Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
válasz
#53932800 #48467 üzenetére
Rátapintottál a lényegre.
Erről beszélek kb mióta ittvagyok.
Amúgy tegnap beszéltem LOL-on keresztül egy itteni fórum sráccal akivel jóba vagyok. Szóba kerűlt, hogy milyen sokan sírnak itt, hogy jobbak mint bronz/silver de a csapat mindig rossz és sosem tudnak feljebb menni. Több Silveres playerrel játszottam (akik ezt gondolták magukról)innen is és máshonnan is. Egyik játékos se győzött meg, hogy jobb lenne mint Silver. Sőt mivel én mentem le az emberekhez silverbe azt vettem észre, hogy még a saját szintjüket se tudják tartani.
Mégegyszer elmondanám.. Mindenki ott van ahova való.
De azért ha körbenézek egy kicsit az előző évhez képest feljebb jutott nem?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Egy óra, két rendszer
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest