-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz picstike #52354 üzenetére
Ha a notit összekötöd hmdi-vel, akkor a Tv a hdmi port megnevezésénél át kell állítani pc-re.
Aztán notin nyomsz egy win+P gombot a képet ki tudod tenni a Tv-re.(Ha ott képméretben nem stimmel, további kalibráció meg a videokártya driverében)Hangnál meg ok, hogy jack végét bedugtad a fejhallgató kimenetbe, az rca meg stereo hangfalba mennek?
Egyébként a hangbeállításnál a Tv hangszórót átállítottad fejhallgató kimenetre, hogy oda küldje a hangot?風林火山
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz picstike #52359 üzenetére
Odaírtam zárójelbe, direkt. Igen. Vezérlőpult -> Hang -> Lejátszás -> Vagy a TV-t írja ki, vagy, hogy HDMI, jobb katt Beállítás alapértelmezett eszközként.
Használd a szerkesztést, ne duplázz!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
farkas-j
őstag
válasz picstike #52304 üzenetére
1. Ha vezeték nélküli képtükrözésre gondolsz, akkor a VIDI jöhet szóba, amennyiben teljesíti a laptopod az Intel követelményeit.
2. DLNA kapcsolat, amikor is hálózaton elérheti a TV-d a laptopon megosztott médiatartalmakat. Ehhez szükséges egy DLNA szoftvert telepíteni (Win 7-től már az MS MediaPlayer támogatja). Nekem ehhez a Serviio program vált be.
3. Amennyiben ragaszkodsz a képernyőtükrözéshez, akkor vagy HDMI kábelt használsz, vagy veszel egy EZcast adaptert a TV-dhez (pl ilyesmit), telepíted hozzá a szoftvert és működik.[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
carex6
csendes tag
válasz picstike #52304 üzenetére
1 hónapja vettem én is ilyet. A mások által már leírt - ez nem pc, hanem tv - megállapítás mellett jól használható. Kötöttem össze laptoppal hdmi-vel, illetve wifin keresztül is megtalálták egymást. Talán a win 8.1-nél van a file, jobb gomb Play to... opció. A VLC media playerben meg a lejátszás menüpont alatt engedélyezni kellett az upnp-t.
-
-
huncutka1029
addikt
válasz picstike #51794 üzenetére
ha elkészül, dobj egy képet róla,
mármint a tv-ről a falon
Mondjuk nem ötezer volt a különbség amikor én vettem.
boltban kb 30 K val drágább volt mint weben
Sezrencsére anya nem egy internet guru, ő a régimódi "bemegyekaboltbaosztmegnézemhatetszikelviszem" tipusa női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz picstike #51769 üzenetére
oh én ezt elintéztem pillanatok alatt.
Nejem mondta, hogy az olcsóbb kisebbet akarom, mondtam neki rendben, igazad van, elég az nekünk.
Felhívtam a webshopot, és megkértem őket, hogy a nagyobb drágábbat adják, és tegyék már meg, hogy írnak egy mailt, hogy sajna a kicsi olcsót már nem gyártják, de helyette, "borzasztó nagy kedvezménnyel" tudnak nagyobbat adni.
Jó fejek voltak, megtették, én meg mutattam anyának a mailt, és a MM ben azt hogy a kicsi ot drágább, mint amennyiért a webshop a nagyobbat adja!Egy hét múlva mikor már megszokta a 72 cm után a 42'-kijelzőt, csak annyit mondott, ezzel jobban jártunk, de a kövi lehet majd nagyobb?
Ez a jóféle.hu volt, akkoriban az egyik legjobb áron dolgoztak /árultak.
Sajna most már jóval drágábbak pl a digitalko-nál, vagy az atom tv-nél.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Shingen
addikt
válasz picstike #51765 üzenetére
LB671V Középkategóriába tartozik de a belseje ugyan az, mint a felső kategóriába tartozó LB731V-nek.
Bemeneteknél az LB 731 V-nek 3.0-ás az USB je. LB671V nek 2.0-ás
Mind a kettő tv képfrissítése 120Hz-en ketyeg alapból, de az MCI-nek köszönhetően az LB671V 700Hz-re, míg az LB731V 800Hz-re tornázza fel ezt. (nem sokat számít)
Hangzási módoknál is a felső kategóriás tud 1-el több módot (Smart).
*a "felsőkategória" az LB730-tól indul (az, hogy 730 vagy 731 csak a dizájnban tér el ahogy huncutka is írta)
Igazából nem annyira számottevő a különbség, de ha megengedheted magadnak akkor a magasabb kategóriát válaszd.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz picstike #51701 üzenetére
Ha van rá keret mindenféleképpen a 42lb731v vedd meg.
Ő a felső kategória aljába sorolandó még a 42 lb 671v középkategória teteje.(#51699) cidalain ha kártyát használsz nem lesz külön ami fogyassza az áramot(box) illetve spórolsz 1 távpiszkát.
Amikor lassú csatornaváltáskor, mikor lépsz a köv. csatornára fekete képernyő fogad pár másodpercig és utána jön meg hang és a kép hirtelen.風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest