-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Kanczy #65591 üzenetére
"Egy rakás győztes meccseden lecarryznek,"
De ezt mire alapozod? Tényleg érdekel, mert én nem érzem így. Szerintem arra gondolhatsz, hogy amikor győztes meccsem van többnyire van egy olyan játékos velem, aki kimondottan jó volt és volt benne carry potenciál. Ez igaz, de nyilván a velejárója is a győztes meccseknek, mivel én nem vagyok az a klasszikus hypercarry... Ahogy utaltam is rá korábban, kell azért lennie valakinek velem aki hozza a top számot killekben és mondjuk dmg-ben is akár, ez elengedhetetlen.
A válogatás kapcsán: iiigen vannak ilyen meccsek is, de most végignéztem egyesével az elmúlt 3 nap mérkőzéseit és tök őszintén kb a felében én voltam az 1. vagy 2. top dmg a csapatomban, a másikfelében valóban csak 3. vagy 4. voltam. Szóval valójában is is, de az látszik egyértelműen hogy "jelen" vagyok a játékban, átlagban nincs kevesebb sebzésem mint bárki másnak, viszont jóval kevesebbet halok.
Az utolsó bekezdés tetszik egyébként, valóban ha egy skatulyába be kellene tenni kb ilyen jellegű játékos vagyok, rajtam nem mennek el meccsek, de valóban én sem vagyok az a Master Yi vagy Yone jellegű hypercarry, aki 24-6-al lehozza az egész meccset egymaga. Ez nyilván a játszott hősökből is fakad, nem várható el, hogy egy Morganával, Luxal úgy hozzam a killeket meg a pentákat, mint más egy Katarinával, Mordéval vagy Dravennel.
Viszont még egy dolog ehhez, ami nem látszik így és nehéz is ezt átadni, az az amikor mondjuk egy hülyén helyezkedő csapattársat, aki éppen fészcsekkolta a folyó menti brust (ilyen jó magyarosan) megmentek egy Q-val, vagy amikor belopok egy sárkányt Lux ultival és így elkerüljük, hogy megszerezze az ellenfél a végső sárkánylelket. Persze biztos mindenki csinál hasonlókat, de én gondolkodásban nagyon azt látom hogy sokan autopilotolnak és tök nem is az aktuális történésekre reagálnak csak csinálják amit "mindig is". Ugyan ez amikor senki nem tolja az ösvényeket és ott halnak el a minionok nem mellesleg a ledőlő torony mellett, miközben a többiek aramoznak miden, ami nyilván az ellenfél csapatnak jó adott helyzetben.... ekkor én kimegyek sidelénre és lefarmolom, megtolom a wavet, amit senki más nem tesz meg akinek a feladata lenne elsősorban. Szóval hasonlók....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest