Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Itt a Marvel telepítésnél állítgathatok a telepítőben bátran? Állíthatok úgy el valamit hogy ne lenne helyrehozható? Ha esetleg nem bootolna akkor a Smartflashtoolos megoldással meg lehet csinálni?
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
atillaahun
veterán
válasz 8nemesis8 #13696 üzenetére
Na és mit hazudtak, hogy elméletileg mit csináltak vele?
(#13693) potyka126
cwm és recovery = clockworkmod recovery - tudsz vele teljes mentést csinálni a rendszerről, visszaállítani azt, és tisztára pucolni a telefont.
factory reset - visszaállítás gyári állapotba
root - rendszergazdai jogok
rom - maga az operációs rendszer (Android)
kernel - az operációs rendszer magja
dialer fc - tárcsázó bezáródása (hiba)(#13691) gzbotii
Skálázást mire?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13696 üzenetére
Most voltam lent a kutyával 3 perc alatt talált 9 holdat, itt hon meg a 3, emeletem. pedig bent a lakásban 4. és nem is dobta el a gyűri V20Q van fent. De én csak próba képen csináltam. Különben nem érdekel.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
8nemesis8
veterán
Agyfaszt kapok az LGtől...
Uggye ma jött vissza a szervízből és ugyanúgy fos a GPS. 1:10 perc után 2 műholdat lát a GPS Státusz, a GPS test most 20perce megy kb és nulla műhold.Szerintetek mit csináljak?
Komolyan fogyasztóvédelemhez megyek és visszakérem a pénzem... -
potyka126
csendes tag
megtörtént az első fagyásom, főképernyőt nem engedte lapozni. (nincs még rajta szinte semmilyen más progi, csak a gyári 2.2-es rendszer) ez szokványos?
[a főképernyő 3 lapból, áll, ami mondjuk kissé tele van pakolva. mia jobb a több képernyőre szórt alkalmazások, vagy a kevesebb képernyő használata, kb ugyanannyi wigettel...]jaj és ilyen magyarról magyarra szótárt honnan lehet beszereni, megnézni, hogy értsem is amiket írtok. (link, olvasmány stb.)
pl ilyen jelentések után, hogy:
cwm, recovery (valami visszaállítás, addig stimm), factory reset, mi a különbség a root, a rom, és kernel között?, mi az a dailer FC? csak ilyen apróságok, amik első átfutásra az utolsó oldalon megfogták a szemem.
bocs, ha nagyon alapdolgok, de szoftveres még nem nagyon vagyok benne az okostelefon témában.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Tudnatok ajanlani egy jo kis skalazo app-ot, hogy ne kelljen folyton a CM bealitasiaba turkalnom..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
neo-geo
senior tag
Felraktam egy vodás telóra ezt:lgp970_v20q_esp_recovery+root, hogyan tudok bejutni a recovery menübe?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Regiee
aktív tag
válasz 8nemesis8 #13684 üzenetére
Tetszik a Marvel nagyon is, igaz nem mertem a telepítésnél nagyon buherálni, nehogy elrontsak valamit!
Sőt ez az a telefon amire azt mondom hogy tökéletes, ezzel hosszabb távra tervezek! Csak szeretem mindig kipróbálni az összes főzött romot, és ami a legjobban tetszik annál maradni!Akkor a Marvel és a Zeusz ami említésre méltó?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13684 üzenetére
(#13683) Regiee
Így sikerült a CM7-tel próbálkoznom. Pedig már kezdtem örülni, hogy mind a kettő kamara működik.
A CM7 Próba volt, hát csak volt most sikerült életet lehelni a telefonba. Hát majd nem tégla. Többet meg sem kísérlem a CM7-et.
Nekem most 347-1200MHz van, ondemand es igy is csinal erdekes dolgokat
Vedd vissza 11000 úgy próbáld meg ha az sem akkor a gyári értékre.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Regiee
aktív tag
Akkor a CM7-et el is felejtem inkább! Marad a kérdésem hogy ki melyik Főzött ROMot használja, melyiket ajánlja? Tegnap a Marvelt telepítettem ma kipróbálom a Zeust. Persze ha valaki nem ajánl jobbat vagy ami jobban megtetszik!
-
gzbotii
nagyúr
Addig is, amig ezt hasznalom, meddig stabil a proci? 1,2Ghz allitottam a maximumot, gondolom e folott mar nem egeszseges neki.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13678 üzenetére
Való színű de az is lehet, hogy egyszerre kapják meg.
Recovery alapból nem elérhető, ahhoz kell root és kicsi trükközés, amiből sok custom rom vagy másféle akár gyári romok is felrakhatóak.
Ha nem akarsz flashelni akkor szerintem teljesen jó a gyári rom amire frissülni fog a telefonod...Ez egy szuper leírás.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gzbotii #13676 üzenetére
Akkor marad a KDZ-s frissítés. Vagy nincs fent minden driver. csatlakoztasd rá nem a vissza állításra, ha nem a frissítésre.
(#13675) 8nemesis8
Nekem azt írta vissza az LG, hogy az év második felébe várható az ICS reméljük meg is lesz, de lehet, hogy ezzel is csúsznak 6 hónapot.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
-
-
bubus66
nagyúr
válasz choler. #13659 üzenetére
Bocs nem fejeztem be.
#13659) choler.
Azt neked kell eldönteni mit szeretnél, de én ajánlani tudnám,hogy egyenlőre csak amit írtál azt tedd fel, ismerkedj az androiddal. És utána Ráérsz a recovery-n meg a root-on gondolkodni.(#13666) gzbotii
Javítva a link, de töltsd le azt amit az embe fórum társ linkelt[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Valakinek nincs meg az LG Updater telepitoje a gepen, es el tudna kuldeni nekem, mert neten sehol nem talalom.
Kb mindenhonan erre az oldalra irnyit at, de nem eri el
-
bubus66
nagyúr
válasz gzbotii #13660 üzenetére
A Logout Blogomba van egy olyan hogy UPK 3.7 abban bent van a LG Updater azt szed le van bent egy msxl végű fájl azt is telepítsd fel.akkor innen lgblack.xszerver.hu és a Letöltések linkem meg találod.
(#13659) choler.
Azt neked kell eldönteni mit szeretnél, de én ajánlani tudnám,hogy egyenlőre csak amit írtál azt tedd fel, ismerkedj az androiddal
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz choler. #13659 üzenetére
Ha valóban új akkor nem kell factory reset, ami a gyári beállításokra visszaállítja a beállításaidat, de ártani nem árt ha megcsinálod sem.
Recovery alapból nem elérhető, ahhoz kell root és kicsi trükközés, amiből sok custom rom vagy másféle akár gyári romok is felrakhatóak.
Ha nem akarsz flashelni akkor szerintem teljesen jó a gyári rom amire frissülni fog a telefonod... -
gzbotii
nagyúr
válasz bubus66 #13656 üzenetére
Azt a megoldotta a driverekel.
Most meg nem kapok egy elerheto LG Updatert progit, peddig probaltam az LG roman oldalan aztan a Uk-n is. Egy pop-up ablak nyilik meg, de az oldal nem toltodik be (Google nem tud kapcsolodni stb)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
choler.
tag
Sziasztok!
Új T-mobileos 2.2.2-es Black-hez mit ajánlanátok első lépésnek?
Lg updater, előtte meg factory reset?
Ez az első droidom(előtte bada), garanciát nem akarom elveszíteni.
Recovery mit jelent? A root jelentése megvan de szükségem van ezekre?
Érdemes most jobban belenyúlni ha már úgyis frissítenem kell?
2.3.4 V20O T-MOBILE HUN ezt fogja gyárilag felajánlani?
Ahogy olvasom ez stabil és működik vele minden, tehát nekem is jó. Nem akarok hetente rom-olni sztem. Köszi előre is! -
bubus66
nagyúr
válasz gzbotii #13655 üzenetére
Egész pontosan mert nem teszik a CM7 akkor mivel a géped sem látja a telot a frissítőnél fel kel tenni a Drivereket. Lényegében nem frissíted így hanem újra teszed.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gzbotii #13651 üzenetére
Igen a gyári frissítő meg oldja,de ellőtte csinálj. egy gyári beállítások vissza állítása. Sőt ha CM7 van rajta valószínű fel fogja ajánlani, hogy frissítsél. Elméletileg nem lehet elrontani végig vezet a frissítés folyamatán ha be tartod az utasításokat akkor nem lehet baj.
8nemesis8
Na meg csináltak a GPS?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz tzsolesz #13649 üzenetére
Azt megoldottam (az a volt a fo baj, nallam nem irt ki semmi hibat, a masik notin irta, hogy nincs neki driver de kollega nem szolt errol)
A fo ok, hogy nem jon be, tobb az FC benne, mint a Champions League-ben
Es a legnagyobb baj, nem ertek en az ilyenekhez, soha nem csereltem ROM-otLG Update dolog megoldana a gondom?
-
bubus66
nagyúr
Igen te jót írtál, mert driver nélkül soha nem fogja fel irsmerni Én is írtam neki, de jobb lenne szerintem, ha a Gyári updaterrel próbálkozna előbb, onnan fel tudja telepíteni a hozzá való Drivereket. Szerintem, fel kellene, legalább is a gyári ROM neki áll drivereket telpiteni ha csatlakoztatom a telefont. CM7-én s jártám már úgy anno a P500, hogy az istenért nem akarta felismerni.
Semmi gond csak rá kattintottam és felül azt írta Optimus Black.
Meg a gyári updternél le kell tölteni a hozzá való drivert azt meg úgy is fel ajánlja.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13643 üzenetére
Nem kell besértődni.
Te ezt írtad:
"KDZ van hozzá.
Itt találsz gyári romot hozzá:
Gyári
Olvass vissza felé légyszíves, és a telefon meg felelő frimwaret linkelj be légyszíves. Nem cseszegetésnek szántam, csak ha nem figyel leötölti és fel telepíti akkor tégla az egész telefon"Itt írod, hogy nem jó a linkem, mert így tégla lesz belőle...
Azt tudom, hogy a SmartF. másabb, mint a KDZ. Ezzel nem is vitatkozok, de az ellenkezőjét soha sem állítottam.
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, ne essetek egymásnak.
8nemesis8 Neked is sokat segített pedig már bubus kolléga. Ő általában csak jót akar.Más. Gondolom szegény gzbotii-nak könnyítettétek meg e dolgát eddig.
Ha összehoztok neki egy 100%-osan működő gyári ROM-os megoldást, akkor megérte.bubus, mi van akkor ha a gyári LG Update-rel próbálkozik? Főzött ROM esetén is működhet?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Figyeljetek oda mert, nem Black-ről van ám szó, hanem LG Optimus Sol-ról, én is keresgetek de eddig még semmilyen értelmes leírást nem találtam. A KDZ fajét nem lehet szétszedni. Mert valmiViktor V10_00.dz ír ki. Itt akad meg a dolog,mert a dz helyett wdb-nek kellene lenni.
embe de valószínű. hogy amit írtál az kell hozzá driverek nélkül nem fog menni.
(#13642) 8nemesis8
Nem ugyan az mint a SmartFlashTools mert a KDZ Updater. Na jó leléptem akkor segíts neki te.. Ki mondta, hogy nem lesz neki jó. Egy szóval nem mondtam. Sőt akkor a gyári updaterben van ROM vissza állítás, azt is ajánlanám neki. Bocs nem akartam segíteni
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13639 üzenetére
Mi van?
Nézd már meg a linket!! Sol-t linkeltem be, azon mi nem gyári szerinted?
Szerintem ezt nem én néztem be...
Amúgy meg, már megtárgyaltuk, hogy nem Blackje van nem kell 10 hsz-el később leírni, nem vagyok hülye...Országot meg direkt nem választottam a linken csak az LG Sol firmware-ek vannak fent...
-
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13623 üzenetére
(#13623) 8nemesis8
Semmit nem tudsz csinálni a Smart FlashTools-sal nem Most próbáltam meg csínálni neki, de mivel a CAB fájlt nem wdb bontja így pihi van a SmartFlasthTools-nak. Nem Black hanem LG Optimus SOL E370 és a KDZ-t nem lehet kibontani BIN fls fájlokra. Úgy hogy marad a KDZ Updater, vagy a gyári updater.
KDZ van hozzá.
Itt találsz gyári romot hozzá:
Gyári
Olvass vissza felé légyszíves, és a telefon meg felelő frimwaret linkelj be légyszíves. Nem cseszegetésnek szántam, csak ha nem figyel leötölti és fel telepíti akkor tégla az egész telefonA "gzbotii"-nak írtam neki PÜ-ben hogy nem lehet SmartFlashTools-al meg csínálni, és a fent emelitett kettő frissitést ajánlottam neki. Ha CM7 van fent neki akkor van recovery is meg root is. Mivel a CM7 kdz-ben nem lehet fel rakni.
[ Szerkesztve ]
-
gpek
tag
Van egy furcsa jelenség arra lennék kíváncsi van-e ötletetek hogy mitől lehet ez.
A defy-n és a blacken is észrevehető egy vékony zsír film réteg a kijelzőn, egyszerűen hiába törlöm le alaposan 2 perc használat után ott van újból. (most hagyjuk a jópofa okosságokat hogy mossak kezet.) Ami érdekes hogy Xperia P-n bár új készülék 2 hetes, még nincs ez ott. A lumia 800-amon sem volt.
Sajnos nagyon zavaró főleg a napon teljesen mattítja a kijelzőt. Majd nem olyan a hatás mintha elöregedett műanyag lenne a kijelző előtt. Lehet ezzel valamit csinálni? Vagy ez idővel minden gorillás telón előjön?Gpek
-
gzbotii
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13636 üzenetére
Ja, a kamrera siralmas kepeket lo. 3 betuvel tudnam jellemezni, inkabb kihagyom
A gyarit miert is nehezebb felrakni?tzsolesz: van benne magyar, de ertek eleg jol mas nyelven is (angol, roman meg nemet). Voda nyomta itt, Karacsonykor a 3-4 legjobban fogyo keszulek volt.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz gzbotii #13631 üzenetére
Tudunk neked segíteni.
Az a baj, hogy szerintem Magyarországon nem jelent meg a készülék. Így nem tudom van-e rá hivatalos magyar frissítés. Nálatok forgalmazták? Mert az is jó, gondolom közép európai régió alapján lesz benne magyar nyelv is. Vagy jó a Román is gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13632 üzenetére
Azert hulye nem vagyok, lattam mar akkor rajta, hogy CM7.
Es egy kis driver telepites megoldotta a problemat, mar latja a lptopom, csak meg mindig CM7 fut rajta
Amugy, Blck-en, milyen velemnyek vannak rolla (CM7)?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13628 üzenetére
LG Optimus Sol a neve, es meg azthiszem LG Victor..
Aki vette se ert hozza, valakivel raktta fel..Megy rendesen az egesz, az egyetelen baj, hogy a gep nem ismeri fel, de tolti es hogy nem birom ezt CM7-etWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
foxymaxy
senior tag
-
8nemesis8
veterán
Visszakaptam a telefonomat a szervizből...
Az volt a papírra írva, hogy javítás: fődarabDe most belöktem 20percig a GPS-t és csak 3 műholdat látott nem fixált...
Ablakba volt kirakva...Majd otthon este tesztelem remélem normálisan megcsinálták és nem nem lesz gázos.
Első indításnál elvileg 30perc sem gáz, nem? -
bubus66
nagyúr
Igen meg a Skatera is amit a kelzsocáék csináltak az Ice Armor széria.
Úgy látszik itt már meg vannak lőve a két kamera miatt, meg van még egy két dolog
(#13617) gzbotii
Sajnos a CM7-nek van ilyen hibája, fel tetted tedd a driverek? Vagy rakj vissza egy gyári ROM-ot azzal felismerteted utána már fel kell ismernie.
[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz bubus66 #13616 üzenetére
Peddig annak jobban orultem volna.
A telefont nem ismeri fel a laptopom. Problatam egy masikon is, valamint masik adatkabelle is es semmi. Tolteni tolti. Valamint szepen elojon az a anaracssarga robot meg minden ami kell...de megis semmi..
Ja, Cyanogen Mod 7 van rajta
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz gzbotii #13615 üzenetére
Bocsi nem neked szántam.
(#13614) Regiee
A CM7-ben nincsen stabil még meg talán nem is lesz.embe
Próbálta ezt? cm-7-20120610-nightly-p970.zip 2012-06-10 13:12:38
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
gzbotii
nagyúr
Van Black-re Miui ROM?
Es estleg, az felmenne meg Sol-ra is?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Regiee
aktív tag
[Ezt] próbálta már valaki?
illetve tudna linkelni nekem valaki CM7-hez egy linket? mert keresem de nem találom sehol.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
foxymaxy
senior tag
válasz atillaahun #13608 üzenetére
egyéniszocprob
kérdezték, leírtam
próba képen raktam fel és futott
megpróbálok videót prezentálnibubus66
nincs mite pluribus unum
-
atillaahun
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13605 üzenetére
Le írása szerint ezeket támogatja. Meg találtam.
Támogatott Samsung Galaxy S telefon :
i9000 Galaxy S,
Galaxy S Captivate
Galaxy S elkápráztatni
Galaxy S Élénk
Google Nexus SA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
foxymaxy
senior tag
válasz atillaahun #13596 üzenetére
Dede
igaz az 1080 már néha döccent de nem nagyon volt zavaróe pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz Cooler96 #13600 üzenetére
(#13600) Cooler96
Nincs bent led értesítés, de gondolkodok rajta,hogy bele teszem. De fent van a Marketon onnan letudod tölteni. De meg csinálom, és akkor jelzem. Egyenlőre nincs bugja se a világító Gombsorosnak se a kitakarítottnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest