Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz N.YCityBoy #87360 üzenetére

Esetleg csere érdekelne? :-)))
    Természetesen vicceltem. :-))

Dvd: Kikapcsoltam a trumotion-t+a hdr-t is.Sokat javult a kép,majd átraktam a hdr módról játékra és így már majdnem a régi samsung minőséget kaptam.
    Csak kicsit gáz,hogy kifizettem érte x Ft-ot és csak a kép átlója lett nagyobb 40cm-rel. (Ja,meg azért a fekete nem olyan fekete mint a samsung-ban pedig az csak egy sima h6400-as.)
    De szerintem ha megfelelően be lenne állítva fasza lenne.
    Hvégén megnézek rajta egy 20-30gb körüli filmet és az majd megmondja,hogy mi a helyzet.Egy sima rtl klub hd műsor is szép rajta,egy ps4 pro meg kevésbé.Ezért vagyok biztos abban,hogy többet ki lehetne hozni ebből.
    Most látom,hogy az előző hsz-ban nem kértem,írd meg majd légyszives a beállításaidat.
    Minek van ennyi szar benne,a vásárlók 80-90%-a laikus,szerintem nem sokan szarakodnak több napi tesztelgetéssel. :-/ Miért nem lehetett egyszerűbben megoldani??Van 1000 lehetőség benne. :-///

S.Zolika: Közel 400e-s tv,ez ennyit tud sajnos??Ne viccelj. :-))
    Kicsit utánanéztem/kérdeztem vásárlás előtt.A tv-s topikban megkérdeztem és írtam is,hogy direkt ps4 pro-hoz lenne leginkább.Igaz,azt írták,hogy jobb lesz mint az előző samsung,de a biztonság kedvéért nézzem meg/próbáljam ki vásárlás előtt.Erre viszont nem volt lehetőség.Elmentem érte és vagy elhoztam vagy nem bontatlanul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés