Hirdetés
Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Gratula!
TrueMotion: Home gomb / kép / utolsó menüpont.
Szellemkép: A fenti helyen van egy képvarázsló ahol könnyen be lehet állítani az ízlésedhez. A szellemkép a túlzott élesítés miatt lehet.
Konzol: Attól függ mire van igényed. Sima, dönthető, forgatható, mindkettő. A könyvben le van írva mekkora méretű kell (rögzítési pontok távolsága). Én a 32"- hez Melconi T120-at vettem (200x100). -
SZATA
senior tag
Nemrég megjelent a 04.01.37 verziójú szoftverfrissítés pl. a LK530-as szériához.
Egy 32LK530-as készülékem van 04.01.20 fw-vel. Érdemes frissíteni, ha semmi komolyabb gondom nincs vele? Changelogot merre lehet találni hozzá?
Ha már írok más kérdésem is van:
Az normális ha az analóg és a digitális adásnál máshogy kezeli a képarányokat? Az analógnál a "teljes szélesség" csak X irányban nyújtja, digitálisnál arányosan.
Miért csak HD adásnál van "levágás nélkül" mód és ez mit takar? Miért nem ez az alapértelmezett mód 16:9 adásnál, miért vág le belőle egy kicsit minden oldalon? -
SZATA
senior tag
válasz
morpheus133 #1561 üzenetére
Ezt nem tudtam, h mindenképp a UPC-t ajánlja fel.
A UPC hülye, azért szívat mindenkit. Remélem azért rájön, hogy 2012-ben STB nélkül is van élet.
-
SZATA
senior tag
válasz
morpheus133 #1559 üzenetére
Nekem is UPC van és csak analógra vagyok előfizetve, de egy teljes keresésnél bejött az összes lehetséges digitális TV és rádió csatorna. A 99%-ánál kiírja, h nincs CI modul vagy érvénytelen szolgáltatás és nem működik, de az m2, néhány tesztadás és a mr1-3 az bejön.
Azért csak a UPC engedi a digitális ctv beállításnál, mert azt érzékeli szerintem.[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
Már írtam, hogy érdekes módon a 32LK530 nincs fent az LG magyar honlapján, ezért néztem a 42"-os lapján a fw frissítést. Találtam is egyet, aminél azt írják, h az enyémhez is jó.
Érdemes a fw-t frissítgetni ha nem találtam a mostaniban semmi hibát? Miben változtatnak a régihez képest? Szoktak kiadni changelogot, én nem találtam? -
SZATA
senior tag
Én is vettem pár napja egy 32LK530-at. A beállítások mélyére még nem jutottam el.
Szoftverfrissítés szokott kijönni ebben a kategóriában? A honlapon még nem találtam ilyesmit, pláne, h csak a 42es van fent.
Van valami tuti (kalibrált) beállítás ehhez a típushoz? -
SZATA
senior tag
32"-os TV vásárlásán töröm a fejem. Nincs szükségem semmi hálózatos, smart funkcióra, 3D-re meg pláne nem vágyok. Azért filmet tudjon lejátszani, de nem sűrűn használnám ezt benne. Kinéztem a 32LK530-as modellt, hogy mégse a legalapabbat vegyem, jó a válaszideje is, stb.
Érdekes módon ennek a modellnek a 32"-os verziója nincs fent az LG magyar honlapján, azért a 42"-os adatlapját nézegettem mert azt gondoltam, h a méretén kívül megegyezik. Bujkált bennem a kisördög ezért ránéztem a honlap más nyelvű is változataira is és a németen azt találtam, h a 32-es MCI 100Hz-es, ami ha jól tudom csak ál 100Hz. Mi igaz ebből? Valaki azt írta itt, h teljesen megegyezik a 42-essel.Alternatívaként felmerült a Philips 32PFL4606, de arról is lebeszéltek, pedig a Saturn-ban jókat mondtak róla.
Már van itthon egy 32LD450-es, azzal nincs gond. Ezekbe (LD450/LK450/LK530) IPS panel van?
Mennyire használható a filmlejátszás ezekben? Mkv vinyóról simán meg? Időnként laptopra is dugnám HDMIn, arra is megfelel?
Mit tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában? -
SZATA
senior tag
Sziasztok!
Egy SOS kérdésem lenne, mert gyorsan kell döntenem.
Mi a különbség az LG 32LD420 és a 32LD450 között? Azt mondják a boltban, h semmi, és legálisan az LG-vel be tudják kapcsoltatni az USB-s DivX lejátszást.
1000x köszi!