-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Az alábbi leírás, alapján kitudod törölni amit nem akarsz használni. A leírás alapján kipucoltam én is.
(#12202) Simtu!!!!
AppWidgetPicker (nem sikerül elindítani vagy rájönni mire való, de látszólag semmire)
- ArcCamera (tettem fel helyette teljesen csendeset)
- batterycalibration (városi legenda, hatékonysága konvergál a nullához)
- BluetoothControllerWidget (mégegy semmirekellő widget)
- BluetoothOpp (útálom a blútúszt, mindent törlök aminek köze van hozzá, aki használja az hagyja meg)
- BluetoothPbap (...hasonlóképpen)
- BrcmBluetoothServices (...hasonlóképpen)
- Browser (gyári elég kaka, Operával tolom)
- Calculator (elég buta, van okosabb)
- Calendar (én ToDo List-et használok, aki szereti a gyárit hagyja fent)
- CalendarProvider (...hasonlóképpen)
- CalendarWidget (...hasonlóképpen)
- Camera (mégegy kamera App ha a gyári nem volna elég szar)
- Clicker_hi (már a neve se áll jól, szintén nem lehet egyébként elindítani még Tevékenység szinten sem)
- Convertor (valuta váltó, nem élek ilyenekkel)
- DownloadProviderUI (meg lehet benne nézni a legutóbbi letöltéseket, nem izgalmas)
- ExternalMemoryTest (nagyon hasznos, van benne 3 gomb, 1-et meg lehet nyomni, erre kiírja, hogy OK, biztos ellenőrzi megvan-e még a memória a telefonban)
- Flashlight (LED világíttatásra aztán végképp nem kell külön App)
- FmRadio (nem hallgatok rádiót)
- FmRadioProvider (még mindig nem)
- Fonts (sok jó betűtípus, ez is nagyon kell)
- Gallery3D (alap képnéző, én másikat használok)
- GoogleBackupTransport (nem ismerek olyat akinek ez bármit visszaállított valaha)
- GoogleCalendarSyncAdapter (még mindig nem használok naptárat)
- GooglePartnerSetup (első indításnál megjelenő idegesítő varázsló)
- GoogleQuickSearchBox (akinek túl sok a helye az asztalon egy újabb hasznos widget)
- HTC_IME_hi22 (gyári billentyűzet, aki szeret órák alatt megírni egy hozzászólást mobilarénán)
- HTMLViewer (asszem ez a gyári szövegszerkesztő, természetesen van jobb)
- Launcher2 (nem rossz, csak nagyon fapados, ADW-vel tolom)
- LGDebug (kb. másodpercenként logol 10 műveletet a háttérben, nem túl akksi és sd kímélő)
- lgeStreamingPlayer (elméletileg stream-elni lehetne vele, de inkább FC-t dob)
- lgeVideoPlayer (gyári videólejátszó, ismer vagy 3 formátumot, természetesen Mobo-t használok)
- LGSetupWizard (asszem szintén első indításkor megjelenő varázsló egy része)
- LocMgrPD (elméletileg ezzel pofozható helyre szervizkódokkal a GPS amikor bekakál, nekem pont nem működött, korábban linkeltem a megoldást)
- LocMgrPT (...ha egy nem működő program nem volna elég itt egy másik)
- MarketUpdater (régi gyors Market-et használok, és nem szeretném hogy befrissítsen az új tetűlassúra)
- memo (gyári jegyzettömb, fapadosabb már nem is lehetne)
- Music (zenelejátszó, szintén van jobb, viszont enélkül nem lehet saját ébresztőhangot beállítani)
- NetworkUsage (gyári adatforgalom mérő, természetesen a lehető legfapadosabb, nem igazán lehet tudni mit, meg mikortól mér)
- PCSync (talán az LG honlapjával lehet(ne) valami okosságokat szinkronizálni, szerintem kutya se használja)
- PowerControl (egy extra widget, ha a redőnyön lévő nem tetszene)
- ScreenCapture (képernyőmentést lehet vele csinálni, Screencast-ot használok az videót is tud)
- SetupWizard (még egy frankó varázsló ha elégedetlen lennél az előző kettővel)
- Soundrecorder (hangrögzítő, nem sűrűn használnom)
- Stk (SIM kártyás fizetésekre meg vásárlásokra való, mint autópálya matrica, ilyesmik, sose próbáltam)
- SVGBrowserPlugin (gondolom valami elengedhetetlen kiegészítő a jó kis gyári böngészőhöz)
- Talk (kaka, XDA-n van fent olyan amiben megy a videochat is)
- Term (parancssoros mód haladóknak)
- UserDictionaryProvider (szótár a billentyűzethez, én nem használok javaslatokat)
- Vending (Market, visszaállítottam egy régebbire, ami még gyors volt)
- VpnServices (ebbe nem vagyok biztos, talán a proxy server-ekhez hasonló cucc, asszem forgalom átvezetésre, meg távoli elérésre való, aki nem tudja mi ez annak nem kell)- WifiControllerWidget (ha a redőnyös WiFi widget kevés volna)
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB / 6GB+2GB / független gyári töltővel + doboz
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest