-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz Synaptic #13037 üzenetére
A telefon használhatóságán sokat javít, ha nem a gyári romot használod. Én szoktam telefonálni is napi 10-15perc mindig megvan. Amíg még ingyen beszélek
Akkor nem telefonálok ezen, ha romot pakolok rá, addig van másik számom, ha nagyon fontos valakinek.Neked gyári rom van rajtA?
-
bubus66
nagyúr
Persze szoktam, de mivel úgy nem adom ki a kezemből a ROM-ot, hogy nem próbálom ki így kénytelen vagyok telepíteni. Mivel rá fújni nem tudom a ROM-ot. Viszont én csak próbaképpen tettem fel a Zeuszt nekem jó a kitakarított gyári ROM is.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
atillaahun
veterán
Néha napján szoktam, de nem sűrűn.
Végül is ha a mélyére nézel a dolgoknak, mármint ha van rá érdeklődésed, igényed, akkor találni azért bőven hibákat, hiányosságokat, de telefonálni azt valóban nem lehet majd jobban vele.
Mondjuk ha csak azért vettem volna készüléket, akkor valszeg egy 3e forintos bunkofonom lenne.(#13036) bubus66
Miért nem csinálsz egy DROPBOX-ot? Alapból 2,5 GB-al kezdesz, ha feltolsz rá 3 GB videót, akkor annyival véglegesen kibővítik a tárhelyed, és máris van 5,5 GB-od, plusz pár aprósággal már 6, és asszem 20-25-re bővíthető, azzal egész jól el lehet gazdálkodni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest