Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz bprubin #55780 üzenetére
vagya szolgáltatónál kell reklamálni, vagy a menüben a karakter kódolást kell Pl latin1 re állítani
FEliratok esetében ez működik.
A Műsorinfónál (UPC tipikus hibája is ez volt) az országbeállítást kell cseh, vagy németországra állítani, akkor lesz ékezet, meg mindena női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
hadogabi1
senior tag
válasz bprubin #46208 üzenetére
Igazából mivel van 24 hd és a hds csatornák sd in kívül minden sd m tökéletes teljesen meg vagyok elégedve.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
válasz bprubin #45894 üzenetére
Még minden beállításom az alapon van nem állítgattam semmit még. Mondjuk így is tetszik.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
törölt tag
válasz bprubin #45894 üzenetére
Ezt az extra akciót igénybe vettétek: LG „5 ÉV GONDOSKODÁS” ?
Sajnos csak UHD tévékre van.
nimfas Persze, igazad van, Euro drágán méri a tévéket. Nem kellene hurcolni, mert a futár ingyenes az LG-nél.
béke Ezt nem kéne folytatnod, mert már nagyon offtopic amit csinálsz.[ Szerkesztve ]
-
Zsmester89
őstag
válasz bprubin #45718 üzenetére
Mikor privátban megkerestél, akkor elmondtam, de itt a fórumon is, hogy sokat kutattam az iránt, hogy melyik tv-t éri meg a legjobban megvenni. 2 hét teszt olvasás az egész neten, meg napokig pendriveval rohangálás a MM-ba, Euroni...ba, Edigi..ba, stb... éééés saját tapasztalatomat csak alátámasztotta a sok előtte már látott cikk, miszerint az edge ledes uhd-k baromira felhősek. Játszani nem játszottam rajtuk, de a 84ms -os válaszidőből lefaragtak pc módban 20-at, annál többet nem fognak, így ez pl alap probléma azoknak akik pc-hez játékra veszik. Filmezésre nincs tartalom, felskálázással eléred egy felső kategóriás full hd szintjét wow, megéri akkor a rosszabb, sötétedés, áthúzást, felhősödést produkáló edge led a direkt ledesekkel szemben.
A beszúrt pixeles kép alapján meg nem mondanék véleményt, én amikor megvettem lőttem képeket, ha rákeresel, többször is megtalálod itt a fórumban (55lb730, bosszúállok, stb. címszavakkal), és felvállaltam, hogy a sarkokban ott a hiba.
Te pedig kb még egy pajtásoddal jössz itt azzal, hogy ti megvettétek azt a két példányt ami tökéletes, a többi tesztben szereplő és fórum társak által tapasztalt hibáktól mentes készülékeket.
Sajnos a 49" panelja ugyan az mint az 55" csak kisebb és megkérdezheted az lg-t, nem cseréltek panel szériát bennük sem gyártósort, úgyhogy baromi nagy mákod van, hogy valami csuda darabot fogtál ki, én csak annyit kérek, hogy ne vezesd meg a fórumtársakat azzal, hogy nem állnak fent az általam leírt hibák, csendben örülj a kivételes tv-dnek.Amúgy 2.0-s HDMI-vel szerelt videókarija kinek van? Nekem G1 gtx 980 van és full hd-ban is van olyan játék ami megeszi az egészet szóval tényleg kíváncsi vagyok, hogy kinek van hdmi 2.0-s karija, amivel megtud hajtani fullon egy 4k-s játékot stabil 60fps-el...
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
*H*
aktív tag
válasz bprubin #45678 üzenetére
A legegyszerűbben LG Adjust Remocon távirányítóval. Ha ez nincs, akkor egy megfelelő univerzális távirányítóval felprogramozásával is elérhető. Illetve IR hack is van (pl. egy MP3 lejátszó fülhallgató kimenetére csatlakoztatott IR LED + a megfelelő mp3/wav fáj lejátszása.)
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
huncutka1029
addikt
válasz bprubin #45204 üzenetére
nincs baj az EDGE leddel, anno 2011-ben minden 3D ezzel jött ki, csak a 2012-es modelleknél vették szét a direkteseket az "alsó szinten"
Kicsit körülményesebb beállítani hogy szép egységes homogén képet adjon, de egyáltalán nem lehetetlen.
És ha falara szereled, sokkal jobban mutat mint a direkt ledes, mert negyed olyan vastag csak.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Sznómen
tag
válasz bprubin #24648 üzenetére
Nem mindegy hogy LA740 vagy LA790-re gondolsz. A 790 egy elég (szerintem brutáljó) komoly design-t kapott. Ráadásul van benne USB 3.0 csati és minden csati oldalra áll + szárnyszerű talp, illetve DualCore Plus proci ketyeg benne(1,2ghz * 2, míg 790 alatt csak 0.8ghz*2 asszem).
860 és 790 között designon kivül nincs sok kül. mindössze annyi, hogy 860 már kapott beépített kamerát. -
huncutka1029
addikt
válasz bprubin #15487 üzenetére
Lm 660 vagy feletti modellt nézz,nethez a tavalyi modellek lassabbak,bár ezek sem érnek fel egy pc vel, vagy egy komolyabb telóval.
Lehet kapni úgy tv-ket hogy vannak hozzá "ajándék" szemüvegek,
érdemes így venni vagy inkább külön kell hozzá a szemüvegeket meg venni?
Mi a különbség a 3D glasses és a dual Play Glasses szemüvegek között?
Milyen szemüveget vegyek a tv-hez?ezeket már sokszor kitárgyaltuk, használjátok a keresőt!
de jó fej vagyok leírom még egyszer:
Ha kapsz hozzá ajándék szemüveget, az jó. Boltban a party pack 5 db-os kb 12K. E-bay-en vehetsz hozzá szemüveget kb 400 Ft/ db áron.
Vagy elmész egy cinema city moziba, és 200 Ft-ért megveszed a jegyed mellé a 3D szemcsit, az is jó hozzá.dual play glasses: mindkét lencse ugyanolyan polarizálású, ezért csak az egyik szemnek szánt képet jeleníti meg.
Te is el tudod készíteni, ne adj érte feleslegesen pénzt!
kiveszed az egyik szemüveg bal, a másik jobb lencséjét, és beleteszed a másik szemüvegbe. ( amiből kivetted a balt, oda beteszed azt amit a másik jobb oldaláról kivettél, és kész.) íg játszhatsz két játékos módban egy időben teljes képernyőn, bár lesz egy kis "áthallás" a két kép között ezt nem lehet teljesen kiküszöbölni.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.