Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz balint82 #69574 üzenetére
"Pont ez volt régen a GWP-k lényege."
Ebben a Lego témában van néhány torzulás, amit - szerintem persze - a nepper tevékenységnek köszönhetünk.GWP
- szerintem - az az eredeti célja, hogy ösztönözzön egy szett, vagy értékhatár feletti vásárlásra. Limitált az igaz, de normál esetben a rajongók azért hozzájuthatnak. Csakhogy ez is biznisz, hiszen limitált és jól lefosztották, úgy hogy a teljes mennyiség jóval kevesebb tulajdonoshoz került. Majd a rajongó megvehette jó drágán, ha lemaradt.Minifig
Zsákbamacska játék.
Ez se töltötte be az eredeti szerepét, jöttek a nepperek széttapperolták és haszonnal árulták. Aztán már mindenki rákényszerült a tapperolásra, ha nem a neppertől akart vásárolni, máshogy nem tudott hozzájutni a normális figurához, csak a szeméthez.Szóval a másodpiac ahogy rátelepül az ilyen dolgokra, szépen tönkre is vágja.
Le merem fogadni, hogy már gőzerőkkel agyalnak azon, hogy a dobozos minifigeket milyen módszerrel válogassák le, a felbontást elkerülve....
Lego persze ígyis - úgyis pénzénél van, így pont leszarta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest