Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truhali
csendes tag
válasz Attila2011 #20310 üzenetére
Igen, azt nézd meg, hogy nyitja-zárja-e a képernyőt, de mindegyik leírásban ott van, hogy mit tud. Plusz még azért is nézd meg nagyon a leírást, mert lehet, hogy a termék címében ír egy modellt, de közben nem is arra való, viszont a leírásban képekkel illusztrálják, hogy pontosan melyik Kindle-re tudod rátenni.
-
truhali
csendes tag
válasz Attila2011 #20308 üzenetére
Az enyém az aliexpressről van, 10 dollár környékén volt az ára, pontosan úgy néz ki, és pontosan ugyanazt tudja, mint az amazonos.
-
truhali
csendes tag
válasz Lord Soth #20287 üzenetére
Én sokat vásárolok az Amazon platformon, eddig pontosan nulla darab magyar nyelvű könyvvel találkoztam :-D viszont a magyar könyváruházakban megvett mobi formátum simán feltölthető a Calibre programmal, az epub és a pdf konvertálható, és egyszerűen feltölthető.
[ Szerkesztve ]
-
truhali
csendes tag
Sziasztok? Használ valaki már új 7"-os Oasist? Mindenféle véleményt olvasok az amazonon és fórumokon, az itteniekre is kíváncsi vagyok. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest