-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
Patch 7.12 Honor System
Huge changes coming to Honor (and Runes, as we covered) this patch. There's a full breakdown over on the Riot forums.
Máris...?
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
hugi0
őstag
-
csipszikutya
senior tag
válasz Gentlelelele #52486 üzenetére
passzolom.
poppyt reworkolték majd szétnerfelték most meg buffolják. ln nem értem már -
Sordoran
addikt
Nem vagy egyedül, ahogy írtam engem se. Ha kedvenceim lennének, vagy olyan stílusú lenne akkor talán, de jelenleg egyik csapat skin se jön be. SKT eléggé egyeduralkodó jelenleg, nem tudom a RIOT-nak van-e terve arra, hogy változtatnak-e ezen a sémán, egy negyedik meg ötödik SKT skin eléggé gáz lenne már. De egy UOL Irelia-ra vevő lennék.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Na kis kedvcsináló videó az idei SKT T1 skinek-hez. Mondjuk nem tudom tényleg 6 skin lesz-e, mert a surrenderat20 oldalon a felsorolásból valamiért kihagyták Zac-et, pedig ő is ott van videón, beszélnek is róla.
Olaf, Ekko, Jhin, Syndra, Nami és Zac lesz. Remélem emiatt nem hagyják el idén a Star Guardian Syndra skin-t, mert akkor utálni fogom Faker-t. Az ilyen csapat skinek engem egyáltalán nem hoznak lázba.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bowser
aktív tag
válasz SkiDev #52492 üzenetére
Pedig hidd el nekem a szakállas inas elég OP
"Kicsit nagy a CD-je a stun után. :/ "Hát ha 40-45% CDR-t összeszedsz akkor is lategame-re 5 másodpercenként tudsz nyomatni egy stunt ami nem olyan sok azért
Amúgy sokan hajlamosak elfelejteni használni az E-t (gyorsítás).
Ne magadra használd el hanem az enemyre. Így sokkal könnyebben tudod használni a Q-W stun kombót .Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
SkiDev
őstag
válasz Bowser #52491 üzenetére
Akkor én még csendben maradhatok. Egy lose -17 LP, egy win +23 LP . Most kipróbáltam a Zilean supportot, de eléggé felemás érzések. Amikor könnyű az ellenfél és/vagy profi az adc, akkor nem nehéz vele aratni. De amint tényleg olyan jön, aki csak próbálgatja rankden az ADC-t vagy mint tegnap is Hun Senpai-jal, hogy le voltunk teljesen babysittelve, akkor nem érzem túl hasznosnak magam. Kicsit nagy a CD-je a stun után. :/ Így újra keresgetnem kell, 8.3k IP-m van, még nem tudom mitévő legyek.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Bowser
aktív tag
Negyedik alkalommal ugrottam neki Plat promónak (már kicsit tilted voltam miatta, látszott a noob játékomon is) és végre meglett. Mindig 2 Winnel kezdtem és utána jött 3 loose. Teljesen lehetetlen meccsek voltak, tökmindegy mit csináltam.
Hm összegezve laza kis 1 hónap volt Bronze 3-ból elindulva olyan MMR-rel, hogy 1 Win 17 LP, 1 Loose -21 LPMostanra sikerült Plat 3 MMR-t összeszedni (1900), ezzel már lehet mit kezdeni
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Sordoran
addikt
Malzahar-hoz rengeteget hozzá nyúltak mostanság, és lehet fognak is még, szóval ha csak nem tetszik a stílusa, és szeretsz vele játszani (gondolom már kipróbáltad ingyenes héten korábban), akkor nem feltétlen javaslom személy szerint. Én mindig ezt mondom: minden hőst próbálj ki, és amelyik tetszik, nagyon bejön azt vedd meg. Azt meg neked kell mérlegelned, hogy jelenlegi meta-ban mennyire állja meg helyét, és ez mennyire fontos neked. (én inkább játszom egy olyan hőssel amivel bár kisebb az esélyem nyerni, de élvezet vele játszani, mint egy olyannal amivel nagyobb eséllyel nyerek, de unalmas)
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Zedz
addikt
válasz csipszikutya #52485 üzenetére
500 farmig akkor meg sem állok.
Más: lassan megint lesz elég IP-m valami jó kis champre. Malzahar kezdő barát, vagy oda még gyúrni kell?
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz csipszikutya #52477 üzenetére
Vajon, mint nerfelhetnek majd Galion? Első champet, amire azt tudtam mondani, hogy teljesen hozzám illik. (Lassan Gragas és Sion is).
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Bowser
aktív tag
Zyra? Szeretem mint championt, jókat játszottam már vele, de nem ragaszkodnék egy olyan dologhoz amit bármikor abbahagyhatok.
Először tényleg ő fordult meg a fejemben, de aztán hamar letettem róla.Super Mario-t szerettem volna de ugye az foglalt volt akkor bármi vele kapcsolatost. Volt gyűjteményem is és rongyosra játszottam szinte az összeset. Szép emlékek kötődnek hozzá, ezért lett ez az arcképem
Kanczy sorry az offért
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Sziasztok sziasztok,
Pár hete beszéltem itt pár emberrel, hogy kezdőként a 70 cs / 10 perc az nagyjából elég, 20. percnél 150-et kell tartani. Kérdés: 20 után is folyamatosan farmoljak, vagy ideje roamingolni és már inkább összeszedni a teamet? Mármint nyilván helyzet és lane függő, de mondjuk 30., 40. percben is tartani kell ezt a farm tempót? 30-40 perces meccseket átlagban 250 farmmal fejezem be. Az első 20 percben kb. tartani tudom a kiszemelt célt, utána a sok teamfight és objectivek miatt ez megcsappan.
-
csipszikutya
senior tag
"7.13 Balance Changes
Details to come next week, some of the targets we're considering though are:
Nerfs - Kennen, Fiora, Galio"hmm...
-
stefyY
őstag
válasz csipszikutya #52471 üzenetére
Szerintem megszakad.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
csipszikutya
senior tag
Malzával ha leultizok valakit, közben tudom castolni a többi spellt vagy akkor megszakad az ulti?
-
Imilenni
addikt
válasz Enigma1945 #52465 üzenetére
btw 18-as voltál a többiek 14
De azé grat!Press "F" to pay respects.
-
kenwood
veterán
válasz csipszikutya #52463 üzenetére
ha a csaja is lolozik,akkor kicsit betalalt a hasonlat
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
stefyY
őstag
válasz csipszikutya #52460 üzenetére
(#52461) kenwood: Azért az szitum érthető szerintem, de na...
-
kenwood
veterán
nekem derogalna nalam magasabb szintuvel jatszani.
mintha megkernem a havert,hogy dugja meg rendesen az asszonyt,mert nekem 5 perc a max,amit birokMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
stefyY
őstag
válasz csipszikutya #52458 üzenetére
g3, de ez flex volt, ott g5... Acconyt carryzném kifelé silverből, de nem olyan könnyű. Negyedjére van s3-ban, nem tudunk feljebb menni...ma is kaptunk magunk mellé olyan arcokat, hogy közük nem volt a játékhoz, de hálistennek az enemynél is voltak tardok.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz csipszikutya #52450 üzenetére
"Ha hihető ha nem leirom, mit olvastam... Faker átlagba 500at kattint másodpercenkét. "
Nem, nem hiheto. - de ha percenkent nyom ennyit, az mar hihetobben hangzik.Windows szamologep, benyomsz 1+1 -et majd nyomkodod az egyenloseg jelet 1 percig.
- menyi lett ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Sordoran
addikt
Inkább percenként 500 akar az lenni. Gondolom egy koreai cikket fordított le angolra egy portál, azt átvette egy másik, majd egy magyar lefordította azt is, és valahol útközben a percből másodperc lett. Még a percenkénti 500 is rengeteg, ha belegondoltok az is több mint 8 másodpercenként. Szerintem itt a többség jobb esetben ilyen 3-4-et tol, de azt is csak néha, egész meccsre vetítve ennél jóval kevesebb is elég átlag.
-
Imilenni
addikt
A koreaiaknál csak kicsit hagyja el az átlagot
Press "F" to pay respects.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! hogy tudom visszanézni, az elmentett meccseimet?
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
stefyY
őstag
Hoax.
-
csipszikutya
senior tag
Ha hihető ha nem leirom, mit olvastam... Faker átlagba 500at kattint másodpercenkét. Édes istenem
Ha lesz barátnöje biztos imádni fogja, hogy esportolo volt
Hogy lehet ezt megcsinálni? SZámomra elképzelhetetlen -
kenwood
veterán
válasz Bowser #52388 üzenetére
azt azert szamold bele,h a profi jatekosok reakcioideje a toredeke az atlagemberenek.
ha neki 0.017, neked pedig 0.17,akkor eleted vegeig nezheted ,maradsz silver.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
last hit.
Q csak akkor,ha egyszerre ket minion is low hps,vagy 80% mana felett vagy.
W zabalja a legjobban a manat,azt csak komboban hasznald,vagy ha nagyon sok a manad.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
csipszikutya
senior tag
oo, már 52 lp-n vagyok természetesen G3-ba
-
-
lapartman
tag
válasz csipszikutya #52443 üzenetére
Nekem is szerintem ilyesmi lesz most . 19LP-t kaptam, így vagyok most 80LP-n. Ha megint így lesz, szívhatok 99-en
-
csipszikutya
senior tag
Riot troll... G3 99 lp
Szerintem lesz még 1 win amivel bemegyek promoba és utána megint 2 lose -
Bowser
aktív tag
Esélytelen Munkahelyi baleset volt
-
Bowser
aktív tag
válasz marked one94 #52438 üzenetére
A törött ujjam lehet a kulcs, sokkal jobban játszottam így van
-
Bowser
aktív tag
válasz csipszikutya #52436 üzenetére
Engedjétek el a dolgot... Bár 2 hétig voltam plat 3-2-ben de utána megindultam és zsinórban meglett
/már se le merem írni, hogy Dia mert keresztre feszítenek itt a jelenlegi Gold 2 elommal xD Bár igaz, hogy 3 hete még Bronze 3-ban voltam olyan MMR-rel, hogy 1 Win 17 LP +, 1 Loose -23 LP. Letrollkodtam magam/ [ Szerkesztve ]
-
lapartman
tag
válasz csipszikutya #52434 üzenetére
Még úgy is . Hidd el, olyan balszerencse van plat 1-2-3 körül, hogy örülsz, ha megvan Diamond alja. Ha egyáltalán eljutsz oda
-
lapartman
tag
válasz csipszikutya #52432 üzenetére
Novemberig az esélytelen
-
csipszikutya
senior tag
Hát sajnos a G2 promom nem sikerült tegnap. G3ba nem vesztettem meccset promoig, erre 2 lose streak zsinorban.
Az elsön egy elvesztettünk egy tf-et és végig tudták tolni, pedig erösebbek voltunk... A másodikon szimplán jobb volt az enemy mint mi.
Remélem sikerül minél hamarabb kijutni goldbol, mert megcéloztam a Dia tetejét -
csipszikutya
senior tag
Érdekes bug Jhinnél aramon. Ha deatfire keytsoneval hozom el és megölök egy enemyt majd a 4 sec alatt beérek turret rangeba akkor el kezd löni...
Leaceltük az enemyt, én öltem meg az utolsót Q-val majd futunk toronyt szedni és elkezdett löni a torony.
Supportnak írtam. -
csipszikutya
senior tag
válasz Enigma1945 #52429 üzenetére
Nem a legjobb sajna, Doublelift és Wiltturlte is jobb nála... Bár szeretnék tudni ugy játszani mint ő
-
Beni97
őstag
válasz csipszikutya #52427 üzenetére
Imaqtpie, ha rá gondolsz. Szerintem ő a legnagyobb arc az összes közül.
-
Carlytoo
senior tag
válasz ChromeX #52356 üzenetére
Ilyen statokkal bőven előnyötök volt a meccsen. Objektívkontroll, ami szerintem nem volt. Nem a killek nyerik a meccset, csupán előnyt adnak neked. Ugyanúgy előnyt ad a jó farmolás, az objektívek elvitele és a mapkontroll, Van egy jó pár játékos, aki a laning fázist elég jól játsza meg, viszont, ahogy a csapat részére kellene teljesítményt nyújtani az már nem megy. Nyilván ez fordítva is lehet. Egyedül mostanában nem nagyon lehet carryzni. Egyik jó haverom, aki jelenleg is dia3-as alig bírja kihúzni a barátnőjét plat 5.-ig. Szóval ez a gyönyörű teljesítmény csak ösztönző legyen. Nyomjad tovább és menni fogsz felfele a létrán.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #52423 üzenetére
Na ez remek hír. Dyrus-t és Voyboy-t követem közülük, szóval én is szívből tudok majd szurkolni nekik, marketingből ötös. Nem hiszem, hogy nagyon komolyan vennék majd azért, de biztos fognak tudni meglepetést okozni. Streamelésükre meg nem fog nagyon hatással lenni, kicsit kevesebb soloQ, és több közös játék, ami nekik is hoz plusz nézőket majd.
-
Beni97
őstag
-
lapartman
tag
válasz tomiivagyok #52421 üzenetére
Na igen, csak régen (bezzeg régen ) az összes divízió első tierjében kemény +5LP-t kaptál győzelemért, -6-7LP-t pedig vereségért. Ja, és ha a rendszer úgy találta, hogy nem elég jó az MMR-ed, akkor volt olyan, hogy például ha Silver 1 98LP-n voltál, egy győzelemért kemény +0LP-t kaptál. Szerencsére ezt a vadbaromságot eltörölték már.
[ Szerkesztve ]
-
-
lapartman
tag
válasz tomiivagyok #52419 üzenetére
Nekem silverből goldig volt szenvedés régen kijutni, platinumig 1-2 hónapig tartott napi 3 játékkal, Diamondig eljutni az igazi szenvedés. Feljutni Plat 1-ig, visszaesni Plat 5-be, feljutni Plat 2-be, visszaesni Plat 4-be... Készülj rá fel
-
lapartman
tag
Kanczy: Bocsi . Most az egyszer annak is element
Xperia.ZENO: Még mennyire . 5 win zsinórba. Flexen meg is lett a diamond. Solon 2 win és promóban leszek Plat 1-be, ahonnan már remélem ki fogok tudni törni ebből az elátkozott ELO-ból.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Egy rövid kérdés: Ti tudtok ma nyerni? Nekem lehetetlen...
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
lapartman
tag
Amúgy valakinek nincs kedve menni egy ARAM-ot vagy valamit?
-
lapartman
tag
Tegnap Pantheon ADC-ztem normalon és úgy lehoztuk a Lee Sin supportal mint annak a rendje
-
SkiDev
őstag
válasz lapartman #52407 üzenetére
"Régen silver-goldban mindennapos volt kb. rankeden is." Ez ugyanaz a réteg, csak most becsúsztak idén bronze-ra.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Tegnapi vicces story.
Zyra supporttal voltam egy Jinx mellett. A játék közepénél tartottunk, próbáltuk az ellenfél inhibvédő tornya előtt kialakítani a csapatharcot, ekkor lettem figyelmes, hogy majd' 5 percig afk Jinx visszatért, jött lefele a kis 4/6-os stattal és annyit böfög be, hogy "report 5/6" . Majdnem lefordultunk haverral székről, mikor rájöttem, hogy az én statom. xD Az volt a legnagyobb baja, hogy míg ő afk-ban volt, szedtem össze pár killt, mert megérteném, ha a szokásos ADC lenne, hogy azért reportolna, mert elvitte a növényem nem szándékosan a killt. De nem, csapatharcban túl jó statot szedtem össze. Azért mondom, ha nem ismerőssel megyek, minden adc reportolni szeretne, mikor elviszek 1-2 killt. Főleg, mikor a 13/2-es Draven pingelt nekem fél óráig azért, mert lett egy killem.
Nekem szezon kezdetén szintén a gold volt a cél, mondjuk így nehéz, hogy hanyagolom a rankedet, de egyelőre öröm lesz, ha feljutok Silverbe soloqban
[ Szerkesztve ]
-
lapartman
tag
Na, a Flex Dia 5 már meg is van . Solon is összeszedem, aztán meg sem állok D3-ig egyikben sem
-
Jim-Y
veterán
válasz Yodamest #52403 üzenetére
Btw nalam a nyero szeria a napokban akkor indult meg (bar nem allitom, hogy emiatt), amikor GoodOldTimes kollega mintajara elkezdtem hanyagolni a sightstonet carry supportoknal. Szerintem nagyon ciki de meg igy is kepes vagyok vision score-ban felvenni a versenyt a masik supporttal (janna, lulu nami etc).
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz lapartman #52399 üzenetére
Nekem ranked,flex gold mint sokan masoknak is. Szerintem gold a leg "casual-abb" cel amugy is a jatekosbazisban Mondjuk megvan ra minden eselyem mert silver1 / silver1 vagyok mindkettoben. Flexben 60%+ wr-el, rankedet pedig nagyon rosszul egy 30%-os winrate-el kezdtem szoval nehez volt visszamaszni de mostmar ott is 50%+ -on vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest