Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkury
aktív tag
válasz Lord Soth #20293 üzenetére
Megvan a Kindle milyen formátumokat fogad el.
Általában ezek: Kindle (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP
Én olyan típust javasolnék amiben van háttér világítás.Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
Lord Soth
tag
válasz truhali #20289 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Akkor jól értem, hogy nem bonyolultabb tartalmat feltenni egy e-book olvasóra, mint egy pendrive-ra? Hogy áll a formátumokkal? Azt értem, hogy van konvertáló program, de mennyire elterjedtek azok a formátumok, amiket alapvetően ismer?
Milyen típust tudnátok javasolni? Felső határ 50 ezer forint.
-
truhali
csendes tag
válasz Lord Soth #20287 üzenetére
Én sokat vásárolok az Amazon platformon, eddig pontosan nulla darab magyar nyelvű könyvvel találkoztam :-D viszont a magyar könyváruházakban megvett mobi formátum simán feltölthető a Calibre programmal, az epub és a pdf konvertálható, és egyszerűen feltölthető.
[ Szerkesztve ]
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Karácsonyi ajándéknak szeretnék Amazon Kindle-t venni (a pontos típust egyelőre nem tudom, bármilyen javaslatot szívesen veszek). Mielőtt megvenném szeretném kérdezni, hogy az Amazon saját katalógusában milyen arányban vannak magyar nyelvű könyvek?
A másik kérdésem az, hogy ha
letöltökvásárolok máshonnan könyvet, akkor azt mennyire egyszerű felrakni az eszközre? Nincs olyasmi korlátozás, ami talán iPhone-oknál van, hogy csak iTunes-on keresztül lehet?Végül pedig, melyik jelenlegi verziót javasoljátok? Nem tudom mit kellene ehhez írni, hogy könnyebb legyen az ajánlásokat finomítani, egyszerűen olvasásra használná az illető.
Előre is köszi és üdv!
-
sentry0
tag
válasz Tangerine #20285 üzenetére
Hát ez zseniális... Nem tudom miért csinálta ezt. Elején azt hittem hogy be van pipálva, hogy ajándék és becsomagolják, és azért számolnak fel árat. De 5x töröltem, és 5x tettem bele. Mindig kiírta. Esküszöm nem értem...
Most megcsináltam még egyszer, most nem számol fel 4 eurót. Töröltem a 2-3 órával ezelőtti rendelést, és rendeltem újat.
Köszi, hogy írtál!
-
vegyszer
addikt
válasz VoltanIgor #20279 üzenetére
Nem csak az amazon oldalán akciós, hanem a német MediaMarkt oldalán is 79€ a PW, és 49€ a sima...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
sentry0
tag
Most rendeltem egy kindle-t amazon.de-ről, és van postaköltség. 4 euró a standard posta.
Nem értem, hogy jött ki. Kb 5x megcsináltam, de mindig ugyanúgy hozzászámolta.Pedig elvileg 29 euró felett ingyen szállítanak. Érdekes. De mivel akciós elvileg a Kindle, így lesz*rtam. Viszont azt ajánlom, hogy mindenki a bankjára bízza a devizaátváltás, mert az Amazon elég zsírosan váltja.
-
leeds11
csendes tag
Sziasztok!
Kindle Paperwhite-t nézegetem az Amazonon, de nem szállítanak Magyarországra. Miért?
-
Degeczi
nagyúr
válasz VoltanIgor #20279 üzenetére
2013-ból még nem egyértelmű, az lehet PPW1, de 2-es széria is (ami 2013 őszén jelent meg)
"Új" PPW egyébként nincsen: az aktuális PPW3 még 2015-ben jelent meg, és ugyan nagyobb fölbontású a kijelzője a korábbi típusokhoz képest, de a gyakorlatban ennek nem sok jelentősége, emiatt nem éri meg váltani, ha bevált a régi.
Amit érdemes lehet venni ha épp akciózzák, az új Oasis, 7" kijelzővel és vízálló kivitelben - persze több, mint dupla áron a PPW-hoz képest, de előbbiek miatt megfontolandó lehet.
-
VoltanIgor
tag
Sziasztok!
Most megint 30%-os kedvezmény van a Paperwhite-ra Amazonon. Van ugyan egy 2013-as Paperwhite-om, de meglehet, hogy rendelek most egy újat, mert úgy hallom, szebb, jobb, gyorsabb, stb. A kérdésem, ha a német Amazontól rendelek, akkor az esetleges garanciát hogy lehet érvényesíteni itthon, mit kell tenni?
-
truhali
csendes tag
Sziasztok? Használ valaki már új 7"-os Oasist? Mindenféle véleményt olvasok az amazonon és fórumokon, az itteniekre is kíváncsi vagyok. Köszi előre is.
-
-
Efreet
senior tag
válasz h0o2a7j6 #20275 üzenetére
Fire táblagépeket sehogy, mert nálunk nincs meg hozzá a teljes Amazon infrastruktúra, így nem forgalmazzák.
Másodkézből lehet, elfogadva a fenti korlátokat mind a rendszerben, mind a Fire specializált Androidjában (nincs Play store, stb.)Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
h0o2a7j6
tag
válasz Degeczi #20274 üzenetére
Visszaolvastam, csak az nem volt tiszta, hogy azok, akik leírták korábban, hogy ingyen reklámmentesítették az övéket, ők az olvasóikat mind külföldön vásárolták.
más kérdés, Fire HD 8-at honnan tudok rendelni? This item does not ship to Hungary mindenhol...
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz h0o2a7j6 #20273 üzenetére
Mi "fordult meg", ez mindig így volt, és teljesen normális (nem a "reklámmentes drágább", hanem a reklámos típus olcsóbb, mert annak árába beszálltak olyan hirdetők, akik számára célközönség lehetsz. Magyarországról nem vagy az, azért nem szállítanak ide olyat - cserébe azonban ingyen reklámmentesítik is az idekerült olyan példányokat. De ezekről már rengetegszer szó volt itt, ne kelljen újrakezdeni)
-
törölt tag
Sziasztok! Viszonylag friss hozzászólásokban is azt olvasom, Németo.-ból érdemes rendelni.
A www.kindlewebshop.hu-val mi a probléma? Miért nem ajánlott...?
Köszi a választ! -
cocka
veterán
válasz mitisz #20268 üzenetére
Nyilván ha nincs benne az adott szó a kiválasztott szótárban, akkor azt fogja írni, hogy nincs dictionary.
Vocabulary builder minek fordítson? Az csak egy szógyűjtemény az ismeretlen szavakból, amiből utána lehet "vizsgázni", hogy ismered-e az adott szót már kellően vagy sem.
-
Degeczi
nagyúr
válasz vegyszer #20266 üzenetére
De itt is rengetegszer szó volt már róla.
-
vegyszer
addikt
válasz adamkaa777 #20265 üzenetére
Erről van logout.hu bejegyzés is, bár a mikéntjét most fejből nem mondom el.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
adamkaa777
senior tag
válasz adamkaa777 #20264 üzenetére
Sajnálom a double postot, Szóval az updatet sikerült felraknom gépről . viszont megosztanám veletek hogy szedtem le a reklámot. Ugye rá gugliztam és oda lyukadtam ki hogy 20$ ért meg tudom venni amazonon hogy reklámmentes legyen, Viszont itt volt a bökkenő az istenért nem találtam. Ráírtam a supportra live chaten és írta hogy tud segíteni , 15$-20$ az ára viszont megkérdezte hogy miért szeretném eltüntetni a reklámokat. Leírtam röviden hogy csak magyarul olvasok és számomra uselss a reklám, 1 percen belül megcsinálta ingyen
El. Psy. Congroo.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok beléptem már egy ideje e bookon olvasok én is könyvet, örültem hogy megtaláltam a fórumot mivel pw3 asom van Lenne pár kérdésem , eddig teljesen offline módban használtam gépről raktam fel 1-2 könyvet
. Viszont gondolkoztam hogy mi lenne ha updatelném mivel ajánlották a másik fórumban . Ezzel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem. Beregisztráltam viszont az update teljesen fehér nem tudok rányomni ,cserébe viszont már van reklám miután feloldom illetve mintha kicsit lassabb lenne a készülék. Szóval első kérdésem hogy tudom updatelni ? Manuálisan esetleg gépről ? Reklámmal lehet e valamit kezdeni , illetve vissza lehet e rakni gyári beállításokat ha úgy döntök hogy nem kell az update de cserébe reklámmentes lesz .El. Psy. Congroo.
-
HardRic
addikt
Megjött a fehér PW-om, iszonyat gyors volt a magyar posta. Németben több napot forgott, mint itthon. Nem gondoltam volna.
Érdekes összehasonlítva a feketével, hogy a ledek rózsaszínesebbek. Vagy mondhatnám, hogy a régin zöldesebbek. Alul viszont az újnál kevésbé egyenletes a fény.
Nagyon jó dolog amúgy a fehér keret, ad egy plusz margót a szövegnek, ami könyveknél is jól néz ki. Azt hittem zavarni fog a frontlight és a keret eltérő színhőmérséklete, de nem vészes.[ Szerkesztve ]
-
válasz galbi1972 #20260 üzenetére
Fóliát nem érdemes, nem is tapad a kijelzőre rendesen, mert nem sima a felülete. Tokot igen, érdemes, mindenképpen olyat, ami becsukva védi a kijelzőt, ezen kívül mindegy melyik. A magyar ékezetes betűket kezelik.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
galbi1972
tag
válasz Sir Csimbók #20242 üzenetére
Küldenél egy linket, mert nekem azt írja ki, hogy Magyar országra nem szállítható? Egy Oasis 2017-est szeretnék az Amazon.de-ről rendelni
Galbács Csaba
-
lee732
tag
Sziasztok,
Meg tudja valaki mondani, hogy az mitől függ, hogy a paperwhite 3 miként jeleníti meg a szótár / wiki / translation triót, ha hosszan nyomon az ujjam egy szón? Mert most éppen 3 elszaparált ablak jelenik meg (lehet görgetni balra-jobbra), de pl. az alábbi videón "tabuláris" megjelenítés van(5:50-nél).
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Amazon.de várható érkezési időt mennyire tartja be? Van esély, hogy előbb megjön? Fura amúgy, hogy 1,5 napja Dispatching soon van. Nyilván csak türelmetlen vagyok, mint mindig.
-
Efreet
senior tag
Nagyon sokszor nem a leejtés árt a képernyőnek, hanem az, hogy pl. a táskában valami hegyes (kulcscsomó, telefon, stb.) nekinyomódik a képernyőnek. Erre pedig rendkívül érzékeny, tehát egy tok itt (is) kell, hogy védjen. Aki nem félti a leejtéstől, az legalább ettől féltse, és egy kemény fedlapot szerezzen hozzá
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Libretom
aktív tag
válasz Degeczi #20248 üzenetére
Aligha kétséges, hogy az ilyen fazonú tok véd e legjobban, de sokunknak azért nem rokonszenves, mert rendkívül megvastagítja az olvasót. Én slim tokokat használok és használtam minden olvasómhoz kb. 2011 óta és tapasztalatom szerint ez is jól véd, bár az is igaz, hogy különös gonddal ügyelek a leesések elkerülésére.....
-
Degeczi
nagyúr
Igen, ezért vettem annak idején én is olyan Tuff-Luv tokot, ami az egykézzel olvasást is támogatja ujjbújtatóval, és kitámasztója is van, ami nagyon praktikus pl. munkahelyen ebédlőben használathoz (ráadásul a kender alapanyag miatt az érintése is sokkal kellemesebb, mint műanyagnak vagy műbőrnek).
A gumipánt erős, stabil rögzítést ad, évek alatt sem nyúlt.De van, akinek ezek egyáltalán nem szempontok, szóval kinek ez, kinek az (nekem meg már annak idején Keyboard3-hoz is bevált a hasonló Tuff-Luv, majd Nook-hoz is, ezért adta magát, h Paperwhite-hoz is olyat keresek)
-
zseko
veterán
válasz Degeczi #20241 üzenetére
Aham. Én ilyesmi műanyag, bepattintósat vettem, akkor az ezek szerint nem a legjobb? A gumipántos megoldásoknál mindig attól félnék, hogy kicsúszik. Viszont jó lenne egy olyan tokot venni ami támasztós, néha jobb lenne ha nem kézben kellene tartani, hanem megállna magától.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
cocka
veterán
Egyszerű:
Kezdeti ár, amit látsz: nettó ár + német áfa.
Módosult ár: nettó ár + magyar áfa.
német áfa 19%, magyar áfa: 27%. Ennyi a titok.
Vagy ha azonnal akarod tudni, hogy hogy jön ki a végleges ár, akkor szorozd be az eredeti árat 127/119-eddel és rögvest megkapod a magyar bruttó árat.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
A német és a magyar áfa közötti különbségből adódik az eltérés. Mivel Magyarországról vásárolsz, így a magyar áfát számolja fel.
HR24.hu
-
Sir Csimbók
tag
A rendelés az amazon.de-n megtörtént és bár még mindig nem értem, hogy a végére ingyenes szállítással hogy lett a kezdeti 109,99€-ból 117,36€, de már mindegy is. Tokot természetesen veszek hozzá, de azt máshol rendeltem, mert egy kicsit túlárazottnak érzem az amazonos tokokat (és akkor finoman fogalmaztam). Azt gondolom, hogy egy tok sem garancia rá, hogy sokáig ép maradjon, de ennyi esélyt kell adni neki. A segítő hozzászólásokat mégegyszer köszönöm.
-
Degeczi
nagyúr
Gáz vagy nem, mind ilyen... e-ink jellemző.
Értelemszerűen az a tok véd jól, ami tompítja az esést: részben már az anyaga miatt is, és mert a készülék sem mereven van rögzíve benne, hanem pl. gumipántokkal. A legtöbb ilyen, akár műbőr-, akár szövetborítású.
Ehhez képest ha a csupasz e-book olvasó esik (akár a hátára, akár a sarkára), a rideg készülékház kategóriákkal nagyobb, durvább hirtelen lassulást okoz.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Degeczi #20238 üzenetére
Nem tudom konkrétan hogy megy tönkre, de azért az valahol gáz szerintem, ha pl. egy 80e-es eszközre úgy kell vigyázni mint egy hímes tojásra.
Melyik az a jól védő tok, és milyen az ami nem jó? És hogy védi meg egy olyan sérüléstől, mint például a 20 centiről leejtés?HR24.hu
-
Degeczi
nagyúr
Ez kb. mint "a nagyapám 90 évet élt, pedig folyamatosan bagózott". Szerencse, amire nem szabad alapozni, pláne másokat az alapján nyugtatni.
6-7 éve látogatok e-book olvasóval kapcsolatos fórumokat, azóta rengeteg olyan eset jött elő (akár itteni fórumokon is), ahol egészen minimális (pl. csak 20-30 cm-ről az asztalra) ejtés okozott végzetes sérülést az e-ink kijelzőnek!
Kívülről többnyire nem is látható semmi, de belül törés-szakadás, amitől a kijelző egy része többé nem frissül.Alapvetően fontos a jól védő tok, anélkül még otthon sem célszerű használni, mert asztal széléről is leeshet, de másik tárgy is ráeshet (volt már itt kulcs, telefon)
-
cocka
veterán
válasz Degeczi #20236 üzenetére
Ebbe azért ne legyél biztos. Már lassan 2 éve tok nélkül használok egy Keyboardot és egy Paperwhite-ot is, mindkettő esett már le magasabbról is, semmi bajuk nem lett.
Nem tudom véletlenül hogy tudja ezen eszközöket akkora behatás érni, hogy az kárt okozzon a kijelzőben.
Mondjuk amikor hurcolászom, akkor bedobozolom előtte. De egyébként sosincs tokban.
A doboz legalább ingyen van és ugyanúgy véd.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Sir Csimbók #20235 üzenetére
Így van, biztosan beválik majd.
De jól védő tokot is azonnal rendelj hozzá, anélkül ne használjátok, mert könnyen tönkremegy a kijelző enyhének tűnő behatástól is. -
Sir Csimbók
tag
Kezdésnek az ajánlott Paperwhite lesz a nyerő, aztán, ha bejön és csereérett lesz, már a saját tapasztalatok alapján tudunk tovább lépni, akár magasabb kategória felé is.
-
wardemi
senior tag
válasz Sir Csimbók #20233 üzenetére
Kijelző méret kb fix, de a betűméretet tudod nagyra állítani, persze akkor az egy oldalon lévő tartalom kevesebb lesz ergo többet kell lapozni, de szerintem ez nem hátrány
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
Sir Csimbók
tag
válasz Degeczi #20231 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. Ez a reklám dolog nekem nem volt tiszta. Ami még lényeges lenne, hogy a méret mennyire lényeges, ugyanis lányom szeme sajnos nem a legjobb, elég erős szemüveget használ és lehetőség szerint olyan méretű és kijelzőjű készüléket szeretnénk neki, ami legalább nem rontja tovább a szemét.
-
válasz Sir Csimbók #20230 üzenetére
A Kindle Paperwhite nagyon jó, én azt ajánlom, ha csak az fér a keretbe. Élményben nem lesz lényegesen rosszabb, mint a Voyage vagy az Oasis.
Vedd meg az amazon.de oldalról, ingyen szállítják Magyarországra, reklámos verziót nem is fogsz tudni rendelni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Degeczi
nagyúr
válasz Sir Csimbók #20230 üzenetére
Az USA-ban élsz? Mert csak akkor tudsz Amazon kártyát kapni, ill. reklámos változatot rendelni saját lakcímre...
Egyébiránt utóbbi változatot vehetsz apróhirdetéses nepperektől, rengetegszer volt róla itt szó, h egyrészt nem zavaróak a reklámok, hiszen olvasás közben nem is jelennek meg, másrészt magyarországi című ügyfélnek ingyen is eltávolítja az Amazon. -
Sir Csimbók
tag
Sziasztok!
Lányomnak szeretnénk Karácsonyra egy ilyen kütyüt vásárolni, de mivel eddig sosem volt dolgom e-book olvasóval, így a műszaki paramétereket ugyan látom az egyes típusoknál, csak nem tudom, mi a szükséges, praktikus ill. mi nem. Így ezúton szeretnék tanácsot kérni, hogy melyik típust ajánlanátok egy általános iskolás könyvmoly számára. Nem mondom, hogy az ár nem számít, de azért ne kerüljön csilliárd összegbe, viszont nem is a legolcsóbb kategóriában gondolkodom. Eddig a Kindle Voyage és Oasis típusú készülékekkel szemezgetek, de ez utóbbi nagyon a felső határt súrolja. Az is érdekelne, hogy használatban mennyivel kényelmesebb a 7"(már ha az), ill. érdemes-e 20$-t kifizetni a reklámmentességért, mennyire zavaróak ezek a hirdetések? Továbbá rögtön az elején az amazon megkínál, hogy váltsak amazon kártyát és kapok 50$ kedvezményt. Ennek milyen hátulütői lehetnek vagy nyugodtan vállalható?
A türelmes válaszadóknak előre is köszönet.
-
dabadab
titán
válasz HardRic #20228 üzenetére
Egyébként az Amazonnak úgy általában baromi jó ügyfélszolgálata van, rengeteget vásárolunk onnan és mindig gyorsan és gördülékenyen intézik a dolgokat, néha teljesen meglepő módon ("Visszaküldeném ezt az 50 eurós pulcsit, mert élőben mégsem tetszett a színe" "Oké, visszautaljuk az árát, a pulcsit meg tartsd meg.")
DRM is theft
-
HardRic
addikt
Hoztam egy jó kis sztorit a supporttal. Nem másolom be az egészet, csak kulcsmondatokat.
Lényeg az, hogy Hardveraprón vett PW3-amon lett egy sérülés, aminek dörzsöléssel csak többet ártottam, szóval kis részen homályos lett a szöveg. Gondoltam rájuk írok, hogy mit lehet tenni:08:18 AM PDT Gayathri: I'm sorry. The issue you've described cannot be fixed via troubleshooting and the best solution is to process a replacement for your Kindle.
As your Kindle is still under warranty I'll process a replacement for your Kindle free of cost.
...
08:23 AM PDT Gayathri: The Kindle device with Special offers can be shipped only inside U.S.
08:24 AM PDT Gayathri: In this case, please try to provide any U.S address.
...
08:27 AM PDT Gayathri: Once you provided any U.S address only, we will be able to process a replacement for you.
08:31 AM PDT HardRic: And if I'd purchase a new one from Amazon.de, can I get a discount if I send back my current device?
As I see that they're shipping here.
08:31 AM PDT Gayathri: Please be on hold while I check this for you with my Supervisor.
08:34 AM PDT Gayathri: Thanks for waiting.
08:35 AM PDT Gayathri: I checked with my Supervisor, as you have unable to provide U.S address for replacement and also as the return window was expired for your Kindle device.
In this case, as an one time exception,I'll issue a full refund to your Kindle order.
Is that okay?Szóval visszakapom az árát egy olyan Kindle-nek amit nem közvetlenül náluk vettem. Na ezt nevezem supportnak. Amint megjön a pénz, biztosan egy új Kindle-re költöm, könyveket is náluk veszek, szóval hosszútávon nekik is megéri már-már túlzottan jófejnek lenni.
-
Proci85
senior tag
válasz dragon1993 #20222 üzenetére
OFF: hogy lett neked olyan képernyővédőd? Nekem mindig az a 3-4 tipikus reklámot dobja be.
-
Degeczi
nagyúr
válasz dragon1993 #20224 üzenetére
Nulla, nincs alkatrész.
-
Degeczi
nagyúr
válasz dragon1993 #20222 üzenetére
Nem az e-inken, hanem fölötte a világítórétegben.
Remélhetőleg az e-ink nem sérült (de van, amikor az csak később derül ki, egyszer csak részlegesen nem frissül a kijelző többé) -
lac14548
aktív tag
válasz hampidampi #20219 üzenetére
Így -nekem- nem éri meg a csere.
Akkor marad ez, 10ezret adtam volna érte (nyilván nem csak én...)./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
válasz hampidampi #20219 üzenetére
A végén annyira jönne ki neki, hogy németből már valszeg egy PW3-at rendelhetne belőle.
[ Szerkesztve ]
-
hampidampi
senior tag
válasz lac14548 #20218 üzenetére
Azt írja, hogy Magyarországra nem szállítják ezt...
Hát nem is, csak a $99.99-es reklám menteset.HA mégis küldik, akkor VÁM és ÁFA köteles lesz így a csomag?
Persze, és még a szállítási költség is rámegy. Menj el checkoutig és majd meglátod.+Én nem vennék sima, világítás nélküli Kindle-t. Szerintem egy PW a minimum.
A K3-amért csak $10-t adna, a törött kijelzős Voyage-omért meg $5-t. Bekaphassák.
-
lac14548
aktív tag
2011-ben még a VÁM és áfa időszak előtt vettem az Amazontól egy Kindle 4-est.
Model Number: D01100Kicsit gyakrabban kell tölteni, de a mai napig megvan és működik.
Ma kaptam az Amazomtól egy ajánlatot, hogy lecserélhetem egy újabbra, a régit pedig adjam nekik (ingyen postázhatom).
Kapok egy 20 dolláros kupont, plusz felértékelik a Kindle-met és azt is beszámítják az új árába.Elvileg 20 dollárt ér a kalkuláció szerint.
Ha jól értelmezem akkor az új (8. generációs) Kindle-t megvehetem 79,99 dollár helyett (kétszer minusz 20 dollár) 40 dollárért. (ez kb. 10500 HUF)
Viszont!
Azt írja, hogy Magyarországra nem szállítják ezt...
HA mégis küldik, akkor VÁM és ÁFA köteles lesz így a csomag?Jól értelmezem az ajánlatot?
Más is kapott ilyen levelet?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
pjen
félisten
Szevasztok,at ABBYY PDF Transformer+ meglepően jól alakítja EPUB ra a PDF et.A calibre abból már könnyedén csinál olvasható Kindle formátumot.5 könyv-el csináltam egymás után és használható.
-
DQ
tag
Egy éve írtam ezt: "Én akkor fogom a voyage-t lecserélni, ha kijönnek egy 7", vagy max. 8"-ossal".
És lassan megjön a 7"-os... A bogár meg mocorog a fülemben... Bár egyelőre nem látok hozzá megfizethető tokot...
Csak érdeklődnék:
Ha valakit érdekelne egy 2016. februári voyage, origami tokban (nem a gyári, hanem egy 19€-ós), akkor mennyit adna érne?
Az olvasó hibátlan, karcmentes, a tok az egyik mágnesnél meg van repedve egy éve, de alig látható, ettől eltekintve a tok is karcmentes. -
Vikunya
tag
A supportal semmi baj nem volt (annakidején az enyém reklámos volt,írtam nekik és 10 mp múlva levették), abban is igazad van hogy amazontól kell venni,nade ez azért nem egy sarki elektronikai bolt. Amúgy azt mondták MM-ben,hogy ilyennel még nem találkoztak,majd értesítünk
[ Szerkesztve ]
Romanes Eunt Domus
-
zseko
veterán
Új fw jött ki a készülékre, és ezzel az új betűvastagság beállítással már sokkal jobban tetszik.
Bold:2
Size:2
és jól olvasható. 4-es betűméretre felvéve pedig igen jó. Végre nem tűnnek szürkének a betűk.
Tetszik.HR24.hu
-
Degeczi
nagyúr
"refurbished"-ként, ott simán előfordulhat.
Amit így hirdet külső kereskedő (nem Amazon), azok jelentős része valszeg olyan példány, amit garidőn belül hibásként jeleztek az Amazon felé, ők kicserélték, anélkül, h ragaszkodtak volna a hibás darab visszaküldéséhez, csak letiltották azt. Ezután a kereskedő okosba' megjavította, és tessék, lehet "refurbished"-ként forgalmazni - csak épp a letiltás miatt regisztrálni nem lehet.
De annak kicsi az esélye, h tényleg lopott legyen (bár éppen akadhat olyan is), valszeg csak az Amazon ügyfélszolgálatosa ezt vágja rá, ha letiltást lát egy készüléken
-
Degeczi
nagyúr
Sok esetben van is alapja, de egy ilyen standard terméknél, amit bárhol megnézhetsz, kipróbálhatsz és utána a netről rendelve tökugyanazt kapod, nincs jelentősége.
Mindenesetre elképesztő, h a MM-ban is ilyen legyen (amikor az Edigitálban "refurbished"-ként eufemizált használt példányokat forgalmaztak, ott érthető lett volna. Persze ha a MM is így hirdette, az más)
-
Vikunya
tag
Sziasztok. Egy cimborám vett egy kindle 8 2016-ot az MM-ben,de nem tudott bejelentkezni az amazon ID-jével. Írtunk a supportnak és Omprakash szívesen segített is. S/N alapján ránézett és mondta hogy azért nem tudunk belépni,mert a rendszerükben lopottként van jelen a készülék!!! Szombaton lesz box az MM-ben,kíváncsi vagyok mi lesz...
Romanes Eunt Domus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest