Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #17651 üzenetére
(#17651) bigdady
Azt nem is tudod mert más a rendszere. Ha feltennéd a tiedre akkor meg halna a P970 én próbáltam nem jött össze, mondjuk úgy is lesz rinyálós user aki beleköt.. Ne is kísérletez vele (rá jöttem te már nem is kísérletezel) ha kijön a mienk akkor tudnak majd a modderek csinálni valamit. Te tudtad az ARC S? Persze ha kinyitod a bootloadert garancia vesztés nélkül akkor csodákra lett volna képes. Most milyen telod van?
(#17648) tzsolesz
Köszi én is ajánlottam volna, de mivel neked lett csinálva ezért én nem ajánlom senkinek sem.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
anderledani
őstag
válasz bigdady #17634 üzenetére
Csak úgy?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kengyel
nagyúr
válasz bigdady #16644 üzenetére
Szép még ilyet én sem láttam a telefonomon De mondom tiszta alap használat. Előtte bubus kolléga tanácsára recovery -t csináltam, feltöltöttem az aksit teljesen +1-óra és rátettem a 2G-re.
atillaahun ! Igen teljesen alap gyári rendszer ! Semmi extra
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #16499 üzenetére
(#16499) bigdady
Az attól függ, majd , hogy melyik kernelel jön ki. Mivel a Sony nem alkalmazta a 3.0.8-as kernel. Abban viszont igazad van ha mard a régi kernel akkor lehet nagy csodát várni. Ne legyen igazam de szerintem az LG fogja a régi kernelt cserélni. Hanem max hozzá igazítja a ICS-hez.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
anderledani
őstag
válasz bigdady #16390 üzenetére
Kies? Az Samsungra van.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
jegenye77
addikt
válasz bigdady #16270 üzenetére
[link]
Én ezt vettem hozzá.Nem így szettben,csak a tartót és a töltőt.
A tartó az nagyon jó!Gumis és csak belecsúsztatja az ember,nem kell rászorítana semmit.
A töltő az ahogy lenni szokott egy hulladék.A szivargyúró helyén úgy lóg,hogy csak néha érintkezik rendesen.
Nekem volt egy másik töltőm azzal használom.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #16093 üzenetére
(#16093) bigdady
A Gmailt a gépen szoktam ez nem neked akartam, de csak az avatart néztem és válaszoltam.Igen működik a V20S-n a Gmail is. meg az SMS is. Próbáld meg beállitani.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #15790 üzenetére
Melyik háttérkép és időjárás widget?
(#15788) Richee11
A TC -be állítsd be rejtet fájlokat és az látja az SD kártyáét is. Ha kell TC írj PÜ-t és küldök.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #15663 üzenetére
(#15663) bigdady
Nem neked szántam. ezt a hozzá szólást. Nem mint ha nem akartam volna véleményt mondani de inkább nem mondok semmit sem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #15663 üzenetére
(#15664) Norbi14
Mint tegnap le írtam a tökéletesen működő Zeuszt nem tudom használni mert egyszerűen nem talál tér erőt. A BB része is V20O?
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz bigdady #15630 üzenetére
egyébként lehet, hogy nem tökéletes a zeus, de biztosan a legjobb választás. Legalábbis azok közül amiket eddig én teszteltem. Gyors, stabil, a végletekig testre szabható, a támogatás is nagyon rendben van a gyakori frissítésekkel. Egyszóval tökéletes erre a telefonra. A V20O a jobb választás szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #15149 üzenetére
(#15149) bigdady
Lejárt a szerkesztési időm azért küldtem el kettőbe.
Meg még ezeket találtam neked.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #15149 üzenetére
(#15149) bigdady
A linken találsz ICS témát a Zeuszhoz meg minden mást is.
[link]
Meg itt is van ICS téma a Zeuszhozfoxymaxy
Van a Spanyol V20Q arra a Németek csináltak egy V20P-t
Van a Spanyol V20S arra a Németek csináltak egy V20QTehát a a Spanyol V20Q.nak a Német meg felelője a V20P
A Spanyol V20S-nek a Német meg felelöje a V20Q[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14975 üzenetére
(#14975) bigdady
A linken meg találod amit keresel. Bekapcsolni nem tudod mert nincs bent.
A Lista :
FireworkWallpapers
GalaxyWallpapers
LiveWallpapers
LiveWallpapersPicker .
MagicSmokeWallpapers
MagbeticWallpapers
RainyDay2Wallpapers
SpaceWallpapers
TreelnSnowWallpapers
ViuualizationWallpapers[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14867 üzenetére
(#14867) bigdady
Itt van egy kis leírás, ez jó kérdés volt mert pl én sem tudtam, így legalább utána nézek.
Szinonimák: WCDMA, Wideband CDMA
Jelentés: A Wideband CDMA protokol egy szélessávú adatkapcsolatot biztosító mobilkommunikációs protokol, mely jelenleg. 384 kbit/s és 2 Mbit/s közötti sebességeket támogat. A szélessávú kódmegosztásos többszörös hozzáférési technológiát az NTT DoCoMo fejlesztette ki és ez lett az alapja a japán 3G-s FOMA rendszernek is.
Később a Nemzetközi Telekommunikációs Unió (ITU) is elfogadta a specifikációt és ez lett az egyik alapja a nemzetközi 3G-s szabványnak
[link] A linkek találsz pár leírást wcdma, 3g stb
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz bigdady #14681 üzenetére
2 napot
Nálam 1-nél többet nem bír.
Sőt!Most valami van is vele mert még felet is alig.
Pedig még ki is pucoltam és direkt néztem a futó alkalmazásokat is.Csak az ment aminek muszáj volt a rendszerhez és mégis merül mint az állat.
Megy vissza valamelyik gyári.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
atillaahun
veterán
válasz bigdady #14388 üzenetére
Igen sajnos Suspend-et a rom csere sem oldotta meg nálam, úgy látszik ez is olyan hibája az LG-nek, mint az SoD-zés, ami max. az ICS-ben lesz javítva.
Nekem is naponta kell most tölteni szinte 0 használat mellett, egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni.
Nagyon várok már egy használható CM9-et.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14334 üzenetére
(#14334) bigdady
Olvasd el az XDA-n a leírást hibás a HTC IME mielőtt felrakod cseréld ki a gyárira, vagy valamilyen másikra. A System/app mappából kitörlöd, és be másolod a másikat. Nem csomagold ki csak a Commanderben meg nyitod. Az oldalamon is meg találod patchben LG_Hime.zip néven.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14263 üzenetére
(#14263) bigdady
Ez nekem Kerio (#14256) is tetszett csak még nem jöttem re mire akar kilyukadni vele.
(#14264) Cooler96
Mi történik, ha meg változik MAC cím? Addig amíg a ezt "cefs.mbn" valami módon nem piszkálja, addig semmi, de mehelyt valamit etsz velee akkor ér a kellemet len meg lepetés. Ugyan is ez tartalmazza a IME-it a MAC címet. De lényegtelen. mindenki saját felelősségére cselekszik.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14220 üzenetére
Szòval akkor jò lett? Az adb magában nem biztos,hogy elég. Én szoktam használni. Az launcherböl az EX küldtem neki.
kerio bàrmelyiket felteheted. Bocs de teloròl vagyok majd holnap teszek még fel ROM-okat.
Bigdady te azt használódik amit linkeltél? Mert én meg néztem van bent egy két bug.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14208 üzenetére
Úgy, hogy nincs recovery sehogy sem tudsz belépni a recoverybe.
#14210) atillaahun
Várj egy kicsit küldök egy progit kicsomagolod a DOS ablakba írsz a 6-os és talán belép a recoverybe, nem biztos, hogy legyalulta. A többivel ne foglakoz. Én már ezzel a progival be tudtam lépni. Kapcsold be és hagyd, had villogjon. Aztán a fentebb leírtak alapján próbáld meg.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz bigdady #14208 üzenetére
Hát fogalmam sincs, lehet én is eltoltam valamit, de annyira azért még csak nem voltam álmos tegnap éjjel, hogy én töröltem a Recovery-t. Bár nem is tudom van-e benne ilyen opció.
Először toltam neki egy full wipe-ot Recovery-ből, aztán gondoltam még kikapcsolva feltöltöm rom flash-elés előtt. Aztán mikor megvolt, bekapcsolás után, már hiába nyomtam neki az oldalsó gombokat boot közben mint előtte, csak villagtak a gombok, Recovery meg sehol.
Úgyhogy most játszhatok a smartflashtools-al.Jah igen: nem is ez még az érdekes, hanem, hogy ma reggel még gondoltam, jó hát ha nem megy boot közben gombokkal, majd ADB-vel reboot-oltatom Recovery-be. Hát egy faszt, még az ADB is olyan hibaüzeneteket dobált, amit korábban sose láttam, pedig 2 gépen is kipróbáltam. Az adb shell parancsot pl. be se vette, azt írta ilyen nem létezik, pedig ott van a help menüjében. Meg egyéb érdekességek... na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13991 üzenetére
Nem próbáltam a P csak érdekes, hogy a spanyoloknál ki maradt a P. A Kitakarított romok új Launcher kapnak. Sőt most csínáltam, egyet a V20Q-ből a dolby bestaudio. másik lockscreen és a LGHome2 Launcher + Kettő téma.
-
Cooler96
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13605 üzenetére
Le írása szerint ezeket támogatja. Meg találtam.
Támogatott Samsung Galaxy S telefon :
i9000 Galaxy S,
Galaxy S Captivate
Galaxy S elkápráztatni
Galaxy S Élénk
Google Nexus SA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13598 üzenetére
(#13598) bigdady
Az a bajom hogy a Maps-ot nem tudtam deodexelni,és úgy nem menne fel zip-ből a Teljesen gyárit SmartFlashTools-al tudod fel rakni. De ma meg csinálom, hogy a Maps is bent legyen. Meg a Maps azért van kiszedve mer zabálja a memóriát,meg az aksit is. De meg csinálom és jelzem neked.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13583 üzenetére
Nem a wipe cache az nem töröl app-okat semmit. Csak nem akadnak össze a régi fájlokból meg mered dolgod. utána a signed zip, és abba van akkor amivel be tudsz lépni a recovery-be
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13580 üzenetére
Meg csinálhatod baj nem lesz belőle. Utána a Superuser.zip
install zip from sdcard/choose zip from sdcard superuser.zip kiválaszt a sok NO között lesz egy YES végzett reboot.
(#13582) Regiee
Elméletileg betehed mappába,de nekem is a zip-ek az SD gyökerébe vannak és eddig mindig látta. Nem formáztad la a kártyát mi előtt betetted a Blackbe?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13578 üzenetére
(#13578) bigdady
Igen a recovery-set telepíted akkor neked kell meg csinálni a Factory reset. Amelyiknél meg az van oda írva, hogy gyári romok azokban nincs recovery ott automatikusan meg csinálja a factory resetet.
Csak görgesd az újacskáddal lefelé találsz lesz YES touch a recovery
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13565 üzenetére
(#13565) bigdady
Nem mecset nézetem kutyát sétáltattam vagyok már
Cooler96
Írj légyszíves ha a1.5 update meg érkezett a Cici ROM-hoz
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13562 üzenetére
Azt nem kell már fel raknod. csak ha másikat akarsz. De azt nem is tudnád fel telepíteni. A SmartFalshTools beállításoknál ne piszkálj semmit. a képeken mindent bejelöltem.
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13560 üzenetére
Ha nincs recoveryd sehogy a gyáriról, de a SmartFlashTools-al Bármikor vissza állítható. A V20O az újabb.
A Zeuszba is van V20O V20N. Igen először a V6.1-öt utána a legutolsó updatet azt hiszem v 6.28. Mögéjük van irva, hogy "N" vagy "O" betűjelet viseli a ROM
2. Jól látom hogy ha ezt rakom fel akkor egyből v20q lesz recoveryvel és roottal: lgp970_v20q_esp_recovery+root.zip? Igen recoveryd, lesz és instalállod a Superuser.zip-et és root-jogod is lesz.
Ha ezt teszed fel akkor van egy patch a lgp970_signed néven azt tedd fel vagy töltsd le a QuickBoot app a Marketből azzal betudsz lépni a recoverybe. Egy 1,5 óra múlva leszek.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13557 üzenetére
(#13557) bigdady
Nem lesz tégla a SmartFlashTools után lehet, reboot, mert a komplett gyár ROM-ot teszi fel. Csak azért írtam én is így szoktam, hogy SmartFlashTools bejön a recovery, és a factory reset után egyből rakom a ROM-ot. akkor nem kell vissza lépned a recoverybe, a világító gombsor az azt jelenti, hogy addig világit még a kijelző is világit a gyári ROM- okban előbb kikapcsol a gomb sorvilágítás, mint a kijelző. Igen, amikor a SmartFlashTools-al feltelepítetted akkor factory restet és mehet rá, amelyiket akarod, csak előtte másold fel a kártyára a zip-et.
(#13558) Regiee
Ebben majd segítenek én nem használom a Zeuszt.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13555 üzenetére
(#13555) bigdady
Igen magyarul van egy root jogod és recoveryd a V20 után az lesz amelyiket fel rakod.
Magyarul, ha a V20O rakod fel akkor az lesz írva az infóba ha V20Q akkor az válogathatsz, melyiket akarod.
#13552) Regiee
Köszöntünk a csapatba.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #13550 üzenetére
A V20xx egyiket sem tudod megy csinálni a root-ot az 1 HSZ leírása alapján. A SmartFlashToolsnál amelyiknél oda van írva, hogy recovery + root (belettem a recoveryt vagy is CWM-et) ott a telepítés után a Recovery jön be, meg csinálod a wipe/data/factory-reset utána így telepíted a Superuser zip-et
Superuser.zip telepítése CWM recoverybe
Install zip form sdcard/
choose zip from sdcard/
kiválasztod Superuser.zip
és a sok No között keresd meg a YestLG Optimus Black P970 -V2Q-lite-gombsor világítás bubus66 Az a gombsor a kijelzővel egy ideig világit.
LG Optimus Black P970 V20Q receoveryből telepíthető bubus66 ez a teljes kérésre a V20Q
LG Optimus Black P970 V20Q-lite csak alap app-ok bubus66, ebben csak az alap appok vannak, az lg widgetek, meg stb eltávolítva szintén kérésre
LG Optimus Black P970 -V20Q-ktakaritott bubus66 ebből a felesleges appok vannak. kiszedve.
Ezeket csak CWM Recoveryből lehet telepíteni.
Mint irtam a root jogod csak úgy lesz, ahogy fentebb le írtam.A Leírásokban az oldalmon meg találd a felrakást a SmartfFlasTools-al képpekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók