Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Sziasztok,
Gyerekként sajnos kimaradt a Technic, csak sima legoim voltak. Most elkapott a gondolat, hogy kellene jó sok Technic elem, főleg egyszerűbb mechanikus mozgások prototipizálására és persze közben játszani. Kérdés: mi a jó taktika a legtöbb (hasznos) elem összegereblyézésére? (tehát nem vitrinbe kell összeépítve) Ömlesztett (van ilyen egyáltalán értelmezhető áron, technicben?), nagy használt szett marketplaceről, jófogásról? Az aktuálisan kapható legkisebb szettekből vettem párat, de a darabszám ezzel alig jó, és hiányoznak a nagyobb méretű elemek. Gondolkozom a régi piros, bukólámpás autón (8865), mert abban kb. csak hasznos darabok vannak.
-
-
PNP
őstag
válasz Throme #62518 üzenetére
Igen. Először manuálisan összeraktam, aztán ugyanezt studioban, mert érdekelt, milyen a program, illetve a manual generálás. Meglepően ügyes, csak néha kellett trükközni (pl. a fél elemmel eltolva mozgatott, kvázi lebegő plató pozícionáláshoz kellett egy külön támasztó elemet építeni), de nem látom azt, hogy tudnék kizárólag digitálisan tervezni, ahhoz sokkal jobban kellene ismerni az elemeket.
-
PNP
őstag
válasz Petya25 #62649 üzenetére
10. fogorvos leszek, de szerintem lehetne sokkal jobb sorozat:
- Kizárólag sportautók. Értem a széria címét, meg hogy ez a populáris, de engem egy polgári autós széria sokkal jobban felizgatna.
- Létezik egy halom MOC, ami sokkal-sokkal jobban működik formailag, mint amit a LEGO kitalál.
- A SC szériából a Quattro, Countach rendben vannak, de ezeken kívül nagyon rá kell bandzsítanom.
- Ragasztott lámpa? Tényleg? -
PNP
őstag
Egyedi szetteket ki szokott összerakni válogatott elemekből? Mi a jó stratégia? Én most csinálok ilyet először, de elképesztően sok idő megy el vele. Elsőnek a 3 budapesti boltban túrtam elemeket több körben (Allee botrány azzal a középre kirakott oszloppal, amiben nem lehet normálisan átnézni az elemeket). Aztán lego.com-ról vettem meg a hiányzók nagyobb részét, mert bár ezt a forrást feltételeztem a legdrágábbnak, valójában sok esetben olcsóbb, mint a bricklinkes használt. (Itt ugye arra is figyelni kell, hogy 2 helyről jön, kevés elem esetén külön kezelési költséggel). Ami meg beszerezhetetlen, vagy a legonál drága, azt megpróbálom minél kevesebb hazai forrásból bricklinken megvenni. Az is probléma, hogy a lego-s elem listát manuálisan kell összerakni (gyakran eltérő part numberrel, amit külön ki kell keresni mindjuk brickowl-on), tehát a bricklinkes listával sincs szinkronban.
Szóval, hogyan is kellene ezt csinálni?
-
PNP
őstag
Ha valaki Zetrosra vágyik, Alzán 91e most.
-
PNP
őstag
Mosás végén érdemes desztillált vízben is átöblíteni, majd rongyba téve megpörgetni, így biztosan nem hagy foltot.
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
válasz Napfénysüti #69283 üzenetére
Biztos lesznek lángnyelves MOC-ok.
-
PNP
őstag
Alzaban 79e a Zetros, ha megy meg ra a GVH kupon.
-
PNP
őstag
válasz Dzsuri89 #69696 üzenetére
Az enyém be volt fóliázva, és arra matricáztak, szóval a doboz sértetlen. (ugyanígy személyes átvételnél mondjuk jártam már úgy, hogy szétvágott és ragasztószalaggal meggyógyított dobozt adtak, de az egy 2700 forintos creator volt, amit össze akartam rakni, szóval nem problémáztam miatta)
-
PNP
őstag
LEGO Creator 31138 Tengerparti lakóautó 13 995 Ft [link]
-
PNP
őstag
Emagon sok készlet ÁK legalacsonyabb ár környékén, amiből még lejön 15%, plusz valami ajándék pingvin.
-
PNP
őstag
Friss leak, Taipei reptéren találta valaki:
260 dollár lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG