen Android Mit ellenőrizzek élőben? A telefont...
Nézd meg milyen firmware van rajta IMEI stimmel-e,nyomkod próbálgasd, ha személyesen cseréled.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz gyuri00 #11925 üzenetére
Az 1 hsz-ben bent van minden a 2-3. leírás az egyikben a root+ recoverys a másikba a gyári. N van meg milyen firmware van rajta. A Logout blogomba is meg találod.
Beállítások/ Telefon és görgesd az aljára V20N vagy V20o vagy?
pc siut-ot a Pc Suitenek fel kell ajánlani a driver telepítéseket, sőt a gyári updater is végig vezet rajta.
(#11922) Land
Itt hátha nagyobb szerencséd lesz. HA Valószínű találsz cserét!!!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gyuri00 #11923 üzenetére
(#11923) gyuri00
De nem ám nem úgy kellene lenni, hogy 1-2 óra.Bővebben légyszíves? mert ebből nem sokat értek. Driverek fent vannak? 1-2órát nem várunk mert 5-10perc alatt végezni kell,ha miden így megy ahogy a képeken van. Mivel csinálod a SmartFlashToolsExtrenal-lal?
(#11882) embe
Köszönöm a linket, feltehetem a Logout blogomba?
(#11920) tlala
Bocsi én voltam a hülye mert nem olvastam el rendessen, hogy a SIm kártyával van bajod.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz gyuri00 #10713 üzenetére
Hát kéne persze, de mint esetleg olvas(hat)tad sokaknak van vele problémája, így a moddolás nem mindenkinek tiszta szórakozás, lehet némileg kényszer is.
Visszavitelt én sosem javasoltam, csak egyértelmű hiba esetén, a GPS nem működése pedig sajnos pont nem ilyen. A szervizelés ritkán vezet jóra, mint 2 kolléga itt korábban megosztotta, annyit értek el a szervizbeadással, hogy rájuk fogták hogy függetleníteni próbálták a telefont és megvonták a garanciát. De legalábbis ijesztgettek vele.
Navigációs programok cseréje abszolút nem működő GPS-t szerintem nem javít meg, esetleg minimálisan tudja fokozni a hatékonyságot.(#10710) tlala
G gombnak ÍGY kell egyéb funkciókat adni. Nálam a kamerát hozza elő és fényképez vele.
Képernyőzárat meg csak külön programokkal lehet kikapcsolni, melyek hátránya, hogy csak rebootig működnek. Bár én nem sűrűn reboot-olok, viszont én is hatalmas ostobaságnak tartom a képernyőzárat, így Elixir-t használok ellene, ami még sok minden más okosságot is tud.(#10731) eladogeppc
Igen van Auto Focus videózás közben, nekem volt alkalmam tesztelni kocsikázás közben. Fel is akartam tölteni a tesztvideót, de Zeus rom alatt sajnos nem működik a Youtube feltöltés, és még nem tudtam megjavítani. Majd felrakom esetleg Dropbox-ra hátha onnan lehet stream-elni.(#10739) tlala
Nálam működik a billentyűzet léptetés kocogtatásra. Nagyon szeretem, többit nem próbáltam hogy működik-e, de mindenesetre be kell őket pipálgatni először.((#10746) Zsolt96
Pár napja linkelt valaki egy GSM boltot, ahol 55k volt az OB, keress esetleg eladóra, vagy gsm-re.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gyuri00 #10668 üzenetére
(#10668) gyuri00
Igen az ki is fogja írni neked, mert a T-Mobile még nem adta ki a frissítés, de a nevem alatt a Logout bolg ott frissítést találsz, a leírás alapján meg csinálhatod,(de kipróbálva a T-Mobile V10E is vissza tető.) gyári v20o frissítést, felteheted. mert az én telefonom 3 hete a v20n jött már ki és a Gyári LG frissítő fel frissítette a V20O-ra. Szerintem a GPS lehet a 2.3.4-es meg oldja nekem semmi gondom nincs vele. atillaahun Amit Ő is irt ott olvasgass.
(#10669) atillaahun
Melyiket csináltad vele a régi 2.2.2 mert arra jó a 2.3.4 meg sem mozdítja. De meg próbálom még egyszer talán a frissen telepített Win7 más képen muzsikál. Úgy emlékszem, mint ha embe fórum társ azt írta, volna, hogy a 2.3 ez már nem jó, de azért köszi, a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
varesz11
tag
-
anderledani
őstag
válasz gyuri00 #4841 üzenetére
nekem a gta néha elindult néha nem és mindig más hibákat produkált. Ha már odáig eljutottam hogy láttam az embert akkor utána tökéletesen működött.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Spórolós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gmail
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok