Új hozzászólás Aktív témák

• bubus66

nagyúr

válasz Simtu #12202 üzenetére

Az alábbi leírás, alapján kitudod törölni amit nem akarsz használni. A leírás alapján kipucoltam én is.

(#12202) Simtu!!!!

AppWidgetPicker (nem sikerül elindítani vagy rájönni mire való, de látszólag semmire)
    - ArcCamera (tettem fel helyette teljesen csendeset)
    - batterycalibration (városi legenda, hatékonysága konvergál a nullához)
    - BluetoothControllerWidget (mégegy semmirekellő widget)
    - BluetoothOpp (útálom a blútúszt, mindent törlök aminek köze van hozzá, aki használja az hagyja meg)
    - BluetoothPbap (...hasonlóképpen)
    - BrcmBluetoothServices (...hasonlóképpen)
    - Browser (gyári elég kaka, Operával tolom)
    - Calculator (elég buta, van okosabb)
    - Calendar (én ToDo List-et használok, aki szereti a gyárit hagyja fent)
    - CalendarProvider (...hasonlóképpen)
    - CalendarWidget (...hasonlóképpen)
    - Camera (mégegy kamera App ha a gyári nem volna elég szar)
    - Clicker_hi (már a neve se áll jól, szintén nem lehet egyébként elindítani még Tevékenység szinten sem)
    - Convertor (valuta váltó, nem élek ilyenekkel)
    - DownloadProviderUI (meg lehet benne nézni a legutóbbi letöltéseket, nem izgalmas)
    - ExternalMemoryTest (nagyon hasznos, van benne 3 gomb, 1-et meg lehet nyomni, erre kiírja, hogy OK, biztos ellenőrzi megvan-e még a memória a telefonban)
    - Flashlight (LED világíttatásra aztán végképp nem kell külön App)
    - FmRadio (nem hallgatok rádiót)
    - FmRadioProvider (még mindig nem)
    - Fonts (sok jó betűtípus, ez is nagyon kell)
    - Gallery3D (alap képnéző, én másikat használok)
    - GoogleBackupTransport (nem ismerek olyat akinek ez bármit visszaállított valaha)
    - GoogleCalendarSyncAdapter (még mindig nem használok naptárat)
    - GooglePartnerSetup (első indításnál megjelenő idegesítő varázsló)
    - GoogleQuickSearchBox (akinek túl sok a helye az asztalon egy újabb hasznos widget)
    - HTC_IME_hi22 (gyári billentyűzet, aki szeret órák alatt megírni egy hozzászólást mobilarénán)
    - HTMLViewer (asszem ez a gyári szövegszerkesztő, természetesen van jobb)
    - Launcher2 (nem rossz, csak nagyon fapados, ADW-vel tolom)
    - LGDebug (kb. másodpercenként logol 10 műveletet a háttérben, nem túl akksi és sd kímélő)
    - lgeStreamingPlayer (elméletileg stream-elni lehetne vele, de inkább FC-t dob)
    - lgeVideoPlayer (gyári videólejátszó, ismer vagy 3 formátumot, természetesen Mobo-t használok)
    - LGSetupWizard (asszem szintén első indításkor megjelenő varázsló egy része)
    - LocMgrPD (elméletileg ezzel pofozható helyre szervizkódokkal a GPS amikor bekakál, nekem pont nem működött, korábban linkeltem a megoldást)
    - LocMgrPT (...ha egy nem működő program nem volna elég itt egy másik)
    - MarketUpdater (régi gyors Market-et használok, és nem szeretném hogy befrissítsen az új tetűlassúra)
    - memo (gyári jegyzettömb, fapadosabb már nem is lehetne)
    - Music (zenelejátszó, szintén van jobb, viszont enélkül nem lehet saját ébresztőhangot beállítani)
    - NetworkUsage (gyári adatforgalom mérő, természetesen a lehető legfapadosabb, nem igazán lehet tudni mit, meg mikortól mér)
    - PCSync (talán az LG honlapjával lehet(ne) valami okosságokat szinkronizálni, szerintem kutya se használja)
    - PowerControl (egy extra widget, ha a redőnyön lévő nem tetszene)
    - ScreenCapture (képernyőmentést lehet vele csinálni, Screencast-ot használok az videót is tud)
    - SetupWizard (még egy frankó varázsló ha elégedetlen lennél az előző kettővel)
    - Soundrecorder (hangrögzítő, nem sűrűn használnom)
    - Stk (SIM kártyás fizetésekre meg vásárlásokra való, mint autópálya matrica, ilyesmik, sose próbáltam)
    - SVGBrowserPlugin (gondolom valami elengedhetetlen kiegészítő a jó kis gyári böngészőhöz)
    - Talk (kaka, XDA-n van fent olyan amiben megy a videochat is)
    - Term (parancssoros mód haladóknak)
    - UserDictionaryProvider (szótár a billentyűzethez, én nem használok javaslatokat)
    - Vending (Market, visszaállítottam egy régebbire, ami még gyors volt)
    - VpnServices (ebbe nem vagyok biztos, talán a proxy server-ekhez hasonló cucc, asszem forgalom átvezetésre, meg távoli elérésre való, aki nem tudja mi ez annak nem kell)

- WifiControllerWidget (ha a redőnyös WiFi widget kevés volna)

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák