Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz foxymaxy #12399 üzenetére
Elvileg ezek nem működnek:
" Whats not working yet:
Camera
Sim Lock Security
Partial GSM
2G/3G
Hardware Acceleration
You cant download any app from market yet..."
Így nem látom értelmét a próbának.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
foxymaxy
senior tag
-
atillaahun
veterán
Pár napja olyat játszik a telefon Zeus-sal, hogy ha töltőre rakom nem alszik el automatikusan a képernyő. Bármi ötlet, hogy mi(lyen program) okozhatja? Már végignéztem minden beállítást, ami eszembe jutott. Veletek még nem fordult elő ez?
-
-
bubus66
nagyúr
(#12394) embe
Írd majd meg, hgy van-e bent magyar nyelv. Az ICS kinézetben.
Igen a kamera nem ér semmit a CM7-ben sajnos.Pedig elég gyorsnak tűnik. Úgy, hogy repült a kukába megy vissza a gyári.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
válasz foxymaxy #12392 üzenetére
Mint írtam megy a levesbe. Pedig még feltettem recoveryből a gyári kamera alkalmazást is. Azzal is olyan vacak.
De ha már így "romolgatok" kipróbálom, megnézem ezt az ICS kezdeményezést.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz #09908736 #12389 üzenetére
Én az update-cm-7.2.0-RC2-plusfixes-p970-signed romot tettem fel. A videófelvételnek ugyanolyan szar hangja van, mint a korábbi CM romoknak. Halk, csak sistergés hallható szinte. Megy is vissza backupból a zeus.
-
bubus66
nagyúr
Meg próbálom én is, hogy milyen.
A.J. Crowley
Melyik kell az UPK-ban is van 2 azzal meg próbálom akkor. sima recovery-t az CWM 5.0.2.6-tal.
Az a hangerő + - gombokkal működik?[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
törölt tag
válasz bubus66 #12382 üzenetére
Nem, akkor lenne magyarázatom. Na mindegy, ez az örök rejtély lesz.
Viszont CM2 fejlemény: nem mindegy milyen recovery van fenn. Touch recoveryvel nem települ, viszont visszatettem a sima recovery-t, azzal települt, most indítom újra. Ha elindul referálok, engem legfőképpen az audio bug jelenléte érdekel.
Szerk.: El sem hiszem!! Működik az audio a CM-ben!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
bubus66
nagyúr
embe
Próbáltad ezt CM7.2.0 RC2?
(#12376) gpek
Nyomkodok mindent abban a fránya CW-ben és nem akar eltűnni az istenért sem. Te hogy csináltad erre kíváncsi vagyok?
(#12377) A.J. Crowley
zsebemben hordva elrepedt az előlapi üveg. Hát hogyan sikerült ?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#12376) gpek
A wipe data hogyan törli a CWM-et ezt érdekes? Ezt írd meg nekem légyszíves.ha Felteszed a QuickBoot-t és elindítod biztos, hogy van recovery. Ezt még nem hallottam meg nem is tapasztaltam. Én csak a Gyári root + recovery nélküli rommal tudtam törölni, a CWM-t Azért mert nem tudsz eseteleg segéd app nékül belépni az nem azt jelenti, hogy nincs.
(#12373) fanvanhollan
Mint már egy pár hozzászólásal előbb írtam amit ebbe #12373 a hozzászólásodba belinkeltél, az a v10-hez való, azzal nem is fogod tudni, a V20-at rootolni, csak a recoveryből.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma reggel a lakás és a buszra menetel között, a zsebemben hordva elrepedt az előlapi üveg. Szerencsére az LG logó és a kamera körül, nem érinti a touch részt, de rohadt bosszantó, 8 hónapos a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
gpek
tag
Na úgy tűnik összeállt a telóm a hétvégén. Egész gyorsan bár volt néhány szívattyú.
Azért írom le hátha valakinek segít!
A gond a rootal volt hogyha nem csináltam a superuser után wipe data cash törléseket akkor reboot volt a progik telepítésénél.Szal a folyamat
- SmartFlashTool_Externallal a v20n root recovery rom.
- Clockworkmod-ba superuser.zip
- Wipe data törölgetés (Ez után nincs CWM csak ha installálsz egy rom managert, viszont a root marad, és tök gyári lesz a rom.)
- Titanium backup install Playből
- TB-vel a szoftverek kigyapása.
- Mybackup Proval vissza az én mentéseim.Érdekesség a Mybackup (volt rootja) nem igen akarta visszarámolni a progikat látszólag lefutott de a gyári LG launcher vagy hogy nem mutatta az ikonokot kézzel kellett a zipből fel installni.
De most asszem normális és stabil is.
Gpek
-
Cooler96
aktív tag
válasz fanvanhollan #12374 üzenetére
root jog nélkül semmit nem tudsz csinálni
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
fanvanhollan
csendes tag
Recoveryben feltudom rakni az arccamera.apk-t?
-
fanvanhollan
csendes tag
Az mitől lehet hogy többször is próbálkoztam ez alapján:http://logout.hu/cikk/lg_optimus_black_rom_telepitas/bevezeto.html
és egyszerűen nem rakja fel a superuser programot:S v20o-n és v20n-re is próbáltam felrakni. -
darthdenes
tag
válasz darthdenes #12369 üzenetére
Kipróbáltam másik gépen is, de ott sem akar bejönni a s/w felirat. Driverek fenn, a telóból minden kiszedve, de nem akaródzik s/w bejönnie.
-
embe
nagyúr
válasz gzbotii #12370 üzenetére
Pontosítok: az új CM7.2.0 RC2 romra gondoltam. Tehát nem a CM9-re gondoltam.
-
Cooler96
aktív tag
válasz fanvanhollan #12366 üzenetére
Olvasd el az első hozzászólást.És olvass vissza.Naponta 10 ember kérdezi ugyanezt meg.
-
bigdady
nagyúr
válasz fanvanhollan #12363 üzenetére
Nekem gyári v20n alatt van ilyen.
-
sheep
addikt
válasz fanvanhollan #12363 üzenetére
nem mindegyik romban van
akkor rootolod és kicseréled egy hangtalan kapera apk-ra, régebben volt linkelve
asszem arc camera a neve9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
fanvanhollan
csendes tag
Hello!
Hogy tudom a gyári kamerának a hangját lenémítani v20o alatt? -
bigdady
nagyúr
válasz fanvanhollan #12359 üzenetére
Elinditod majd beállitások kamerahang kikapcsol
-
Recon666
Közösségépítő
válasz darthdenes #12357 üzenetére
Kivetted sim, mem kártyát? Folyamatosan nyomtad a hangerő fel gombot míg rádugtad az usb kábelra?
[ Szerkesztve ]
-
fanvanhollan
csendes tag
Hello!
Hogy tudom a gyári kamerának a hangját lenémítani v20o alatt? -
bigdady
nagyúr
Ezt a tokot ismeri valaki? gumi vagy kemény műanyag?
Gumirozott kéne, tudtok ajánlani valamilyet? -
darthdenes
tag
El vagyok átkozva?
ennél a pontnál:
5.Majd tartsd lenyomva a Hangerő+ gombot és közben csatlakoztasd az USB kábelt, mig meg nem jelenik a S/W felirat a telefonon.S/W felirat nem jelenik meg. (driverek fenn vannak)
Mit csináljak?
-
Recon666
Közösségépítő
válasz darthdenes #12355 üzenetére
Tehát. Ha a rom managerből kész a recovery, akkor wipe data\ factory reset -> instal zip \rom\ from sd card és ennyi. \Persze backupot csinálj, ha még nincs\
[ Szerkesztve ]
-
darthdenes
tag
ha feltettem és megcsináltam ezt!:
LG Optimus Black P970 Gyári ROM +recovery+ root
utána felszeretném tenni a Zeust: (amit a recoveryből kell feltenni)Zte bladenél előtte végig kellett menni ezeken:
" Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache"Itt is meg kell csinálni?
-
jegenye77
addikt
válasz bubus66 #12347 üzenetére
Igen arra!
Ebben tudnál segíteni?Blade-en IA2-nél volt ilyen beállítás és tök jó volt,hogy ha elfelejtettem valamit akkor nem kellett feloldani.Azt hiszem 10-15 másodpercig be lehetett állítani.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12350 üzenetére
A V20O is meg az N ből is van magyar meg EU-is a V20O-bol van TM meg Vodás is
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12348 üzenetére
Melyiket akarod azt neked kell eldönteni. A V20O EU-val mit akarsz? Tedd fel a V20O-t aj újabb.
-
-
jegenye77
addikt
Mi annak a programnak a neve amivel le lehet ellenőrizni a letöltött romot mielőtt telepíteném?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz darthdenes #12342 üzenetére
(#12342) darthdenes
A letöltésnem mögé van írva. Mit akarsz a V20O EU-val ha a Zeuszt akarod fel rakni?
Innen XDA így van írva
v6.2 (based on V20O): b9eee84c792dd23b1c70ac1f1d210094 - mirror
v6.2n (based on V20N): 7a79ddfc9fd99864e725aadd2f25ac28 - mirror
v6.21 update (to flash over v6.2): 7306c0ec3f0586f1f221b3a97d746941 - mirror Ez az O
v6.21n update (to flash over v6.2n): ec478d5cd14ff2a1861c6c93cb8c1f7b - mirror
v6.22 update (to flash over v6.2 or 6.21): d7ff8872f2da2c9ddd92d607725dcc1a - mirror ez az O
v6.22n update (to flash over v6.2n or 6.21n): 68911dd82c81ab4e8a1e1e73b5828d55 - mirrorA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
darthdenes
tag
Zeus felrakásakor honnan tudom, hogy a v20o vagy v20n közül melyiket kell feltennem?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1454274
Jah!! Most találtam a v20n eorópát kell feltennem ugye?
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
az aksi merülésről csak annyit, hogy pár romot már kipróbáltam a telefonon
a rom cserét mindig full-ra feltöltött aksival csinálom
és az a tapasztalat hogy némelyik rom-nál elég szélsőségesen viselkedik a telefon aksija
pl: este 10 után feldobtam 1 romot a telóra próba-képpen másnap reggel 4-kor csutkára lemerült, azt hittem hogy van 1 drága papírnehezékem
felraktam a töltőre és pár óra múlva működött rendesen
tanulság:
-a rom cserét nehezen viseli az aksi
-érdemes 1 töltési ciklust be iktatni romcsere után a meglepetések elkerülése végett
-nagyobb teljesítményű aksi nemártana a telefonbaegyébként gyári rommal ha nincs nyúzva a gép 3-4nap max
intenzív használattal félnap alatt is lemeríthető :-/e pluribus unum
-
oszi666
őstag
válasz bubus66 #12327 üzenetére
Felre ertesz azert irtam h ne linkeljek be tobbszor, mert csak ezen a forumon legalabb otszor kint van. eleg beutni a keresohe hogy akksi es kidobja. amit en irtam egy masik megoldas ami hatha mukodik masoknal is. jo az a leiras is csak nem mindig jon ossze.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #12337 üzenetére
(#12337) atillaahun
A framework-res.apk-ban van a default_wallpaper a mérete 960x800-as A hátér kép méretének is ekkorának kell lenni? Csak azért kérdeztem mert 800x960 írtál. 960x800 kell lenni,meg néztem az LGHome-ben is.
bigdady
A képet csak mintának mutatom az LGHome-ből való ekkora legyen a mérete.
[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
válasz atillaahun #12332 üzenetére
Ésazt hogy a kezdőképernyőkön mindegyiken külön jelenjen meg a háttérkép és ne lehessen görgetni?
-
bigdady
nagyúr
válasz atillaahun #12332 üzenetére
tehát 800x960. Köszi
-
bigdady
nagyúr
Honnan lehetne leszedni és pontosan milyen felbontásban háttérképeket ami mondjuk van olyan minőségű és olyan szépen is mutatnak mint amik gyárilag vannak a telefonban? (tudom hogy a telo 800x480-as)
-
kengyel
nagyúr
Hol lehet venni bele nagyobb aksit ? Ez engem is érdekelne
kengyel
-
Cooler96
aktív tag
flatzki csapata nagyon nyomja a CM9-et már csak a kamera,sim lock,részben a gsm,2g/3g,és hardveres gyorsítás nem megy
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #12325 üzenetére
bocs 11%-on van az jó 4 nap alatt.
oszi666
Ha olvastad azt a leírást mert abban is bent van az hogy nem is tudod, meg nem is szabad 2-5%-nál jobban le meríteni. Nem fogom többet belinkelni, akkor várok egy leírást általad, a Logout blogban , hogy mások is tanuljanak belőle,vagy főoldalra írd ki, hogyan kell tölteni az aksit. Akkor az is rossz, hogy a 100% + 1óra azt is én írtam. Én minden egyest, telefonomnál, a leírás alapján csináltam, és nekem jó volt, mindig.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
az akksik miatt ne aggódjatok velem ez volt:felraktam zeus romot, és valami kegyetlen gyorsan 6 óra alatt lemerült, de csutkára, úgy hogy fel se oldottam a képernyő zárat. (tényleg egyszersem érte hozzá, 4+2 órás gyakorlat volt suliban) aztán úgy töltöttem kb 5ször, hogy megvártam amíg kb 5%ra merül, és utána csutkára, amikor elére a százat akkor is hagytam még egy órát. msot olyanra beállt, hogy 4 óra alatt esett 1 % ot
kering itt a fórumon egy hozzászólás a lítiumos akksikról. engem teljesen hidegen hagy, a gyakorlatban nem úgy működik ahogy ott le van írva, úgyhogy könyörgöm ne linkelje be mégegszer senki hogy mennyire kotlák gyökér vagyok!!!!!!!!
szóval summa: ne hagyjátok kikapcsolásig lemerülni, hanem 4-5 %körül elkezdeni tölteni és csutkára utána!!! zeus v6.22vel btw
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
bubus66
nagyúr
válasz clark68 #12318 üzenetére
Ez nagyon jó 4 nap 1óra 1perc 23 másodperc és 1200 MHz-en:? Még 48%-on? Ezt hogyan csináltad? Nem akad a telefon 1200? ilyen aksi nekem is kell.
-
bubus66
nagyúr
(#12317) Kerio
Vakon tudom csak továbbírni.
Volt már ilyen,azt hiszem meg is beszéltük,ha vissza olvasol.Van egy patch az receovery+root le írásban abban van egy olyan hogy 1TapCleanaer, töltsd le és telepítsd fel. Azzal tudsz böngésző gyorsító tárat is tisztítani üriteni.
(#12323) clark68
Az milyen az a cahchecleaner?
[ Szerkesztve ]
-
clark68
tag
válasz atillaahun #12319 üzenetére
Csak ezt lőttem,kíváncsi voltam mennyit megy el ha nem nyomkodom egész nap.
-
-
Kerio
őstag
válasz atillaahun #12307 üzenetére
Sajnos nálam a "fos" zeus rom is azonnal leugrik 99%-ra.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Felkerült a zeus rom a telóra.
Hogy tudom azt beállítani,hogy ha lezárom a telefont és pár másodpercen belül újra nyitom akkor ne legyen "billentyű" zár?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #12311 üzenetére
Le vettem a töltőt be kapcsolva töltöttem, és maradt 100%-on. Mert úgy töltöm, hogy amikor jelzi, hogy fel van töltve teljesen, akkor még egy órát rajta hagyom.
-
bigdady
nagyúr
Kéne a v20n.emre root kitörölni a kibe dllamot és mp3 csengőhang is kéne.
Ez alapján csinálnám de LG driver link no longer exist.
Eszerint csináljam? Van még jó link vhol? -
bubus66
nagyúr
Érdemes elolvasni, mit írnak az akkumulátorokról.
(#12310) bigdady
Próbáld meg vele,de én nem tudtam a V20 szériát meg csinálni, a Leírásaimba meg találod az LG Drivereket. Ha sikerül írd meg, hogyan kell meg csinálni. A V20 szériát eddig csak recoveryből sikerült, rootolni, az XDA-n sem találtam, csak rootot, hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #12307 üzenetére
Na akkor most ezt is tudom már, de most töltöttem fel akkor meg nézem, hogy ha leveszem akkor, menyit ugrik le. Én hetente egyszer ki szoktam kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz bubus66 #12305 üzenetére
Hát onnan, hogy fent hagyom éjszakára tölteni, majd reggel lehúzom, abban a pillanatban máris lezuhan a töltöttség 100%-ról 98-ra.
Az persze más kérdés, hogy kikapcsolt állapotban fel lehet tölteni 100%-ra, és úgy máris kibír 10 perc használatot merülés nélkül, csak hát a tökömnek van kedve kapcsolgatni folyton a telefont.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ha már az inditódallamot nem birom kiiktatni root nélkül, mp3-at csengőhangnak hogy tudok beállitani? Azt sem lehet root nélkül? Ne már...
-
bubus66
nagyúr
Feltettem a zeuszt 6,5 óra letolta az aksit 15%-ra , úgy hogy csak 10 perc telefonálás meg félóra wifi használat volt. a fos LG rom meg 1,5-2 napot röhögve kibír.
atillaahun
Ezt mivel tudod meg állapitani? fos LG rom-okat eleve fel sem tudod 100%-ra tölteni, Hogy nem lehet feltölteni 100%-ra.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Szerintem az teljesen normális, volt már róla szó, ugyan nem kivesézve, hogy a fos LG rom-okat eleve fel sem tudod 100%-ra tölteni, és főleg nem egyenletesen merülnek, hanem lassuló ütemben. Tehát mondjuk ugyanolyan használat mellett ~100-ról 50%-ra másfélszer olyan gyorsan merül mint 50-ről 0-ra.
Bár ha ez teljesen szokatlan nálad, akkor természetesen lehet, hogy valami fogyaszt a háttérben. Az enyémet pl. 2 órája töltöttem, és már 90%-on van, úgy hogy én sem nyúltam hozzá. Újabb 2 óra múlva viszont nem lesz 80-on, csak mondjuk 85-ön, és így tovább. Végül egész jól szokta bírni, ha nagyon nem basztatom csak néha ránézek, telefonálgatok, meg az auto szinkron megy, akkor 2 napot is kibír.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Létezik, hpgy megdeglett volna a februárban vásárolt telefonom akksija? Éjszaka töltött, és 10 órára már csak 86% volt, úgy, hogy hozzá sem nyúltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest