-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkDeer
senior tag
Nekem sem a gyári V20O sem a Zeus romok alatt nem működött a Call Delay Patch. Szóval továbbra is várok 2-3 másodpercet és csak azután szólok a telefonba, mert előtte nem hallanak.
-
Cooler96
aktív tag
válasz tzsolesz #13083 üzenetére
Nem,nem.Összekevered de már megvan rá a megoldás.A csengőhang/ringtone késik,és mivel miui van fent ki kellett kapcsolnom a firewallnál egy beállítást.Egyébként miuinál nicns ez a probléma(call delay)
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
oszi666
őstag
válasz pcsabat #13082 üzenetére
lehet kapni olyan 5-6000 ért 2000mAh akksit napelemes meg mini usbs töltővel, kb 8 óra amíg feltölt napról sajnos nem emlékszem hol láttam már, de kb ilyen árban vannak
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
pcsabat
őstag
ez sem rossz ötlet. Igazából ha áram nélküli helyre megyek az egyhuzamban max 2-4 nap szokott lenni. Annyit meg reményeim szerint két aksival ki lehet bírni, még ha kell a gps is. Több tíz ezres megoldás annyira nem érdekel, viszont ha kulturált áron lehet ilyen napelemes töltőt szerezni arra vevő lennék.
-
oszi666
őstag
es hogy az io scheduler mire valo? nem talaltam meg az xdan...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
valaki meg tudja mondani hogy zeus tweakernel mire valo a set governor fubkcio es hogy melyik mire valo?
-
Cooler96
aktív tag
Nálatok nincs az a jelenség,hogy valaki hív,felvillan a képernyő és rá kb 2-3mp-re kezd el szólni a csengőhang.
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
pcsabat
őstag
válasz tzsolesz #13072 üzenetére
de kell, ugyanaz a méret ahogy nézem mint a 3000-es, de ha már tégla méretű tőle akkor bírja jobban, ezért lenne jó egy 3500-as. Egyébként szabadban, táborozni, bulizni, GPS-ezni kocsiban stb. mindegy nekem mekkora. Csak hétköznapi használat során, melóban ne legyen óriás.
-
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Valaki nem tud olyan webshop-ot Magyarországon ahol kapni a telefonhoz 3500 mAh aksit. Jön a túra szezon és jobb lenne a 3500-s mint a 3000-es, ha már ugyanakkora a kettő.
-
bubus66
nagyúr
A V20N-be is beletettem a kamera app-ot abban is ki lehet kapcsolni a hangot.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
szl79
csendes tag
Engem egyébként ez az android játék a PC-s linuxra (mondjuk ez is linux) emlékeztet...
Aki ért hozzá az olcsón (leginkább ingyen) brutál pöpec rendszert tud fabrikálni, aki meg hüle az vesz Macet, vagy Windowst...
Úgy látom telefonban ez a tendencia dettó ugyanez...[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13064 üzenetére
Igen én értem de a Ki Takarítottba neked kell beletenni a lgp970-signed.zip tedd fel ROM telepítés után és akkor vissza tudsz menni a recoverybe. bent van a Quick Rebbot de a pacthet tedd fel mert abban van a market holnap meg lesz az is amiben ez már bent lesz.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13057 üzenetére
Ja a tárhelyhez elfelejtettem írni a jumbofilesen van 500 GB-om
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13056 üzenetére
(#13056) 8nemesis8
Fent van még a Zeusz?
Tölsd le ezt az app-ot Quick Boot (Reboot) Innen Ezzel betudsz lépni a recoveryba a pachbe a legelsőben benne van
Hogy tudnám a gyári widgeteket másik launcher alá betenni? Vagy a Launcher ami gyárilag van az melyik?
[ Szerkesztve ]
-
szl79
csendes tag
De csak azért mert SOS, ennyiből max. egy Samsung minire fussa majd...
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13054 üzenetére
(#13054) 8nemesis8
Magába a CWM-hez nem kell Root ha kellenem, akkor hogyan tudnál flashelés után bármit is telepíteni a recoveryből? Amikor az, superuser.zip-et felrakod, akkor sincs még root jogod. De hogy meg értsd, igen van ROOT jogod, ha a Lite RO? Bármelyikét felrakod a root nem a recoveryhez kell
Mivel csak gyomlálva lett a ROM és így meg marad a root!Igen a Letöltött ROM-ot felmásolod az SD-Kártyára, és onnan tudod fel tenni.Ha csak az SD-re és ugyan úgy mint a Zeuszt tetted fel.
Ja nem romoltam most kivételesen telefonálásra használtam.
[ Szerkesztve ]
-
szl79
csendes tag
Fölraktam ahogy mondtátok ide, de nekem kicsit komolytalannak tűnnek az emberek. Nem tudom mit várnak, egy ilyen szintű telefont adjak oda 30 ezerért?
-
bubus66
nagyúr
válasz 8nemesis8 #13050 üzenetére
(#13050) 8nemesis8
A Romba nincs recovrery az a telefonon van. Terméseztessen, van bent rootol-val van mivel felrakta, a telefonomra csináltam egy backupot, és a backuból csinálta meg. Ki lehet takarítani a romot, de azt is csak akkor, ha van root jogod, csak ott nagyon figyelni kell. Csak a backupnál menti le a recoveryt.
(#13051) tutis
itt van még ez az alkalmazás tedd fel Meg van a egy pathc lg_p970-signed.zip néven a leírásomba a le van írva mi van bent. Letöltheted és az is fel teheted recoveryből.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
tutis
őstag
pár napja a wifi iszonyatosan leszívja az akksit, fura...
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
dave182
senior tag
Az XDA oldalon található beats audio mod-róla tud valaki valamit?
-
bubus66
nagyúr
Van Már Zeusz V6.25 update. Zeus v6.25 by Huexxx
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13043 üzenetére
Igen rendesen csak az tárhely nem lehet honlapot készíteni.
-
8nemesis8
veterán
válasz Synaptic #13037 üzenetére
A telefon használhatóságán sokat javít, ha nem a gyári romot használod. Én szoktam telefonálni is napi 10-15perc mindig megvan. Amíg még ingyen beszélek
Akkor nem telefonálok ezen, ha romot pakolok rá, addig van másik számom, ha nagyon fontos valakinek.Neked gyári rom van rajtA?
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #13038 üzenetére
Az oké de 15 GB van a 4share-n meg a honlaphoz elég a 1,5 GB. Az atw.hu-s honlapnak a 3x a tárhely.
-
bubus66
nagyúr
Persze szoktam, de mivel úgy nem adom ki a kezemből a ROM-ot, hogy nem próbálom ki így kénytelen vagyok telepíteni. Mivel rá fújni nem tudom a ROM-ot. Viszont én csak próbaképpen tettem fel a Zeuszt nekem jó a kitakarított gyári ROM is.
-
atillaahun
veterán
Néha napján szoktam, de nem sűrűn.
Végül is ha a mélyére nézel a dolgoknak, mármint ha van rá érdeklődésed, igényed, akkor találni azért bőven hibákat, hiányosságokat, de telefonálni azt valóban nem lehet majd jobban vele.
Mondjuk ha csak azért vettem volna készüléket, akkor valszeg egy 3e forintos bunkofonom lenne.(#13036) bubus66
Miért nem csinálsz egy DROPBOX-ot? Alapból 2,5 GB-al kezdesz, ha feltolsz rá 3 GB videót, akkor annyival véglegesen kibővítik a tárhelyed, és máris van 5,5 GB-od, plusz pár aprósággal már 6, és asszem 20-25-re bővíthető, azzal egész jól el lehet gazdálkodni.[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Csak úgy halkan és félve megkérdezem, Ti telefonálni is szoktatok a masinával vagy csak agyba főbe romokat pakolgatni. Nem egészen vágom mit vártok mi lesz jobb egy zeus 6.24 ben min a 6.23 ban volt ...stb
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13029 üzenetére
A másikból nem lesz már? A sima magyarból? Amit 24.-én frissítettél?
A másik:
Ezt a GPS fixet nézte már valaki?
Én most felraktam és egyenlőre ezzel sem jó, bár érdekes volt.
Először kézzel beleraktam a megfelelő mappába akkor látott 3 műholdat 2perc után, de 20-25perccel később sem tudta megtartani őket. Mondom akkor restart hátha megoldja, de nem azóta meg látni sem lát műholdat... -
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Igen azért írtam mert azt hittem a kezdő lapot adja be A link az a TMO-os a kikapcsolható kamera hanggal. De van egy patch is csak akkor előbb törölni kell a fent levő ArcCamera app-ot.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Mitől lehet az hogy lementettem a telefonszámokat a sim kártyára és érdekes módon telefon újraindítás után egy kettő telefonszám egyszerűen eltűnik a listából. Már nem egyszer megcsinálta és pont fontos számokat tüntettet el gondoltam megkérdezem tőletek. Aki tud erre választ adni szívesen venném. Köszönöm.
kengyel
-
8nemesis8
veterán
válasz bubus66 #13022 üzenetére
Most jutna időm a Zeus romot frissíteni vagyis ma este.
LG Optimus Black P970-V20O_HUN-lite.2012.05.24- bubus66
Erre szeretném megpróbálni, de 404-et kapok az oldaladon. Meg tudod nézni miért?Itt csak SD kártyára kell másolnom ezt a zipet, wipe mindent amit korábban beszéltünk, majd sd kártyáról install ezt a zipet, ugye?
-
bubus66
nagyúr
A kitakarított ROM-okban az keltett cserélve a ArcCamera app, Kilehet kapcsolni a hangot. Olvasd el a telepítési leírást. Folyamatosan töltöm fel őket. De meg található patchben köszönet ért "embe"és "atillaahun" fórum társaknak. LGCamera_mute.zip néven található meg.
-
bubus66
nagyúr
válasz dave182 #13020 üzenetére
Most telepítem a Romot,. amelyikbe beletettem a kamera apott. Ha jó akkor azt a kitakarított romokat rakom fel ide a logout blogba meg az oldalamra is amelyikbe ki lehet kapcsolni a kamera hangot. Igen ezentúl a kitakarított ROM-okba a ki lehet kapcsolni a kamera hangot.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz dave182 #13018 üzenetére
(#13018) dave182
Előszór! Hangot kilehet kapcsolni a kamerába, letörlöd a régi Arc kamerát és az embe által adott zippet fel teszed és lás csodát ki lehet kapcsolni a hangot Már dobom is bele a romokba. A Patchben van egy olyan, hogy SystemAppRemove azzal töröld ki a ArcCamerát,és utána mehet a recoveryből az embe álltál linkelt LG_Camera_mute
EsFileExplorer Beállitások/ Rootexplorer pipa kapsz root jogot engedélyezed, utána allatta Fájl rendszer csatolása, most már tudsz turkálni a systembe csak finoman mert baj is lehet.
-
bubus66
nagyúr
-
dave182
senior tag
válasz atillaahun #13008 üzenetére
Oda hogy tudom betenni?
-
bubus66
nagyúr
válasz dave182 #13002 üzenetére
Lehet, hogy estére meg csinálok egy patchet, vagy bele teszem a ROM-ba, P990 Kameráját azon ki lehet kapcsolni a hangot.
embe
Igen azt hiszem ez volt nekem csak szét volt szedve a lib mappa fájl ki volt belőle kapva.Amit linkeltél annak is van hangja, na mindegy este meg csinálom majd.
[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
Hiába telepitem az arc camera patchet továbbra is van hangja a kamerának..
-
oszi666
őstag
hát pesten metrót kivéve mindenhol van 3g, és jóideig azt is használtam. csak aztán kiváncsiságból kipróbáltam a 2gt és nem láttam olyan egetverően nagy különbséget. úgy értem, pl buszon nekem nem számít, hogy a MA 1 vagy 2 mp alatt töltődik. legalább a türelem erényét is megszerezhetem
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- BMW topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest