Hirdetés
Aktív témák
-
kgy89
csendes tag
Üdv!
Adott egy LG LD750 tv. Kérdés, hogy ha a beépített media lejátszón nézek filmet akkor be lehet-e állítani, hogy scarton küldje a hangot az 5.1 fele? Nekem csak a tv hangszóróján szólalt meg.
-
BloodRay
veterán
válasz
Tomahowk86 #697 üzenetére
Ezt nézd meg te is.
(#698) Barohawk -> A régi képcsöves tv-nek közelebb áll a felbontása a dvd-hez mint egy full hd/hd ready tv-é, aminek minimum 4x akkora. Jó forrással(blu-ray, media box, hd-s beltéri) sokkal élesebb képe lesz egy full hd/hd ready készüléknek. Ha videokazettát kötsz rá annak is pocsék lesz a képe és az sem a tv hibája lesz.
-
Barohawk
aktív tag
-
Tomahowk86
csendes tag
Sziasztok !
Nem tudom volt e már kérdés de ahogy végig olvastam az eddigi hozzászólásokat nem találtam ha még is volt valaki segítsen.
Vettem egy LG 32LD320-as tipusú tv-t és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet aktiválni az USB-ét hogy egy külső vinyót rá tudjak kötni.Előre is köszi sziasztok.
-
BloodRay
veterán
válasz
LackoMester #694 üzenetére
Jó tudni mindenesetre, hogy régi driver miatt is könnyen előfordulhat ilyen. Kössz.
-
BloodRay
veterán
válasz
LackoMester #692 üzenetére
Na! Ez jó hír mára.
Radeon kártya van egyébként a notiban? -
BloodRay
veterán
válasz
Barohawk #689 üzenetére
Ahogy a másik topikban is írtam: Próbáld meg a dvd lejátszót hdmi-n a tv-re kötni(más csatlakozón keresztül egy dvd-től nem kell csodát várni). Illetve a tv-n vedd le az élességet.
A belépő fullhd lcd egyébként az LD350.
"üvegszálas" alatt az optikai kábelre gondolsz? Csak mert az hangot visz át. -
Barohawk
aktív tag
Lenne még egy kérdésem, hogy miért van az hogy pixeles a kép (LD350) ha DVD-t játszok le. A kábel tv minőségével nincs gond ott jó a kép. Probáltam s-video bementettel illetve compoziton is. Vegyek netán üvegszálas káelt? Nem tudom sajna mi lehet a gond talán a dvd lejátszó?
-
Barohawk
aktív tag
Sziasztok
VAN egy LG32LD350N-es TV-t és sajna a dvd lejátszóról a filmek nem valami tökéletesek, mondhatni pixeles, miközbena kábelről érkező műsorok azok nagyon jó képet adnak.
Mi lehet az oka? illetve a köv kérdés mit tud ez a tv? milyen extra funkciók vannak benne? -
turho
addikt
LG LE4500 televíióhoz tud segíteni nekem valamelyikőtök, szerviz menü behozásában? Gyári táv van csak egyelőre hozzá......
-
BloodRay
veterán
-
Helmoras
őstag
Sziasztok!
Gyors tapasztalat illetve vélemény kellene erről a készülékről LG 32LD750 100k körül kapható most és holnap lenne megvásárolva, hasonló árkategóriában szívesen fogadom a jobb ajánlatokat ha van esetleg
Privát üzenetet is szívesen fogadok!
Köszönöm!! Üdv Zsolt!
-
okucsa
csendes tag
Sziasztok!
Havernak van Lg LCD tv-je 106cm-es. A bal oldaltól kb. 8 centire fentről teljesen le van egy fehér csík. Kb. fél éves a tv. Van erre valami garancia vagy csak a 3 nap amit látok mindenhol? Hozzásteszem Pixmaniatól vette.
-
Barohawk
aktív tag
Hali,egy kérdés ha pendrive-rol nézek filmet pl:xvidet egy idő után elmászik a hang ezzel lehet valamit kezdeni kicsit idegesítő a csúszás,köszi.
-
BloodRay
veterán
Nem lesz, csak a gyári stickekkel működnek a készülékek. Illetve elvétve találni azonos chipsetű(mint a stick) készüléket, de ehhez oltári mák kell, vagy szét kell szedni egy eredetit és tudni, hogy amit veszel abban mi van.
(#674) pierpont -> Gondolom áramtalanítva lett rádugva a hdmi. Esetleg kábel bedugása után egy teljes áramtalanítás(tápkábel kihúzása) segíthet a készüléknek. Ha ezekre sem reagál akkor esetleg avforum-on nézz körül hátha valakinek volt hasonló problémája már.
(#675) Újoncka -> Könnyen lehet, hogy gyenge a készülék hardvere már a lejátszáshoz, vagy esetleg már túl régiek a beépített médialejátszó kodekjei.
-
Újoncka
aktív tag
válasz
BloodRay #651 üzenetére
Igen sok segítség volt
Ugyan kicsit szenvedtem meg az angol nyelvtudásom elégtelen! Így kerestem egy magyar fórumot! Felfrissíteni ugyan nem kellett szerencsére csak visszafele kellett felraknopm egy régebbi FW-t! Viszont az MKV-kat csak nyögvenyelősen viszi 10-ből ha 2-t elindít azok is pixelesednek meg akadoznak! AVI viszont tökéletes! Lehet csak én szedek le túl nagy fileokatDe se HDD-ről se Pen-ről nem igazán szereti őket lehet csak az én készülékem ilyen! Mert rengeteg oldaon azt olvastam hogy az 1080p-s Filmeket is gond nélkül viszi viszont nekem van hogy azok ilyen belassulnak
Szerencsére más gondja nincs !
-
pierpont
csendes tag
sziasztok, már pár hónapja szenvedek a beállításaimmal, de egyszerűen nem jutok egyről a kettőre. adott egy gigabyte h55m-ud2h alaplap, egy i5 650 proci (intergrált vga), és egy 42ld750. a tévén ha usb-ről vagy dlna-ról nézek filmet, akkor hibátlan; viszont ha az alaplapi hdmi kimenetre dugom a kábelt, akkor a tévén szaggat a film és csíkoz néhol alul/felül. driverek telepítése és törlése már megvolt, win7 reinstall is, kábelekből is próbáltunk már jónéhányat, de semmi. van valami tippetek? köszi
-
Valdez
őstag
Ha a tv-re USB-re rádugok például egy ilyen: [link] wifi adaptert, akkor felismeri a tv és lesz rajta net?
-
Mochok85
csendes tag
Csak beírom ezt az infót, hátha egyhszer jól jön valakinek. Amikor hangsúlyoztam hogy határontúli vagyok, nem is tudtam hogy valójában nagyon is jó helyen tapogatok.
A kábeltévé szolgáltatóm felvilágosított hogy azért nem birom megtalálni a digitális TV csatornákat továbbá azt a maroknyi rádióállomást mert országként beállítottam a Szerbiát és ezzel le is zártam a digitális csatornák keresésének lehetőségét. Ki kellett választanom az országlistáról a dupla minuszt (- -) és most az automatikus programkeresésnél három részlegre van felosztva: DTV, RÁDIÓ és TV. Imádom ezt az országot.
-
BloodRay
veterán
Tru Motion-nél vedd visszább a judder beállítást. Valószínűnek tartom, hogy túl magasra van állítva.
(#664) LackoMester -> Furcsa. Több márkánál találkoztam már ilyennel, de LG-vel eddig nem. Nem tudom mi lehet az oka, de megpróbálok utánajárni.
(#666) feriferiferi -> Elírtam, bocs.
LX8500 nincs, pont az LE8500-ra gondoltam.
Az LX-es megfelelője az LX9500.Szóval semmi gond vele, szerintem nagyon is ajánlott.
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Vettünk egy lg lcd tv-t és elég jó kis cucc meg minden, de tv nézés közben (kábeles dtv), olyan érzése van az embernek mintha fel lenne gyorsítva. Főleg ahol amúgyis gyorsabb mozgás van a képen, ott mintha még gyorsabban mozogna, eléggé zavaró. Mitől lehet? Elég sok beállítási lehetőség van a tv-ben, feléről azt se tudom micsoda (leírásában nincs benne), esetleg elállíthattam valamit?
-
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #657 üzenetére
és akkor még egy kérdés
megveszem a smart boxot ok....
és akkor még kell vennem egy routert is . tudnál ajánlani olcsó,de jó minőségűt?
(abszolut nem értek hozzá)
és akkor ugye az összekötés: tv-smart box-router. utobbiba pedig a upc net is belemegy,meg a számítógép is. vagy nagy marhaságot irok?[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz
feriferiferi #654 üzenetére
Akkor talán LX8500, LW650S, LD750, LW570S és LV5500 lenne jelenleg az első 5 sorrendje.
(#655) LackoMester -> Mást köttök össze hdmi-n a tv-vel azt lekezeli? Csak a PC-t nem akarja? Gondolom kikapcsolt/áramtalanított állapotban dugtad be a tv-be a hdmi-t. Emiatt szoktak szórakozni, csak azért.
(#656) enzse -> Az amerikai LD550 egy teljesen más készülék ahhoz ne viszonyítsd az európait. Az európaiakban pedig egyikben sincs se lan csatlakozó, se wifi támogatás.
Mondom nem ez a modell amit itthon árulnak, hiába az a típusszáma.
Egy percig nem volt szó USA only modellekről.
Szóval a magyarországi forgalmazású készülékekről továbbra is nyugodtan kérdezhetsz és ha valamit biztosra mondok elhiheted.
A leírások pedig mindig egyszerűsítenek, úgyhogy érdemes néha ép ésszel átgondolni a dolgokat, vagy utánuk kérdezni. -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #649 üzenetére
köszi a választ.
és hogy miért irtam,hogy mindkettőnknek igaza van? azt állitottad,hogy az 32LD550 nem alkalmas a wifi adapter alkalmazására. igazad van,annyi kikötéssel,hogy ez csak a magyarországon árusítottakra vonatkozik,mig és ebben nekem volt igazam a nyugat európában árusított 32LD550-essel már gond nélkül lehet a wifin és egy routeren keresztül kapcsolatba lépni a NetCast szolgáltatásokkal.... Ezért is igaz amit az angol nyelvű LG honlap ír, és gondolom ezt a szöveget vették át a magyar forgalmazók is... (bár továbbra sem értem,hogy az angol LG lapon miért írták azt,hogy a wifi adapterhez semmi másra(routerre sem) nincs szükség csak szélessávú kapcsolatra és modemre.) És sajnos a mai telefonálásokból is kiderült,nemcsak a webes áruházakkal van gond,hanem a hivatalos LG szervizzel is,akik szintén nincsenek tisztában azzal amit forgalmaznak. Ketten kétfélét mondtak,és gyanítom ha lett volna 3. az is mást mondott volna... És ez az igazán szomorú. -
LackoMester
addikt
Hel sziasztok, egy info kéne a hugomék vásároltak egy LG 42LV 3550 készüléket, a ugye a tv- n van több HDMI bemenet is, össze is kapcsolták a notin lévő HDMI kimenettel ( Asus noti nVidia 9400 vidokarival, be is lett a control panelon állitva elsődleges megjelenitönek, és Win 7 or. fut rajta ) szóval a lényeg,h. akármelyik HDMI bemenetet is válssza a tv NINCS JEL feliratot dob, a noti látja, felismeri a tv-t de ennyi, kép nincs. Próbáltam az én Samu tv-men azon tökéletesen OK.
Valami ötlet, én már kifogytam[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz
feriferiferi #652 üzenetére
Szia.
Akkor nekem kb így lennének sorban jelenleg: LW650S, LW570S, LX8500, LV5500, LD750,
Szigorúan csak ha nem számít az ár és a 3D is szóba jön. -
feriferiferi
csendes tag
BloodRay, ha az ár/érték arány nem számítana, melyik lenne neked a Top5 LG LED/LCD készülék 42" méretben?
-
BloodRay
veterán
válasz
zsolt008 #644 üzenetére
Ezek mellé csak a teljes internetböngésző, a beépített wifi és a teljeskörűbb médialejátszás miatt kellhet smart box.
Az LCD kisebb élettartamát úgy értem, hogy ezekre ~10 évet mondanak, a ledekre meg 15-20-at.(#645) kiskoaro -> Ez abszolút nem így működik. 10-es skálán tudod állítani a mozgás folyamatosságának javítását és a kép elmosódásának csökkentését is egymástól függetlenül. Ez a 100Hz, 200Hz. Az hogy 200Hz-es csak annyit jelent, hogy ha akarod komolyabb hatása lehet a képjavítóknak(van akit zavar ha túl folyamatossá teszi a mozgást, de ez az LG-knél mint írtam fokozatosan állítható). Ha akarod.
Ha meg akarod természetesen teljesen ki is lehet kapcsolni az egészet.
Természetesen ilyenkor is jobb lesz egy 100/200Hz-es készülék képe, de ez már csak amiatt van, hogy ezeknek a panele gyorsabb(2-3ms-os az 5-8ms-al szemben) és jobb minőségű.(#647) enzse -> Én az első részből úgy veszem ki nekem volt igazam ahogy mondtam is tegnap, nem mindkettőnknek, de semmi gond.
A másik meg, hogy a webáruházak mit írnak ki az egy dolog, semmi közük az LG-hez. És kb még annyira sincsenek képben azzal mit árulnak mint a vásárlók.
Ami meg a routert illeti... -> Akkor kell ha wifi-n keresztül akarod használni a netes funkciókat, illetve a dlna-t. Ez elég egyértelmű. Egy modem mióta tud wifi-t?
Természetesen wifi nélkül, hálózati kábelen keresztül is működnek ezek a funkciók. Ilyenkor is routeren keresztül persze.
(#648) enzse -> Lehet hackelni valószínű a készülékeket, de pontosan az ilyen fajta szervíz menü babrálástól szoktak kiakadni, úgyhogy ezt már nem ajánlom. Ellentétben az usb engedélyezésével ettől ugrik a garancia. -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #619 üzenetére
még egy nagyon hülye kérdés (tényleg nem akarlak kiborítani..bár lehet,hogy olybá tűnik
) :
írtad nem támogatja a wifit. az jutott eszembe,hogy ez nem olyan mint az usb-s filmlejátszás? azt sem támogatja,mégis belehet a szerviz menüben kapcsolni.
A hülye kérdést gondolom ebből már kitaláltad: a wifit nem lehet engedélyezni a szervízmenüben? -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #633 üzenetére
Hali...
1.kör Lg szervíz felhívása wifi ügyben. Elmondtam mit szeretnék,megértette a kérdést,de válaszolni nem tudott,megígérte visszahívnak.Ez reggel fél 9kor volt. 11 utánújra felhívtam őket,persze más vette fel. Újra elmondtam a kérdést (smart box vagy wifi adapter?),felfogta majd elhaló hangon közölte,hogy szerinte(?) a magyarországon árusított 32ld550es ellentétben a nyugaton lévővel nem támogatja az AN WF 100at,magyarul a netcastot,hiába reklámozzák a magyar üzletek így a wifi adaptert... A NetCast eléréséhez a smartbox kell+egy router ami így ugyebár már több mint 50 ezer ft. (nekem modemem van). Magyarul mindkettőnknek igaza volt. (bár megjegyzem a telefonálás közben eszembe jutott az amikor a playstation bejött az országba,és elmentem megkérdezni az oktogonon levő HIVATALOS Sony márkakereskedőhőz,hogy hogy lehet online-t használni rajta...csodálkozott,majd megkérdezte,hogy még mit tudok mert ő ezt tőlem hallja először). Őszintén szólva az Lg szervíz is valahogy ezen a szinten mozgott,pedig az ember elvárná azt,hogy határozott információt kapjon tőlük.Ezek után kíváncsi lennék azokra akik elolvassák a hirdetést a webáruházakban miszerint ez a márka támogatja a wifit,(10-9 határozottan odaírja) megrendelik, 3-5 nap múlva megkapják majd rájönnek,hogy nem müködik,telefonálnak az üzletbe,ott közlik velük,hogy kellene egy router is,(amit persze nem irtak sehol,mondván elég a modem és egy szélessávú kapcsolat) megveszik azt is,és ugyanugy nem fog müködni....
I LOVE YOU MAGYARORSZÁG 2011 június....hajrá. -
zsolt008
tag
sziasztok,
szeretnek egy 42-46-os tv-t, fullhd, medialejatszas, internet browser(flash,java,js support), nemi sd adas nezes.
max. 200-250k-t szannek ra. ugyis jo, ha a medialejatszas+net lg smart boxxal megy.
mit javasoltok, ledes vagy lcd-s, illetve melyik modellt?
koszi a tippeket -
BloodRay
veterán
Szia!
Egyetlen gyártó készüléke sem tudja lekezelni a T-home-os kártyákat mivel, hogy azok kódoltak és a T nem engedélyezi a tv-kben való használatukat. Egyetlen kivétel erre, hogy a 2011-es LG-k T-home műholdas beltéri nélkül képesek működni, de ez is csak külön szerződés miatt lehetséges.
-
BloodRay
veterán
válasz
kiskoaro #636 üzenetére
A 200Hz-nek technológiailag semmi köze a válaszidőhöz.
Tehát ha zavar a 200Hz, akkor fogod és kikapcsolod, vagy gyengébbre állítod a képjavítót.
DLNA-t annyira tudod használni, hogy a számítógépről a megosztott file-okat le tudod játszani a tv-n. Esetleg vezeték nélkül is, ha a tv azt támogatja(ide nem tartozik pl a tegnap emlegetett LD550).
LD651 semmiben nem különbözik az LD650-től és ez ugyan így van minden 1-esre végződő számú készülékkel. Annyi a különbség, hogy különböző nagykerláncoknak lettek értékesítve, illetve különböző régiókba lettek gyártva(alias szürkeimport). -
mt_mark
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Van egy 42LD465 tv-m amin van pcmcia slot.
Mármost az érdekelne hogy ha ip tv-t köttetek be (Té-nél) hogyn lehetne megoldani hogy ne legyen beltéri egység + 1 távkapcsoló, lehet olyan kárty olvasótvenni amibe jó a szolgáltató kártyája és a tv irányítójával használni? a tévé a menüje szerint támogatja. Ha esetleg van típus javaslatotok azt is várnám szeretettel.
Köszönöm Márk -
kiskoaro
csendes tag
válasz
BloodRay #635 üzenetére
ez azt jelenti, hogy ha a 750 esetében zavar a 200Hz frissítés, akkor azt nem tudom 100Hzen használni, még akkor sem, ha a True Motionben babrálok a beállításokkal?
net/DLNA: gépre fogom kötni, monitor/TV szerepre szánom, így a net/dnla hiánya nem annyira égető.
Mire lehet használni a dlna-t amiről esetleg így lemaradok?szerk:
a LG 42LD651 miben különbözik a 650től?[ Szerkesztve ]
-
kiskoaro
csendes tag
Meg tudjátok mondani nekem, hogy ha az 42LD650 és 42LD750 modellek csak 100Hz vs 200Hz tekintetében térnek el, akkor a True Motion beállításokkal gyakorlatilag a 750ből lehet 650 is?
42LD650-t néztem ki magamnak, de nagyon úgy tűnik már hiánycikk és nem lehet beszerezni. Mi az idei megfelelője ennek és van róla valahol tesz?
Kösz. -
BloodRay
veterán
Figyelj én nem hiszek semmit, hanem nap mint nap ilyeneket használok.
Félreérted a reklámot, a hivatalos oldalon meg el van írva a támogatottsági lista.
Ami meg a magyar webáruházakat illeti... csak annyit írnék, hogy 10-ből 9-ben még az alap specifikációk is hibásak szoktak lenni. A szürkeimportos készülékekről nem is beszélve.
Szerinted miért nincs az LD550-en ethernet csatlakozó?...
Felőlem vehetsz wifi stick-et, de fölösleges pénzkidobás lesz. És még egyszer írom nem tippelgetek, hanem tudom a dolgokat. -
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #629 üzenetére
A hivatalos LG oldalon ezt írták,videok vannak róla a you tube-on reklámozzák ezerrel,a magyar webáruházak is így árulják....hiszek neked,de egyenlőre te vagy az egyetlen aki azt írja nem lehet. Tegnap egész éjjel erről olvastam fórumokon. Üsd be a google-ba és te is hiszel majd....
-
enzse
csendes tag
válasz
BloodRay #619 üzenetére
Eddig azt hittem értesz hozzá...
LG ADAPTER AN-WF100 USB adapter LED/LCD/PLAZMA TV-khez
Az egyszerűen telepíthető LG AN-WF100 WiFi USB adapterrel vezeték nélküli hálózat áll az Ön rendelkezésére is. Csatlakoztassa az AN-WF100-at LG televíziójára, és máris hozzáférhet televíziója web szolgáltatásaihoz, PC-je vagy DLNA-ban kommunikló készülékei multimédia tartalmához. Azonnali hozzáférés az LG NetCast tartalmakhoz. Netfix,YouTube,Picasa,Yahoo.....USB 2.0 csatlakozó.
Kompatibilitás: - LCD televíziók: LX9500, LX6500, LE8500, LE7500, LE5500, LE5510 (kivéve 22'' és 26''), LE5300, LE5310, LD750, LD650, LD550 - Plazma televíziók: PK950, PK760Kompatibilis LED TV modellek: LX9500, LEX9, LE8500, LE7500, LX6500, LE5500 LE5400
vagy lg honlap:
http://www.lg.com/ie/tv-audio-video/tv-accessories/LG-AN-WF100.jspSmart TV
LG AN-WF100 TV Accessory
Bring wireless Internet onto your LG Smart TVThe LG AN-WF100 is a Wi-Fi USB adapter that provides instant wireless access to LG Smart TV platform which allows you to watch the best of the internet on the big screen experience. You can watch the last 7 days TV and radio with BBC iPlayer, videos from YouTube, movies on demand and a whole lot more. All you need is a broadband connection and a modem. Compatible with all LG 2011 Smart TVs and 2010 TVs featuring NetCast. Minimum broadband spec recommendation 2MB with secure connection
(bocs,nem bántásból írtam,de eddig tényleg nagy figyelemmel olvastam tanácsaidat,többek között ezért is vettem ezt a tipust, most viszont picit csalodott vagyok
)
.
-
BloodRay
veterán
Rosszul értetted. Mindegyik típus felhősödhet.
Az LE5500 alul-fellül ledes, de már ledvezérelt. (Nincs olyan, hogy az egész LCD alatt ledes, maxumum háttérledes van, de az a megoldás is csak akkor jobb mint az oldalledes megoldás, ha ledvezérlés is van. Egyébként semmire sem garancia.)
A színek mindkét típusnál jók, a ledesnek csak a fényereje nagyobb. -
ovecs
senior tag
válasz
BloodRay #625 üzenetére
Tehat gyakorlatilag az LD750 nem fog felhosodni, mivel CCFL , az LE5500 ha jol ertettem akkor nem csak alul-felul ledes hanem az egesz LCD alattt, es felhosodni fog, cserebe jobbak a szinek. Hat igen, nagy dilemma... Foleg filmnezes, napi 1 hirado, es XBOX amire kellene. Megprobalom megnezni mind2t a hetvegen eloben.
Meg 1* kopszi szepen, azt hiszem most mar tisztabban latok. -
BloodRay
veterán
A Samsungok kétoldali ledesek, hatványozottan felhősödnek.
Az LG-k amiket kérdeztél alul-felül ledesek, amit írtam neked, az LE5500 pedig még ledvezérelt(local dimminges) is. Elég jó képpel.
A "normál" lcd-k sem mentesek teljesen a bevilágítástól, szóval tökéletes megoldás nincs. Egy jó leddel nem fogsz rosszul járni, ahogy igaz ez a legjobb lcd-kre is. Kérdés mit szeretnél. -
ovecs
senior tag
válasz
BloodRay #623 üzenetére
Amugy a Samsung topik ban nem nagyon ajanljak ezeket a led -es tv-ket, allitolag "felhosodik" vagy mi. Neked van eziranyu tapasztalatod ?
Azt lehet tudni, hogy ez korbe ledes a szelen "edge led" vagy pedig a panel alatt vegig van led ?
Az egyik boltban 200k, gyanusan olcso a tobbihez kepest, azt hiszem felhivom oket, hogy nem -e eliras. -
BloodRay
veterán
Igen, leginkább ezt a kettőt ajánlanám. A Philips-et elfelejtettem megemlíteni, de inkább nem is feszegetném a dolgot. Halottról vagy jót vagy semmit.
LE5500 előnye az LD750-el szemben, a nagyobb fényerő, a kisebb fogyasztás, a vékonyabb dizájn és a valamivel nagyobb élettartam. A 750-esnek meg kicsit talán gyorsabb a panelja és olcsóbb. -
BloodRay
veterán
LD750-es nagyon jó készülék szerintem(LD751 ugyan ez).
LE5300-as(alias 5310) kevesebbet tud, de ledes(ha ez érdekel), LE5500 már komolyabb tudású és képre is elég jó.
LK530-as sem rossz készülék, de az LD750-esnél kisebb tudású és alsóbb kategóriás. Annyi különbséggel, hogy idei modell már.
LH7000-et nem javaslom. Már nem mai modell(2009-es). Nem rossz, de csak akkor foglalkozz vele, ha a többihez képest töredékáron van. -
ovecs
senior tag
válasz
BloodRay #619 üzenetére
Kedves forumtarsak!
Minimum 46" televiziot szeretnek venni, 210k a plafon. TV + Filmezes (szamitogepre szeretnem kotni- es akkor johetnek a baratok mozizni) + XBOX360+kinect amire kellene.
Mit tudtok ajanlani ? Samsungbol mindenki a C650 -et isteniti, esetleg valami LG alternativa ?
Ahogy elnezem az LG tudasban tobbet kinal kevesebb penzert:
LG Electronics 47LD750esetleg valaki tud valamit ezekrol a modellekrol ?
Philips 46PFL5605
LG Electronics 47LE5310
LG Electronics 47LD751
LG Electronics 47LK530
LG Electronics 47LE5500
LG Electronics 47LH7000 -
enzse
csendes tag
Sziasztok,lenne egy kérdésem:
Vettem egy lg32ld550es tévét,amit most szeretnék okosítani...Amiről én tudok az kétféle megoldás:
1.LG ST600 smart box (ár: kb 33000.-)
2.AN-WF100 Wireless-USB adapter (ár: kb 11000.-)a kérdésem az lenne,hogy az áron kívűl mi a különbség,melyikkel járok jobban?
(upc-s vagyok,szélessávú internetkapcsolattal)előre is köszi,a választ
-
Mochok85
csendes tag
Előző kommentemet nem Újonckának szántam hanem BloodRay-nek! Bocs, félrenyomtam. Az érdekelne még hogy ez a TV ami nekem van (LG 32LD565) lejátsza e az mkv-t? Mert nincs feltüntetve sehol sem, bárhol is néztem eddig de a haverom external HD-jéről lejátszott egy mkv-t hibátlanul, egyet hang nélkül egyet pedig nem ismert fel.
Számítógépen is megnéztem hogy biztos mkv fájl lehetett e az amit lejátszott és az volt. mkv és mkv között is van különbség? -
BloodRay
veterán
válasz
Mochok85 #610 üzenetére
Simán automata hangolásnál 0-50%-ig csak a digitális csatornákat keresi a készülék. Ha azok kódolatlanok(és mpeg4-es tömörítésűek), akkor meg fogja találni a készülék őket. Ha kódoltak akkor kelleni fog a szolgáltatótól egy kártya amit a megfelelő átalakítóval berakhatsz a készülékbe.
-
Mochok85
csendes tag
Üdv mindenkinek, új vagyok itt és számomra új az oldal is szóval ne szidjatok le nagyon ha épp rosz topikba írom a jelenlegi gondomat!
Kezdeném is. Van egy LG 32LD565-ös tévém amiben elvileg van DVB T és DVB C Tuner is. A kábeltévé szolgáltatóm értesített hogy 25 csatornát mostmár digitális formátumban (Szerbiában ez már nagy valami) is birok nézni és még 5 rádióállomást is adnak csak be kell állítani és kell hogy legyen DVB C Tuner-em vagy egy set top box-om. Na most annyira nem jó fejek hogy el is mondják hogy mit kell tennem ahhoz hogy ez megtörténjen úgyhogy ide "szaladtam" a gondommal. Azt szeretném tudni hogy hogyan lehetne beprogramozni ezeket a digitális csatornákat, kell e valamit másképp csinálnom vagy simán autómata programkeresést beindítom és ő megkellene hogy találja ha azok valóban ott vannak?
Segítsetek ki egy határontúli magyart. Előre is köszönöm a választ! -
BloodRay
veterán
Nézd meg ezt a leírást, vagy ezt a másikat.
-
solyom76
senior tag
Sziasztok , Itt még nem jártam szeretném ha valaki segítene ,vagy értelmesen hozzá szólna.
Adott egy LG 26LC45 66cm lcd tv. Kábel tv-m van akár hogyan állítom egyszerűen nem tudom belőni úgy , hogy jó legyen. Nem tiszta a kép enyhén szemcsés "ez még elmenne , de valamiért homályos és kettős a kép , mintha árnyékos lenne egyszerűen nincs tiszta éles kép.
Köszönöm!!!
-
BloodRay
veterán
LH2000 nem kezel gyárilag pendrive-ot. Csak a hátulján van szerviz usb csatlakozó.
Ha gyári távirányítóval nem jön be a szerviz menü az azért van mert túlságosan friss(3.5-ösnél újavbb) a firmware. Régebbit kell felrakni a készülékre és azon működik a dolog(először upgrade 3.55-re aztán innen downgrade 3.15-re).
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...