Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz petike26 #112296 üzenetére
Olyat vegyél amire majd később nagyobb TV-t is tudsz tenni !
Érdemes az állíthatóságát is figyelni :
- Faltól elhúzható
- Jobbra , balra billenthető
- Előre , hátrafelé buktatható
Nekem ilyesmi van : [link]Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
petike26
csendes tag
Sziasztok!
LG 32LQ63006LA TV-hez szeretnék venni egy fali tartót. Nincs semmi igényem, valami jó ár/érték arányút szeretnék. Milyet ajánlanátok?
Köszönöm. -
balu.sch
csendes újonc
Üdv!
Mai nap boldog tulajdonosa lettem egy LG 50Qned813Re készüléknek!
Az itteni hozzáértők tanácsát várnám priviben akár, hogy milyen ideális beállításokat javasolnak a készülékhez.
4K filmezésre, illetve később ps5-re lesz majd használva.
Köszönöm előre is! -
bmwlova
csendes tag
Sziasztok! Valaki jártas itt az LG tévék javításában? Sok youtube videót megnéztem ha ugrál a kép, hogyan kell a szalagkábelt színtalan szalaggal letakarni, viszont nem tudom pontosan melyik lábakat kellene.
Egyik leírás szerint megcsináltam, hibátlan ment is 2 órát majd ismét előjött.
Aki jártas ebben és tudna segíteni, nem lennék hálátlan -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem telekom oldaláról egy 55QNED753RA készüléket, leginkább PC-ről használnám filmezéshez. Sajnos azt vettem észre, hogy Akadozottnak látszódnak a tartalmak. UPC box adásnál alig észrevehető, PC-n 1080p már zavaró, 4k h265 tartalomnál elképesztően zavaró( hardver megvan hozzá).Kutattam kicsit, itt a forumon olvastam, hogy a Trumotion lehet a hibás, ki kellene kapcsolnom. Beállítások menüben, ha a Tisztaság menüre ráhúzom az egeret, írja a trumotion, belelépve pedig nem találom. Más képbeállítással elő lehet hozni a menüpontot, vagy létezik, hogy bele sem rakták a készülékbe?
-Wake up Neo!
-
sirály69
őstag
Létezik olyan LG tv(vagy más gyártó) amelyik tudja a kép a képben, vagy az osztott képernyős módot?
Szerver Hosting Debrecenben
-
LouiS22
veterán
válasz janaman01 #112279 üzenetére
Az, hogy csak azt tudod felvenni, amit épp nézel, teljesen normális, ugyanis egy tuner van a tévében, értelemszerűen ha azt foglalja a felvevő, akkor nem tudsz elkapcsolni (illetve igen, csak akkor megszűnik a felvétel is).
Egyébként tudsz időzíteni is: az EPG-ben a kívánt tartalomra ráböksz és ott tudsz előre felvételt is beállítani, sőt, arra is van lehetőséged, hogy mondjuk fix időpontban (mondjuk minden hétfőn 22 órakor) felvegye az épp futó tartalmat.Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
janaman01
addikt
Értem , köszi szépen. Igen ez igazából a problema hogy ugye a műsorujságban rámegyek egy adott műsorra rányomok hogy időzített felvétel, erre bedobja hogy nem sikerült. De ha mondjuk megy egy műsor és ranyomok hogy vegye fel akkor elindul ...
Most egy 64 gb os 3 as pendrive t próbálok arra ráfér 4 órányi műsor?[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
Sziasztok. A hálóba kb 2-3 éve vettem egy Lg-t pvr [43UP78] es azaz fel tudja venni ugye az adást...eddig nem is használtam. Benyomtam egy pendriveot, oké fel is ismerte, a lényeg hogy pl előre nem tudom időziteni a felvételt. Csak azt tudom felvenni amit épp nézek, akkor elindul a felvétel , persze megkérdi meddug vegye stb. Viszont ha elkapcsolok akkor kiirha h megszűnik a felvétel. Igy nem sok értelmét látom hisz általában nem azt akarja felvenni az ember amit épp néz...
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
zoli62
addikt
A Yettel TV applikációt kerestem az áruházban egy régebbi LG HD TV-n, de nem találtam, pedig frissítve van a WebOS. Létezik, hogy nincs meg. Egy másik, egy évvel fiatalabb TV-re simán tudtam telepíteni.
-
markymango
tag
válasz LouiS22 #112270 üzenetére
Szia, köszi a jó tanácsokat
Meglett a "hiba". Telekom Android TV-box - alapbeállításban már "javított" képet küld a HDMI-n, és azt próbálta a TV még "javítani".. Van saját színmélység, színtér, és "legjobb minőség" beállítása, le is kapcsoltam mindent amit lehetett.
Ráadásul a TV saját kép-üzemmódjai között csak ezután jelent meg az "APS" és a két "Szakértői mód", szóval kicsit összeakadt a két rendszer -.-
Most épp azt kutatom, mivel járok a legjobban a TV-box három "Színtér"-e közül, YCbCr444, YCbCr422, vagy RGB.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
pjen
félisten
Üdv Urak. Lg NANO Tv n keresem a gyors kép beállításokat, ahol kép párokat kell összehasonlítani. Megvolt és most nem találom.
-
LouiS22
veterán
válasz markymango #112267 üzenetére
Ne keseredj el, én a helyedben most kikapcsolnám, a neten pedig keresnék egy szakértői beállítás tutorialt, és az ott szereplő értékeket rátolnám a tévére. Ja, és a marketing bullshit képjavító fiszimfaszomok LEKAPCSOLÁSÁVAL indíts.
Egyébként mi a "referencia", amit nézel közben?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
markymango
tag
válasz LouiS22 #112264 üzenetére
Huhh, szóval: annyira fényes és hidegkék, hogy az arcok elhomályosodnak, kb. mint a telefonos fotón rajta lenne a "szépítés" filter.
Hideg helyett áthúztam a csúszkát enyhén meleg tartományba, lentebb vettem a fényerőt, most viszont valahogy nincs egyensúlyban a pirossal, indokolatlanul piros pl. az emberek szája. A fehér még mindig rikítóan fehér, és a világosabb kékek is zavaróan elütnek a teljes képtől. Tudom, hogy a fehéret is lehet külön állítani, meg másik 20 helyen az AI-tól kezdve a külön-külön színekig de már kétszer visszaállítottam a "gyári" értékekre, hogy újrakezdjem a beállítást, mert reménytelenül belezavarodtam mit mivel állítok be, és már rohadtul unom. Lg-m volt előtte is, de a képhez hozzá se kellett nyúlni a beállításoknál, mert bedugtam a HDMI kábelt, és gyönyörűen működött. Itt meg kifolyasztja a szemem, szétcsesz az ideg, és már most tönkretette az "új TV-t vettem" élményt.. -
sasa134
addikt
sziasztok,
jelenleg egy LG 49Sk8000 tv-nk van ami nekem megfelel, igen a hibáival (bevilágítás, szar fekete) együtt. Most egy új házba költözünk ahol a nappali jóval nagyobb es kb 3+ méterről fogunk tévézni, amire a 49" kicsinek tűnik nagyon (főleg feliratos filmeket/sorozatokat nézünk, este ha van rá idő). Nem túl sok pénzért mire kéne tovább lépnem? Jó lenne oled, de olcsóbban akarom megúszni. 55-ös nanocell? VA panel ugye nincs 55 colban?
köszi szépen minden ötletet[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
junior19
senior tag
válasz markymango #112263 üzenetére
Rossz képmódot választottál ki. Szakértői képmódok közül válasz, azok meleg színhőmérsékletre vannak alapból állítva. Amit kiválasztottál hideg színhőmérsékletet használ, azért kékes a kép.
codec project
-
LouiS22
veterán
válasz markymango #112263 üzenetére
definiáld a "szar" képet. Szubjektív sajna.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
markymango
tag
Sziasztok, apró kérdés.. vettem egy LG 32LQ63006LA-t, Beüzemeltem,, next-next-finish, de annyira sza.. izé.. vacak a kép, hogy nem hiszem el. Nyomkodom a beállításokat, a panel fényerősség alapból 100-on van, meg valami túlhajtott hidegkék az alapbeállítás, mikor kiveszem a dobozból? Más tapasztalt ilyet LG-nél, hogy ne egy alap komfortos beállítással egyből nézhető képe legyen, hogy ne kelljen kalibrálásból doktorálni hozzá, vagy eleve én rontottam el az első használatbavételt?
-
skroy
senior tag
Emag-on 8675Ft most az MR22GN. Elég jó árnak tűnik.
-
veterán
válasz Krissz80 #112254 üzenetére
Nem az lesz. Ha automatikusan csinálja, akkor azt meg lehet szakítani a bekapcsolással és annyi van csak, hogy nem tudja befejezni az elkezdett műveletet. Ha meg kézi pixeljavítást indított volna ami tovább tart arról meg tudna.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sirály69
őstag
Vettem 55UR78003 TV-t.
Sima irányító van hozzá, de szeretnék hozzá Magic irányítót....
Melyik lehet vele kompatibilis?Szerver Hosting Debrecenben
-
boneyard
tag
Sziasztok. 1 hete vásárolt LG OLED55C31LA tv kikapcsolás utan pár perccel kialszik a piros stand by fény és nem lehet bekapcsolni távirányítóval és gombbal se, ki kell húzni elosztóból és újra bedugni. Az elosztó ki lett cserélve újra. Valaki találkozott már ilyesmivel?
-
fcbarca
őstag
Sziasztok.lg thinq Android alkalmazásnál nem tudja valaki, távirányítót kilehet e rakni widgetnek? Sehol sem találom
-
ttfgyb10
csendes tag
Üdv.Adott egy asztali gép nvidia 750Ti vga-val,amelyen full hd felbontásban megy a játék (Fortnite),amit szeretnék hdmi kábellel összekötni egy 43UN7400 4K tv-vel,a nagyobb kijelző miatt,(nem 4K-n akarok játszani.tudom hogy nem lehet)de hiába állítom a felbontást,nem látszik a teljes képernyő ,mint a monitoron. Úgy értem,hogy nem látszik pld,a tálca,ahol tudnék esetleg további állításokat eszközölni.Köszi előre is a segitséget!
-
herdsman12
őstag
válasz blakey #112243 üzenetére
Moderáld már magad, h.. gy...
Konkrét kérdésre reagáltam, 42LA660 TV-hez készül pendrive-ot vásárolni egy ft.
Az egy 10 éves TV, biztos vagyok benne, hogy nem működik rajta Live Playback pendrive-ra, erre figyelmeztettem.
Közbe kiderült, hogy csak mozizásra használná, így lényegtelen a figyelmeztetés.
(Otthon a családdal beszélgess ilyen stílusban.) -
blakey
titán
válasz PLaci58 #112241 üzenetére
Ha te ezt félrevezetésnek olvasod, akkor te sem érted. Általánosan lett ideböfögve, hogy nem megy, mindenki más eszközt említett, ami helyes is, mert így kiderül, hogy nem általános a jelenség. Minden másra tudom a választ, a hangsúly azon van, hogy teljes a káosz.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Krissz80
senior tag
válasz PLaci58 #112241 üzenetére
Az usb-t nem engedi, mert azok meghalnának hsmar, főkeg a timeshift miatt. Az SSD-nek ettől függetlenül jobb az elérése, reszponzívabb, a HDD nehwzebbenbköveti, ha mondjuk visszapörgetsz egy timeshiftes felvételt, mert olyankor ugrálnia kell a fejnek az írás és olvasási poz között. Ebben az SSD sokkal jobb. Most nem tudom fejből, de talán 100 szor jobb az eléréük. 0.1 ms vs 15.
Amúgy az USB 2.0 is tud 30MB/s-es átvitelt, de a HDD nem feltétlenül tudja ha egyszerre ír és olvas.
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz blakey #112240 üzenetére
Nem kéne félrevezetni az embereket!
A felvétel nem a tároló méretétől függ, hanem a TV-től és a tároló eszköz fajtájától.
Neked C2 van, ami sokkal többet tud mint egy régebbi tv.
A Nano-ban levő szoftver ellenörzi a tároló eszköz fajtáját és pendrrive-ra nem enged felvenni, ennek semmi köze sem a mérethez, sem a sebességhez. (minden háttértárnak van egy 2 byte-os tipusazonosítója, amit formázáskor kap, ebböl tudja a szoftver, hogy HDD, SSD, SD, netán pendrive van használatban. A TV USB2 formátumot tud, hiába dug bele valaki 3.2-öt, az csak 2.0-ban fog működni.)"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
blakey
titán
Látom, hogy ez a fórum azért van., hogy ha a tapasztalat más, mint a leírtak, akkor is a leírtak lesznek a mérvadóak. Tehát hiába fogják "egyesek" leírni, hogy náluk pendrive-val is működik, mert a "kettesek" továbbra is "kötik az ebet a karóhoz" miszerint a gyártó szerint nem működik. Ehhez csak gratulálni tudok. Próbáld ki egy 128GB-ossal.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Az rendben van, hogy befejezted, de…
"Közben a Lg-től is megkérdeztem, milyen pendrive-al használható a tv-m."
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb…"
Ezeken nincs mit magyarázni. Nem felvételről volt szó, hanem milyen pendrive használható. Válaszban maximum 64GB-os írnak, ez nevetséges, mert az 512GB-os is vígan megy.
Ha LG szerint nem kéne, hogy működjön, akkor nem működik, azaz…#112215 geri1111
Egyébként ebből használok egy 512GB-ost az OLED C2-höz, hibátlan.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pjen
félisten
válasz blakey #112236 üzenetére
Nem szentírás, mint írtam is irigylem, hogy Neked megy az 512 gigás pen, nem is kérdőjelezte meg senki.Viszont az LG válaszában szó sincs arról, hogy MIRE lehet használni az adott eszközt, ezt Te próbálod bele magyarázni, nem is tudom mért. Neked működik, nekünk nem és az LG szerint se kellene, hogy működjön. Nincs ezen mit megmagyarázni. Én itt be is fejezem.
-
blakey
titán
Oké, akkor ez a "szentírás", még véletlenül sem működik pendrive-val, vagy 4TB-os HDD-vel. A lényeg, hogy amit az LG ír az jó, amit tapasztalunk, az nem.
Tehát, ha visszanézéshez minimum 80GB-os USB merevlemez ajánlott, akkor szerinted a 64GB-os pendrive jó lesz, legalábbis a te értelmezésed szerint.
Amire te hivatkozol, mint idézet, az a lejátszásra vonatkozik, de ha a visszanézésre is ez az LG válasza, akkor ők keveredtek ellentmondásba.
1-2 apróság:
"Szabványukat tekintve, pedig 2.0-ás szabvány az, amely használható." - ehhez képest, USB 3.2-est használok.
"2.0-ás szabványú HDD-t a kereskedelmi forgalomban nehezen lehet vásárolni" - mivel nem a HDD, hanem a ház rendelkezik valamilyen szabvánnyal.
Inkább nem kérdezek az LG ügyfélszolgálattól.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pjen
félisten
válasz blakey #112229 üzenetére
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb, illetve olyan USB-merev lemez (HDD), melynek kapacitása 2 TB vagy annál kisebb." Ezt Válaszolta az LG.
Biztos, hogy én nem értem amit olvasok. Nem hiszem, hogy ezen van bármi megmagyarázni való. -
blakey
titán
válasz herdsman12 #112231 üzenetére
HDD-re és visszanézésre, ez a kettő "erősebb", mint az, hogy pendrive, mert az én példám is mutatja, működik pendrive-val is. Próbáljátok ki egy 128GB-ossal.
-
blakey
titán
Most Magaddal vitatkozol? - Mert te nem érted, amit olvasol?
16, 32 és 64GB-os pendrive-vokkal próbálkoztál, az ajánlott minimum 80GB.
Az én esetemben biztos működik a pendrive, OLED C2-n most is visszanéztem az élő adást.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
80GB az ajánlott minimum, illetve szerintem a pendrive-os "történet" még régről maradt benne, mert korábban nem voltak megfelelő sebességűek és nem rendelkeztek megfelelő tárolókapacitással.
-
pjen
félisten
válasz blakey #112223 üzenetére
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb, illetve olyan USB-merev lemez (HDD), melynek kapacitása 2 TB vagy annál kisebb." Ugye azt írja 64giga vagy kissebb. Én próbáltam 16, 32, 64 gigával. Nem ment, hogy Neked megy 512 gigán azt határozottan írigylem
-
blakey
titán
Neked 64GB-os van, az ajánlottnál kisebb, még HDD/SSD esetében is. Azt használsz, amit akarsz és jól működik, de nálam hibátlan az 512GB-os pendrive, mindenre jó, gyakorlatilag semmi helyet nem foglal.
-
geri1111
tag
A kérdésemből kimaradt, hogy csak filmek nézésére használnám a tv-t, semmi egyéb. Milyen ssd-vel használod a tv-t? Olvastam, hogy az ssd kiépítéssel gyorsabb is és nem is lassul be mint a pen....Ez lenne az ideális megoldás..M2?
Közben a Lg-től is megkérdeztem, milyen pendrive-al használható a tv-m. Itt a válasz, ha valakit érdekel. De én már akkor ssd-vel tolom ha megtudom mivel érdemes.
"Olyan pendrive használata javasolt, melynek kapacitása 64GB vagy kisebb, illetve olyan USB-merev lemez (HDD), melynek kapacitása 2 TB vagy annál kisebb. Szabványukat tekintve, pedig 2.0-ás szabvány az, amely használható. A televízió USB csatlakozói 5V-ra vannak tervezve, és a nagyobb szabvány, nagyobb kapacitás az egyben nagyobb áramfelvétellel is jár, akár 9V, ezért annak az USB eszköznek a működése, mely meghaladja az ajánlott paramétereket, annak a működése esetleges. Előfordulhat, hogy egyes USB tárolóeszközök nem működnek vagy nem megfelelően, csak a Windows FAT32 vagy NTFS fájlrendszerével formázott USB tárolóeszközt használjon. USB csatlakozású merevlemezek esetén ajánlott, hogy 5V-nál kisebb névleges feszültségű és 500mA-nél kisebb névleges áramerősségű eszköz használata.
2.0-ás szabványú HDD-t a kereskedelmi forgalomban nehezen lehet vásárolni, azonban a külső merevlemezek esetében olyan készüléket érdemes vásárolni, amin fel van tüntetve az "USB 2.0 / 3.0" információ. Amennyiben olyan külső HDD-t vásárol, ami USB 3.0 szabványú, de rendelkezik saját tápellátással, annak is megfelelően kell, hogy működjön. Külső tápellátás nélküli 3.0-ás szabványú eszköz használata a nagyobb áramfelvétel miatt esetleges. Konkrét modell ajánlatunk nincsen a használható pendrive-ra, vagy HDD-re, mivel nagyon sok ilyen termék kapható, azonban minden olyan USB eszköz megfelelő, amely a fenti kritériumokat teljesíti."[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz herdsman12 #112219 üzenetére
Napi szinten használom, szóval nem érdekelnek a kézikönyvek, hibátlanul teszi a dolgát, és mindezt automatikusan, tehát ha nézem a műsort, akkor a nézés kezdetéig vissza tudok tekerni, átkapcsolok, akkor ott is ugyanez, vagy nézem a meccset, de közben máshol voltam, jött egy gól, visszanéztem, szóval jól működik.
-
blakey
titán
válasz herdsman12 #112216 üzenetére
Nálam működik C2-n egy 512GB-os pendrive-val.
-
geri1111
tag
Sziasztok
lg 42 la 660 s led tv-hez szeretnék vásárolni egy nagyobb pendrive-ot.
Ki tudna segíteni abban, hogy a lehető legnagyobb kapacitású és leggyorsabb penndrivet vegyem meg a tv-hez, amit még felismer a készülék.
Az alábbit néztem ki, de lutrira azért nem vásárolnám meg, mert csak a tv-hez használnám a meghajtót:
[Kingston Data Traveler 256 Gb]
Köszönöm a segítséget -
TBMC
addikt
válasz herdsman12 #112213 üzenetére
Köszi válaszod!
Jómagam sem futottam még hasonlóba, 10p áramtalanítás nem segített.
Később egy factory resetet csináltam még az este, ami végül megoldotta a problémát.
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kb. 10 éves lg 49lf632v tv ami kikapcsolás után a jobb szélén, függőlegesen egy kb. 10 cm széles csíkban világít. Lehet ezzel valamit kezdeni azonkívül, hogy áramtalanítom."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
van valakinek otlete esetleg?
Este kikapcsoltam a tvt, ma este melobol hazaerve bekapcsoltam, de “nincs adas”. Nincs jel.
A kabelen jon a jel, a tvbe is eljut 100%os a jelerosseg kezi hangolasnal, jelerosseg teszt nel is. De kabeltv bemenetre valtva minden csatornanal nincs jelet ir.
Ujrahangolast is probaltam, megtalaja a csatornakat, de kozben tovabbra is azt irja nincs jel.
Mi a bubanatos fene lehet?
(65bx, digi, kabel mukodik tesztelve)szerk: hazban minden mas tv OK
[ Szerkesztve ]
-
Vasti74
aktív tag
válasz herdsman12 #112197 üzenetére
A kérdés az, hogy aktív USB HUB-al működik-e a két eszköz együtt, vagy úgy sem?
A távirányító adott, a külső SSD adott: ha van megoldás, akkor használom őket, ha nincs, akkor nem. Új távot nem veszek, mert annyit nem ér az egész.
-
Ugye az 50 és 70" TV-k panelje VA. Azt senki nem mondta, hogy más méretben is van különbség. Nos, a 43NANO763QA panelje is VA. Tényleg szép, meg ez a Nanocell dolog is jó (ugyanazzal a forrással színesebb a kép, a sima IPS fakón világosnak hat mellette), de fura volt, hogy tiszta TN feeling lett, ahogy oldalról haladtam el mellette. Most kerestem rá. Szóval annak, aki direkt szemből nézi, én is ajánlom a VA-t, feleségemnek is jobban tetszik, mint a 49es sima IPS. De 15 foknál jobban ne lessétek sehonnan. Nem panasz, csak úgy megemlítem, hátha hasznos lesz valakinek.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
addikt
Sziasztok,
Kamasz gyerekeimnek vennénk a szobájukba tv-t. Olyan kérdésem lenne, hogy ez a típus 32LQ63006LA ár/érték arányban jó választásnak számít e? Igazából 90%-ban streaming lenne rajta nézve, illetve NAS-ról filmek/sorozatok, mezei tv adás ritkábban. Előre is köszi a válaszokat.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Tormento
csendes tag
Sziasztok!
70UR80-as tv-m, de sehogy nem tudom beállítani a képet, mozgásnál mintha lilás foltokat húzna, főleg az emberek arcánál (bőrénél) látványos. Más annyiranem veszi észre, de engem borzalmasan idegesít. Egy tv-mnél sem láttam még ilyet.
Van erre valamilyen megoldás?
Köszönöm előre is!
-
blakey
titán
válasz Petyku #112199 üzenetére
Ami zavaró, az nem normális, elállás vagy csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program