- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ők mindenben különcködnek más webáruházakhoz képest.
Külön netkártyám van, amire átvezettem az akkori bankos devizaárfolyamon (mellesleg elég szar, szóval nem is értem) a Kindle árának megfelelő összeget forintban és nem sikerült a zárolás.
Aztán ment a szenvedés, mert amikor már elég összeg volt, akkor meg basztak zárolni. Aztán vártam meg próbálkoztam és végül csak sikerült. De elég idegtépő annak, aki ahhoz van szokva, hogy "kártyaadatokat megadom, 3 jegyűt is vagy paypallal fizetek, zárolás rögvest megtörténik, fizetés letudva".
Ez az amazonos logikával túl egyszerű lenne. Persze aki már rengetegszer rendelt közvetlenül tőlük és nem a Marketplace-ről, azok már lehurrogtak, hogy de igenis jól csinálják mert blablabla....
Eleve az is egy faszság, hogy amíg nem kezdik meg a feladást, le se vonnak semmit. Gondolom az összes ebayes eladó is marhára örülne, ha közölnéd, hogy majd csak akkor fizetek, ha már feladtad és ezt papírral igazolod is.
A másik idiótaság a szállításnál volt, asszem járt hozzá tracking, de már nem emlékszem pontosan és azt tudom, hogy 2 hetet vártam a csomagra. Németországból Magyarországra 2 hét. Gratulálok. Ebből 1 hetet heverészett valahol Magyarországon. Aztán végre kihozták, mire körbetelefonáltam a fél országot, hogy mi a lóhere van már.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPad Pro 12.9" 4Gen. 2020/256GB Wifi/1 hónap gar./Akku 89%/p3980