-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap szezonzárás előtt nevet váltottam mert egy lányé volt az acc és kicsit csajosnak is éreztem.
Szóval régi név: Colouren-------------------és ez lett-------------->>>>HotShotPoisonV2
Csak azért írtam hátha valaki keres vagy nem tudja ki az a Friendlisten.
[ Szerkesztve ]
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
csoki46
senior tag
válasz micafighter #48493 üzenetére
Biztos az van a háttérben amit mondasz, de akkora megkönyebbülés volt a "régit" használni. Pedig szeretem az újdonságokat, nem a maradiságommal van a gond. Ahogy egyre többet használom egyre több zavaró dolgot veszek észre.
Van még hova fejlődni maradjunk annyiban -
micafighter
nagyúr
válasz Bowser #48491 üzenetére
Az a baj a régi klienssel hogy tákolt szutyok. Javítanak 1 bugot és helyette csinálnak 2öt.
Az új sokkal könnyebben fejleszthető lesz, könnyebben tudnak új dolgokat betenni.
Az új esztétika csak másodlagos, a fő szempont ez volt. Pl jön a beépitett replay rendszer is, ha más nem annak örülni fogsz
-
Imilenni
addikt
Egy kis ranked silver rush ..
Press "F" to pay respects.
-
Bowser
aktív tag
válasz csoki46 #48489 üzenetére
Amúgy sem értem minek új Kliens. Erre ráraktak volna egy kis csinosítást meg egy két apróságot átalakítanak új hangok és nagyjából ennyi. Mindenki boldog. Most akinek van 1 vagy 2 magos gépe az lehet szívni fog. Vagy régi videókártyája amin épphogy tűrhető módon elfutott a LOL.
Aki még esetleg nem próbálta és nem is nézte milyen az új kliens:
-
csoki46
senior tag
Ma megkaptam a meghívót az alfa kliensbe. Röviden: nem vagyok elájulva tőle. Játékot indítani az eddig 4 kattintás helyett több katt és több idő is mivel egy külön oldalt meg kell nyitni. Sok helyen találkozni ilyen túlbonyolítással. Egyébként látványos az tuti, de kicsit a használhatóság rovására ment számomra. Pl.: meccs után megnézem a diagramokat nem lehet csak úgy új játékot indítani vagy a főoldalra lépni, hanem vissza kell menni az alap statokhoz.
Szóval örüljetek a réginek amég van -
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #48485 üzenetére
Az pszichológiai hadviselés, mikor spammelik a lvl7-es ikonjukat, meg chat-re írogatnak hogy "ez", nevetés meg taunt emote-ot is nyomatják stb. Szóval ezzel is simán lehet ilyeneket tolni, én már látom magam előtt, meccs elején még sima pure light, aztán ha sikerül esetleg killeket szerezni akkor darkness vagy fire-t betolni. Kommentek között volt aki írta, hogy biztos lesz olyan aki a meccs kezdetén 5 percig töpreng majd kezdőn, melyiket válassza.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Pocok9b
aktív tag
válasz Bowser #48486 üzenetére
Én plat 3 promónál kifőttem, első sima win. 2. 4vs5 de majdnem meglett, 3. a változatosság kedvéért, ismét 4vs5 de itt kipicsáztak minket. Nem is volt időm az utóbbi 1-2 hónapban játszani, ha ráfekszek nekem is meglett volna a DIA, de nem baj, majd a kövi season-ba simán meglesz, én is úgy gondolom.
Mindenkinek jó hajrát így a végére!
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Beni97
őstag
válasz Sordoran #48483 üzenetére
Ahogy nézem ingame-be lehet változtatni a színeket ott a lux képénél. Nem azt mondom hogy szar, sőt biztos hogy király is lesz, viszont remélem nem lesz olyan hogy próbálnak vele idegesíteni mint mikor mutatják hogy mekkora lvl7-esek egy champel. Mert ez hosszú távon elég idegesítő.
-
Sordoran
addikt
Újabb teaser videókkal jelentkezett Elementalist Lux. ITT vannak a videók és kivágott képek. Ha jól értem, akkor a 4 alap forma (Fire, water, light és darkness) mellett ezek (kettős) kombinációit is lehet használni, így 10 különböző formát ölthetünk vele. RIP pénztárcám
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #48477 üzenetére
Az új szezon kezdtén mindenki unranked lesz, és minden szezon végen osztják a kereteket (pl most valaki silveres (s6-ban) de júniusba (s7) bejut goldba nem fogja egyből megkapni a gold keretet csak novemberben amikor zárják a szezont)
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! mikor jön az új szezon? onnantól megint mindenki bronzos lesz?
és ha valaki silver keretes, de bejut goldba, akkor gold keretet kap?[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Sordoran
addikt
Annyi küzdelem, gyakorlás, tanulás után, a 10 besorolómmal végül Silver 4-be kerültem. 3 győzelmem volt, és bár nem rajtam múlt feltétlen, de tény, hogy az én teljesítményem ennyit ért. Sose sikerült carry-nek lennem, sőt, ki se tudtam tűnni saját csapatból, de azért nem is feedeltem, és wardoltam, ss-t jeleztem, próbáltam groupolni. Valahogyan mindig sikerült hozzánk kerülnie a szerencsétlenebbeknek, és egyenletesen veszítettük (én is) a lane-jeinket. Trollal nem találkoztam szerencsére (ha nem számoljuk a Kennen adc-t, vagy a jg Trudnle adc-t), enemynél 2x volt smurf, toxic player sajna akadt. De afk, vagy offline-os nem (ha nem számítjuk azt a Caitlynt aki carryzhette volna nekünk a meccset, ha nem afkol ki 3x pár percre, pont rosszkor). Most hagyom jó darabig rankedet, ideje fejlődni normálon, és kigyakorolni több karaktert, ez a felkészülés amim most volt (idén kezdtem a játékot, ősszel álltam neki komolyabban pvp-zni) erre telt, bár én 1, max. 2-vel előrébb raknám magam, de ez már részletkérdés, gold-tól távol voltam, ezt éreztem.
Jövőre a gold a minimum, de ha sikerül, cél a platina.[ Szerkesztve ]
-
laci12234
tag
sziasztok én laptopon játszok a laptop felbontása 1360x768 de ha rádugom a tv re a gépet hdmin akkor nem lép be a játékba csak ha lehuzom a tvröl a tv full hd minden más megy rajta de ez nem
valakinek valami ötlet ?? -
csoki46
senior tag
válasz Yodamest #48473 üzenetére
Én is így vagyok. Besorolót ledaráltam nem tudtam, hogy mire jó egyáltalán. Rögtön bronz4-ben találtam magam még pár lose és b5 alja. Ezek után elkezdtem figyelni a játékomra és fölverekedtem magam silver 4-be. Ekkor jött egy kis tryhard, hogy legyen goldkeret, de beláttam hogy attól elég messze vagyok. Szóval jövőre irány a gold
-
törölt tag
válasz Beni97 #48471 üzenetére
Hát én s2 promóban zárom ezt az évet, Bronze 4-ből jutattam fel ide kb 200 meccs alatt, egyszerűen idő, emiatt gyakorlás hiány miatt (persze volt olyan is ,hogy egyszerűen elment a kedvem) nem fejlődtem eleget ezért leragadtam itt, DE, a tavalyi énemhez képest vagy 100-szor jobb vagyok ami tök jó.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz Bowser #48463 üzenetére
Ezt én (vagy még én is) írtam nem tudom mikor. Én ezt onnan vettem, hogy mikor haverommal duoztam ő silver 3 én meg 4 nagyon sokat nyertünk. Ő kijutott gold-ba én meg s1-ig úgy hogy kb összesen 5-ször vesztettem ebben a győzelmi sorozatban. OP.GG-n megnéztem az mmr-t és azt írta hogy 2 ligával jobb helyen vagyok mint kéne. Erre jött egy olyan lose streak amitól egészen s3-ig estem is vissza. Hiába duoztam haverommal aki ugye goldos ugyan úgy dobálta be az unrakedet playereket mellénk. Ami megmaradt bennem az egy unranked 40 normál wines teemo adc. Az ellenfél csapat az elfogadható volt az ilyen gold5-3 között voltak, de az hogy nálunk unranked hogy fordult meg az nem tudom.
-
Yodamest
veterán
válasz Bowser #48469 üzenetére
"Mégegyszer elmondanám.. Mindenki ott van ahova való."
Ez igaz. És aki silverben van huzamosabb ideje annak valóban ott a helye. Viszont nem lehet ezt ilyen fekete-fehéren nézni, mert hatalmas különbségek vannak silver és silver játékos között. Rankedre jönnek champet először kipróbálni vagy én nem tudom, de vannak ezek a tényleg fogalmatlanok akik:
1.belehalnak a baron killbe,
2.beszaladnak greedyként a torony alá aztán ott halnak meg,
3.ledöntünk egy inhibitort és nem backelnek ki hanem éled az ellenfél és ott halnak meg (nagyon sokszor előfordul)
stb. én speciel kikérem magamnak mert nem vagyok ilyen. és ha azt nézed ezek is silveresek mégis omg kategória. Meg persze van a másik is, gyerek silveres valami 1800 ranked meccse van (nekem van kb 300) és embertelen jól játszik, csinálja a 22-2-8 statokat és lám ő is silveres.Szal hatalmas a szórás. A végén említett tuti nem oda való, akik a baronba belehalnak azok meg tuti bronzba valók lennének. Én is nem azt mondom, hogy fú minden chammpel atom jól tolom, de egy Tahmmal vagy Malzával carryzni szoktam a gémeket, de ez mégsem elég sokszor. Pedig annál többet hogy pl. egy teamfightban Malzával 3-4 embert magammal viszek nemnagyon tudok megtenni, a csapat meg a halálom után 4v2-ben (akár 4v1-ben!) elhalálozik szép lassan... nem egy példa volt erre.
De egyébként szivesen játszanék veled csak most mondod hogy platba léptél. Habár úgyis szezon vége van. Felvennélek ha nem bánod, aztán csapatnánk kicsit amikor te is ráérsz.
[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz #53932800 #48467 üzenetére
Rátapintottál a lényegre. Erről beszélek kb mióta ittvagyok.
Amúgy tegnap beszéltem LOL-on keresztül egy itteni fórum sráccal akivel jóba vagyok. Szóba kerűlt, hogy milyen sokan sírnak itt, hogy jobbak mint bronz/silver de a csapat mindig rossz és sosem tudnak feljebb menni. Több Silveres playerrel játszottam (akik ezt gondolták magukról)innen is és máshonnan is. Egyik játékos se győzött meg, hogy jobb lenne mint Silver. Sőt mivel én mentem le az emberekhez silverbe azt vettem észre, hogy még a saját szintjüket se tudják tartani.
Mégegyszer elmondanám.. Mindenki ott van ahova való.
De azért ha körbenézek egy kicsit az előző évhez képest feljebb jutott nem?
-
Yodamest
veterán
válasz #53932800 #48467 üzenetére
Igen ez így szépen hangzik elmondva, csak tudod jól te is, hogy silverben ezekből a kritériumokból egy sem fog teljesülni. Oké még ha te magad tudod is mit kell csinálni, pl Kata ellen, de semmire nem mész vele ha megindul és kinyírja a botlanet mondjuk amikor te épp hazatpztél.
Am Kata pont olyan champ, de akár Khazixot vagy Akalit is sorolhatnám ide, hogy hiába tudod, hogy stunnolni kéne egyszerűen olyan gyorsan leburstol az ultival, hogy 0.2 seced lenne rá, hogy reagálj, felismerd a helyzetet és elnyomd a spelledet is, egyszerűen nincs rá reagálási idő. Ezen hál istennek most az assassin reworkben változtat is a riot és végre lesz idő reagálni a támadásaikra, már épp ideje volt.
"Veigar-Anniet meg lehet fogni az elején egy kis dzsungeles segítséggel"
No offense de ezen elmosolyodtam őszintén. Pont hogy a mi Yi jungleresünk szokott már a 7. percben ilyen 0-5-ben lenni, inkább neki kell segítség nemhogy még ő segítsen..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Yodamest #48466 üzenetére
Olyan ,hogy győztes champ olyan egyszerűen nincs. Okosan kell ellenük játszani azt meg van oldva.
Veigar-Anniet meg lehet fogni az elején egy kis dzsungeles segítséggel.Garen-Darius azok ellen ha nem halsz meg lanen akkor már jó vagy, mert teamfightba feed nélkül semmit nem érnek.Kata ellen CC kell. Kha'Zixot meg egy sima groupolással meg lehet állítani mert akkor nem lesz senki se isolated. Nem tagadom egy ügyes Vayne az nagyon tud carryzni de őt is ha megfogod lanen akkor későn lesznek meg a core itemjei így nem lesz túl hasznos. -
Yodamest
veterán
válasz Bowser #48463 üzenetére
Ahogy Hamuuuu is írja valami van benne, de mondom én is itt olvastam pár hete, hogy mivel próbál a játék egyenlő csapatokat összesorsolni és mivel te jobb vagy az átlagnál 50% + winrate, ezért melléd logikusan 50% alattiakat fog beadni akik nem olyan jók.
Zyra tényleg erős én is mentem már vele párat, mondjuk azok is lose-ok voltak, de maga a champ az jól ment csak hát, ha nem a legjobb hősömet hozom akivel 2 másikat kitudok "pótolni" úgymond, akkor tuti vesztünk. Ilyen most hasraütök 7-7-10, 5-5-7 statokkal én tuti kikapok mindig, csak úgy nyerek mint az esti meccsen ha csinálok ilyen 16-7-14 féleségeket. Persze a stat se minden, de alapvetően ez jön át.
"Szerintem a LOL-ban egy kijelentés, hogy könnyű nyerni egy adott champpel az nem állja meg a helyét."
Hát pedig van ilyen Vannak ezek a tipikus győztes champek, akikkel ha nem valami fogyi játszik tuti lehozzák:
Xin, Veigar, Annie, Vayne, Garen, Darius, Khazix, Katarina, Akali és még sorolhatnám. Én már sokszor direktbe felfigyeltem erre a töltőképernyő alatt amikor enemynek ilyen champekből állt a csapata, és mondtam magamban hogy "na ha ez ellen a csapat ellen nyerünk változik a véleményem" de soha nem nyertünk még ilyen OP-nak titulált csapat ellen. A teamkomp kb 90%-ban eldönti a végkimenetelt, nem emlékszem olyanra, hogy egy kevésbé népszerű csapattal megnyertünk volna bármikor is egy meccset ilyen Vayne, Katarina, Khazixek ellen, tehát amikor ezekből mondjuk legalább 3 volt az ellenfélnél. Az tuti win volt mindig.[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Na emberek megéltem: A lolban életem első Penta killje Garennel
-
Hamuuuu
tag
válasz Yodamest #48462 üzenetére
Most olvasva amit írtál...lehet nekem is ezért jött be a 6 db lose....59% winratem volt már.
De RIOT-nak csak gratulálni tudok amikor goldba besorol egy master tieres junglerest.....HIGH IQ JUNGLER a neve.....
Az érzés amikor lecheckolod az ellenfelet és látod, hogy master tier......Leírhatatlan.
Figyelmeztettem is a csapatot, hogy csak óvatosan vele. Junglerben még sikerült is carryznnem (olaf vs lee sin). De egyszerűen annyira kreativan játsztott együtt a midlaneressel, hogy nem lehetett már mit tenni ellene. (Valószinűnek érzek egy kis boostot mides miatt)
Ekkor jön ki az a bizonyos kommunikáció hiány illetve az, hogy a játékosok nagy része nem tud farmolni és okosan tradelni. 4-dik perc 20 farmot szed össze és már ping áradatok lepik el a chat-t...."A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Bowser
aktív tag
válasz Yodamest #48462 üzenetére
"A mostani rossz sorozatom azért is lehet, mert már valami 55%-os winratem volt és mondtátok is itt egyszer, hogy ilyenkor atom noobokat dob az ember mellé, hogy visszaálljon a "rendes" 50%-ra."
Ezt nem nagyon értem. Vagyis értem de ki írt ilyet és mikor? Elolvasnám...
Szerintem ez nem igaz. Tegnap promóban az enemy csapat elég durva stattal indult.(például Katarina 7/1 winrate átlag kill:21 átlag halál: 3 , de a többiek és megértek egy misét) Ez a meccs remake lett mivel az enemy Blitz akinek 50/23-as rátája volt ki AFK-olt mikor elkezdődött a meccs. A következő meccsen az enemyben mindenkinek rossz volt a győzelmi rátája. Szóval nem gondolom, hogy ilyen dolgok közrejátszanak.Megéri Suppnak lenni. Mondjuk egy Vayne is a megfelelő suppot kell pickelni.
Igen leragadtam Zyránál. Vele már nyertem rankedet 5 vs 3-ba is és ezért ha ki AFK-ol valaki meccs közben, nem adom fel hanem bíztatom a csapatot és meglesz az a win. Mint régebben írtam túl kényelmes lesz az enemy kis ligában ha tudja, hogy van egy AFK az én csapatomban.Persze nem pickelek Zyrát ha Taric van boton vagy Nami de ha Soraka van akkor se. Nincs értelme osztanom boton a DMG-et ha ezeket pickelik. Ilyenkor jön egy Janna vagy egy Sona talán még Karma és rámozdulok az igazi Supp itemekre. Ha meg az enemy pickeli Zyrát akkor hozok egy Morganát és elbújhat a first pick Zyrájával
Furcsa pár hozzászólással feljebb valaki írta "Zyrával könnyű nyerni". Szerintem a LOL-ban egy kijelentés, hogy könnyű nyerni egy adott champpel az nem állja meg a helyét. Milyen furcsa engem még Zyra nem vert el boton de még az ADC-met se. Mondjuk shieldet kell rárakni a megfelelő időben. Milyen érdekes...Nem értem azt se akkor az emberek miért nem pickelnek Zyra suppot. De ennyi erővel lehetne Brand, Lux, Annie. Hmmm
-
Yodamest
veterán
válasz Bowser #48449 üzenetére
Köszi ezt a gyönyörű képet meg a reagálást mester.
A mostani rossz sorozatom azért is lehet, mert már valami 55%-os winratem volt és mondtátok is itt egyszer, hogy ilyenkor atom noobokat dob az ember mellé, hogy visszaálljon a "rendes" 50%-ra. Csak gondolom ez is benne lehet. Annyira igaz amúgy az, hogy ha te nem hozod le senki nem fogja, tegnapi utolsó meccsemet is csak azért nyertem meg, mert Malzát hoztam és midről lecarryztem a meccset. Ha másokra várok sose nyerek... pedig a Tahm suppot is imádom és sokan felvettek már amiatt, mert nagyon jól tolom vele, de ennek ellenére van kb 40% winem vele...
Úgy általánosságban az adc-k borzalmasan rosszak, nem is éri meg suppnak lenni. Kell írnom egy példát pl. több farmom van mint nekik, pedig én csak akkor farmolok lanen amikor ő mondjuk haza tp-zik és jönnek turret alá a minionok. És így verem farmban... na gondolhatod. Ha meg nem vagyok ott boton akkor se sokkal jobb, mert folyamatosan az ellenség 2X-es gyilkosság feliratot kell néznem. Tahmal legalább kitudom menteni őket a hülyeségeikből, de így is halnak mint az őrület.
Egyébként most visszagondolva Malza adc-vel jutottam fel S1-be, 55%winrátára, lehet maradnom kéne annál, így legalább nem tud más adc-t pickelni amivel amúgy is rosszul játszana, problem solved. Csak így meg meg kell küzdenem a folyamatos szkeptikus ellenszenvvel, de a győzelemért megéri. Hihetetlen hogy ez kell hozzá... kicsit azért vicces.
Egyébként te Zyrázol mindig amikor csak nem bannolják?
Na bocs hogy hosszúra nyúlt, de sztem vannak benne azért igaz dolgok.
-
Bowser
aktív tag
válasz Bowser #48459 üzenetére
Ja igen. És egy meccsemen se szóltak Silverbe meg Goldba, hogy hol a Ward item. Vajon miért.
Lehet mert Carryztünk és a 2 alap wardot meg a pinket se oda tettem le a mapon ahol az interneten olvastam, hanem oda ahova tényleg szükség volt.
ÖÖÖ nem győztél meg továbbra se fogom ilyen kis ligákba megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz NOKA32 #48456 üzenetére
Ward. Ilyen Free ELO-kban ahol kiér az enemy lane-re és meghal teljesen felesleges megvenni a Sighstone-t. 20 perces meccsek. Ha rosszul állunk alap a Locket és a deff itemek mint például Mikael. De amíg 5-10 percnél már beütöttük a turretet boton felesleges bármi ilyen hagyományos cselekedet
"fél hpt le tép az adc ről"
És ilyenkor hol az enemy team? Earlybe az enemy supportnak kéne tennie valamit. Lategame-ben mit keres a teamfightban egy ADC elől? Az ADC miért nem vált kék trinketre, nehogy levadásszam a bokorból mint valami férget?"ha nem tudtok nyerni két ap carry nélkül, ott baj van."
Az Ap Carry én lennék a mides az meg valalmi bohóc Vagy feedel vagy ő van feedben. Nem mérvadó és az sem, hogy ezekben a ligákban magasról lesz*rják, hogy van már 4 ad mondjuk midre kéne egy APCarry.
Ez diában már nem működik. Ott már tudja az ADC, hogy hol a helye. Ottmár előfordulnak Counter pickek isSilver meg Gold alja számomra nem az a szint. Divatból meg nem fogom megvenni a Sigh-et, csakhogy a low elos csapattársaim lelke nyugalomban legyen. Jannával is kimegyek bárhonnan vagy Sonával amúgy. Akármelyik Suppal. Threshel még akár előbb is. De ki az aki 40 perces meccseket akar menni
Szóval nem érzem jogosnak amit írtál. Akkor lenne jogos ha én is mint "sírópityogó" idejönnék, hogy szar a team meg sok a feeder soha nem jutok feljebb. Na akkor le lehetne ordítani , hogy hol a Sighstone.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bowser #48455 üzenetére
Már nem sértésből, de azért Dia playerként tényleg könnyű lehet kijutni, de egy olyan ember aki hasonló szinten van az ellenfeleivel/csapattársaival annak nem lesz könnyű (és nem játszik napi 8-9 órát, mert akkor fog fejlődni biztosan, de akinek csak napi 1-2 gamere van ideje az lassabban fog fejlődni)
Enigma1945: S- nem elég legalább S-t kell kapni a lvl7-es tokenhez
[ Szerkesztve ]
-
NOKA32
aktív tag
válasz Bowser #48451 üzenetére
Zyra val nem túl nehéz akár soloban, vagy anélkül. Wardot nem is veszel, ez a halálom, addig oké hogy zyra support de ap nélkül is fél hpt le tép az adc ről, a te buildeddel meg le 1v1 ez kb, nem tudom ebben mi olyan hú de nagy skill.A support még mindig ott kezdődik hogy tenacity és def itemek, ha nem tudtok nyerni két ap carry nélkül, ott baj van.
-
Bowser
aktív tag
Istenem hosszabb távon (7 meccs) DuoQ-ba voltam valakivel. Mekkora vétek a lehetőség mindenkinek adott. Félreértés ne essék ő nem boostolt engem Csak olyan ADC jött velem akit ismerek. De semmiképp nem nevezném boostnak.
Na ez boost amit én csináltam Silverbe (természetesen SoloQ) 10/9 besoroló meccs az illetőnek:
Épp az a lényeg, hogy az én erősségem a SoloQ.
Megcsináltam nem egyszer nem kétszer. Dia 5-ig 22 nap alatt jutottam el Silver 3-ból még szeptemberben.
Sokat mondok ha 15 alkalommal mentem haverokkal, barátokkal. Például 7-8 meccset mentem FTPocok-kal.Tessék. Igen elismerem S3-ból rögtön S1-be dobott, utána S1->G5->G3->G1 (igen de ehhez az kellett, hogy ne veszítsek csak maximum ligánként egyet). Plat 5 után már Plat 4 jött onnantól nem dobált kettesével. /volt egy kis loose streak/
Ahol leragadtam az Plat 2 volt egy héten keresztül.
(igen ez egy Smurf acc volt, az előzővel leragadtam Plat 3-ban és azért kezdtem újat mert kíváncsi voltam, hogy menne újra Plat 3. Nemhogy ment de Dia 5 lettem. Plat 1 voltam 0 LP-vel megindultam a legjobb tudásom szerint és könnyen meglett a Dia veszteség nélkül.)
Igen ezután 30x loose streak jött /kiégtem, flameletem/ és vissza is estem Plat 3-ig. Kukáztam az accot, úgyse volt rajta 1 skinen kívül több.
Úgyvoltam vele, hogy befejezem LOL-t de kaptam ezt az accot ajándékba (SIlver 3-ként) és napi egy-két meccset mentem, mivel már nem érdekelt annyira mert elértem azt amit akartam.De ha szépen lassan elmentem Gold 1-ig akkor miért ne legyen meg Plat. Korántsem akkora öröm mint mikor először meglett de azért jó érzés.
A vicc az, hogy ha 2-3 ember jön velem akkor inkább hajlamosabb vagyok veszteni.
Következő szezonban teljes nekifutással, odafigyeléssel fogok rászállni a LOL-ra. Meglátjuk mi lesz.[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz Enigma1945 #48453 üzenetére
A kulcstöredéknek semmi köze nincs a hőshöz. Kulcstöredéket full random kapsz és minden kulcstöredék után csökken az esély egy következőre. Ez havonta resetelődik. Ládát akkor kapsz ha S- vagy annál jobb értékelést kaptál meccs végén viszont egy hőssel csak egyszer kaphatsz ládát egy szezonba. Ha S- vagy jobb értékelést kapsz akkor a hősre kapsz egy tokent ha már 5-ös vagy vele. lvl6-os tokenhez S- vagy jobb kell, 7-es szintű tokenhez meg S vagy jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
Srácok tudnátok segíteni? Én már Garennel lvl 6-os vagyok, de én már nem kapok ilyen kulcstöredéket, vagy valamit s- osztályzat esetén? vagy ládát, akármit? Régebben kaptam, de már nem Ő pl miért kapott?
-
FoLey-v
addikt
válasz Bowser #48451 üzenetére
Ezt most duo nélkül csináld meg,mert soloban nyögvelősen lehet előrébb jutni én ezért adtam fel,mert soloban még odajutnák S1-ben már szezonzárás lesz. Miért nem hamarabb tettem meg? Mert nincs nagyon sok időm ilyenekre. Mást is kiakarok próbálni,ha már Quake 3 8-9 évig fogságban tartott.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Bowser
aktív tag
válasz Yodamest #48448 üzenetére
Csak a te kedvedért/kis gyors Rush Platba/. Furcsa még csak gondolni se gondoltam, hogy jobbak nálam vagy ilyesmi. Bár én Dia 5 voltam és ez nem nagy teljesítmény de vegyük úgy, hogy komolyan csak napi 1-2 meccset mentem és most toltam meg kicsit. Mégis csak 1 évig lesz a platos keret gold helyett...
Silverből 21 alkalommal jöttem ki. Nem lehetetlen csak bemagyarázzátok magatoknak.
"Nincs rage, nincs ideg"
Dehogynincs, mégha nem is gondolod azt. Emiatt hibát hibára halmoztok... Ahogy ide beírtál az már egyfajta ideg és "kiégés". Tudom, hogy nem szeretik ha valaki dicsekszik itt de azt se, hogy valaki folyton sír a sok loose miatt. Csak miattad linkeltem be ezt a képet.
Egy meccsen se afkoltak ki. Viszont volt feeder, smurf meg minden ami szem szájnak ingere (mindkét csapatban). Ezzel számolni kell és oda kell tenni magad.
Nagyjából ennyi. Sok sikert mindenkinek az utolsó napokon
-
Yodamest
veterán
Hát srácok teljes kiégés ez.. azt hittem meglesz a gold, már s1 közepénél jártam és most s2 alján vagyok 15lp-n. Gondolom sok a boostolt most, de velem akkor miért nincsenek? Nem de tényleg a hétvégén még nem sikerült MI azaz bot meccsen kívül meccset nyernem. Pedig akár még olyan is volt, hogy kurvajól játszottam... és nem. Nem tudok nyerni sehogy.
Nincs rage, nincs ideg, csak bántó, hogy a win feliratot csak bot meccseken látom.. azért ez milyen cink már? Inkább csak bánatos lettem úgy mondanám Mind1 hát vannak ilyen 7végék... csak tényleg végre tud többet játszani az ember és így kell csalódnia no sikerélmény no jutalom semmi...
Példákat nem is akarok felhozni, de borzalmas ami a szurdokban történik most. Jungler no smite meg ilyenekre tessék gondolni... és ez rankeden... -
zedok
őstag
Sziasztok!
Kb. 1 éve léptem be utoljára az accomba. Nekem úgy rémlik, hogy anno-anno még Western Europe-ra regisztráltam.
Viszont mostmár automatikusan North-East-re rakott be. Ezzel együtt eltűnt minden pontom, szintem, hőseim.
Lehet valamit tenni vagy én néztem be valamit?
Köszi!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
stefyY
őstag
válasz Darko_addict #48443 üzenetére
Nem veszik el.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bowser
aktív tag
válasz Darko_addict #48443 üzenetére
Az 5. szintet se vették el soha hát miért vennék el a 7-est? Lesz rá 500.000 pontja valakinek és 0. szintű? Kizárt.
-
Darko_addict
őstag
A 6. és 7. mastery level "kitűzők" sorsáról tudunk valamit? Nekem mintha azt mesélték volna, hogy új szezonban elveszik. Most aktuális egy 7-es, de feleslegesen nem költenék rá 600 kék esszenciát.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
FoLey-v
addikt
válasz Enigma1945 #48441 üzenetére
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #48439 üzenetére
Azért lesz "jobb", mert egy ultimate skin, és szinte egy teljesen új karaktert hoznak létre (nagyjából) vizuálisan. Azaz új textúra, új hangok, új effektek stb. Ezen kívül az eddigi információk alapján 4 elem: tűz, víz, fény és sötétség lesz jelen, mindegyiknek lesz valami megjelenése (mint DJ Sona stílusai), azaz mondhatjuk 4 skin az egyben. Viszont az, hogy szebb, nem jelenteném ki, már csak azért se, mert még nem láttuk, ezen kívül a szépség relatív. Ezért nincs értelme a milyen skin-t vegyek kérdéseknek se soha, mert mindenkinek más jön be. Gyanítom itt a 4 elem között egy paranccsal tudunk majd váltani (már látom magamat, hogy a hangulatomhoz igazítom ), és biztos ütős, nagyon kidolgozott lesz. Ugyanakkor az, hogy ez lesz a legjobb skin egy relatív kérdés ugye. Az biztos, hogy eddig ebbe ölték a legtöbb munkát (legalábbis sejthető, mert az ultimate skinek közül ez lesz a legfrissebb, és az idén megjelent "csak legendary" Ashe és Jinx skinek is igen kidolgozottak lettek).
-
Enigma1945
őstag
válasz Beni97 #48432 üzenetére
Most ez a skin mitől lesz jobb, szebb mint a többi? olvasgatok itt, de nem értem mi olyan nagy cucc ebben
számomra még mindig az acéllégiós garen jön be legjobbanKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Dolby
senior tag
válasz Beni97 #48437 üzenetére
kb 2x annyi ölésnél volt ott. Valószínűleg sokat voltál farmolni ahogy írtad is, amíg ők harcoltak. ADC-vel nekem is folyamatos dilemmám, hogy mikor éri meg a csapattal menni és mikor lehet elmenni leszedni a minionokat. Szerintem érdemes lehet figyelni arra, hogy akkor menj oldalsó lane-re farmolni, ha a csapat épp visszavonult nagyobb harc után, egyébként pedig mid lane-en maradni hogy gyorsan ott tudj lenni a teamfightokon. Oldalsó lane-re inkább a toplaner-nek kell mennie, vagy a mid-nek mert egyedül jobban elboldogulnak és tp-vel vagy ryze pl ultival gyorsan odajut a csapathoz.
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Beni97
őstag
Most nem volt kedvem képbe rakni bocs. De az mitől van hogy 13k dmg-et toltam ki? A suppom meg 50k. Értem, hogy zyra meg kb minden killnél ott volt én meg nem de akkor is. Nem vagyok egy adc god, SŐT ez a lane áll távolabb tőlem, de mivel normálozok így megpróbálom gyakorolni és nem rég megvettem vayne-t aki tetszik is de ez mi?????? Annyi buildet látok rá, mint a fene.
-
Bowser
aktív tag
válasz Ron Swanson #48430 üzenetére
Majd akkor mondj valamit ha 34 meccsből 32 loose
Nekem 32x volt a legdurvább Loose Streak egymás után xD
De tényleg ajánlom a pihentetését a játéknak. A loose streak keményen beránt, sodródsz minden egyes meccsel folyamatosan
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Kanczy #48434 üzenetére
Ezt nem tudtam Vajon akció volt, vagy egyszerüen rájöttek hogy többet érnek a skinek és árváltozás történt utána?
Mindenesetre ezek az akció rotában nincsenek ugye benne, ugyhogy aki a megjelenésük után kezdett játszani, nem sokra megyek sajnos vele hogy valaha 1820-ak voltak
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #48433 üzenetére
Dehogynem, az SGU és a PFE is 1820-ról indult
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Beni97
őstag
Igazatok volt Elementalist Lux következik
-
zeli
aktív tag
válasz Ron Swanson #48430 üzenetére
Simán előfordulnak ilyen nagyobb lose streakek, nekem volt 19 lose zsinórban, ha úgy érzed, hogy zavar és tiltelsz tőle, akkor pihentesd kicsit a játékot.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Ron Swanson
senior tag
Hali!
Ti mit szoktatok csinálni, ha egymás után nagyon sok meccset veszítetek?
Konkrétan az utolsó 20 játékból 16 loss 4 win...
Nem vagyok profi, de biztos vagyok benne, hogy nem miattam veszítünk ...
minden játékban van legalább egy olyan aki 10. percnél már 5-ször halt vagy elmegy afkolni vagy 2-3 premade trollkodik
pl az utolsó játékban 15 percnél top 0/3 65 cs, jung 0/2, én mid 2/0 121 cs, adc 0/3 29!!! cs, supp 0/2euw, silver 1 100 LP voltam most silver 2 50 LP, mmr-em s4 körüli a sok loss miatt.......
-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Hogy ne csak mindig telesírjam a topicot, inkább mutatok egy szép meccset!
4 v 5 kb. a 3. perctől fogva, nagyon szépen lehoztuk. Ez a Zyra valami veszedelem
Nem gondoltam volna, hogy ennyire erős, igaz eddig suppnak vittem, de most egy időre otthagytam, most midezek vele, simán szedek vele bárkit eddig (Kata, Ekko, Veigar stb.)Mondjuk az, hogy egy S- nem járt érte kicsit fájt. :/ Bár havernak (Nasus 700 stack volt)
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #48426 üzenetére
Szeptemberben kiszivárgott egy RP-s árlista az új Star Guardian skinekről, ami ugye pontos volt mint kiderült, és köztük volt akkor az Elementlaist Lux (3150 RP, ultimate skin). Utána a 6.21 patch kijövetele előtt PBE-n bekerült egy helyfoglaló az új Jayce, Nautilus és Elementlaist Lux skinnek is, ami utána eltűnt. Tehát ezek szépen elszórt információ morzsák voltak, bizton állítható, hogy a következő ultimate skin az az Elementalist Lux lesz, és annyit tudunk még, hogy még idén kijön.
Én nagyon várom, Lux a kedvencem, és sajnálom, hogy ennek már csak 4-6 hónap múlva lesz egyszeri leértékelése (2450 RP-ért), nem most bekerüléskor. Főleg mert lehet nem fogom kivárni, bár még akkor se lesz olcsó.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz Beni97 #48419 üzenetére
Most közeledett egymáshoz két oldal. 5. meccs után lol-mmr gold4-et írt, op.gg pedig silver2. A hatodik meccset nyertem (én és másik mid-es unranked, többiek silver1-3), és lol-mmr silver2, op.gg pedig silver1-et ír. Gondolom az alapján próbálja betippelni, hogy a játék milyen divíziójú csapattársakat és ellenfelet rak be. Eddig gold aljából is rakott csapatba, és ellenfélhez játékost, gondolom ezért írt még vereségnél is gold-ot nekem előbbi oldal. Egyébként most már ide is várom magam, silver3 környékére, sajna ennyit tudok jelenleg, de majd jövőre platina.
(#48423) Beni97: OH ANYÁM!!!! Nem, ez bizony Elementalist Lux lesz, akkor 6.23 patchben fog jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Hmmm... új champ?
[ Szerkesztve ]
-
DonTuros
tag
válasz micafighter #48416 üzenetére
Nagyon durva volt, egyszerűen lepentázott
És amikor rákérdeztem, hogy "boost? is it your real account?" akkor nyomta, hogy: "???????, ?????"
Nagyon érezni... Season 5-ben nem is rankedozott amúgy Season 4-ben meg Bronzes volt.
Ő tuti smurf volt, nem?
Remélem látja a Riot, mind az 5-en reportoltuk a Cassio meccs után. Milyen szép lesz amikor szegény eredeti tulajdonos elcseszi a pénzét, mert a smurf túlboostolja az accot.
https://www.akosturos.com
-
-
Beni97
őstag
válasz Sordoran #48417 üzenetére
Én merem rá mondani, hogy pontos viszont nem 100% pontos. Senki nem tudja, hogy kell mmr-t számolni nem tudom az op.gg honnan szedi, de biztos jók a forrásaik.
Néha az ilyen oldalak amúgy bugolnak és úgy kezel téged és a meccsen résztvevőket mintha unranked lennétek. Meg nem is mindig frissítenek, hiába mész rá a renew gombra.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Az ilyen lol-mmr és op.gg oldalak MMR kalkulátora mennyire valid szerintetek? Jó, mondjuk eddigi 5 ranked meccs elég kevés, ráadásul míg előbbi jelenleg Gold4-be számol utóbbi Silver2 (ennek jobban hiszek most). Persze örülnék, ha előbbi nyerne, és valóban ilyen szinten lennék, de egyáltalán nem érzem így.
Amúgy 5. meccsem már elején elment, egyszerűen ez a nem tudom hova rakni kategória: az ADC kibannolta előbb a megjelölt Olaf jg-met, majd utolsóként bepickel egy Trundle jg-t. Ő választott utoljára, szóval nem kifogás, hogy nem látta, hogy már van jungeles. De ráfogta, hogy afkolt, és nem vette észre, hogy adc-nek hívta be. (Olaf bannt mondjuk nem magyarázza teljesen) Totál kizökkentett ritmusból engem is, bot is elúszott így, szóval olyan istenes bukta lett a meccs.[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz DonTuros #48414 üzenetére
Remélem azért tudsz különbséget tenni smurf player és nem smurf között
30/8/8-ban van Cassióval és 24 percnél 250 farm.
Olyan Dia 3-4 közé tenném
Nem is a Stat a hű de kiemelkedő hanem, hogy 46 killből 38-nál ottvolt.
[ Szerkesztve ]
-
DonTuros
tag
Basszus ez mi ez a player? Láttátok volna hogyan játszott... szerintem biztos nem igazi bronzos Silver 2-es MMR-rel...
-
Darko_addict
őstag
válasz Enigma1945 #48400 üzenetére
Általában elmentem, ha valami érdekes történik a meccsen. Itt nem vártam volna el, hogy S-t kapjak, de rajtam kívül mindenkinek adott a rendszer.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
DonTuros
tag
válasz NOKA32 #48410 üzenetére
A másik kedvencem az, hogy: "You lost your lane so hard noob, we owned you lol" mondjuk egy győztes meccsem végén.
De hát erre van a mondás: "I lost the battle but not the war" / "You won the battle not the war".Rengeteg ember van a friend-listemen, de egyszerűen nem találok duo vagy akár trio bajtárs(aka)t, akikkel tényleg végig lehetne nyomni. Mert vagy nem jönnek, vagy magasabbak, mint gold, vagy 2-3 játék után (akár win strike, akár nem) utána már nem is ismernek... vagyis nem jönnek.
-
NOKA32
aktív tag
válasz DonTuros #48409 üzenetére
Ne foglalkozz vele én is gyakran megkaptam mivel vaynet maineltem és mindnek elkentem a mosolyt az arcán.Csak szeretnének úgy játszani, de sose fognak.
Mondjuk volt hogy az ellenkezőjét kaptam pl Gosuhoz hasonlítottak részben ez is segített hogy tovább gyakoroljam.Ha fiddlestick van az enemybe minden kis zeg-zugot be kell wardolni, hogy mielőtt ki ultizna észre vedd.Általában ilyenkor a kék trinket segíthet, meg én már úgy mond érzem a fiddlestick et a nyakamon néha és reflexből visszaafutok néha segít. Ha ilyen helyzetben megállítod mondjuk Vayne E képességel és kitudjátok szedni máris elfut az enemy, általában mivel ha egy kezdeményező champet szedtek ki az eléggé nagy lelki zuhanás az enemynek, megtorpanhatnak és akkor már tiétek a teamfight, jobb esetben pedig a win.
[ Szerkesztve ]
-
DonTuros
tag
válasz NOKA32 #48408 üzenetére
Köszönöm szépen, legközelebb akkor így próbálok buildelni!
De az a gond amúgy, hogy okés, kijátszható az Illaoi, de addigra már el van feedelve, Nasus nem is próbált stackelni. Bement teamfightba, kiosztott kb. 600 dmg-et, s meghalt. Én meg kaptam egy Fiddle megfélemlítást, leszedtem Eleven szablyával, de közben kifocusolt Illaoi.
Nagyon rossz volt az a meccs, főleg, hogy az enemy ADC elkezdte, hogy "Gosu wanna be kid, it was easy as fuck little kiddo, gg easy" - mármint utolsó teamfight végén.
Az embernek ez nagyon rosszul esik, mert addig csak a supportját szidta, hogy reportoljuk...[ Szerkesztve ]
-
NOKA32
aktív tag
válasz DonTuros #48403 üzenetére
Vayne nek azé még elkél egy AS item mondjuk Botrk vagy PD én jobban preferálom az armor pen helyett.+ Több Lifestealt tölt is vissza.A Bt + Eleven Szablya túl sok fölös lifestealt ad jobb a Botrk AS+ife illetve az aktív képessége is elég hasnos tud lenni+ illetve erre jöhet egy eleven szablya ami adjaa defet a CC removet illetve a Lifestealt.Én néha vszek neki Trinity Forcet is ha kevésbé papírak de squishy az enemy.
-
Yodamest
veterán
Értem mire gondolsz, nyilván plat, dia az már más tészta, de ez a veszély silver1-ként egyelőre nem fenyeget. Ha már a gold 5-höz hozzásegít akkor sikeresnek könyvelem el.
Viszont, hogy mid meg lategémben haszontalanabb lenne azzal vitába szállnék, mert sztem meg pont, hogy addigra felerősödik rendesen és gyakorlatilag lesz + 1 tanky adc karaktere a csapatnak, míg az ellenfélnél, pl. egy Soraka vagy Braum mit fog hozzátenni? A maguk módján erősek, de ha teamfightra kerül a sor az ő képességeik azért messze alulmaradnak pl. egy Illaoi ulti pusztításával szemben. Ezért jó pl. az Annie support is, mert midgametől felfele van + 1 midesetek aki 1 sec alatt eltüntet bárkit. Ha belegondolsz, annál jobb spoortolás nem is kell, hogy eltünteted az ellenfél fél csapatát vagy akár csak az ellen adc-t kiszeded 1 sec alatt, akkor már többet tettél mint amire bármilyen konzum support képes.
-
Jim-Y
veterán
válasz Yodamest #48405 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy (szerintem) low elo-n működik csak, amint feljebb próbálja ezt az ember és van egy olyan adc+support páros aki nem parázik be tőle, hogy nem úgy megy a lane ahogy azt szeretnék, akik felismerik, hogy oké, a lane-t nem mi visszük el, azok nem fognak meghalni, biztonságosan játszanak majd, oké az adc-nek kevesebb farmja lesz, de cserébe mid és late gameben egy support illaoi szerintem haszontalan, legalábbi haszontalanabb mint egy normális support. Na ha van egy ilyen nyugodt okos páros boton akkor egyből dől az illaoi support konstrukció. Bár ez a részemről csak theorycrafting
-
Yodamest
veterán
válasz kenwood #48404 üzenetére
Igen, ezért nem játsszák semmilyen versenyen soha, mert könnyen körbejátszható. Ha valaki tudja a működését és hogy mit kell ellene tenni akkor tök haszontalanná tud válni. Lanen nagyon erős azt aláírom, nehéz ellene játszani, de utána csak 1-2 dologra kell figyelni és no problem.
Még annyit, hogy én supportnak is szeretem hozni, elképesztő jó tud lenni. Kicsit olyan Zyrás feeling, mert az enemy egyszerűen nem tud a farmolásra vagy úgy bármire koncentrálni, mert folyton idézem a csápokat, csapkodom, lelküket kitépem, full torony alá szoktuk tolni ilyenkor az enemyt. Ja és hogy miért jó még ez, mert dönteniük kell kit fókuszolnak és nincs helyen megfejtés: ha adc-t akkor én csapom szét őket, ha engem akkor az adc.
-
kenwood
veterán
Illaoinak nulla sebzese van.
A csapok sebeznek,amiket nem tud mozgatni.Nekem is vmi 70% a winratem vele,mert keptelenek felfogni az emberek,hogy amikor ultizok,akkor odebb megy 20 yarddal,es onnantol semmi eselyem.
Inkabb beleall,aztan csodalkozik,hogy az 1v3 teamfightbol kijovok egy triple killel, full hpn.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
DonTuros
tag
Tudom, tudom... sírás-rívás, rossz a csapat, stb. De most jött el az a pont amikor egyszerűen nem fogom fel.
De tényleg... ezzel az Illaoi-al semmit sem lehetett kezdeni, ha meghalt, akkor nyertük a teamfightot, de amikor látom, hogy 951, meg nem tudom milyen magas HP-t kap vissza, akkor kicsit elmegy a kedvem a játéktól.
Komolyan ennyire unskilled?
Bár a Nasus stack sem volt több 140-él a játék végén.
És sajnos Gragas meg Nasus premade volt, így duoban elvoltak topon a feedelés ügyébenhttps://www.akosturos.com
-
kenwood
veterán
válasz Enigma1945 #48400 üzenetére
Kill participation --> Ha 14 killetek van osszesen a meccs vegen,akkor S+-t kapsz a 8-0-6ra ,ha 50,akkor meg az A sem biztos.
Szamit meg a farm is,illetve,hogy a tornyoknal,drakenel,baronnal ott vagy-e,amikor dolnek.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest