Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz Tangerine #20285 üzenetére
Hát ez zseniális... Nem tudom miért csinálta ezt. Elején azt hittem hogy be van pipálva, hogy ajándék és becsomagolják, és azért számolnak fel árat. De 5x töröltem, és 5x tettem bele. Mindig kiírta. Esküszöm nem értem...
Most megcsináltam még egyszer, most nem számol fel 4 eurót. Töröltem a 2-3 órával ezelőtti rendelést, és rendeltem újat.
Köszi, hogy írtál!
-
válasz Tangerine #19685 üzenetére
Az e-Paper sose lesz fehér, pont ezért találták ki a háttérvilágítást hozzá, mert az jelentősen növeli a kontrasztot. Szóval az normális, hogy kicsit barnás-szürkés maga a kijelző színe. És ez még rosszabb ha nem PW-d van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest