-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefyY
őstag
válasz Ganz-[HUN] #54399 üzenetére
Munka mellett napi 1-2 játékkal is csak 42.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #54396 üzenetére
Nagy sikerért kockáztatni kell. Holnaptol vagyok egy kicsit, mehetne a xin-ori paros ismet.
-
Bowser
aktív tag
Na Silver 2-be dobott. Azt birom, hogy itt mindenki olyan baromi okos, hogy húha
Megy az okoskodás champ selectnél, meccs alatt non stop stb..
Silver 4-ben van de mindent tud márNincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Gentlelelele
aktív tag
-
Xero
nagyúr
válasz Gentlelelele #54394 üzenetére
A jg oldalra pozicionalashoz kell egy jofej jungler. 😉 kohom :p
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Beni97 #54393 üzenetére
Amiket leírtak nagy részben earlyben lövészekre, illetve Ap hősökre igaz, olyan 8-9 percig max. Utána már a mage-k letudják burstolni a wave-t, illetve adc-knek kettő turet shot + AA melee és egy Turret shot + AA range minonra. Viszont ezek, mind általános dolgok. Mert egy Jhin működik úgy, mint egy Caitlyn, vagy egy Ahri nem működik úgy, mint egy Malza. Minden hőssel kissé más ez a procedúra, vagyis a last hitelés earlyben, ameddig még nincs nagy burst a birtokodban vagy statik + KN sword.
Illetve a freezelés is egy dolog, ami meg nagyon hely (prios vagy kék oldal) centrikus. Top lane-n piros oldalon jobb torony közelében tartani, mert ha nem akkor nagyobb eséllyel gankelnek le. Ha kék oldalon tartod torony közelében akkor kb gankelhetetlen vagy earlyben. Bot lane-n pedig pont sordítva érdemes. Persze, ha egy trsitanad akkor szintén más a helyzet Mid lanen pedig helyzekedni tudsz leginkább. Igyekezni azon az oldalon lenni, (az ösvény felső vagy alsó részén) ahol közelben van a te jg-d és tud jönni counter gankelni ha kell, illetve azon az oldalon, ahová van rálátásod és tudod, hogy nincs veszélyforrás rád nézve. Persze lehet egy khazix ellened, aki 6os szint után eléggé OP és ott is már más a helyzet.
Bonyolult játék ez
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Beni97
őstag
válasz Sordoran #54392 üzenetére
Nyerhet egy kis időt ilyenkor ha ki-be járkál a bokorba, hogy egyszer lássák a minionok és ráforduljanak, aztán vissza a bokorba hogy ne lássák és megint menjenek előre ezzel időt nyerve, hogy a saját minionok odaérjenek és ne üssék a tornyot. Vagy ha kevés van vagy éppen support akkor még tankolhatja is őket egy kicsit. Már a legelején is tudja fagyasztani azzal, ha nem kell segíteni a jungle-ben, kimegy az ellenfél minionok elé, hogy rámenjenek ezzel elcseszve az útvonalukat és nem 1v1-es minion fight lesz és gyorsabban halnak a sajátok.
Viszont előre leírom még mielőtt megkérdezné.
Melee minion-ba 2 torony hit aztán last hit, mage-be meg AA, tower, AA. Az ágyús miniont nem tudom, én azt kitapasztaltam de nem tudom, hogy van. Mondjuk nálam mind így volt-.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Darko_addict #54390 üzenetére
Miért ütöd a minionjait? Hagyd hogy a minionok öljék egymást, és csak az utolsó ütést vidd be, hiszen az a fontos. Igen, ez a játék egy olyan része ami nehéz, gyakorlást igényel, hiszen azt se teheted meg, hogy hagyod bejönni torony alá, mert onnantól nehéz last hit-elni. Gyakorolni kell ezt, és képességeidet is ennek megfelelően használni (mana égetést elkerülve). Van amikor az a fontos, hogy ne engedd torony alá, máskor pedig neked kell pusholni, és őt zavarni a last hit-elésben, de persze ezt csak akkor, ha tudod, hogy nem tudnak gank-el megfogni. (te magad mobilis vagy, ők viszont nem, vagy már fed, és 1v2 is győznél)
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Ryder1
senior tag
válasz Darko_addict #54390 üzenetére
Csak akkor üsd, amikor alacsony az élete és már csak meg kell ölni. Ha folyamatosan ütöd őket, akkor hamarabb meghalnak, azaz pusholsz.
-
Darko_addict
őstag
Nekem pedig kérlek azt mondjátok meg, hogy kell úgy játszani, hogy ne pusholjak?
Megyek előre, ölöm a manókat, folyamatosan az ő térfelén játszunk, állandóan ki vagyok téve a gankeknek, közben neki több farmja van!
Aztán megvárom, hogy a minyonsereg kb. középen legyen, megint elkezdem őket ölni, megint engem gankelnek be és folyamatosan távolodik el a farmja az enyémtől. Hihetetlen idegesítő.Mit csináljak, hogy középen maradjunk?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! hogyan kell úgy pingelni, hogy kiírja a játék hogy:
Az ellenfél látja ezt a területet? Figyelmeztetni kéne sokszor a társakat, de nem tudom hogyan kell.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
hugi0
őstag
Juheeeeeeeeeejjjjjj
Kijavitottak a mastery (runa) beallitas bugot."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #54377 üzenetére
Az a hat darab "fck off wukong" egyszerűen csak bántja a lelkem
-
FoLey-v
addikt
válasz Sordoran #54374 üzenetére
Nekem ez csak egy fun volt.
Mielőtt valaki megszólal semmit nem láttam a fekete ködtől.
[link]GoodOldTimes Hol van a HD minőség?
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Enigma1945
őstag
válasz Darko_addict #54383 üzenetére
Köszönöm a véleményed, szívesen megnézném a haverodat meccs közben, én is imádom Bardot.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #54380 üzenetére
Barátom nagyon szereti, sokat játszatja. Különleges játékstílusa van neki, én speciel nem szerettem, mert folyamatosan elment csengettyűzni és egyedül voltam a lane-en. A mászkálása olyan szempontból jó, hogy rengeteget tud wardolni és időnként random gankelni, elijeszteni az ellenséget más lane-ekről. Illetve, mivel az ellenség sose tudja, hogy épp merre jár, a botlane-t is meg tudja lepni. Az ultiját nagyon sokan rosszkor sütik el és képesek csapatharcokat, vagy kisebb harcokat teljesen elrontani. Szerintem ő a tanulósabb hősök közé tartozik, de a jó játéknak van eredménye, mert midben, late-ben bitang nagyot sebez mindenféle AP/AD tárgy nélkül is a csengettyűk miatt.
-
Enigma1945
őstag
válasz Gentlelelele #54381 üzenetére
Nagyon megszoktam az early sebzését, valszeg ezért nem látom a különbséget. ami valljuk be, nem lett sokkal nagyobb.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Enigma1945 #54380 üzenetére
A passzívja nagyobbat sebez. Szóval, earlyben egy-egy poke-ra jó, lateben pedig lesz egy erősebb AoE dmg-d tf-ben. Persze ehhez gyűjteni kell a csengőket
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Enigma1945
őstag
Nekem nagyon tetszett mindenki videója Grat srácok, jól, toljátok
Más: Tolja valaki Bard-dal? Elvileg erősítettek rajta, de én nem nagyon érzem.. vagy én néztem be valamit?[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
válasz Enigma1945 #54373 üzenetére
Az én meglátásom: nem biztos, hogy megérte elflashelni, meg ultizni, én inkább meghaltam volna. Ti hogy gondoljátok?
Illetve:
(#54377) ClydeBeka2: az ilyeneknél szoktam agyfaszt kapni. Arra gondolok, amit wukong csinál. Az ilyen értelmetlen chase-ekből van az értelmetlen feed (és az ilyenek általában velem vannak ).. inkább hagyni kéne elszaladni, és amíg ő hazamegy, addig lehet pusholni vagy sárkányozni vagy ilyesmi.. erről is vélemény?
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #54372 üzenetére
"Ennyi erőből egyik karakter se erős,"
Inkabb erovel,de amugy igen, valoban igy van.
nincs eros karakter,mert olyan 54-55% winrate kornyeken elkezdik oket durvan nerfelni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
Ha már így mindenki belelendült, én sem maradnék ki. Régebben összegyűjtöttem pár szép jelenetet talán S4-ből. Aki új legalább látni fogja milyen volt a régi map. Ez egy Fizz escape lesz egész mapon át, a végén a csavarral: FIZZ ESCAPE
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Beni97
őstag
válasz Sordoran #54374 üzenetére
Hát akkor már én is berakok párat ha nem gond.
Soha nem mentek le ilyet, mert soha nem szokott történni, csak még régebben vettem fel 3-at mert wtf volt. Meg mivel minőségtelen a minőség így hamar fel is tudtam dobni yt-ra.Ez csak egy szimpla az enemy elcseszte mi pedig elég jól reagáltuk le szitu.[link]
Mikor éppen nagyon adja és tudod, mi történhet ami miatt megdögölhetnél, de mivel fel vagy készülve rá ezért cseszhetik. 10000-ből 1 pillanat [link]
És végül, hogy misselj mindent és kerüld el a veigar ultit amit rádnyomtak egy ryze-al
[link] -
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #54373 üzenetére
Jó az, nice escape! Így felhatalmazva érzem magam én is megosztani egy saját pillanatot. Minél többször nézem meg, annál jobban tetszik, pedig nem nagy cucc. Imádom ezt a hőst.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Enigma1945
őstag
válasz Beni97 #54372 üzenetére
I almost died. ( League of Legends )
tudom nem nagy durranás, de én nagyon örültem, hogy nem haltam meg akkorKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Beni97
őstag
válasz kenwood #54371 üzenetére
Ennyi erőből egyik karakter se erős, ergo mindegyik erős.
Mindent ki lehet kerülni, lehet használni qss-t, lehet flashelni, zhonyázni, ga-zni, spell shieldelni és még sorolhatnám a sok speciális defensive itemet és spell-t.
Mondani persze könnyű, de kivitelezni már nehéz, mint ahogy a kayn W-Q kombót is kikerülni egyfolytában ami kb oneshotol egy pár papír karaktert ha maradsz kayn az átalakuláskor.Ultihoz meg amúgy is elég egy kék smite és már lehet is ugrani.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Lokids #54365 üzenetére
igazabol kayn annyira nem eros.
a Q range nagyon kicsi,a W-bol ki lehet allni,az E-n nagy a cd,az ulti pedig addig nem mukodik, amig legalabb egy ability nem talalt be.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Bowser
aktív tag
válasz Enigma1945 #54369 üzenetére
Sajnos a keretet nem fogod megkapni
November 7-ig azaz szezonzárásig kell elérni azt a szintet.Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! remélem összejön most az ezüst V. eddig 1 win 1 loose van.
tudom, itt sokan gold / plat szinten toljátok, de legalább van egy kezdő is a topikban
kérdésem: ha sikerül ezüstbe lépnem, akkor a keretet meg is kapom?
Köszi a választ, és boldog mikulást mindenkinek!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Yodamest
veterán
Nálam is inkább ez a jellemző: ha sokáig nem játszok tuti zsinórban jönnek a winek, szép játékkal, jó csapattal, kapom sorra az S-, S+-kat, meg a dícsérő szavakat. Aztán amikor elkezdem komolyan venni egyből jönnek a smurfok, autista csapattársak akiknek mind1 vesztenek-e vagy halnak, flamelés stb. abszolút a sötét oldal.
Mintha a játék próbálna visszaszippantani, mert rég nem logoltam be, és amikor már a markában vagyok azonnal ad egy atomnagy szájbaverést!
-
Bowser
aktív tag
válasz Lokids #54365 üzenetére
Még 2 hónap is sok LOL-ban, nemhogy 1,5 év
1,5 év alatt több mint 30 patch ment le.Azóta rengeted új item lett, hősfrissítés, champ nerf, champ buff, új rúnák stb...
100%, hogy biztosan vissza fogsz jönni a formádba, csak kicsit gyakorolni kell, meg megtapasztalni az új dolgokat, itemeket.
Megjegyezném, hogy én 3 hónap kihagyás után nagyon béna voltam, és rendszeresen elfelejtettem nézni minimapot meg ilyenek.Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Lokids
addikt
Valahogy szenvedek a játékkal.
Anno gold1 100lp-ig eljutottam, majd a plat besoroló elvesztése után abba hagytam a gamet. 1.5 évig. Most újrakezdve S1-be rakott, de nagyon szenvedek. Érezni, hogy nem rajtam múlik a meccs. Elég furcsa, hogy olyanok tudnak megalázni félkézzel, akiket eddig le tudtam győzni.
A másik meg ez az új jungler Kayn vagy ki. az mit tud, hogy offtankba épített Ireliám 1 hitelte? Úgy, hogy 5-3-5 voltam és ő is valami hasonló mid-late game?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
olloczky
senior tag
Hány hős neve jut eszetekbe ? töltsétek ki nekem 91/137 lett tuti mindenki jobban teljesít majd
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
kenwood
veterán
válasz kenwood #54358 üzenetére
az utoiratra pedig megvan a valasz :
"Damage to a turret is based on base attack damage plus the higher of bonus attack damage or 40% of ability power."
Veigar lategameben eleg finomakat tud belepumpalniMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
válasz kenwood #54358 üzenetére
Rek'sai - Jungler
Shen - Topon alkotni tudok mellesleg ultival tudok formálni tf-et,junglerbe is vittem már.
Jhin - Két szó dmg és élmény
Blitzcrank,Galio - Ha lusta vagyok akkor őket viszem supportolni
Zed - Jobban szeretek ezzel tolni mint bármelyikkelNekem nincs mainem csak ezekkel szeretek játszani.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
kenwood
veterán
Ekko az egyik legjobb hos az egesz jatekban.
Van mobility,toppon meg tankos is a sok dmg mellett.
lich bane utan a turretekre ,inhibitorra majdnem annyit sebzel ,mint egy adc,es baromi durva az ultija is.
Egyedul a W active,amit szerintem baromi nehez jol hasznalni. mondjuk ha konnyebb lenne,akkor mar nerfelni kene.Ha kene csinalni egy top 5 -ot,biztosan benne lenne.
Tenyleg!
Nektek mi a top 5 champion ?
Nem feltetlenul a legerosebb,hanem a legnagyobb kedvencek.
Nekem most igy hirtelen ,sorrend nelkul :Veigar
Tryndamere
Ekko
Malphite
FizzUI: pontosan mi az oka annak,hogy lategameben az ap-s hosok 500-as lilakat vernek a tornyokra autoattackkal ?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
válasz Enigma1945 #54351 üzenetére
Manapság valaki használ képernyőkímélőt? Mert én nem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #54353 üzenetére
Vb során lehetett venni ilyen kinek szurkolsz dolgot és lehet,hogy még bent van. Vagy bent is marad.
Narancssárga esszenciát úgy kapsz ha betöröd a skin töredékeket. Meg néha kapsz egy keveset ládából is.
-
Plata
félisten
válasz Enigma1945 #54353 üzenetére
Én is folyton kapok kulcsot,asse tudom hova a fenébe pakoljam.
Gondolom azért adják hogy vegyél RP-ért ládát. -
Enigma1945
őstag
Sziasztok!
Sokaknak látom játék kezdésekor,hogy a játék kiírja, hogy ez a játékos egy bizonyos csapatnak drukkol.
Ezt hogyan csinálják, hogy neki kiírja?
Más: Hogyan tudok sárga esszenciát szerezni?
Mellesleg nem tudom mi van a játékkal, tegnap kaptam 3 kulcstöredéket egyben, aztán ma is mikor beléptem egyet VégreDarko_addict: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #54351 üzenetére
Én Wallpaper Engine-nel próbáltam mozgó LoL háttereket. Nem mindegyik jó, de van egy pár, ami nagyon ott van. Itt egy kis sneak peek: [link]
Szerintem ezek fix hátterek, amik régóta elérhetők voltak akár 4k-ban is.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Sordoran #54348 üzenetére
Nekem most szerencsém volt a nyitásokkal. Eventből Project Ashe, a 700 RP-s csomagból pedig két DJ Sona. Végre a jó ég tudja mennyi idő után volt mire költeni a 8000 orange essence-ből
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
válasz Ron Swanson #54336 üzenetére
regen sokat vittem summoners riften midre.
Sok olyan mage van,akivel lvl-6 ra mar az ultira sincs manam sose.
elnyomtam a clarityt,es mehet a poke+R,aztan akkor nem manapotiert,hanem a large rodert mentem hazaAki jol jatszik,annak nem kell spell a farmra,es a jobb last hit miatt tobb manat kap vissza a dorans ringbol.
Szerintem foleg ezert volt nepszerutlen,pedig az ignitenal sokkal jobb volt szinte minden manas midesnek.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Sordoran
addikt
válasz Lokids #54347 üzenetére
Én következő logika mentén döntöttem inkább sima project skin gömb mellett: megcsináltam minden questet, így lett 96 token, ami pont 2 db 48 tokenes gömb. Ezekben lehet gagyi skin is, de akár ultimate (3150-es) is. Project skin töredék viszont csak egy, utána esetleg egy hős töredék, az meg fenének se kell. Igen, ez tuti értékes skin, DE nekem egyik project se kell annyira. Így maradt a 2 gömb, ami 3 lett, mert egyikben volt egy bónusz. 3 skin töredék: Vaspikkelyes Shyvana, Rókatűz Ahri (mindkettő megvan már) és egy Riot Graves (ez nincs).
[ Szerkesztve ]
-
odrin
csendes tag
-
Lokids
addikt
A Project kinézet gömb és a kinézet töredék miben tér el? Miért drágább a töredék?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Plata
félisten
válasz Darko_addict #54342 üzenetére
Remélem nekem is jön majd.
Nem tudom hogyan kell jól játszani Zoe-val,meg már kevés is vagyok hozzá hogy a Q-jával jó legyek,de nagyon aranyos kis hős.Eddig akármikor kaptam őt ARAM-on nyertünk.
Játszani vele jó mert tényleg cuki kis hős.Hasonló mint Ziggs csak nem olyan elmebajos. -
Darko_addict
őstag
Most 40. szintre kaptam egy nagyobb pakkot, majdnem 3.000 KE-nyi hős volt benne. Szerencsére az egyik egy Galio volt, így ha megvannak az S-ek, a töredékkel ki tudom váltani, nem kell 3900 KE-t szánjak rá.
Ha valami, akkor a jelvények megszerzése talán kicsit könnyebb lett.
-
kenwood
veterán
[kép]
Vegre bekerult a skin garazs
nem vok egy nagy gyujtoMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Plata
félisten
válasz Ron Swanson #54336 üzenetére
Mindig elfelejtem átváltani hílről,általában már bent jut eszembe.
-
Ron Swanson
senior tag
Persze, tisztában vagyok vele, hogy kell a sok mana meg CDR, hogy tudjál pokeolni a Q-val, de akkor sem tartom jó itemnek az Athenét, inkább vinnék a Heal helyett Clarityt. Amúgy sem szeretek Healt vinni, ha 5-en rádmennek akkor az a 200-300 HP amit visszatölt az nem oszt nem szoroz. Meg néha úgyis meg kell halni, hogy tudj vásárolni.
Legutóbb amikor Ziggs-t kaptam ARAM-ban 16/3/24 lett a KDA-m és 59 CS, de csak 13 perces volt. S-t kaptam rá.
A végső build Sorc cipő, Morello, Liandry, Luden, Void Staff, Rabadon lett volna, utána esetleg a cipőt le lehet cserélni Zhonyára vagy Bansheera és akkor meg van a 40% CDR, de szerintem a 30% is elég. -
Kanczy
Topikgazda
-
Plata
félisten
válasz Ron Swanson #54332 üzenetére
Szerintem azért mert hülyeséget írtál.
Ziggs-nek kell a rengeteg cd csökkentés és sok mana,másodpercenként spameli a Q-t három másodpercenként E-t.Liandry-val és Ludennel meg Morelloval nagyon átmegy tetűbe.
Egy rohadtul mocskos zaklató szemétláda lesz belőle,aki másodpercenként okádja az áldást.
Ludent nem tudtam megvenni,mert nem haltam már meg hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Mivel a magas osztályzathoz az kell, hogy az adott hőssel játszó többi emberhez képest kiemelkedőbb legyél, így nem kell ezen csodálkozni. Ziggs-el egyáltalán nem nehéz hasonló eredményt elérni. Hogy most mi kellett volna még, nem tudni, gondolom ha assistok közül még pár kill lett volna, megkapod.
-
Plata
félisten
válasz Darko_addict #54326 üzenetére
Jaj de jó még egy Yasuo mániás,csak ne mellém ossza be soha a játék.
Ha csapatban valaki benyögi hogy yasou main én visítva menekülök.
Nem szoktam leavelni meg csatát feladni mert az ciki,de ha nekem azzal kezdi hogy ő Yasou main-es akkor tuti hogy ha nem tudok gyorsan lelépni mielőtt bekerülnénk akkor egy elcseszett vesztes csatám lesz.Épp ezért inkább választó képernyőnél tipli. -
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #54325 üzenetére
Igen, sajnos bárkin aktiválni tudja, aki valami miatt a levegőben van.
Újabb 50k Mastery Points Lvl7 Project Yasuo main van születőben?
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz Bowser #54324 üzenetére
Szia! Nagyon köszönöm az írásod! Hasznos volt!
Aztán a mai napra (is)egy szakmai kérdés:
Yasuo ultija ugye csak a levegőben aktiválható?
Akkor Janna Q-ja is aktiválhatja?
Vagy Nami R-je?
Még nem toltam soha Yasuoval, de fejből tudom az összes képességét, anélkül, hogy megnéztem volna az összegzését is.Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit unatkoztam is és ki is akartam próbálni, hogy felhúzok az új rendszerben még egy accountot.
Erről lesz most egy kis beszámolóVásároltam dupla növelőt (7 napos növelő illetve győzelem után járó növelő(konkrétan 50-et), így lehetett leggyorsabban elérni a level 30-at.
Level 1-30-ig a mai nappal kevesebb mint 6 és fél nap volt.
Mennyi meccset mentem?
15 középhaladó bot meccs(15 win 0 loose)
42 ARAM 25 win 17 loose
24 Normál Vak/DRAFT módban (16 win 9 loose)Level 2-3-4:
Véglegesen megkaptam Ashe-t, Garen-t és Brandet(ami számomra érdekes volt)Level 4-19:
Minden szinten kaptam alap hőskapszulát ami tartalmazhatott:
-Hőstöredéket (egyet vagy kettőt)
-Nyers kék esszenciát (90 és 960 között változóan szintenként)Level 20:
Kaptam egy random ikont:Level 21-24:
-Nyers kék esszencia (szintenként 600 és 725 között)Level 25:
-Kaptam egy random Ward Skint.Level 26-30:
-Kék esszencia szintenként, Level 30-nál kaptam egy dicsőséges hőskapszulát.Ami számomra érdekes:
Eddig nagyon sok accot húztam ki level 30-ra de egyikkel se tudtam rankedezni menni rögtön, mert nem volt elég hősöm és IP-m. A rúnákról nem is beszélve (ahol például 9 db 820-as rúna eléggé fájó pont volt, a 3 db 2050-es rúnáról nem is beszélve ha épp az kellett)
Viszont most már 20 hős kell a rankedhez, nem 16.
A régi rendszerben 16 soha nem jött össze mindig csak ilyen 10-12. Rendszeresen kellett vegyek valamilyen hőscsomagot, hogy rúnára költsem az IP-t. De ha csak hősre költöttem volna se lett volna meg a 16..
Itt meg kapásból meglett a 20, 30-as szintre és még maradt is valamennyi kék esszenciám:A hextech zsákmányom jelenleg így néz ki:
Szóval 30-as szintre meglett a 20 champ, kaptam egy Szivvadász Ashe skint amit kiváltottam, kaptam egy random ikont és egy random Ward kinézetet. És hál' istennek rúnára nem kell költeni, elég ez a 3 oldal amit a rendszer alapból ad.
És most jöjjön a kontra rész:
Eddig minden szép és jó volt, volt duplanövelő, gyorsan fejlődtem.
Most nemcsak, hogy lassabban fogok fejlődni de a növelők is lejártak.
Elég hosszadalmas útnak néz ki, hogy kb mikor és hanyas szinten tudnám megvenni a mondjuk azt a 6300-as hőst aki tetszik.
Szóval a jelenlegi 20 majdnem legolcsóbb hős megvan és annyi
Ezen kívül még 119-et kéne beszerezni, hogy meglegyen az összes. És mindegyik drágább a jelenlegieknél...[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Enigma1945
őstag
Mai rankeden 5 meccsből 4 AFK ebből 2 meccsen legalább 2 játékos..Így jussak fel ezüstbe
feri1014: Lehet később kapod meg? Nekem is volt már ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz kenwood #54320 üzenetére
Most volt egy 23 perces meccsem Kha'Zix junglerként. 9/0/5, 116 cs és ez is A+. Így laikusként nem tűnik teljesen korrekt rendszernek ez.
Szerk: Meccs végén feljött egy ablak, hogy szintlépésért kaptam kapszulát, viszont ezt nem találom sehol, bug lenne?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Igazabol a halalt bunteti a legjobban az osztalyzo rendszer.
keves farmmal,es keves killel is kaptam mar S-t,de sok halal sose.
5 death felett szinte eselytelen.[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz feri1014 #54317 üzenetére
Hát itt ezen a képen hidd el nekem senki nem kapott A+-nál nagyobbat
Hivatalos infó nincs, hogy mi kell hozzá (Riot nem adja ki, mert sokan csak arra hajtanának).
Viszont már majdnem minden játékos tudja:-megfelő farm
-kevés halál
-mennyire vagy csapatjátékos
meg ilyen dolgok.Ahogy elnézem mindkét csapatnál 67 kill volt összesen de a maximum az 40 asziszt volt mindkét félről (kill+asziszt együtt)
Szerintem itt minimálisan több farm, + kevesebb halállal S vagy S+ is lehetett volna.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #54311 üzenetére
Ne legyenek elvárásaid, mert az RNG ott van. Én ezért nem veszek hextech cuccokat, mert nem kell a zsákbamacska. Ha kell egy skin, megveszem, vagy megvárom míg leakciózzák. Pl. nekem is Projekt Leona kéne, de majd decemberben megveszem 50%-os akcióban (ha úgy lesz kedvem). Még van 2 questem, aztán veszek 2 db 48 tokenes ládát, mert igaz a projekt töredék fix nagyobb értékű, de sima kinézetek között lehet valami ritkább, vagy értékesebb is.
Ráadásul ez ingyen van, szóval mérgelődni lehet, de rossz szavunk nem sok, még ha egy 520 RP-s skint botunk is.Ted_Beneky: Igen, ami miatt több tudást, odafigyelést igényel a dolog. Ha ajánlott tárgyakat veszel nagyon nem lőhetsz mellé esetek többségében, de védekezésnél figyelni kell (AD vagy AP ellenfelek) mit veszel, vagy fordítva, ha ellenfél tankosodik, és te carry vagy, akkor penetration kell. Mindig igazodni kell a meccshez, ellenfelekhez, vagy csapatodhoz. Cserébe változatosabb valamennyivel. (mondjuk HOTS-ból pont nem hiányzik, max. az, hogy ott ha meghalsz nem tudod boltot lesni)
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Ted_Beneky #54312 üzenetére
Igen.
A cuccok nélkül gyönge leszel,de ha Orrn-t választod vele nem kell haza menni,ő tud kovácsolni a csata mezőn. -
Ted_Beneky
senior tag
Üdv!
Nézegettem ezt a játékot, de valami (vagyis rengeteg minden) nem világos. Itt tulajdonképpen kimész a frontvonalra, ölöd az ellent és eközben időnként muszáj hátraszaladnod a kezdőre és vásárolgatni, különben nem leszel elég tápos, hogy végigvigyed a meccset?Csillagkaput a Csillag térre!
-
SkiDev
őstag
válasz stefyY #54304 üzenetére
Azért nem is vettem Projekt Hőstöredéket 64-ért. Haver ebszélt le róla, igaza van, úgyis csak azt kapnám. Leona-ra soha, mert azzal játszom
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #54307 üzenetére
Kaptál egy lehetőséget, hogy ha törtél be olyan skin töredéket ami nem tetszik, és gyűlt össze elég sárga esszenciád, akkor kivedd Projekt Ekko-t. Ingyen, valódi pénz költése nélkül. Jah, rohadj meg riot...
(attól még, hogy RNG, és ki kell váltani, ingyen loot, nem igaz, hogy már ezen is fel kell háborodni...)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #54307 üzenetére
Múltkor azt írtam valakinek, hogy jövő héten lesz új, de aztán rájöttem, hogy ha megcsinálod az 1/4-et, akkor jön a 2/4 és így tovább, szóval nincs több esemény, ha egyszer végeztél. - Szerintem.
-
Enigma1945
őstag
válasz stefyY #54299 üzenetére
Én projekt Kinézettöredéket vettem, kaptam egy PROJEKT: Ekko skin töredéket. 1050 sárga lenne megvenni. NESZE SEMMI FOGD MEG JÓL! Maradt 32 szabad.
Más: Minden küldetés kimaxolva. Kaptam projekt hangulatjelet is. Ennyi is volt? Vagy lesz még?
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz Darko_addict #54305 üzenetére
270 narancs esszencia a Yasuo-s, az 1350 RP-be kerül...szóval az ötöde. 1820-as ebből kifolyólag 364 narancs esszencia.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Plata
félisten
válasz Darko_addict #54300 üzenetére
Na ne viccelj.
Főleg ARAM-ot játszom most,az izgis.Elegem lett a veszekedésből hogy ki mid meg egyéb,ott meg nincs mid,bár azért itt is szoktak miatt veszekedni.
Zsinórban volt vagy hat vesztes csatám.Volt olyan csatám amiben kedvenc hőst kaptam,hiába csináltam én egymás után 2-3-4 killeket,vesztettünk mert a többiek állandóan meghaltak,Sion konkrétan szerintem troll volt,folyton berohant az ellenség bázisára és meghalt. -
csipszikutya
senior tag
Megértem a felháborodást, de olvasd el még 1x kérlek.
Régen dönthettél. Runa+page(s) vagy champek. Nem fogok neki álni számolni, mert nem izgat. De régen ha akartál értelmes runát (mint mondjuk én), hogy volt 12 fullos, különbözö runa page akkor ahhoz mennyit kellett játszak? Csak egy runa page 6300 volt. Mindig volt 12k ip-m, hogy ha dupla runa page oldal lesz tudjak venni 4et. Na és ezeket runával feltölteni? Az sem olcso mulatság. Most erre nem kell költs, ami szerintem nagy hülyeség, nekem nagyon tetszett a régi runa+mastery combo rendszer.Most oké, random szorja a shardokat a rendszer és lofasz BE-t kapsz belöle. Meglettem tegnap lvl33. Kaptam 1 shardot, Jaxet. 90 BE volt az is.
Ha mondjuk 6300as champet akartál venni akkor ahhoz is kellett farmolj 3-4 napot ha nem 5-öt, hogy meglegyen. Ahogy nézem most is igy van. Napi 1 botot játszok meg most a projekt szarok miatt 3-4 botosat de valahogy 3 szintlépéssel össze jött 3800 BE között. Ha annyi idöm lenne amennyi nincs és kedvem, hogy játszak, kb. azonos mértékben tudnám farmolni a champeket.
De régebben mi volt? Inkább runára farmoltam és kb 2 honapja lett meg az összes champ, mert elötte runa volt a fontosabb.Megjegyzem megértem a problémádat, de szerintem most egyszerübb a champ farm. Szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest