-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehog28
tag
válasz #09908736 #12199 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Ki fogom próbálni. Remélem lesz rá lehetőségem Meló után
Egyébként nekem nagyon tetszett a Marvel telepítőjében h "elvileg" tudom variálni a dolgokat, tehát előre megadhatom neki h milyen launchert, milyen appokat és widgeteket szórjon fel. Ezek szerint túl variáltam -
törölt tag
válasz Hedgehog28 #12190 üzenetére
Egy tanács: inkább telepíts marketből egy kiválasztott launchert, kevesebb gond. Amúgy meg személy szerint a GO Launcher EX-re esküszöm, így tökmindegy melyiket teszem fel a telepítőből.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Ma megnyomkodtam egy SGS1-et. Gondoltam, esetleg arra cserelnem el a Sol-t, de ez akkor meg mielott meg se volt ()
Hat, a TW az randa.. es sokkal lassab az animacio. Akadas nem volt, de a lassu animacio miatt az egesz lassabbnak tunt. Mondjuk jo, hogy 8GB a belso memoriajaWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
pcsabat
őstag
válasz Hedgehog28 #12190 üzenetére
akkor told fel a Zeust, nekem még nincs sikerült kinyírnom pedig kínzom rendesen
-
Simtu
senior tag
Be lehet azt állítani bármelyik romnál, hogy ha e-mail érkezik rezegjen(is)?
-
pcsabat
őstag
válasz Hedgehog28 #12186 üzenetére
sztem ha bejön a Marvel és nincs vele gondod akkor nyugodtan hagyd fenn, az is egy jó rom. Én a zeus-t csak azért mondtam, mert azt használom és nekem teljesen bevált. De éppen az is lehetséges, hogy annál jelentkezne nálad a hiba (bár nálam mint korábban írtam tökéletes vele a poweramp)
-
Hedgehog28
tag
válasz #09908736 #12165 üzenetére
Na kérem szépen! Jelentem a számok közötti akadozás / recsegés és a képernyőzár feloldásakor jelentkező akadozó / recsegő hang a Marvel 8.1 ROM-mal megszűnt. Köszönöm a tippet és a linket. Most már csak azt kell majd kitapasztalnom h melyik launcher milyen, mert láttam h elég sok fajta van a telepítőjében.
(#12159) pcsabat
Valszeg ma délután v este kipróbálom a Zeust is. Tegnap sajna már nem volt időm mind a 2 ROM-ot kipróbálni. Neked is köszönöm a linket és a tanácsot.
-
gzbotii
nagyúr
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
En is vettem a faratsagot es irtam az LG-nek levelet, firsssites ugyeben. Ez jott vissza
Tisztelt G****** Botond!Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Az Optimus Sol készüléket az LG Electronics Magyar Kft. nem forgalmazta, ezért nincs fent az LG magyar nyelvű oldalán. Az ön készüléke külföldi vásárlásból vagy kereskedői importból származhat.
Az LG bejelentése alapjén egyébként a Sol-ra a frissítést 2012. második negyedévében tervezi, azonban ez a frissítés - forgalmazás hiányában - nem lesz elérhető a szolgáltatókon keresztül.További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE ÜgyfélszolgálatA levelem:
Tisztelt LG!
Szeretném megkérdezni, hogy az LG Optimus Sol E730-hoz mikorra várható az ICS (Android 4.0) frissítés. Valamint egy észrevétel, hogy az oldalon, szinte sehol nem szerepel a készülék..
Várom megtisztelő válaszuk, tisztelettel G***** Botond.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Simtu
senior tag
Végül is megcsináltam újra és most már fent csücsül a Zeus 6.2.
Köszi mindenkinek!
-
Simtu
senior tag
Most ott tartok, hogy befejezte a flashelést és bejött a recovery. Csak hülye voltam és lehúztam a kábelről, de ugye akksi nem volt benne, ezért kikapcsolt. Milyen billentyű kombinációval tudom elérni indításnál a recoveryt?
-
bubus66
nagyúr
ezt ted fel mert amit te irtál abban nincs recovery az a eredeti gyári
patched_lgp970_v20o_tmh_t_mobile_hu_recovery_root
pafched_lgp970_v20o_hun_recovery_root
Értelem szerűen a HUN is van recovery+ root
I
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Itt a recevorey- és root csak a leírás alapján csináld, a telepítés végen a recovery jön be úgy, hogy előtte másold fel az SD kártyára a Superuser.zip
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
törölt tag
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Szeretném ROM-olni a telót, de a ROM manager proginak ugye root jog kell. Hogy tudom ezt beállítani? 2.3.4 van fent.
-
törölt tag
válasz Hedgehog28 #12163 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz Hedgehog28 #12161 üzenetére
A Superuser.zip telepítened kell az SD kártyáról, meg a patchet is felteheted, le van írva mi van bent. csak akkor lesz root jogod, van egy olyan ott hogy root uninstallar tedd fel és ami nem kell azzal el távolíthatod.
Itt válogathatsz a Romok közül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hedgehog28 #12156 üzenetére
Félreérted, nem a powerampot cseréltem le, az egyik legjobb lejátszó, hanem a ROM-ot.
-
Hedgehog28
tag
válasz bubus66 #12160 üzenetére
Az 1.HSZ-ban található LG Optimus Black P970 Gyári ROM +recovery+ root linken található leírás alapján készítettem el. Semmi probléma nem volt vele. Minden sikerült elsőre. Az ebben a linkben található linkről töltöttem le a V20o -t. Csak azért próbálkoztam ezzel, mert a PC-ről való frissítés sem oldotta meg a problémát.
A fájlt letöltöttem és meg is jelent a "zöld robot" de ez teljes root jogot nem adott és nem tok belőle appokat törölni (mert arra gondoltam, hogy a gyárit törölném, hátha üti a két lejátszó egymást) -
bubus66
nagyúr
válasz Hedgehog28 #12158 üzenetére
(#12158) Hedgehog28
Az 1 hsz-ben találsz egy Superuser zip-et azt másold az sd-re és telepítsd, és lesz root jogod. A recoveryt, hogyan raktad fel? A T-mobile V20O recoveryt, honnan tőltöted le?
pcsabat
Az olvasásom alapján,van recoveryje, akkor a Superuser.zip-t felteszi és lesz root. De a Zeusz az alapból rootolva van nem?
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz Hedgehog28 #12158 üzenetére
ZEUS-t INNEN tudsz letölteni, gyári V20O rootolásában viszont nem tudk segíteni, még nem próbáltam. Nekem igazából ez a berecsegés és belassulás poweramp-nál csak képernyőzár feloldáskor jelentkezett, lejátszás során nem. Nem tudom mi lehet a gond nálad, talán egy másik rom meg fogja oldani.
-
Hedgehog28
tag
válasz pcsabat #12157 üzenetére
T-mobile V20 o recovery ROM van fent. A váltáson csak gondolkodtam. Sennheiser HD 202-vel használom és elismerem h eddig ez a legjobb lejátszó progi. A minőség számít, ezért kepesztek h ez megszűnjön mert irritál ez a recsegő hang. Fentebb már írtam, h nekem azóta van ez amióta 2.3.4 megérkezett. Hol találom meg a Zeus ROM-ot? Ja a Root joghoz meg kellene egy GingerBreak. Amit meg nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz Hedgehog28 #12156 üzenetére
milyen ROM van fenn? Nálam Gyári V20N-el (és Premete féle V20N lite-al is) csinált ilyen recsegést pl. mikor feloldottam a képernyőzárat (számok váltása közben nem). Most Zeus 6.22 van fenn + power amp 2.0.4 és nem tapasztalok semmi hasonlót. A power amp magasan a legjobb lejátszó sztem, én inkább ROM-ot cserélnék mint azt - már ha fontos a minőség és van egy jó fülesed is a telefonhoz, eszméletlen mit szól pl. egy normálisabb FLAC-al és a pio fülesemmel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Hedgehog28 #12150 üzenetére
Nekem is előfordult ilyen, aztán néha abbamarad. Most, a Marvel v8-cal nem tapasztalok ilyet.
-
Cooler96
aktív tag
Újból a gingerbread MIUI-ról: Beállt az aksi.Mostmár fixen két napot bír,úgy hogy este 2-3 %ot merül.Fagyás,lassulás,bootloop nem volt,mint ahogyan nagy rendszerhiba/akadás sem.Azt hiszem megtartom
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
sheep
addikt
válasz Hedgehog28 #12132 üzenetére
nekem is van powerampom de nálam jól működött, semmi recsegés nem volt
akkor lehet hogy ez vmi hardveres hiba lenne? Csak kérdés a szerviz foglalkozna-e vele..
a poweramp fórumokban nem olvastál utána?9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston Fury Beast DDR5 6000CL30 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, Pimax Crystal Light
-
embe
nagyúr
Mint írták neked lehet volt rajta más rom is. Az eladó meg az üzlet előtt visszarakta a tiszta a gyári romot. Én is ezt tenném eladás előtt. Várj még 2-3 teljes töltési ciklust. Ha utána is nagyon merül a teló, akkor sem kell azonnal kétségbe esni mert lehet valami app ragadt be.
-
Simtu
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor először SD kártya, aztán nekiugrok.
-
pcsabat
őstag
nekem a 2.3.4 V20O alapú Zeus 6.22 van fenn és vált be eddig a legjobban. Ezt itt tudod leszedni (először a 6.2-t, majd a 6.22- updatet külön.) Az általad linkelt leírás ehhez tökéletes, de a zeus oldalán is van egy angol nyelvű telepítési javaslat.
De létezik Marvel és MIUI is, meg pár lényegében gyári, csak LG appoktól kitakarított rootolt ROM is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#12143) Simtu
A leírás amit linkeltél az csak a 2.2-vel működik,a 2.3 nem tudtam vele rootolni.
Tessék itt LG_Root.zip van de én ezzel sem tudtam rootolni a 2.3-ast
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
-
pcsabat
őstag
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php#/assortmentProductId/51075589/shopGroupId/67670221
itt találhatsz 1200, 1500 és 3000 mAh aksit is hozzá. Nem tudom mennyit bírnak ezek, de én anno a 3000 mAh-t itt nézegettem hozzá (átlag felhasználásra tökéletes az 1500-s is, ennél nagyobbnak csak akkor van értelme ha sokat mész olyan helyre ahol nem tudod tölteni napokig)
-
pcsabat
őstag
sajnos előfordulhat. Tudsz hozzá venni, nem is annyira drágán, de nyilván nem ilyenekre akar költeni az ember egy telefon vásárlása után... Én a helyedben nyomnék rá egy battery calibration-t (kicsit lejjebb ír róla Embe kolléga), majd 4-5 töltési ciklust megvárnék vele. Lehet megtáltosodik az.
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy OB-t és gyanúsan gyorsan merül. Gyári 2.3.4 van rajta 2.6.35-ös kernel.
Reggel 5-kor levettem le a töltőről (100%), most 64%-on van úgy hogy 2 percet telefonáltam, az időjárás widgetet frissítettem és 30 percet rádióztam. Wifi kikapcsol, ha a képernyő is. -
Hedgehog28
tag
Sziasztok! Ismét segítségeteket szeretném kérni. A Power Amp (megvásárolt) lejátszóm továbbra sem működik megfelelően. Lejátszáskor az összemixelt albumoknál a számok között akad és hülye recsegő hangot ad. Ugyan ez az akadozás és recsegés tapasztalható amikor bekapcsolom a képernyőt (ez az egész azóta jelentkezik amióta 2.3.4-es rendszerre frisítettem)
Korábban kaptam egy ötletet, h töröljem az adatokat az alkalmazás menüben. Ez sajna nem segített. Most újraszórtam a rendszert. Feltettem a V20o T-mobile patch+recovery-t. jó is volt minden, de miután feltettem a Power Amp unlocker-t akkor kezdődött minde előről. Már megint recseg.
Na most mit tegyek?
Előre is köszi a segítségeteket -
bubus66
nagyúr
eladogeppc
Az Arab firmware téma meg oldódott, vissza kapta a vétel árat, segítségemmel, ha valakinek ilyen problémája van nyugodtan kereshet PÜ-ben. tudok segíteni. Valamit a Vaterán nem biztos, hogy meg lehet találni, a GSMHome nevezetű valamit....
jegenye77 azért vagyunk, hogy segítsünk, Becsüljük benne, hogy ide jött a topicba, és nyíltan meg mondtam hogyan egyezett meg veled néha nem úgy sikerül le írni ahogy sokan szeretnék..
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#12125) embe
Ez igaz de mi az ami meg is jegyzi? mert se bin se log fájl nincs bent. Ha van is max az első újra indításig jegyzi meg. De azt hiszem ezt még a ZTE oldalon olvastam, vagy is a zsocáék írták. Tényleg főleg nem volt b.m-s kollégának szántam kötekedés képen.
jegenye77 fórum társnak okos lett a telefonja!!!
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
embe
Te neked a egy pár android már meg fordult, kezedbe. Kalibrálni lehet, de sok értelmen nincs, mert a ha újra telepíted akkor úgy is elfejti a telefon. Tév hiedelem amit mondenak, hogy 16 órát tölteni. Ha a leírás alapján csináljatok, akkor biztos, hogy jó lesz. Nem kötekedésnek akarom csak én így szoktam, és az androidot le kell meríteni 2%.ig utána fel tölteni 100%-ig + 1órát, és jobb lesz mint a kalibráció.
Li-ion
"Nincs szükség az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..."Egy kis leírás az aksik töltéséről.
Lítium-ion akkumulátorok töltése
Egyetlen módszer van a lítium-bázisú akkumulátorok töltésére. Az úgynevezett "csoda-töltõk", melyek az akkumulátorok feljavítását illetve élettartamuk megnövelését ígérik, a lítium-kémiában nem léteznek, ahogyan a szuper gyorstöltõk sem. A lítiom-ion akkumulátort elõállítók használati utasításai határozottak, szigorúak, a töltést ezek szerint kell végezni. A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az elsõ töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktõl, vagy akár az ötvenediktõl. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy elsõ alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles idõkbõl maradt fenn. A töltõ 3-4 óra után automatikusan kikapcsol...A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
válasz oszi666 #12121 üzenetére
Egy esélyt adj az aksi kalibrálásnak!
Erre én a battery calibration-t használom.
Egyszerű a használata:
- feltöltöd az akksit 100%-ra. közben be van kapcsolva a progi.
- ha feltöltötted, és 100%-ot mutat, rányomsz a calibrálásra, amikor végzett kihúzod a töltőt.Ezután lemeríted a telót, de használat közben ne tölts rá! Amikor kikapcsol, annyira lemerült, ismét feltöltöd egy huzamban 100%-ra. Ennyi.
Hátha segít! Ha meghülyült - vagyis hülye adatot tartalmaz a baterystat fájl, akkor lehet ez segít.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Hát a 2.3-as teljesítményük után, én baromira nem várom az ICS-t. Olyan 90%-ig vagyok benne biztos, hogy mind határidőben, mind tudásban csalódás lesz. Nem is veszek többet LG-t, viszont ezt azt OB-t elég akciós áron sikerült beszerezni, és belefektettem már elég energiát a rom-olásba ahhoz, hogy most megtartsam egy jó darabig.
-
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #12109 üzenetére
Adok a Zeusnak még egy esélyt. Idegesít a gyáriban az emelkedő csengőhang. Most visszavettem a gyári értékre a cpu órajelét. Eddig 1100MHz-en ment. Most beállítottam 1000-re.
ha így is vacakolni fog, akkor valóban a gyári rom marad.darthdenes : ezért javasoltam a másik gép használatát. Volt akinek ez segített.
-
oszi666
őstag
akinek zeus rom van fent, meddig bírja az aksi? nekem kb 2 óra 3g netezés, 2 óra zenehallgatás, meg kb 1 óra facebook chat, és lemerül 10 óra alatt... de a fura, hogy ha nem csinálok semmit, akkor is 10 órát bír.
nektek hogy bírja?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
darthdenes
tag
sikerült, működik a teló!
Tehát: 2.2 akartam frissíteni lg mobile support toollal, de 16% után nem akart semmit sem csinálni, csak S/W update írt ki. A megoldást a támogatott szolgáltatások---- helyre állítási mód opció hozta meg! Érdekes módon a saját masinámon win7(32bit) nem sikerült. De egy wista (32bit) laptopon sikerült. Működik. Tehát hátha valaki tud ezzel az infóval valamit kezdeni.
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Különösen bubus66-nak! -
kengyel
nagyúr
válasz bubus66 #12109 üzenetére
Én eddig mindenben a gyárit használtam. Csak kezdem megunni a gyári felületet és gondoltam csinosítanék rajta valamit Ami persze nem jár nagy fogyasztással minden tekintetben. És teljesen gyári rom van rajta lassan egy éves a telóm és csak az LG updaterrel frissítettem máshogy nem nyúltam hozzá.
kengyel
-
oszi666
őstag
nah megvan az első problmémám.... a telefon hangszórója, az elülső folyamatosan recseg, mint a rádióknál, amikor nincs rendesen hangolva. akkor is amikor nem telefonálok, pl lezárt képernyőnél ma kezdte és nem tudom miért
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
bubus66
nagyúr
(#12107) embe
Vártam, pedig, hogy írsz valamit a Zeuszról? De ahogy akkor olvasom neked se jött be?
(#12108) kengyel
Eddig melyik launchert használtad? Mert én tudok neked ajánlani, a ADW EX a CM7-ben is ez van, témákat ikonokat stb lehet letölteni hozzá.A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
Na visszaálltam a Zeusról a gyári kitakarított 2.3.4-re. Csinált 1-2 hülye lefagyást, merülést. Így jött a backup6restore.
-
pcsabat
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz pcsabat #12091 üzenetére
(#12091) pcsabat
Elhidd hogy az LG küldte!!! Szerinted, én szerintem meg nem, mivel nem lesz szolgáltató függő, ezért bárki frissíthet, mindegy melyik szolgáltatóhoz tartózik.
(#12104) kengyel
Milyen ICS témát tettél rá? Melyik ROM-ra?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz pcsabat #12091 üzenetére
(#12091) pcsabat
Te nyugodtan várd meg a 2013 Júliust én meg a 2012 szeptembert.-december-ig Szerintem ez év második fele az nem 2013 július ugye? Az LG hivatalos állás foglalása. Ha az LG Hazudott, akkor én is, de ezek szerint 2013 júliusban lesz ICS???? Nyugodtan rá kérdezhetsz, akár telefon szám alapján, akár e-mailban... Én azért bízok abban amit leírtak.
#12101) kengyel Való színű, hogy kin lesz az ICS, ha az LG nem hazudott, amit nem tartok való színűnek.
26/04/2012
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt Tamás! (bubus66)
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Az Ice Cream Sandwich frissítést az LG az év második felében tervezi a P970-es készülékekre. Elsőként az angol, valamint az ázsiai területekre indul meg, majd ezt követően kezdődik a többi területre vonatkozóan az elérés.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17). Kérjük, ossza meg velünk véleményét az üzenet alján található kérdőív segítségével.
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Received Date : 26/04/2012 09:28 48
The type of inquiry : Software/Hardware updates
Product/Model No. : GSM/LGP970Tisztel LG!
Szeretném meg kérdezni, hogy az LG Optimus Black P970-hez kb mikorra várható az ICS frissítés. vagy is az ice cream sandwich? Várom meg tisztelőválaszuk tisztelettel Tamás.
Click here if you have more question
A következő kérdőív kizárólag szolgáltatásaink fejlesztését szolgálja. Kérjük őszinte visszajelzését.
Mennyire volt elégedett a kérdésére kapott válaszunkkal?
Ha nem elégedett a valaszal, amelyet adtunk:
Kérjük ne válaszoljon erre a levélre, mert ez a cím csak üzenetek küldésére szolgál.
A törvényeknek és előírásoknak megfelelően a felmérésben kapott válaszokat csak az LG szolgáltatásainak fejlesztése céljából kerülnek felhasználásra. Az LG adatvédelmi politikai részletes információk a www.lg.com/hu oldalon olvashatok.
LG Ügyfélszolgálat
Ha most kétszer meg jelenik akkor
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12087 üzenetére
(#12087) darthdenes
Az igaz, hogy nem írtam oda mit akarsz a KDZ-vel? Abba a gyári Romok vissza állításánál lévő romokat tudod letölteni. Az SmartFlashTools-hoz is fel kell rakni. Erre gondoltam, msxml.msi, De írtam egy PÜ-t
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz oszi666 #12100 üzenetére
Tulajdonképpen teljes mértékben egyet kell értenem veled. Az én bajom is ott kezdődik hogy kijön egy újabb verzió és nekem azonnal kell ,de pénzem egy jobbhoz az ablakban figyel. És nálam is pont azokra a dolgokra van használva mint nálad és ezeket hibátlanul teljesíti. Minden esetre még azért várok. Egy kicsit bízok benne hogy a 2.3-is kiadták talán ez is kint lesz ebben az évben.
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest