-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
micafighter #47399 üzenetére
Én egy Mystery Giftet várok, szerintem azt fel kéne dobja
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Csak gondoltam szólok, hogy aki esetleg várja még a Riot Kayle érkezését az menjen be a hősök közé és ott lesz.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
FoLey-v
addikt
Aki érdekel Vizicsacsi Shen infó.
[link]• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Imilenni
addikt
válasz
Sordoran #47394 üzenetére
Silver II-ben vagyok.. Hiába van már Silver III óta Gold-os MMR-em általában..nemtudok feljutni.
De amúgy vicces, mindíg úgy nyerek hogy folyton 0 hp-n élem túl és a csapat is a legtöbb tf-et, ganket bármit. Amikor meg vesztek az enemy él túl mindent 0 hp-val
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Sordoran
addikt
Annak a tiszteletére, hogy Steel Legion Lux skin akciós, újra toltam vele, és nagyon felemelő volt újra a "main"-emmel játszani. Alap skinnel jól toltam, jól éreztem magam, de a Star Guardian skinnel mintha kicsit vesztettem volna az ügyességemből vele (lehet elterelte a figyelmem a szépsége), de most ezzel a skinnel nagyon adta.
Mondjuk ellenfél csapat összeállítása érdekes volt, szóval annyira nem tartottam tőlük, egyedül Zed-et éreztem problémásnak, főleg hogy vele voltam egy ösvényen, de nem feedeltem el, így nem tudott kibontakozni (elején elkaptam egy E+aa+Q+aa kombóval, amire proccolt a mastery is, így még alacsony hp-n megúszta, de utána alig mert kezdeményezni). Farmom mondjuk borzalmas volt, ami köszönhető a játék első 10 percében jelenlévő mikro laggjaimnak, meg hamar átment team fight-olásba a meccs.
Amúgy a lol mmr mennyire hiteles oldal? Most Gold V-be "rak" engem normál MMR alapján, de azt kicsit túlzásnak érzem. Bár az álmom az lenne, hogy a szezont majd Gold-ban végezzem, jövőhéten amint megcsinálják a netünk, nekiállok a rankedezésnek.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz
ClydeBeka2 #47392 üzenetére
Már azt hittem, hogy majd mehetek venni ezt-azt, de nem, egyik Star Guardian se tűnik instant vételnek... MIAFENE!!!?? Ultimate skin Lux-ra, rip pénztárca, vagyis nem, ennyit nem adok érte, pedig tuti király lesz.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
ClydeBeka2
őstag
-
Sordoran
addikt
Nem tudom miért, de engem ez a Star Guardian teaser kép nagyon megfogott, vagyis a hír. Star Guardian Lux egyik kedvenc skin, és most kap társakat is.
Ez se lenne utolsó lehetőség, de én egy Star Guardian Diana-nak örülnék, illetve Syndra-nak akár egy legendaryt is eltudnék képzelni ilyen stílusban.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Kanczy
Topikgazda
Na talán lassan én is visszatérek a régi formámhoz. Ha nem épp a szakdolgozatom írnám, nekiülnék komolyabban
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
RangerFox
veterán
Valamiért tegnap este óta nem akar bejelentkezni a csevegési szolgálatba a játék. Kicsit idegesítő hogy nem látom a barátok listáját, illetve pickelésnél nem látom a chatet. Valaki tapasztalt ehhez hasonlót?
-
jUUh
addikt
Hali, az normalis h még nem kaptam meg a Riot Kayle skint?
Szombaton jatszottam utoljara.
Samsung Galaxy S23+
-
FoLey-v
addikt
válasz
kenwood #47378 üzenetére
Inkább szsrnak,mert volt egy troll ekkonk és meccs után 4 reportot kapott és szerintem az ellenfél valamelyike is adott és semmi sem történt.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
stefyY
őstag
válasz
kenwood #47378 üzenetére
2 volt nekem most a szerver butasága miatt, addig próbálkoztam, aztán mikor már rájöttem, hogy reménytelen, eltettem magam pár órára...jött a bünti...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
kenwood
veterán
válasz
stefyY #47373 üzenetére
Multkor a havernal feldobtunk a notijara egy lolt,es az elso telepites sikertelen volt,kellett egy repair,de addigra lement egy game nelkulem.
A kovetkezon mar kaptam 5x5 perc buntit.
En ennek orultem.
2-3000 game alatt soha,egyetlen alkalommal sem ragequiteletem,a technikai hibak,vagy a halaszthatlan irl programok miatt kilepeseim szama is baromi alacsony.
Ebbol pedig csak az kovetkezhet, hogy a rendszer nagyon szigoru,es eleg gyorsan elveszi a kedvet a jatektol azoknak ,akik sportot uznek a kilepesbol.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
-
stefyY
őstag
Leaverbuster a szerver délutáni "rosszalkodása" miatt...köszönöm Riot.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Bowser
aktív tag
válasz
marked one94 #47371 üzenetére
Kizárt dolog, sok volt zsibbad az agyam tőle. Miután épp nem játszom és például lefekszek akkor berakom meccsnézőbe egy random meccset és arra alszok el. Ha felkelek már meccset nézek a kávé mellé. Miután teljesen felébredtem már megyek is játszani. Ha lement 5-6 meccs akkor megint meccset nézek.
Rávettem magam le is töröltem majd 1 hónap múlva jövök
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Kanczy
Topikgazda
Végre játszottam egy celebbel (Sivir) ójesz
-
Bowser
aktív tag
válasz
Imilenni #47368 üzenetére
Egy tankos állat lesz, dzsungeles champ. /Egyéni vélemény/
-Legközelebb több törődést és kevesebb szurkálást.
-Milyen kár egy ilyen nemes lélekért.Ő csak sajnálkozik, de egyáltalán nincs ellenére, hogy a dzsungelszörnyek pusztuljanak.
Persze lehet, hogy csak bullshit amit írok. Lehet egy supportot kapunk.
Lehet össze tud kapcsolódni a dzsungelszörnyekkel.
Millió lehetőség lehet, hamarosan kiderül.Én nem várom nem lolozok egy hónapig xd
-
Imilenni
addikt
Na ez miféle termet lesz?? (Ivern trailer)
Fura, mintha a jungel campeket védené?
Akkor ő most jungeles lesz vagy mi?
Remélem kap valami új fajta játék menetet.. :/[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Sordoran
addikt
válasz
marked one94 #47366 üzenetére
Én előbb fejeztem be ma második meccsem, semmi problémám nem volt vele a leállás után.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
marked one94
őstag
Akinek Telekom szolgáltatója van rendesen működik a lol?
You'll Never Walk Alone
-
törölt tag
válasz
Bowser #47361 üzenetére
Csináld azt, hogy nyomsz egy meccset élvezed. Aztán nézz meg egy filmet, nyomsz pár fekvőtámaszt, bármit ami nem lol.
Aztán megint mehet valami. Nincs azzal gáz, ha napi szinten előveszed. Én is minden nap csézem, lolozom. De mellette mindennap leedzek, melózok, csinálok mást is és úgy mond ezek után tiszta lelkiismerettel kockulok.
-
Sordoran
addikt
válasz
Imilenni #47357 üzenetére
Most akartam belépni, hogy letoljam napi IP bónusz meccset, meg új heti hősöket próbáljam, erre 16:20-17:00 között karbantartás, bad luck. De akkor ezek szerint meg lehet a hiba, és 17 után már jó lesz.
-
Bowser
aktív tag
válasz
#65537792 #47358 üzenetére
Teljesen igazad van...
Napi 10 órát LOL-oztam komolyabban és 2-3 órán keresztül csak meccseket néztem.
2 hónapja ez megy már.És most, hogy lassan 1 napja nem lolozok még mindig azt veszem észre, hogy Youtubra mikor felmegyek ott a főoldalon LOL-os videók vannak és azt nézem.
-
Imilenni
addikt
Másnak is lehalt a játék?
Már zsinórban a második alkalom hogy champion select-nél tovább nem jutok O.oPress "F" to pay respects.
-
Bowser
aktív tag
1 hónap pihenő következik...
Legalábbis ezt tanácsolta egy régi ismerősöm aki LOL-ozik magasabb szinten.
Azt mondta vele is ez volt.Én úgyérzem elfelejtettem játszani, mintha most kezdtem volna el LOL-ozni. Ha az enemy szerzett gyilkosságot elkezdtem flamelni kiafkoltam 5 percre semmit nem csináltam, rengeteg volt a felesleges halálom emellett. Ha valami nemtetszett kiléptem, mintha nem is én játszottam volna. Soknak érzem és besokalltam.
Tegnap még Dia 5 voltam 30 LP-vel ma délutánra majdnem Plat 2.
21/4 Win. Epic.[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
válasz
marked one94 #47353 üzenetére
Nem, lassulásokat veszel észre, hanem hogy sokkal dinamikusabb a játék, gondolj bele sokkal több képkocából rakja össze a képet egységnyi idő alatt, ezért látod folyamatosabbnak. Igaz hogy az emberi szem ezt nehezen kontrolálja, viszont aki fogékony rá, és a gyors mozgásokat is jól tudja lekövetni akkor ott jön ki igazán az előnye.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
marked one94
őstag
Én 84 cm tévén játszok 60Hz-en de fogalmam sincs milyen lassulások meg ilyen hátrányozó tényezőket kéne észre vennem
You'll Never Walk Alone
-
FoLey-v
addikt
-
Sordoran
addikt
válasz
Beni97 #47347 üzenetére
Ezért jó (gondolom) többen együtt menni, mert még az ilyen meccseknél is akik ismerik egymást, tudják, hogy a másik nem béna, és end game-ben még nyerhetnek. Illetve a közös játék öröme miatt kevésbé rage-elnek a vereségen is. Míg totál solo-ban ugye ismeretlen mindenki, és ha rossz valaki kda-ja már megy is a noob report stb., mert biztos béna, nem az, hogy 3-an gankelik le. Onnantól meg már flamelés, és győzni nem akarás.
Amúgy nekem ma eddigi legdühítőbb meccsem volt meg. Belépünk, 2 ember kapásból afk, egy harmadik meg lvl1-en hal, majd ő se jön ki bázisról, másik ott lévő csapattárs már flameli chat-et. Pár perc után nekem kezd el szakadozni a net (latency alacsony, de nem csinálja amit mondok a hős, és visszacsatlakozás ablak ugrál fel). Router resizek, ami 2-3 perc telekomos csodának, addigra többiek is visszajönnek, de már ütik bázisunk, és nekem továbbra is szarakodik a net. De az aki végig ott volt engem kezd el oltani, hogy afk, meg report, holott 3 másik volt végig afk volt elején. Mind1, csúnyán kikaptunk, de ez eléggé felidegesített így első meccsen ma.
-
Bowser
aktív tag
válasz
kenwood #47348 üzenetére
Hajjaj az én 60 Hz-es Full HD LG monitoromon feljebb kellett vegyem a grafikai beállításokat (nem túl erős gépem van minden alacsonyra van levéve)mert nem tudta olyan gyorsan frissíteni a képet a monitor. És még úgyis látszott csíkozódás minimális mikor mozogtam.
-
kenwood
veterán
sztem mar csak a palcebohatas maitt is megeri
Azert kivancsi lennek egy vakteszre.
Vajon hany ember tudna 10 monitor kozul kivalasztani a 144-eseket,ha nem latja a kávát,csak a kijelzot ...[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
válasz
Kanczy #47346 üzenetére
Nekem viszont volt egy nagyon izgulmas meccsem ami kb azzal fordult meg ahogy ti elvesztettétek. Bedobott engem egy 4-es premade mellé. Killekben nagyjából vezettünk, de nálunk is voltak olyanok akik csak úgy mászkáltak és meghaltak. Az enemy nagyon jól tudott pusholni. Aztán egyszer elmentek baronozni amit az ezreal belopott és onnantól 10 perc és vége lett a játéknak. De úgy hogy mi a 39. percbe ütöttük be az első tornyot. És szerencsére mi is el tudtunk kapni egy két potya killt és onnantól már nem volt nehéz pusholni a hosszú deadtime miatt. Az volt a jó az egészbe hogy velem is jól kommunikáltak nem volt semmi flame, szivatás és ami a legfontosabb hogy a 39 perc torony ütés nélkül is ott volt hogy simán megnyerhetjük, és egyszer sem jött fel a kisablak hogy feladjuk és még csak szó sem volt róla. Volt aki még azon röhögött hogy nem ütöttünk tornyot annyi idő alatt. Bárcsak többször dobna be ilyen csapat mellé.
[link] -
Kanczy
Topikgazda
válasz
FoLey-v #47345 üzenetére
A Fiora nem volt hajlandó groupolni, és még akkor is folyamatosan elkapódott, amikor nem tudtunk érte elhozni semmilyen objectivet. Magyarul végig maximum négyen voltunk, majd a Fiddle belopta a Baront (és még ki is jött), aztán elkapódtunk, és game over
-
Kanczy
Topikgazda
Azért most nem kicsit vagyok feldúlt
-
metaa
tag
válasz
Pocok9b #47340 üzenetére
Köszi!
Annyira komolyan azért nem veszem, rankedezgetek Silverben :-)
Jelenleg egy 22"-es Lenovo monitorom van 1680x1050-es felbontáson 75 Hz-en (TN panel)
Amit kinéztem az egy Benq XL2411 (szintén TN panel), 93 ezer
A másik lehetőség amire gondoltam az az IPS panel 60 Hz-en. Itt a Dell U2417H vagy P2717H-t néztem, 85 ezer körül mozog mindegyik
Azt hiszem pár napig még rágni fogom magam ezen a kérdésen
-
Pocok9b
aktív tag
-
metaa
tag
Sziasztok!
Van esetleg köztetek valaki, aki 120 vagy 144Hz-es monitorral játszik LoL-t? Csak az érdekelne, hogy megéri-e beruházni rá, vagy nincs nagy különbség a 60Hz-hez képest?
FPS esetében nem lenne ilyen kérdésem, de ez mégis más
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz
micafighter #47337 üzenetére
Én legfőképp azért szeretem mert van rá pink chroma skinem és tetszik ahogy lufivá alakul valamelyik parancsal.
-
Beni97
őstag
válasz
micafighter #47335 üzenetére
Ja kb 2-3-szor.
-
Imilenni
addikt
Isten nem bottal ver, hanem csapatársakkal ^^
OFF vége.Skacok, más is észrevette már hogy Zac kibacottul erős jungeles most?
Valami vb-n kezdték játszani hogy mindenki ezzel játszik már?Press "F" to pay respects.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Darko_addict #47328 üzenetére
Remélem most viccelsz
-
hugi0
őstag
válasz
Dinasti #47327 üzenetére
Igen.
"The maximum/minium amount of IP from a match is:
Win: (first win of the day bonus, 55+ mins ranked match, IP boost (timed and per win)) 150 + 168 + 168 + 168 = 654 IP (822 on a double-IP weekend)(1962 with a 5-man party in party reward weekend)
Loss (55+ mins match): 95 IP""Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Darko_addict
őstag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
FoLey-v #47325 üzenetére
Na, ez kedves tőlük. Volt egy Riot Kayle skin shardom, úgyhogy meg is vettem gyorsan, hogy inkább egy Mystery Giftet kapjak. Orange essence-ből úgyis van elég
-
FoLey-v
addikt
Örömhír Boldog 10. évfordulót!
[link]• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Zivos
tag
Teemo engem a dzsungelben szívatott meg, tele rakta gombával a sárkány bejáratát, meg a folyó kijáratait
. Megyek sunyi sárkányra, fél HP -m oda és még tudták is hogy oda tartottam.
Baron párnát nem tudja valaki lehet e venni boltban? Ebayen 20€, de nincs kedvem csomaggal vacakolni, elég nehezen tudnám átvenni.
-
Dextery9
újonc
Az új akciók pl hős leárazások mikortól lépnek érvényben? Mert a mostaniaknál irja hogy hétfőig vehetőek meg akkor elvileg vmikor a mai nap folyamán frissül a lista?
-
kenwood
veterán
válasz
Darko_addict #47310 üzenetére
Egy dorans shield mellett elobb fogy ki o a manabol, mint te hpbol.
Par farmot tuti elbuksz, ha jol helyezkedik,de ha mar van 1-2 itemed,es meg nincs 3-0-ban, akkor onnantol elfogy. Ha koveted a minionjaidat,akkor biztosan nem lephetsz gombara sem,mert kitakaritjak elotted.Alacsony szinten inkabb abbol van a baj,hogy 20-30% hp-n beszaladnak a bokorba teemo utan,vagy olyan szinten sotetetek, hogy kovetik ugyan a wavet,de olyan kozel allva,hogy megkapjak a gomba aoe sebzeset.
En utalom a teemo topot,de akkor ha nalunk van.
Teamfightban egy malphite fele annyi farmmal is tobbet er nala.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Bowser
aktív tag
válasz
Ha champion érdekel ellene akkor én Pantheont ajánlanám.
Simán kivéded vele a támadásait, 3-as szinten ráugrassz és kb meg is ölted.
Esetleg még Rumble jó lehet.Ha mechanika érdekel ellene: Ha már bepickeltél valami über tankot és elhozzák, akkor farmolsz turret alatt, próbálsz nem meghalni, inkáb bukj el 10 farmot minthogy neki adj egy killt. Ha összegyűlik elég gold menj haza és vegyél AP ellenállást. Nem megölnöd kell amúgy, neked az első szempont a tankosodás, és, hogy védd a turretet.
+
Ritkán látok olyan esetet, hogy egy Teemo dönti el a meccs kimenetelét. Kb 100 Teemo meccsből 1x.
A LOL-os közösség nyomatja, hogy sátán meg Graves "No cigar". Ok-ok de ha a csapatod nagy része vesz red trinketet a gombák miatt, Teemo tud valamivel érvényesülni egy komolyabb teamfightban? Ja elnézést folyamatosan tök máshol vannak farmolnak vagy állnak a bokorban.Ok elismerem, vannak ügyes Teemo-k. Biztosan vannak. De a nagy rész nem ilyen
-
hugi0
őstag
-
Beni97
őstag
válasz
Zolly444 #47314 üzenetére
Szerintem ha ekkozik akkor ugyan úgy messze fogja tartani a teemo a farmtól. Bár ekko-val nem nehéz Q-val farmolni, akkor is sokat veszíthet. Vlad-nál meg kicsit nehéz beosztani a hp a játék elején, viszont vehet akkor szellemarcot és akkor elég jól jön már vissza hp.
Gnar az elég jó ellene. -
Zolly444
aktív tag
válasz
Vladi? Gnar? Ekko? Én vladit vinnék ellene, aztán had pokeoljon, visszaszívom a hp-t. A blindja pedig nem ér semmit mert úgyse aa ból van a sebzésed.
-
micafighter
nagyúr
válasz
,,sajnos sokszor nem tudom, hogy Teemo jön-e TOPra ellenem és ADC-re vagy AP-ra fejleszti magát, szóval az első vásárlás elég lutri"
Ezért kell HP-t venni, aztán arra fejleszted tovább a HP cuccot ami jó az ellen, amit a teemo épit.
Lane swap kivédésére is megoldás ez, sokszor jártam már úgy hogy szétszedtem az enemy AD-t toppon egy tankkal, ful armort huzva, erre lane swappolt az AP midessel és mivel full armort huztam igy az AP ellen papir voltam.
(#47312) Sspot simán el tudom képzelni hogy a kártyás fizetésnek egyszerüen több az átfutási ideje.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
micafighter #47309 üzenetére
Hmm sima MasterCard, várok pár percet, hátha jó lesz.
-
Dextery9
újonc
Na sikerült elérnem a 20 as szintet. A rúnákról kell valami fontosat tudni? Tudom hogy maradandó bónuszokat adnak. Viszont érdemes a drágább rúnákat megvenni? Most ugye a sebzés hatalmas jele meg a sebzés hatalmas esszenciája is le van árazva.Ha van ip-m akkor gondolom a drágább jobb? Már csak azért kérdezem mert ilyen buildes oldalakon álltalábban az olcsóbbak vannak linkelve. Elnézést ha nagyon hülye a kérdésem de még csak az ismerkedés fázisában vagyok a játékkal. Aztán nem szeretnék feleslegesen ip-t költeni.
Juj nem szóltam semmit... Most látom hogy az esszenciának külön hely van a rúnák mellett
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Mocsok Teemo-t mivel lehet leszerelni TOPon?
Ha Malphite-tal vagyok, ha Renektonnal, ha Voli-val mindig övé az első kill. Q-jával bemérgez még kétszer meglő és távol tud tartani a farmolástól, mert nem merek odamenni. Második eset, ha véletlen jól csinálok valamit és leviszem a HP-ját, majd üldözöm, ő gyorsabb és simán visszaköpköd, ergo üldözni SE tudom. Elfutni előle? Megintcsak gyorsabb, mint én. Ördögi kis manó.
Köszi a tippeket. (sajnos sokszor nem tudom, hogy Teemo jön-e TOPra ellenem és ADC-re vagy AP-ra fejleszti magát, szóval az első vásárlás elég lutri)
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Dextery9 #47299 üzenetére
Használható hősök nagyobb szinten is. Az OP hösök kb patchről patchre változnak, itt lehet statisztikákat nézni:
http://www.op.gg/statistics/champion/
http://www.leagueofgraphs.com/
(#47308) Sspot milyen módon töltöttél fel? Nekem paypallal azonnal meg szokott jelenni.
(#47307) FoLey-v nagy valoszinüséggel igen, tavaly az volt.
(#47303) szabo111 Azt hozzátenném hogy Kalistához kell egy jó csapattárs is, Draven meg szerintem nem tul izgalmas, csak autoattackol végig, ettől függetlenül elég nehéz a mechanikája de szerintem nem túl nagy élmény vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Töltöttem fel 20€-t pár perce (most először) és nem adódott hozzá az accountomhoz. Kaptam üzenetet, hogy "Congratulations", de nincs ott az RP pont.
Valamit rosszul csináltam, vagy ez a normális tempó?
-
törölt tag
-
Bowser
aktív tag
válasz
marked one94 #47301 üzenetére
Csak ennyit írnak: "9x Irelia"
A jó büdös életbe, volt valaha valaki aki azért reportolt valakit az enemyben mert az enemy csapatból valakinek nem tetszett a saját csapatában lévő illetőnek a pofája?
Abszurd
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest