Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
-
TakiLaci90
újonc
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy van egy Lg42lm640s tv-m. Milyen külső HDD-t preferál? Milyen márkában vegyek?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Bruki
csendes tag
Service Menü. Explorer. apk
Ez idei, bár nem tudtam kipróbálni 2015-ös modellel. -
KZP
őstag
Srácok, LF652V-n hogyan lehet bejutni a szerviz menübe? A Service Explorer régi verziójával nem működik, az újat meg sehol sem találom, sem hivatalos, sem nem hivatalos formában...
Esetleg valamilyen távirányító alkalmazással, meg kódok bevitelével lehet bűvészkedni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zalman90 #72185 üzenetére
Kábel vagy valamilyen csatlakozási, érintkezési hibára gyanakodnék én is először, lehet a telekomnál is reklamálni kell( az analóg adást amúgy is megszüntetik hamarosan, de az nem is való a digitális tévének). Előtte még egy másik vezetékkel kellene kipróbálni. De az is lehet, hogy tévedünk, mert semmit nem lehet kizárni.
cellpeti HDMI kábellel menni fog.
Laci.79 Házimozihoz HDMI ARC-os, vagy digitális optikai csatlakozóval rendelkező tévét kellett volna venni, ha normális hangminőséget akarsz. Amit vettél, az egy monitor-tv.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
teszt345
tag
Sziasztok!
652V-hez melyik androidos alkalmazást érdemes letölteni telefonra a kínálatból képernyő megosztáshoz, távirányításhoz? Ok., tudom, ott a saját távirány.
Más: képes a 652 streamelni mondjuk a tv adást, mobilt eszközre wifin keresztül mondjuk? -
Beni2360
félisten
válasz zalman90 #72185 üzenetére
Én átnézném a fali dobozt és kicserélném saját gyártmányú kábelre a boltban kapható Tv összekötő kábelt mert azok semmit sem érnek ezeknél a mai FHD Tv-nél. Ha nem "gyári" kábelt használsz akkor a 2. tanácsot vedd tárgytalannak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zalman90
őstag
nincs semmi más rádugva a tápkábelen kívül
t-home -os szolgáltatásunk van, nincs semmiféle beltéri egység, tehát benn a falba a csatlakozó és egyből megy a tv re... de érdekes mód az 1000éves 72cm es samsunggal fasza az összes csatorna.. ezzel meg ez van.
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
OldMike
őstag
válasz Laci.79 #72179 üzenetére
Fontos lenne tudni, hogy a tévé és a házimozi hogyan van összekötve. A tévén milyen kimenetből megy a házimozi melyik bemenetébe, és milyen kábellel.
Sajnos az LG tévéken általában nincs normál (RCA) audió kimenet, a legtöbbön van digitális optikai kimenet, de ennek a specifikációjában nem láttam. Sajnos azt sem láttam hogy HDMI ARC aljzat lenne, de annak megfelelő aljzat a házimozin sem biztos hogy van.
A SCART valószínűleg kétirányú, de set-top box esetén nem használható.
Valószínűleg a fejhallgató kimenetet lehetne - egy jack-RCA átalakítóval - összekötni a házimozival. Ekkor a tévé hangszóró automatikusan lekapcsolódik, és a házimozi fog szólni, de a hangminőség várhatóan nem lesz igazán jó.42LM660S
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
ma vettünk egy LG LF562V televíziót. Gyorsba végig futottam az összefoglalót. Olvastam a DLNA szerverről, hogy onnan is képes vagyok lejátszani vezeték nélkül. De ha én a laptopom képét szeretném "kirakni" a TV-re?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Laci.79
csendes újonc
Egy kis segítséget kérnék.
Ma vásároltam egy ilyen TV-t.
link
A problémám, hogy nem tudom beállítani, hogy a hang kimenjen a házimozira.
HDMI-vel van összekötve az STB-vel.
Eddig S-Video RCA kábellel volt összekötve a régi TV-n, amit az Invitel adott az STB-hez.
Tehát a sárga ment a TV-be, a piros-fehér pedig a házimoziba.
De most a TV-ből van rákötve a házimozira, és a TV hangszórója továbbra is szól, a házimozi meg nem.
Valamit be kell még állítanom?
Köszönöm! -
törölt tag
válasz zalman90 #72176 üzenetére
Meglehet, vagy az is, hogy sokan használják ugyanazt a csatornát, vagy gyenge a router, vagy bármi más, stb. Akkor Lan vezetékkel próbáld meg, de a legjobb a HDMI-s megoldás.
Digikábel, Upc és van Mediacard vagy SmartCam? Valami gond ott is lehetséges. Írd le, mert úgy nem tudnak segíteni, hogy csak találgatják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zalman90 #72168 üzenetére
Több megoldás is van. Az előbb említett módon kívül lehet a tv-ről is indítani a filmeket, ehhez a gépedre kell egy médiaszerver(Plex, Serviio, stb. ), amibe betallózod a filmjeidet, majd a tévén a Smart Share alkalmazással használod. Az Összefoglaló Média lejátszás fejezetét olvasd át. De segítségként a tévédben is benne van ez a Kezelési útmutató féle. A lejátszás címszó alatt keresd.
-
IRO21
aktív tag
válasz Jaygab #72163 üzenetére
Több hangsávot tartalmazó HTML5 videóknál a nyelv váltásához kellene.
Egy médialejátszó program fejlesztése közben már néhány napja csak egy helyben toporgok, mert nem tudtam megoldani a hangsáv váltást. IE 11-ben, és az új Edge-ben jól működik, TV-n nem.
Most már legalább ott tartok, hogy a TV nem tudja, hiába szerepel az API leírásban. -
zalman90
őstag
Sziasztok, a mai nap boldog tulaja lettem egy LG 42lf652v tipusú tv-nek
Első kérdésm: a pc-m képét meg tudom osztani rajt vezeték nélkül?vagy esetleg csak filmet lejàtszani?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
lowzor
veterán
válasz aram01 #72162 üzenetére
Neked melyik részén?
Amúgy bizonyos szögekből nem nagyon látszik, bizonyos szögekből meg nagyon. Sötétebb árnyalatú színeknél nem is nagyon veszem észre, csak világosabbaknál. Levettem picit a háttérvilágítást és akkor még jobban látszott. Ez is idegesít, hogy kicsit sötétebb azon a részen a kijelző, világos képernyőnél én már nagyon észreveszem. Nálad is ilyen természetű volt a dolog?
Amúgy lehet, hogy áthívom a szomszédot, hogy nézze meg, mert TV szerelő és ha azt mondja, hogy hibás, akkor megy gariba (bár szívem szerint már most küldeném, csak félek, hogy visszadobják hibátlan címszóval). -
bprubin
tag
Sziasztok!
Van frissebb beta firmware 05.10.30- nál 2014-es Uhd tv-re? -
tuki2200
senior tag
Sziasztok webOS 2-Re van valami (ingyenes) megoldás hogy működjön a plex?
-
lowzor
veterán
Hali!
Van egy 43LF630V-m és már régóta felfigyeltem rá, hogy alul egy csíkban mintha egy kicsit sötétebb lenne, meg ugyancsak alul közvetlenül a káva felett kis fehér foltok vannak (mintha ott erős bevilágítás lenne), de az alsó rész egész felületén. Ez a bevilágítás szerűség fekete/sötét háttérnél nem látszik.
Próbáltam pár képet lőni róla, de képeken közelről sem látszik annyira, mint élőben. De szerintem a képekről le lehet szűrni, hogy alul van egy sötétebb csík és talán a fehér foltok is valamennyire látszanak.
A képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ez normális ennél a TV-nél?
Egy Edge LED-es Samsung-ot megnéztem, de semmi hasonlót nem láttam rajta...[ Szerkesztve ]
-
IRO21
aktív tag
Valaki ki tudná próbálni, hogy megnyitja WebOS 2-es TV-n ezt az oldalt?
Azt kellene megnézni, hogy a legalsó táblázatban az Audio Tracks értéke 1-e, vagy felette az audioTracks sorban "[object AudioTrackList]" van-e.
Ha igen, milyen TV-n működik ez?Köszi!
-
IRO21
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #72135 üzenetére
A subtitle gombot sajnos nem használhatják az alkalmazások, az a rendszer számára van fenntartva
Csak néhány gombból lehet gazdálkodni:
fel,le,jobbra,balra, enter, vissza, plusz a 4 szín. -
törölt tag
Hogyan próbáltad, és mivel?
Nemrég írtam be a formátumokat, és közte van az mkv is, de a tévédben a Smart menüben is megtalálod ezt az Útmutatót, és felsorolást(Videólejátszásra KATT), továbbá a tv használathoz segítséget. Van még az itteni Összefoglalóban is segítség.kislaci Viszi a 632V is az mkv-t.
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
valaki akinek van lf632v-je megerősítené vagy cáfolná, hogy pendriveról játszik e mkv-t a tv?
-
kridli
tag
Netcast-os TV-n hogy lehet USB-ről alkalmazást futtatni? Próbálnék valamilyen third party Plex klienst használni, de nekem nem jelenik meg a pendrive-ra rakott ikon. Se a Smart World-ben, se az alkalmazásaim között nincs USB ikon.
47LM660S tv-n próbálom amúgy. -
user137
őstag
HDMI-n nem szólt, ezért gondoltam akkor optikán... de azon se szól...ártani meg gondolom nem árthat a dupla csatlakozás (vagy de?).
Most visszavittem és hoztam egy másik ugyanilyet (49UF685V) ezzel ugyanaz van.
A HDMI vezérlés megy, de hangja semmi... létezik, h a HDMI kábel legyen a ludas? Van olyan HDMI kábel, amin minden megy, de ARC nincs rajta? milyen szabványú kábelt vegyek, ami jövőálló is (4k, 3D, ARC)?számomra hihetetlen, h a samsunggal minden ment, ezzel meg csak a szopás van ugyanazokat a kábeleket ki- meg visszadugva, ami a régi tévén volt...
-
sapics
csendes tag
-
Agent T
tag
Sziasztok!
Láttam, hogy korábban rendeltetek itt egy páran ilyen távirányítót. [link] A tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy mennyire vált be.
Igazi profi. Úgy csinálja, mintha könnyű lenne....
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
UF850v tv-m van. Feltelepítettem a port.hu alkalmazást amire nincs is szükségem, de nem tudom hogyan lehet eltávolítani. A saját alkalmazásaim között van, de csak indítás gomb van amikor kiválasztom. Vagy ezt nem is lehet törölni csak mondjuk egy gyári visszaállítással?
-
Surda-
őstag
válasz #94529552 #72140 üzenetére
Köszi. Érdekes módon valamiért erre az AVI filmre pikkel. Átmásoltam egy másik pendrivera,ami tele van avi filmekkel. MIndet lejátsza, ezt az egyet kivéve.
Pedig nem sérült a file, gépen lejátsza, sőt előnézete is van a menüben,de valamiért ezt mégse játsza le.
Akkor sem,ha átnevezem.
Hm,érdekes.
Mindenesetre a többi avit viszi,úgyhogy nincs gond.
MInt kiderült a legfrissebb rendszer van a tévén,ha jól emlékszem magától frissítette az első filmlejátszáskor.[ Szerkesztve ]
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Beni2360
félisten
válasz SkylineGTR76 #72135 üzenetére
A Tv adásokban előforduló feliratokat kapcsolja be és ki.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
válasz Surda- #72132 üzenetére
A legtelterjedtebb formátumot le kellene neki játszani: 3GP • 3GP2 • ASF • AVI • DAT • DIVX • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • VOB • WMV, lehet hogy egy átnevezés is segítene, vagy másik pendrive, HDD kipróbálása, a keresőben hátha találsz hozzá infót: avi
Frissítésről is van a tévéden a smart menüben ilyen FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET, ott keresgélj, ha nincs meg valami. Vagy még a fenti összefoglalóban is van szó például pendrive-os frissítésről. -
Harkovz
aktív tag
Ha a TV (LB671V) wifin és kábellel is csatlakozik ugyanarra a hálózatra az nem gond?A gyorsabb,jobb kapcsolatot használja majd?Most összedugtam a routerrel,gyorsabbnak tűnik a Servioo film lejátszás.
-
SkylineGTR76
tag
válasz SkylineGTR76 #72134 üzenetére
Megtaláltam, a lejátszási menüben kell matatni. De akkor minek van a subtitle gomb? hihetetlen...
-
SkylineGTR76
tag
válasz Lacielvtárs #72114 üzenetére
Hogy tudod váltani a feliratot vagy kikapcsolni? Köszi!
-
Surda-
őstag
Lf652 valamiért szimpla avi fileokat nem akar lejátszani pendriveról.
Erre van valami megoldás?
A tévére érkező frissítéseket hol tudom letölteni,nem találtam a beállításokban."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
direwolf
őstag
válasz kalapacsolok #72128 üzenetére
PC hardverből a h.264 fullhd lejátszáshoz kb. egy 2 magos ~2GHz körüli CPU a minimum, vagy olyan VGA (akár integrált, akár dedikált) ami tudja a hardveres dekódolást, és akkor CPU-ból (szinte) mindegy milyen van mellette.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Beni2360
félisten
válasz kalapacsolok #72128 üzenetére
A TV csak mint monitor szerepel ilyenkor és csak egy képernyőt kell használni nem klónozni.
Szerintem ha van rajta HDMI akkor megfelelő a gépezet, mert ha nem az lenne akkor minek a kimenet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Beni2360 #72125 üzenetére
Számítógépen tökéletesen megy. Két feliratot külön be is tallóz, de az összefűzött is feliratok is tökéletesek - több számítógépen is kipróbáltam.
Esetleg tudok szerezni valamilyen laptopot a környezetből, régebbit, amin van HDMI, a kérdés, hogy kell külön videokártya neki vagy erős processzor? Ilyenkor a TV-re kötve a PC hajtja meg az egészet, vagy a TV hardvere is aktívan résztvesz a videó megjelenítésében?
[ Szerkesztve ]
-
direwolf
őstag
válasz kalapacsolok #72123 üzenetére
Simán lehet, hogy ez egy limit a tv beépített lejátszójában. És simán lehet, hogy Te jöttél erre rá itt
A lényeg viszont az, hogy ha ez így is van, semmit nem tudsz vele kezdeni, mert nem tudsz hozzányúlni a beépített appokhoz"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Beni2360
félisten
válasz kalapacsolok #72123 üzenetére
Én tudomásom szerint ilyen nincsen.
Megnézném azért ezt sz.gépen is. Érdekes lehet.
Ha más megoldás nincs és a géped tudja, akkor marad a gépről való HDMI kábellel való összekötése a Tv-nek.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Marko_
tag
válasz AtaWrc #72118 üzenetére
Szia,
nekem eddig gond nélkül üzemel az lf652v tv-m a UPC-s CI kártyával (kb. két hete használom).
Műsorújság megjeleníti az info-kat rendesen (előnézeti kép néha van, többnyire nincs), bár nem igazán használom, csak kipróbáltam párszor.. A felvétel opciót nem próbáltam.Üdv,
Márk -
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #71969 üzenetére
Üdv, valakinek van ilyen tapasztalata?
Filmet szeretnék nézni úgy, hogy egyidejűleg angol és magyar felirat is legyen a az LG 632V-n. (számítógép nincs a közelben). Subtitle workshoppal egyesítettem az angol és magyar feliratot - PC-n nézve tökéletesen egyesítette, alul 2 sor az angol, alatta még két sor a magyar szöveg.
Viszont a TV ezt nem tudja kezelni, össze-vissza jelentetni meg a feliratokat, úgy látom, hogy csak két sor limit van, azt használja - ezt átállítani nem tudtam. Mit lehetne tenni? Ha valakinek volt már hasonló problémája, azt hogy oldotta meg? Vagy valamit máshogy kell konvertálni a felirat egyesítésnél, hogy TV-n jó legyen? Esetleg létezik olyan médialejátszó vagy kiegészítő program, ami ezt tudja kezelni? -
-
kislaci
senior tag
Sziasztok valaki megtudná erősíteni hogy lf632v ékezetes feliratot lejátszik plusz az mkv-t is viszi ?
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Valaki használ UPC CI kártyát LF652-es tévével?
Ha igen, mi a tapasztalat?
Pr-telcom-tól megyek át upc-hez, és gyakran volt nem olvasható a modul. /csak mozgatás után volt elérhető/Köszi.
-
Surda-
őstag
652 valamiért szimpla avi fileokat nem akar lejátszani pendriveról.
A tévére érkező frissítéseket hol tudom letölteni,nem találtam a beállításokban."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Lecserélném a Samsung UE40F6650SS tv-met egy LG-re. A LG 49LF631V típust néztem ki. Az volna a kérdésem, hogy milyen szerepe lenne a Micro Pixel Control-nak? Mert azt írják, hogy nincs benne. A Samsungban benne van "Micro Dimming" néven. Visszalépés lesz az LG vagy nem? Köszönöm előre is!
-
válasz biokaja #72110 üzenetére
Ez érdekes. Mondjuk nalam meg nem volt külső felratos mkv, mindig olyat nezek amiben csak belső felirat van es abban nalam maximálisan állítható minden felirat tulajdonsagok
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
biokaja
csendes tag
válasz karendi #72107 üzenetére
Természetesen tehet kárt ha nem IP védett készüléket vásárolsz. Előbb a falak nedvességét kellene meg szüntetni vagy ki próbálni pára elszívókat. Aztán ha sikerült csökkenteni a pára tartalmat a szobába akkor jöhet a TV
A Ceresit- nek elég jó pára fogói vannak.
[ Szerkesztve ]
-
tigipuf
senior tag
sziasztok!
Hazai piros garanciajegy mellé is kell bolti számla garancia érvényesítéshez?
Pakoláskor elveszett a számla ,kidobta az asszony,meg hasonló esetekre gondolok."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
biokaja
csendes tag
válasz Lacielvtárs #72106 üzenetére
A külső felirat működik, de ami magába a videó (*.MKV) file ba van konvertálva azok között nem tudok DLNA-n keresztül váltani. USB-n az is kifogástalanul működik.
-
herrká
senior tag
válasz direwolf #72104 üzenetére
Köszönöm! Annyi, hogy a TV van kijelölve, ki is írja a Radeon panel a tipusát! És a frissítést engedte 70Hz-re tenni. Csak valaki írta itt korábban, hogy mennyivel szebb lett a kép, mikor beállította a kimenetet 1080p vagy i?/24-re és így már van valósághű mozi beállítása... Egyébként Power DVD-t használok, pc és tv között hdmi.
OK, a tv kép visszaállást pedig megkérdezem a szerviztől!
Köszi! -
karendi
csendes tag
Sziasztok led tv vásárláson töröm a fejem olyan szobába ahol nedvesednek a falak ezáltal nagy a páratartalom. Kérdésem az, hogy tehet-e kárt a készülékben a szoba magas páratartalma?
-
-
biokaja
csendes tag
Sziasztok, egy pici segítség kellene.
Biztos vagyok benne, hogy volt már róla szó, de nem volt se időm se kedvem végig olvasni ezt a több ezer hozzászólást.
Adott egy LG 50LB650V típusú készülék. A kérdésem az lenne, hogy született -e már valamilyen megoldás arra, hogy a készülék DLNA -n keresztül kezelje a feliratokat és a hang sávokat?
USB porton történő lejátszás esetén ugye nincs ilyen probléma, de 1,5 éve mikor vásároltam a TV-t még nem volt DLNA -ra megoldás.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
direwolf
őstag
válasz herrká #72103 üzenetére
Valószínűleg nem a tv volt kijelölve a kijelzők között, mikor állítani próbáltad. A tv eleve nem is tud 70Hz-et, csak max 60-at. De ha nem akarsz állandóan állítgatni frissítést a videolejátszáshoz kézzel, akkor használj inkább olyan lejátszót ami ezt automatikusan megteszi. Pl.: Kodi, MPC-HC stb. Egyszer kell beállítani optionsben, utána teszik a dolgukat.
A tvbeállításaid resetelődését szerintem nézesd meg szervizzel."I've seen things you people wouldn't believe"
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Valaki segítsen már! Olvasgattam a vga-s topikban is, de nem találtam rá megoldást! Fél OFF! Lf652-es tv. Radeon videokártya. Olvasgattam itt, hogy 1080/24p-re kell állítani! No, én a Radeon beállításoknál nem találok ilyen lehetőséget! Illetve a speciálisban van valami hasonló, de ha rákattintok közli, hogy ez a beállítás a kijelző meghibásodását okozhatja! Ezért nem mertem meglépni. Most 1980x1024, 70Hz van beállítva. Viszont így a tv-n nem lehet a valósághű mozi-t beállítani - szürke. Akinek van ehhez hozzáértése, segítsen már! Köszönöm!
Másik! Többen írták itt, hogy otthoni mód ellenére, visszaáll a tv-n a kép beállítás! Ez nálam is így van! ECO-n néztük egy darabig, de nemrég valaki itt beírt egy egész jó beállítást. Haladó 1-en beállítottam, szép is! De, minden bekapcsolás után, minden bemeneten az ECO beállítás fogad valamiért! Van ez ellen megoldás? Köszönöm! -
Beni2360
félisten
Hát nekem már megvan épp egy gyermek születésnyi ideje 9 hónap de még eszembe sem volt kipróbálni. Egyszer valamit a sötétben megnyomtam aztán elő jött valamii de eltüntettem. Olvastam, hogy Magyarul nem nagyon tud és az én Gyáli Angol kiejtésemet senki nem érti így nem nagyon érdekel. De majd egyszer amikor jó kedvem lesz.
Á tényleg van egy miki gomb rajta.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.