Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Hogy ne csak mindig telesírjam a topicot, inkább mutatok egy szép meccset!
4 v 5 kb. a 3. perctől fogva, nagyon szépen lehoztuk. Ez a Zyra valami veszedelem
Nem gondoltam volna, hogy ennyire erős, igaz eddig suppnak vittem, de most egy időre otthagytam, most midezek vele, simán szedek vele bárkit eddig(Kata, Ekko, Veigar stb.)
Mondjuk az, hogy egy S- nem járt érte kicsit fájt. :/ Bár havernak (Nasus 700 stack volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egy óra, két rendszer
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- E-roller topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest