Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Alkoholista nevelde
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Overwatch 2
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni97
őstag
válasz
Sordoran #54392 üzenetére
Nyerhet egy kis időt ilyenkor ha ki-be járkál a bokorba, hogy egyszer lássák a minionok és ráforduljanak, aztán vissza a bokorba hogy ne lássák és megint menjenek előre ezzel időt nyerve, hogy a saját minionok odaérjenek és ne üssék a tornyot. Vagy ha kevés van vagy éppen support akkor még tankolhatja is őket egy kicsit. Már a legelején is tudja fagyasztani azzal, ha nem kell segíteni a jungle-ben, kimegy az ellenfél minionok elé, hogy rámenjenek ezzel elcseszve az útvonalukat és nem 1v1-es minion fight lesz és gyorsabban halnak a sajátok.
Viszont előre leírom még mielőtt megkérdezné.
Melee minion-ba 2 torony hit aztán last hit, mage-be meg AA, tower, AA. Az ágyús miniont nem tudom, én azt kitapasztaltam de nem tudom, hogy van. Mondjuk nálam mind így volt-.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest