-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Darko_addict #53798 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hogy hozzák össze, japán szerverre "stabil" 213ms pingem van/volt (nem változott semerre).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Darko_addict
őstag
Regisztráltam PBE-re. 500-600ms pingem van, csapattársak szerint ez átlagos. Messze vannak a szerverek tőlünk, ez tényleg ilyen? Mert akkor nem is bajlódok vele.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Bennyboy
őstag
Üdv. Csapatot keresek flexre amivel elérjük a goldot. Most Silver 2 promoban vagyok szóval 1-be dob be ha sikerül. Top main vagyok de supportot is tudok menni ha kell. Eune GOAP0WWA néven megtaláltok. Ts, discord van. Olyan embereket keresek akik nem rage-elnek és kiabálnak mint egy 10 éves. Hétköznap este 7-8tól vagyok vagy hétvégén amikor van időm.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Mister_X
nagyúr
válasz marked one94 #53793 üzenetére
Én tisztában vagyok a korlátjaimmal (nem wardolok eleget, farmolás nem a legjobb (topon elakadok minionokban, ADC-ként a last hittel vannak early game-ben problémák), sokszor hozok olyan champet, akit nem ismerek rendesen), néha "kierőszakoltam" olyan baron fightot, amit nem kellett volna, stb. De nem minden meccs rajtam bukik el (sőt, egy sem, mert nem feedelek, nem vagyok toxic, stb), carry-zni meg nem tudok, mert nem olyan champeket hozok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
marked one94
őstag
Fogadni mernek, hogy az itt lévő emberek akik sirnak hogy nem jutnak feljebb 95% egy vesztes meccsét se nézte vissza, hogy hol, és miket hibázott. Vagy mondjuk 1 óránál többet eltöltött volna gyakorlómódban.
You'll Never Walk Alone
-
kenwood
veterán
válasz csipszikutya #53788 üzenetére
Nézd át a Victoryk után az enemy teamez. Ott is lesznek vicces dolgok
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Mikor váltunk IP-ről kék esszenciára? 8. seasonnal januárban, vagy nemsokára pre-seasonnal már jön?
Samsung Galaxy S23+
-
csipszikutya
senior tag
válasz kenwood #53787 üzenetére
Én most picit csalodott vagyok. Kb 3 hete volt idöm, gondoltam platináig megyek. Nyáron abba hagytam a rankedet mert G2 promobol egészen G5 0LP-ig 1 winem volt.
Most 3 hete ujra elkezdtem rankedezni. Be is indult a win train, G3 promo 1 wintöl megint G5 0LP. Most járok 5x LPnél.
És ebböl 1 meccs ment el rajtam, amikor igen, gyökérül játszottam. A többi? Full lethality Pantheon supp, Full AP Velkoz adc... 17 percnél még mindig lvl 5ös Maokai jungle!!! És hiába vagyok fed mint adc vagy 25 percnél 4-0 Nasus +500 stackel, ha retard a team. És igen, a teamen ment el mind, mert a win streak után komolyan mondom akiket kaptam magam mellé... -
kenwood
veterán
válasz csipszikutya #53767 üzenetére
johetnek a feederek ezerrel.
S-t szerezni eleg nehez, ha nincs feeder az enemyben.
ladak kb. haromnegyed ugy jott, hogy teljesen vilagtalan laner volt ellenem,es a 20. percre ugy elfeedelt,hogy tfben egyet klikkeltem a tomeg kozepebe,majd AA-val megvolt a penta.persze 2-3 freelo meccs utan en kapom meg oket,de amig vizicsacsinak 41% a loserateje,addig en is leszarom a lehozhatatlan gameket..
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
Plata
félisten
válasz csipszikutya #53782 üzenetére
Void staff-nak emlékeim szerint nincs cd csökkentője,már pedig az igazi tapló bomba spamhoz kell.
De így másodpercenként mehet Q és három másodpercenként e.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz csipszikutya #53783 üzenetére
Elérhető az új Evelin?
-
csipszikutya
senior tag
Bug vagy feature? Evelin ha lvl 6 után passiveba láthatatlan lesz akkor mindennek olyan a hangzása mintha viz alatt lennék.
Engem speciel nagyon idegesit... Kikapcsolhatová tehetnék, ha már minden kikapcsolhato manapság -
SkiDev
őstag
Beszállhatok én is?
Magyarokkal dob össze a játék. Ellenfél inhibje kiütve a nexus-védő tornyokkal, 5-en voltunk 2 ellen. Mehettünk volna betörni, kb 1/3-ad élete volt még a nexusnak, de a többi "csapattárs" úgy gondolta az ősi sari sokkal fontosabb. Így persze ketten meghaltunk, mi voltunk a szarok és ki is kaptunk. Ha öten mentünk volna rég vége lett volna az egésznek, mert az enemy 40 mp-ig a szürke képernyőt bámulta, de az őstulok ősmagyarnak ez nem jut el a koponyáján túl.És mit kapok szövegnek? Valami "anyád mikor kisz*rt" ... Imádom, tipical retard. És akkor még nem is bronzos, hanem Gold IV....
Illetve kissé sikerült megszaladnia az enemy Xayahnak, erre ő lemegy egyedül meghalni, utána kiírja nice feed 7/2. Úgy tudom bármilyen klaviatúrán van Tab gomb, hogy ránézzen hogyan áll -> ha fed, akkor nem megyek rá egyedül. De hát na, a gondolkodás az fájó.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
csipszikutya
senior tag
válasz DonTuros #53777 üzenetére
Szerintem lvl15ön ne az legyen az elsödleges, hogy nyerj, hanem, hogy tanulj. Persze tudom, hogy jobb érzés nyerni, de már most elkezdheted tanulni az egyik legfontosabb dolgod, nézni a mapot. Továbbá megprobálni a lehetö legjobban farmolni. Aztán majd 30 után ami nov. 6 vagy 8tol már nem is lesz mehetnek s winek. És természetesen megtanulni 3-4 champet faszán játszani
-
Plata
félisten
-
DonTuros
tag
Sziasztok!
Egy rettentő nagy kéréssel fordulok a társaság felé!
Valaki tudna segíteni a fejlődésben nekem? Jelenleg 15. szinten állok a kis accommal, de ami itt folyik... az hihetetlen. Egyedül képtelenség egy meccset megnyerni.
Előre is köszi, ha valaki jönne velem szívesen.
Sergeant Turos
EUNE
level 15https://www.akosturos.com
-
Mister_X
nagyúr
Engem a profilnevem miatt szoktak köcsög lengyelezni. A legszebb az volt, amikor MeszarosDraven95 (lehet más számmal volt, talán 98 vagy 99, hehe):
- "jg noob polish idiot ***** anyád" üzenetet küldeni (Heimerdinger top volt, seems legit),
- "excuse me kind sir?", válasz az volt
- "stfu siemka *****",
- "i'm not polish",
- "get cancer and your mother too you ***"
- "inkább a játékra koncentrálj"Na itt felcsapta az értelmező kéziszótárt és a maradék időben választékosabban fejezte ki kisebbségi komplexusát és nem létező játéktudását. /all chatbe is beírta, hogy "report this noob jungler ******", visszakérdeztek, hogy miért meg nincs is vele semmi baj (Vi, 5/2/4 20 percnél), majd visszaírta nekik, hogy "reportollak titeket is a gecibe a ***** anyátokat", visszaírt az enemy jungler, hogy "hajrá, előbb fogsz rage quitelni kölyök)".
Meccs végén reportoltam, két perc múlva jött a tribunal értesítés
Ezért is van, hogyha megkérdezik, hogy honnét játszok, azt válaszolom, hogy North Korea.
Ja igen, a nevemben benne van, hogy Hussar, addig még oké, hogy EU-n belül sokan nem tudják, hogy a huszárok hungarikumok és Báthory István vitte el nekik a perszonalunió idején, de ezek szerint a hülyébbik magyar is csak annyit jegyzett meg, hogy Winged Hussar Xin Zhao = lengyelek kapták.
-
Plata
félisten
válasz Mister_X #53771 üzenetére
Én azt bírom a magyarokban hogy legtöbbször tudatlan idióták.
Ha megkérdik tőlem hogy magyar vagyok-e általában mindig elszoktam poénkodni hogy nem vagyok magyar,én félig jász félig meg kun vagyok.
Erre mindig van valami idióta aki vagy le cxgányoz vagy migránsoz vagy bevándorlóz.
Vagy azt se tudja mi az.
De volt aki azt vette le ebből hogy rxmán zsxdó vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz csipszikutya #53769 üzenetére
Több gyökér magyarral találkoztam eddig, mint lengyellel. Kb 35 játékos van a friend listemen, úgy 25-en lengyelek. A maradék tízből kettő magyar van (lányok), a többiek szlovákok, bolgárok meg szerbek. És én csak azokat veszem fel, akik "megérdemlik", tehát random jelöléseket nem nyomok vissza:
- ha jól játszott (KDA nem mérvadó)
- ha nem flame-elt
- ha esetleg még tett is valami pozitívat a hangulathoz (vicces chat beszólások pl.)
- meg nem árt, ha kapok egy honort meccs végén
Akkor általában visszajelölöm.
Három játékos megmaradt bennem, akik valóban jók:
1) Tahm Kench voltam, ő Yi jungle, ketten bedaráltuk az ellenfeleket nagyon jó skill időzítésekkel (megmentettem vagy hatszor). Nagyon jó jungler bronze viszonylatban, 7 meccset játszottam vele, 70% környekén a közös WR-ünk
2) ellenfél midem volt egy meccsen (Xerath vs. Lux), jól játszott, felváltva haltunk meg miden junglerek miatt, másnap este megint besorolta ellenfélnek (megjegyeztem a nevét), szintén Xerath ve. Lux és megint nyertünk, de még itt is jól játszott, utána felvettem friendnek
3) kedvenc playerem ellenfél ADC volt (én is: Jinx vs Draven), a lane-t konkrétan elfogyasztotta, mert egy törött ujjú Sona volt a társam, neki meg Leona, mégis az egész csapata őt blame-elte, a saját csapatom meg engem. 1vs1 meg tudtam fogni, köztes időben (szürke képernyő) azért elbeszélgettünk, neki a csapata volt rossz, nekünk meg a junglerünk. 12 játékon vagyunk túl, ha promo esetén bajban vagyok, ő az első, akit hívok duoba, mert tudom, hogy vele nyerhetünk (90%+).Igen, mindhárom játékos lengyel.
-
Yodamest
veterán
válasz csipszikutya #53759 üzenetére
Fú srácok ezeket a történeteket kurvajó volt olvasni, nagyon poén lehet élőben hallani az előadást
Az ilyenek azok akik 16. percben 0-8 stattal, 30 farmmal beírják, hogy: "OK NOW I FEED"
Ilyenkor szoktam azért beírni nekik csak a tisztánlátás végett, hogy " de hiszen te az 1. perc óta feedelsz ecsém!!!" -
csipszikutya
senior tag
Mert amig mert joval nagyobb százalékban találkozok feeder lengyellel mint magyarral. Az én észrevétem, hogy amig a lengyel feedel és flamel addig a magyar inkább flamel. Jobban mint a lengyel (mondjuk azt nem értem).
Nekem személy szerint semmi bajom velük, nagyon gyakran haverommal és 3 lengyellel játszunk és közbe ts-en beszélünk.
A nagy általánosságot emlitem amit én tapasztaltam. -
Plata
félisten
válasz csipszikutya #53767 üzenetére
Tök mindegy hány hőse van valakinek,ha béna akkor 1 hőssel is meg 100-al is béna.
De mért pont polák?
Ha random meccsen magyarokkal kerülök össze kb 90% eséllyel tudom hogy egy elcseszett meccs lesz,nagy ritka hogy értelmes magyarral találkozzak.
Az meg külön észvesztő mikor magyarok csapatban jönnek be egy random meccsre.Legutolsó ilyennél nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek,én nem mondom hogy jó vagyok,de tudok játszani a kedvenc hőseimmel,még ha az néha hajmeresztően pofátlan stílus is.
De az a hármas aki velem volt vagy nagyon fiatal kölykökből állt vagy három agyhalottból,nem tudták hogy magyar vagyok,csapat cseten dumáltak,néha nem is figyeltem a csatára csak a dumájukra,mert ezek olyan ökörségeket pofáztak hogy esélyes volt hogy le fejelem a monitort a röhögéstől.Valszeg eggyütt szoktak játszani,de még azokat a dumákat hogy most éppen miért haltak meg vagy miért vesztettek el egy összecsapást.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
szerintem meg pont ugy lesz belove,hogy ugyanannyi ideig tartson,mint eddig.
azert durva,hogy a main accban sztem 1 ev netto jatekido siman benne van,es meg 10-nel tobb hos hianyzikMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
orc88
őstag
-
edari
őstag
Sziasztok
Kb 2 hete ezt írja, és sehogy se enged be.Van valami megoldás erre?
-
orc88
őstag
válasz tepenzed #53761 üzenetére
Én nem láttam róla hivatalos információt, hogy változna a meccsek után járó ip/blue essence mennyisége.
Viszont ezentúl minden szintlépéskor kapni fogunk 1-1 hős töredéket, ami szerintem nagyban megkönnyíti a hősök gyűjtögetését.[ Szerkesztve ]
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
tepenzed
őstag
Srácok, most akkor preaseason patchel a blue essence ugyebár leváltja az ip-t, lehet tudni, hogy így mennyivel lesz gyorsabb kiszedni mondjuk egy 6300 ip-s hőst? Sajnos én azért hagytam abba, mert új accot kellet csináljak (a régit eladtam :@), így viszont nagyon hamar meguntam a játékot, mivel napi 1-2 meccsel borzasztó sok idő kiszedni egy drágább hőst...
-
Plata
félisten
Vagy két heti kihagyás után beléptem a játékba erre kiírja hogy kaptam egy jutalom kapszulát.
Kinyitottam volt benne 3 kulcs töredék egy Twitch és egy középkori Twitch kinézet. -
csipszikutya
senior tag
válasz Bowser #53751 üzenetére
Hát igen,full ápé maokájt az lcsre.
Na de leirom a kombot amit hallottam még.
Sorrend fontos, mert csak akkor van értelme, ök mondták, nem én.
Tehát: Graves e és flashel tol egy w-t 5 enemyre mert akkor nem látnak. Zac beugrik és ulti flashel beultizik 5 emberrel abba a bokorba ahová a full ápé Maokáj befobott min. 4 bombát. Közbe a full ápé Nunu ultizik (de az ultiba ultizz a Zacal) az Orianna is beultizik mer az a levegöbe lökést tudja és akkor a Yasuo rájuk ultizik és gégé ízí.
Na most én itt mosolyogtam, gondoltam oda szolok, hogy enny dmg-vel mehetnek az oroszokat megszálni, de egyiknek se esett le, hogy ez már 6 champ 5v5ön rankeden -
PuMbA
titán
Ez a Misfits...Elder dragon helyett 2 belső toronyra rámennek Ha ezen elvesztik....
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #53753 üzenetére
Tehat ww, gragas, lee, kha mar nem is eleg?!
-
FoLey-v
addikt
válasz Bowser #53744 üzenetére
Szerencsére én nem találkozok ilyenekkel a való életben is. Van egy műszakvezető aki lolozik,de Gold-os és jól játszik. Legtöbb része inkább PUGB-zik,főleg én is.
csipszikutya Nagy megmondó kiskölkök ezeken beszarok. Vizicsacsi legjobbak között van sajnos nem mutathatja meg vb-n,hogy mit tud,mert a csapatja idáig sem jutott ki.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
glacious
addikt
válasz Darko_addict #53752 üzenetére
Nagyjából, amikor arra az mmr-re esel vissza. 3-5 bukott meccs.
-
Gentlelelele
aktív tag
Én is félek attól, hogy hasonló vérpistiket találok facebook csoportokban, amikor embereket keresnék a no range-s vb küldi megcsináláshoz. Más szóval jelentkezőket várok, akik megnyernének nekem egy meccset különleges hős feltételek mellett
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Darko_addict
őstag
Hejho.
0LP "elerese" utan hany buko meccs kell, hogy ligat essunk vissza (pl. G5-S1)? 9LP-rol egy vesztes meccsel nullara estem es azota meg volt 2L egymas utan. Koszi!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Bowser
aktív tag
válasz csipszikutya #53749 üzenetére
Na detto ilyenek
Ezt veitsd ki LOL-ba. Amikor játékon belül ilyen furcsaságokkal találkozol, akkor jusson eszedbe, hogy nagy eséllyel ilyen emberek játszanak akiket te a vonaton hallottál
Tipikus feedel és flamel egyszerre kombóJa igen Vizicsacsi a noob csak Rank 4 EUW-n xD
De a Bronze 4 meg Silver 5 megmondja, hogy ő a noobNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #53749 üzenetére
A Graves -> Zac -> Maokai -> Orianna -> FULL ÁPÉ Nunu kombot pedig le sem merem irni amit hallottam
-
csipszikutya
senior tag
válasz Bowser #53744 üzenetére
Pont ma az ic-n Szeged-Cegléd távon volt szerencsém hallgatni tömény lolt. Valami iskolás kirándulás lehetett.
"Tank Graves adc op. Érjünk haza, hozzál Teemo supportot és kúú betüzni kell az ellenség adcját.
Veszek a Gravesnak rúnánt meg azt a sárgás gyors futo cipöt és megbaszok mindenkit"
"Én Vivel vertem meg egy Malzahárt ... De te bronz négyes vagy ott könnyü .... .... fuu azdmeg a silver ötbüü már nyár eleje ota nem jutok ki"
Mindezt persze ugy, hogy az én kis Kaliforgiámba hozzájuk viszonyitva nem volt egy csunya szo sem. Az alapbol nem halk macbookon fullon volt a hangerö és a vlc-n is küldtem még +50% hangeröt de hallottam, hogy "Én projekt yaszuó méjn vagyok"
Vicces volt voltak vagy 14 évesek max, de Katarinát szerintem már szét kefélték olyan kanosakJa és azt ki is hagytam véletlenül, hogy Vizicsacsi mekkora noob. Mert a Maokai topnak kell Luden meg Rabadon és utána szabad csak cipöt venni, mert a Maokáj bombája kuva nagyot sebez Ludennel mer abba van plusz száz dimidzs a Rabadon meg följebb sztekkeli az ápét.
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Ez a honor jutalom csak szerintem gyengusz kicsit? Egy átszínezett ward skin
Viszont az tetszik, hogy megkapjuk az ikonokat minden matchmakingért, nem csak a legjobbért kapjuk meg. (SoloQ + Flex 5v5 + 3v3 Flex) Így lesz Platos, goldos, silveres az ideiből
Szeretem gyűjtögetni az ikonokat[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz FoLey-v #53743 üzenetére
A munkámból adódóan napi rendszerességgel elég sokat utazok munkaidőben tömegközlekedéssel.
Elég sokszor utazok iskolásokkal és amiket LOL-ról tudnak fröcsögni na az hatalmas
Mindenféle korosztály a 10 évesektől a 23 évesig .
A kedvenc sztorim mikor egy 14 éves kissrác a villamoson 3 székkel odébb ült és 20 percen keresztül azon sirt a haverjának a telefonba, hogy Ashe-vel boton mit tud csinálni egy Illaoi ADC és egy Ziggs support ellen.
Mert csúnyán kikapott XDNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
FoLey-v
addikt
Gondoltam sok napos kihagyás után tolok 1-2 aram meccset.
Végitéletem: Egyre hányadékabb lett a játék. Nyertek egy aram meccset a Jayce veri magát kill/dead után mekkora egy ász vagy véletlenül öltek le.
Janna meg beírja chatbe 1st time janna és gyorsan elhúzott,hogy ne kapjon kritikát,de még gyorsan odaszóltam neki,hogy azzal még a lányok is tudnak játszani.Ez egy olyanoknak való lett már akik a kiéhezett kisgyerekek akarnak,mert a riot úgy döntött,hogy a hülyék oldalára álltak át meg is érdemlik a sorsukat.
Soloban csapnivaló,premadeben ér valamit a hangulat.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
feri1014
senior tag
Üdv! Anno vettem egy névváltást IP-ért, most szervert váltottam, hogy haverokkal tudjak együtt játszani. Jelenleg a névváltás előtti nevet látom a kliensben. Ez valami bug lenne?
Szerk: szerverváltásnál nem ajánlotta fel, hogy új nevet kellene választanom.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Vizicsacsi stream (xin) - "Nehez ez a jungle - folyamatosan gondolkodni kell."
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
orc88
őstag
Ahogy visszaolvastam, úgy láttam nem nagyon volt még szó az IP --> BlueEssence (kék) váltásról.
Átváltás:
IP 1:1 Kék
!Jelenlegi kék 1:6,5 Új kék!
1db 3. osztályú rúna: 100 kék
1db 3. osztályú quintessence/esszencia: 300 kék
1db IP-vel vásárólt rúna oldal: 1500 kékForrás: [link]
Sok embernek ugye gyakorlatilag elkölthetetlen mennyiségű IP-je van, ezért a váltás után ideiglenesen elérhető lesz egy ún. "Kék esszencia bolt".
Itt a következő dolgokat tudjuk majd megvásárolni:
- 1500 Kék: Zsákbamacska Ikon (olyan ami még nincs meg)
- 2000 Kék: Chroma (csak azok amelyek legalább 6 hónapja elérhetőek)
- 2500 Kék: Zsákbamacska "Mini-Figura" Ikon
- 3950 Kék: Zsákbamacska hős (olyan ami még nincs meg)
- 4900 Kék: Zsákbamacska ward (olyan ami még nincs meg)
- 6000 Kék: Rúna ward- 50k Kék: Speciális emote
- 50k Kék: Gemstone (Max.: 3) (Az 1. 50k, a 2. 75k, a 3. 100k)
- 150k Kék: URFWick skinForrás (angol): [link]
[ Szerkesztve ]
-
DonTuros
tag
Jelenleg 12-es szinten vagyok, azt vettem észre, hogy egy normál játék mellett, mármint nem veszi el a teljes szabadidőmet, akkor naponta (maximum másfél naponta) mindenféle növelő nélkül 1-1 szint-et tudok elérni, szintenként olyan 800-1000 IP-vel.
Jelenleg ugye kettes honor-om van. Már vagy három hete nyomom ezzel az accal, igaz csak hétvégéken játszom, de mikor kapok hármast? eddig három hét alatt alig kaptam 4 kulcstöredéket is
https://www.akosturos.com
-
orc88
őstag
válasz DonTuros #53731 üzenetére
Összesen ~22k XP kell 30hoz. (21389)
Átlagosan 100-150XP-t kapsz egy meccsért + mindennap 1 First win bonus. Ezzel számolva kb 160 game alatt meglehet. De számoljunk egy tágabb becsléssel így kb 1 - másfél hónap alatt napi 4 gammel simán meglehet szerintem.
Javítsatok ki, ha valaki most húzott fel egyet és sokat tévedtem.
[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz DonTuros #53731 üzenetére
Erre azthiszem tudok válaszolni 20 felhúzott accal
Napi 6-7-8 normál meccs, dupla növelővel 8-9 nap kb.Normált nem mindíg lehet megnyerni de Hard botokat igen és hosszú távon jobban megéri Player vs MI meccsekkel húzni magad
Nekem mindig inkább a 16 champ jelentette a problémát
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
DonTuros
tag
Szerintetek hány nap, illetve nap/meccs kell ahhoz, hogy legelső szintről kezdve 30-asok legyünk?
https://www.akosturos.com
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #53719 üzenetére
2 healnek nincs ertelme,az ardent censer melle pedig jobb ha a supporton van a heal.
adcnek pedig ha healt nem tud rakni,akkor a barrier a masodik legjobb summoner.Teamfightban baromi eros,ezert neha az adc is vesz egy relicet,vagy odaadja a turret goldot a supportnak, hogy elobb legyen meg neki az ardent.
Taric es Janna kb. a jatek legerosebb hosei lettek ezzel.
Nezd meg a TSM-FW meccset, ott elegge egyertelmu lesz a dolog.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
orc88
őstag
válasz csipszikutya #53725 üzenetére
Igen elég valószínű, bár nem értem miért pont Graves, utóbbi időben semmi extra...
-
hugi0
őstag
IMT vs FNC ?
46 perc 570 farm
Es az ADC junglet farmol a supportnak - legyen tobb goldja es itemjei.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
csipszikutya
senior tag
válasz Beni97 #53719 üzenetére
Save the adc féle meta van/artlend meta
Item: amint megvan a supportnak az artlend, kb halhatatlsnnak kéne lenni az adcnek. Minél hamarabb van meg az item a suppnak annál hamarabb lesz beast az adc. Gondolom support meg healt hozott.
Barrier: supp elhozza a healt. artlend arra is plocco, nem kell tovább mondani -
kenwood
veterán
Asszem,meg is volt a worlds legjobb meccse. Fnc-gam. Jezusom ...
-
Beni97
őstag
Most néztem meg az skt vs c9 meccset.
Valaki aki tudja erre a választ el tudná mondani most mi ez barrier adc-n, meg hogy 2 supp item van boton egy csapatba? A doran's pajzsos kezdést még meg tudtam érteni de ezt nem. -
Xero
nagyúr
válasz Mister_X #53715 üzenetére
Én úgy tudtam ha az első 3 vagy 5 percben lelép akkor is. Na sebaj.
Most megint sikerült fogni a fejemet. Nexusnál vagyunk. Széttankolom a lelkemet, meghalok. Minden enemy halott 3-an vannak. Nexus tornyok esnek, pont éled 2-3 enemy. ADC-mid-top nem a nexust üti. A-a. Az enemyt. Oké semmi gond meglesz. Kérem hogy dobjanak egy wardod nash-ra. Ofkorsz nem raknak. Sebaj be vannak úgyis szorulva. Következő percben ahri, braum belemegy egy 2v4-be. Én éppen odaérek, hogy megmentsem ahri irhájét lévén ő hányta a sebzést. Közben jax ütött egy ocean-t talán. Oké. Ahri, braum hazamegy nullosan. Én haltam. ADC farmol valahol. Jax megy haza. Ellenfél leüti a nasht. Ward persze nyista. Sebaj csak a nexus maradt sőt van is egy wardunk előtte, jaxnek fent a TP-je. Pingelem mint az ökör. Semmi. Ismét belemennek egy tf-ba 3v5-ben. Mind meghal. Mi is meghalunk. Viszink a tornyokat és a nexust. Öröm volt...
szerk: Meg is van a remake: A /remake 3:00-nál válik elérhetővé, ha egy játékos lekapcsolódik, vagy 90 másodpercig inaktív volt. Ha a kilépő játékos csapata ellen gyilkosságot szereznek a kilépés előtt, nem kérhető /remake szavazás.
3:00-tól kezdve az érintett csapatnak 60 másodperce van elindítani a szavazást a /remake parancs a csevegésbe történő beírásával. A szavazás elindítása után 30 másodperce van mindenkinek igennel vagy nemmel szavazni.DC-re is vonatkozik. Ezek már túl voltak a 3 percen, kb 5-6 perc volt.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Csak masfel evig tartott a pro jatekosnak felfogni ezt
[ Szerkesztve ]
-
-
orc88
őstag
Remélem holnap, vagy a hétvége folyamán dobnak ki valami infót a szezonzárásról, rewardokról. Az utóbbi években ilyenkor rakták ki mindig. Kíváncsi vagyok, hogy mit kapunk a honorért, flexért. Csak azért húztam ki flexet is mert ígértek valami jutalmat.
-
Bowser
aktív tag
válasz csipszikutya #53708 üzenetére
Na gyere velem ma. Megcsináljuk.
Skacharohuth
Ha olyan van ki is lépek nem számít nekem a -LP
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Imilenni
addikt
válasz csipszikutya #53702 üzenetére
Nekem se
Tegnap este például fogta a magát a játék, és amint elfogadtam a meccskeresésnél, érdekes mód ott maradt ._.
A háttérben láttam a champ selectet, de nem reagállt. -10LPPress "F" to pay respects.
-
hugi0
őstag
Nezitek ?
Basszus ez a FNC vs GAM - hat micsoda kezdes.
Volt am meglepetes !"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ChromeX
addikt
válasz csipszikutya #53700 üzenetére
Hogyne lett volna a régi klines is szar volt. Meg se tudnam számolni hányszor léptetett ki emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Autós topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i5-13420H 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest