-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solberg13
csendes tag
szervo!4.1,4.2,4.3,4.4 romot felteszek,tiszta installal,dalvik meg mindenfele uritessel,ahogy azt kerik.egesz szepen es gyorsan reagal a telefon...de mikor netezek elkezd lassulni,lefagyogatni,masodperceket(10,20,vagy tobb) kell varjak,hogy reagaljon...mintha valami megtelne es nem tudna mozogni miatta a telefon.az oldalbeallitasoknal az elozmenyek es a keccsek uritve vannak...megis nagyon belassul,lefagy.ha valaki tudna otletet adni miert van ez.koszi
-
solberg13
csendes tag
ugy nez ki,hogy elkeszult a Jelixis fele cm12 ...csak meg nem toltotte fel a szerverre
-
solberg13
csendes tag
...ha engem kérdeztél,cm 1 0.1-re tértem vissza nameless 4.4.4-ről...ha nem tőlem kérdezted akkor elnézést,h beleugattam
-
solberg13
csendes tag
xda/aeroi 5.0 rom/jelixis a fejlesztő...meg persze a háttérben sokan mások(akiknek szintén köszönet jár)...még dolgoznak rajta,de remélhetőleg a hétvégére kidobják(habár ezt már két hete ígérgetik)
-
solberg13
csendes tag
en meg napi szinten hasznalom...most varom az 5.0 romot,h kijojjon...aeroi 5.0 xda
-
solberg13
csendes tag
szerintem azert nem tudsz mas romot telepiteni,mert V30-bol nem lep recoverybe...en V20-t tettem fel es onnan mar belepett a recoverybe.(persze lehet,hogy tevedek)
-
solberg13
csendes tag
azaz...meg egy kicsit csiszolnak rajta es nagyon jo lesz
-
solberg13
csendes tag
cm 10.1(jelly bean 4.2.2) es a 4.4.2 pedig xda-n talaltam
-
solberg13
csendes tag
szervo
nekem kb 2eve van meg,2.2 froyorol indultam...most 4.4.2-nel tartok
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vicces képek
- További aktív témák...